0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Viki masszazs erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Viki masszazs

+36705912622

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-15 00:25:35

kiskos
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viki masszazs reagálása

Kedves kiskos!

Köszönöm az elismerő szavakat :)
Örülök neki, hogy végül jól érezted magad, ugyanis amikor az ajtómon beléptél, hááááát nem a magabiztosság szobrát láttam :D ne vedd sértésnek. A tekinteted mindent elárult, bár ahogy nézegettem a többi írásod, ott van az az önbizalom valahol a lelked mélyén ;)
Egyvalamit kijavítanék, csak formalitás, de nekem fontos: nem Zuglóban vagyok, hanem Angyalföldön, és igenis jó a tömegközlekedés hozzám. Egy bizonyos busz pont a sarkon tesz le kb 20 méterre a háztól. :) :) :)
Illetve még egy: nem vagyok csontkovács sem :) értek ehhez-ahhoz, de kimondottan a csontkovácsoláshoz nem. Más irányokat tűztem ki :)
Remélem tudtam eleget javítani a közérzeteden, és ne feledd, mit mondtam... ;) új hobbi kellene neked, a mostani mellé ;)

puszi
V.

Erotikus masszázs beszámoló Viki masszazs Budapest 2018-09-16

Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Telefonon és sms-ben történt. Eleinte egy órában gondolkodtam, de végül engedtem a kísértésnek és mégis másfél órás randi lett belőle. Már régóta kíváncsi voltam Vikire, de valahogy nem jutottam el hozzá. Már a telefonbeszélgetés is ígéretes volt, nem egy kis csilingelő "tucatlányt" hallottam a vonal végén, hanem egy kedves de kimért Nőt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Rákos patak közelében Zuglóban található a kis lakás ahol rendel. Könnyű megtalálni, mivel pontos címet ad. Parkolás sem nehézkes, BKK is van ha nem is közvetlen közelben.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Viki egy kis lakásban dolgozik egyedül, ami viszonylag egyszerű, de a tetthely szépen ki van alakítva. Engem nem zavart, hogy nem egy profi csili-vili szalonban vagyok. Mondjuk a fürdő viccesen pici és minimalista, de tusfürdő és víz van, finom törülközőt is kaptam, tehát minden adott volt hogy letudjam a kötelező tusolást. Ami pl. kiemelkedett, hogy intim mosakodószer is volt a választható mosakodó szerek között. Bent a szobában a szokásosnál több fény volt , ez jó volt mert amikor kellett jól láttuk egymást.
Viki masszazs külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ajtónyitás után egy kedves arc nézett velem szembe. Kaptam tőle puszit is miután beléptem. Kedvesen beinvitált és leültünk picit beszélgetni. Valami halványzöld lepel szerűség volt rátakarva amikor beengedett, nekem ez is bejött. Egyszerű volt ,de így is tökéletes. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de nem lett volna jobb ha valami nagyon extra fehérneműben fogad. Így sokkal könnyebb volt oldódni és Vikinek talán egyik legnagyobb erőssége, hogy különösen oldott és kellemes hangulatot tudott teremteni úgy hogy fel sem tűnt. Külsőre a képek alapján magasabbnak képzeltem, de az adatlapon szereplő érték stimmel. Szabadkozott, hogy már nem maiak a fényképei, de semmilyen zavaró különbség nincs, arról biztosíthatok mindenkit. Kedves szép arc, vékony alkat, ahol kell ott természetes módon domború és tenyérbe illő.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Viki nagyon jó masszőr. Sőt, több annál, mert valóban többféle masszázst tanult, sőt még oktatni is szeretné egyszer, valamint valódi csontkovács is. Én mondjuk nem éltem igazán a lehetőséggel, hogy szétszedjen, de azért a célirányos és erős fogásokból leszűrhettem, hogy tudna csodákat tenni ilyen téren is. A masszázshoz már megszabadult a lepeltől. Elég hosszan időzött ezzel a résszel, nagyon alapos munkát végzett. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Hamar kialakult egy kellően oldott, őszinte légkör, ahol könnyen kiönthettem neki a lelkem és úgy tűnt, hogy tényleg érdekelte is a történetem. Jó volt érezni a törődést, odafigyelést és ráhangolódását. Egyszóval ez a rész is profi volt. De lett még ennél is jobb...
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A fordulás után nagyon aranyos volt, mert látta rajtam hogy kicsit gátlásosabb vagyok és kedvesen engedélyt adott, hogy a kezeimmel kirándulásra indulhassak, sőt szinte kért rá. Ez önmagában elég erotikus volt. Először kézzel kezdte az első oldalam simogatni, egyre többször barátkozva a hímtagommal. Aztán egyszer csak rám ült nekem háttal, néha előre hajolva - ilyenkor igen szép látvány tárult elém -. Talán kicsit kínálgatta is nekem magát, ezúttal nem éltem túlzottan a felkínált lehetőséggel, főleg a kezeimet használtam. Néha bátorítóan "segített" ebben is :) De általában odalent matatott rajtam, nagyon szakszerű mozdulatokkal. Tudta, hogy mit kell ahhoz tennie, hogy kellően izgalomban tartson de nem végezzen ki hamar. Aztán velem szembe is fordult, időnként egy finom puszit is elcsattintott rajtam itt-ott. Kicsit csúszkált, de azért a kezét is használta. Aztán egyszercsak az ajkait is bevetette finoman. Nagyon jól esett, de örültem annak is, hogy ezt sem vitte túlzásba, mivel más végjátékot szánt nekem. Halkan megkért, hogy akkor most álljak fel. Kicsit furcsa kérésnek tűnt, de mivel eddig is minden tökéletesen zajlott tudtam, hogy rábízhatom magam. Elém térdelt, de nem az következett mint ami ilyenkor szokott a pornókban. Ezúttal is a kezével dolgozott, viszont valahogy a melléhez is dörzsölte a makkom és fura módon ez tényleg nagyon bejött. Nem kellett sokat várnia, hogy az apróságok a mellkasán landoljanak. Gondolom a mennyiség miatt viccesen megjegyeztem, hogy ez ugye mind neki tartogattam? Ezután talán picit hiányzott egy kis lenyugodási relax rész, de talán idő sem nagyon volt már rá, ezért inkább szilviázás után következett egy közös tusolás, ami szintén nagy élmény volt, igaz ekkor már kielégülten, de még így is elég izgató volt. Talán ha legközelebb meglátogatom, ezzel kezdünk :)
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Már nem sokkal az érkezésem után szerettem volna odaadni a megbeszélt ajándékot - ami talán picit átlag feletti, de az élmény is az, mindenképp - de erről lebeszélt, kérte, hogy majd csak a végén rendezzük ezt.
Összkép
Viki egy nagyon megnyugtató személyiség, akivel fantasztikus az együttlét. Amellett, hogy gyönyörű, intelligens és jó fej, nagyon jól rá tud hangolódni az emberre és szuper légkört tud teremteni. És még a kezeit és az egész testét is hihetetlenül profin használja. Nála biztosan jó kezekben van bárki! Köszönöm az élményt VIKI!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viki masszazs erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókViki masszazs legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-01-09) : a 1,5 órában teljes testmasszázst kapok, de tényleg végigmegy mindenen: talp, láb, fenék, derék, hát, váll, kar, tenyér, nyak, tarkó és fej.

