64
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
24
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
15:30-tól hívható
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
190
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Virág szexpartner

szexpartner

Virág

+36305306529

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-14 18:05:26

Répatorta
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
1
nem ellenőrzött
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Virág reagálása

Köszönöm szépen a soraidat :) Már át állítottam így mindneki láthat :) Remelem hogy találkozunk még hogy potolhassuk az elmaradast :) Sok puszim :)

Szexpartner beszámoló Virág Budapest 2018-09-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyszerűen ment. Felhívtam és azonnal meg tudtunk állapodni az időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én autóval mentem, viszonylag egyszerű odatalálni. A ház Üllői úttal átellenben lévő oldalán árnyékos helyen, parkolók garmada. De vigyázzon mindenki, bármennyire is lakóházak közötti parkoló, fizetős!!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egy szocreál külsővel megáldott házban van a kéjlak. Szerencsére van lift. A lakás már sokkal barátságosabb. Kis kuckó, elkülönített kis franciaágyas helyiséggel. A fürdő is elfogadható, zuhanyzós. Rengeteg tusfürdő fajta, közte volt kedvencem is. A törülköző méretes, szerintem a kéjlak, arra az órácskára, félórácskára, amire használják, tökéletesen megfelelő. Kiemelném, hogy az akció fő helyszíne az ágy, kemény rugós, nem pedig elhasznált szivacsos, amit már azért néhány helyen tapasztaltam.
Virág külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már a képeken is látszik (már akinek, mert sajnos itt csak egy bizonyos rangtól érhető el a hirdetése), hogy nem a nádszáltermet. Ezért is választottam őt. Nagyon szeretem a gömbölyded formákat. No nem a BBW típusokat, hanem a "mindenhol tapintható, fogható valami" típust. Ő ilyen. Szép kék szemek, bájos arc és hihetetlenül cserfes. Jó beszélőkéje van. Ez az első percekben kiderült és a záróakkordként meg főleg.

Action
Barátnő feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Amikor megérkeztem, rögtön üdítővel kínált. Ez már nagyon nagy plusz. Sokan elfelejtik, hogy a nagy melegből érkezve jól esik pár korty. Aztán azonnal elkezdtünk beszélgetni, arról, hogy én honnan érkeztem, talán oldani a feszültséget. Néhány perc után én indultam el zuhanyozni, majd utánam ment ő is. Nagyon ravaszul előttem törülte meg magát, így végre teljes egészében láthattam bájait. Nem volt ellenemre a látvány. Aztán mellém térdelt az ágyra és azonnal kezelésbe vette a velem egykorút. Kézzel, szájjal harcrendbe állította és meg nem győztem markolni, simogatni, csókolni, ahol értem. Aztán miután eléggé megkeményedtem, kértem, hogy én had kényeztessem a nyelvemmel. Hú!! Kellemes volt ezt a húsos puncit nyalni-falni, a jelek alapján tetszett neki is, de az orgazmustól még távol volt. Éreztem, hogy be kell hatolnom ebbe a kis nyílásba, kértem a gumit és kértem, hogy doggy-ba pucsítson be. Az eredeti terv több póz lett volna, de amikor elkezdtem a ritmust diktálni, majd ő is egyre erőteljesebben adott hangot az elégedettségének hát bizony eldurrantam. Mondjuk meg kell jegyezni, hogy amikor meglátod azokat a gömbölyű popsi feleket és mögötte térdelsz farkaddal a nunijában, arra gondolsz, reggelig bennhagynám. Amúgy meg gömbölyű a labda, meg a golyó. Az ő popsija ennél is tökéletesebb. A jó Isten jó kedvében volt, amikor megalkotta. Utána a szokásos, törölgetés és beszélgetés, majd fürdés és jobbra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsacsokor szálai, megegyeznek a pesti átlaggal. Fél órára mentem. Én - szokásom szerint - az elején letettem az éjjeli szekrényre. Amint láttam eljövetelemkor még ugyanott volt, hozzá sem nyúlt.
Összkép
Az én ízlésemnek abszolút megfelelő a hölgy. Minden a helyén van és érezhető a sport a bájain, mert kemény mindenhol. Tökéletes szexpartner. Viszont a barátnős érzés valahogy nem volt meg. Talán nem volt meg az a szikra, ami ilyenkor kell (mert bizonyíthatóan van). Természetesen először voltam nála, nem tudta mire számíthat tőlem. De nincs is ezzel semmi baj. Ha úgy alakulnak a dolgaim, akkor bármikor nagyon szívesen visszamennék hozzá, főleg azért, mert bizony a szeretkezési pózokban igen nagy az elmaradásunk. A képek száma azért egy csillag, mert ezen az oldalon, csak bizonyos réteg láthatja, pedig valószínű lennének mások is szívesen vendégek nála.