(2017-09-26) : Hasra feküdtem, és szépen a hátammal folytatta. Általam eddig ismeretlen technikákat alkalmazva kilazította a csomókat a lapockában, derekamban, majd a lábamon lefelé haladva a combhajlítókat és vádlit vette kezelésbe

felejthetetlen: 3db
(2019-01-17) : Viki nagyon szenzitív, és megérzi az én igényeim egyeztetés nélkül ia, és persze függ az ő pillanatnyi hangulatától is. Most szerencsés csillágállás alatt kaptam nemcsak a profi masszázst, hanem a szuperül kielégítő kényeztetést is.

(2018-09-03) : Olyan fogásokat alkalmazott, amiket sehol – még ugyan ritka, de kimondottan sport masszőr, vagy manuál terapeuta rendelőben tett látogatásaim során – sem tapasztaltam.

(2017-04-24) : Hogy a masszázsnak is teret adjunk, hasra heveredtem a tatamin, ő pedig mindenféle olaj és egyéb kencék nélkül igazi yumeiho masszázsban részesített. Először végigropogtatta kétoldalt a hátamat, utána meg apránként ment végig, deréktól indítva fel a vállakig,

nagyon jó: 9db
(2018-05-11) : Először a hátamnál kezdte, kellemesen, majd egyre erőteljesebben, valamilyen krémet azt hiszem már ekkor is használt. Rendesen megropogtatott, a helyére igazította az izületeket.

(2017-12-20) : Betakart törülközővel, mert ehhez a masszázshoz amúgy ruhaban kellett volna lennem. Jó alaposan megdolgozott rajtam. Változatos mozdulatokkal nyújtotta, recsegtette ropogtatta a kemény hátamat, próbált ellazítani. Ismeri a testet és mer is hozzá nyúlni és meg is biztam benne.

(2017-11-03) : A másfél órából jó órányit gyógyításommal töltött, amikorra minden izületem a helyére került és átmasszírozta még problémás részeimet,

: 9db
(2019-02-05) : MIvel először voltam Vikinél az elején átbeszéltük, hogy mit szeretnék. MIvel mostanában elég sokat futottam ezért abban maradtunk, hogy a lábakra megyünk rá.

(2018-03-21) : Először felmérte a hátamat, majd megállapította, hogy hol vannak problémás pontok és kezelésbe vette. Erős nyomásokkal lazította a gerinc környéki részeket szépen fölfelé haladva. Közben kérdezte, hogy nem túl erős-e.

(2017-07-21) : kimondottan a hátamra koncentráltunk, azt sikerült jó erősen átgyúrni. a lapocka körüli izmokra különösen hagsúlyt fektetett Viki, az nagyon jól esett a komolyabb korábbi edzésem után. végül nyakmaszival záródott,