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig még senki nem szavazott

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Virág szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókVirág legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2014-07-17) : Aztán kellőképpen beindulva egy kis kirándulást tettem a teste legfííínomabb részein. Majd kértem cseréljünk. Ekkor egy nagyon kellemes franciát kaptam, jó tempóban, szemkontaktus és nagyon beleélős módon. Kérésemre a zacsival és a golyókkal is foglalkozott…

(2012-11-06) : Zuhanyzást követően lassan, finoman kezdtük felfedezni egymás testét. Megismertem, hol vannak az érzékeny pontjai, kényeztettem, simogattam, majd ő követelte ki magának a jussát :) Nagyon finom, kiváló technika. Nekem úgy tűnt, teljes szenvedéllyel franciázott.

felejthetetlen: 7db
(2018-07-13) : Fucking also my bowls and from time to time with some deep throat movements, softly, delicately. It was delightful to see my penis disappearing in her beautiful mouth, watching her beautiful blue eyes.

(2017-05-05) : Simogatással indult, amíg el nem érte a célt.A technikája tökéletes az érzés fenomenális...Kis kézhasználat, de a nyelve az körbe körbe...szívogatja...csorgatja....mélyen beveszi...ugyhogy e is alartam félbeszakítani az utódok a szájában

(2014-01-11) : Kaptam egy olyan csodás finom bő nyálas franciát hogy gyorsan védőfelszerelést kellett kérnem nehogy végem legyen. Gyorsan rápattant a lóra amit istenien végett majd fordultunk egy másik állati pózba. Isteni látvány fogadott és nagyon jól lehet tolni így! Nagyon élvezi és szereti is. Hát így is lett végem ezt már nem bírtam.

nagyon jó: 8db
(2018-11-09) : Ezt követően viszonozta igyekezetemet ahogy fölé térdeltem. Finoman, mélyen, majd kérésemre nagyobb lendülettel is igen technikásan folytatta.

(2015-02-16) : Majd kaptam egy nagyon élvezetes, kellően nyálas mélytorkos franciát. A kedvenc testrészem kényeztetése közben végig kereste velem a szemkontaktust, ami nem rideg tekintet volt,

(2015-02-08) : Utána ő következett.Hát amit ott művel az elképesztő. Ez után gumit kértem és szemből támadtam.Intenzív hangok és remegések között néha meg kellett állnom

: 51db
(2019-03-14) : Még mindig folytatva a beszélgetést hanyatt feküdtem (vagy hanyatt fektetetett?), és orálisan kényeztetni kezdett. Elmondhatatlanul, szavakba önthetetlen módon esett jól, amit tett… Majd amikor már kellően ágaskodtam, s arra kértem, hogy lépjünk tovább, óvszert húzott rám.

(2018-12-15) : Ezután helycserés támadás következett és egy finom francia órával keztünk, majd vegyvédelmi felszerelést kértem. Szemből támadtam be a klasszikus pózban, gondoltam ebből nagy baj nem lehet

(2018-07-18) : Ekkor fentebb csúsztam és ő gumit húzott majd franciázni kezdett. A franciája tényleg nagyon élvezetes, jól csinálja és néha tényleg jó mélyen beveszi.

lehetne jobb: 1db
(2012-05-03) :

Az action teljesen átlagos volt, nem tudnék semmit irni ami kifejezettem tesztett volna vagy zavart. Átlagos. A leírtak alapján másra számítottam...többre.. de lehet hogy csak velem volt a baj, nem tudom. 1 probát megért de legözelebb nem lessz.rossz: 1db
(2013-01-14) : elindultam rajta, és megmutattam, mi az, amihez valami hasonlót szeretnék. Simogatásokkal, csókokkal, gyengéd érintésekkel gerjesztettem, majd nyelvemmel okoztam neki örömet, ami után ilyen kis utórengésekkel rángott meg a teste.