191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
27
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Lia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-13 16:33:59

kazmaier
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Lia Budapest 2018-09-14

Egyeztetés
Randi előtt 2 órával korábban hívtam, gyorsan elértem és könnyen egyeztettünk idopontot délután 1400 órára.
Megközelítés
VII kerület frekventált része, a kapott címet a telefon rögtön megtalálja egyszerű eljutni hozzá. Én bőven időben voltam, Oktogontól kb 10 percet sétáltam.
Helyszín
Igényes, tiszta lakás, minden rendben volt. Fürdőszobában többféle törölköző, tusfürdő, szájvíz mindenből bőven volt választék. A szobában hatalmas ágy várt ránk, nem nyikorgós vagy süppedős, minden teljesen rendben volt egy órás randihoz.
Lia külseje
Gyönyörű csajszi várt rám az ajtó mögül, egyrészes kis ruhában várt amiben nagyon szexi volt. Kedves vidám arca van, de nagy meglepetés nem ért mert rengeteg fotót láttam róla az oldalon. Amit nagyon kiemelnék az a popsija, nagyon formás és feszes, kemény. Még mindig magam előtt van a látvány.

Action
Megérkeztem, beengedett, majd lepakoltam cuccaimat, közben megkínált innivalóval. Beszélgettünk kicsit amíg vetkőztem, nagyon közvetlen, szimpatikus volt. Megmutatta a fürdőszobát ahol letusoltam majd vissza hozzá. Az ágyon várt anyaszült mesztelenül kedves vidám mosollyal az arcán. A látvány elképesztő volt, még mindig magam előtt látom :) Lefeküdtem mellé, majd csókolózni kezdtünk, amiben partner volt végig, rendes nyelves csókokat kaptam, nem afféle kislányos szájrapuszikat. Elkeztem jobban felfedezni a testét, puszilgattam a ciciket, nyelvemmel izgattam a bimbókat, majd elérkeztem a teljesen borotvált puncihoz, ahol elidőztem egy darabig, közben a lábait mindig úgy helyezte, hogy mindenhova odaférjek. Csere jött, en hanyadt, Ő pedig franciázni kezdett. Nagyon ügyes volt, köpködés is volt bőven, amit imádok, illetve végig mélyen a szemembe nézett. Kis baratom már állt mint az oszlop, gumit húztunk, majd belémült. Beleélősen lovagolt, nem fogta vissza magát elég intenzív volt, majd átfordultunk kutyusba. Itt a látvány, hát brutális volt. A külső részben már írtam a popsiról, itt annyiban módosult a látvány, hogy a farkam benne volt. Közben kedvesen, romantikusan beszélgettünk úgy mint "kefeld meg a puncim", "húzz magadra" a látvány és a dumcsi megtette a hatását, megszálltam a gumiba. Gumi le, tisztalkodas törlőkendővel, kaptam inni, majd elfeküdtünk mesztelenül egymás mellett az ágyon. Beszélgettünk sokmindenröl, nagyon egyenes, szimpatikus volt. Kis pihenő után újra elkezdünk szeretgetni egymást, gyorsan fel is állított ujra. Gumihúzást követően missziben nyomtuk, gyönyörködtem a látványban ami elém tárult amikoris mélyen a szemembe nézett, kezével pedig a csiklóját izgatta. Itt is "dumcsiztunk" szex közben ugyanugy mint az előző körben ami nagyon izgalmas volt, szerintem érezte, hogy izgat. Még többfelé pózban nyomtuk, a végén én térdelve óvatosan a derekánál farkam a cicikre nezve, Ő pedig kézzel, majd én is segítettem a melóban, de már kezdtem kifutni az egy órából, a második élvezés nem jött el. Hullafáradt voltam, épp a reptéren voltam amikor felhívtam es a repülőút, illetve az ejszakai nemalvás nem volt segítségünkre. Viszont mindent megtett amit tudott és így egy körrel is nagyon tartalmas volt az egy órás randink.
Elszámolás
Telefonban megbeszéltünk, mértéke a pesti átlag. Még a randi elején a vetkőzés alatt az asztalra tettem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lia teste gyönyörű, különösen a popsija, amiket kiemelnék még a hozzáállása. Végig aktív volt, mindent megtett, hogy jól érezzem magam. Nagyon bejött a kis romantikus dumcsi is szex közben, úgy mint a "húzz magadra", "kefelj meg", "dugd meg a puncimat". Szuper élmény volt a mai randi.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-14 11:38:02
A popsi az orbitális egyetértek hogy ha a farkam a punciban lenne akkor aztán tényleg a csúcson lenne az érzés

FunkciókLia legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-04-20) : Fordulás után ő kényeztetett engem! Nagyon finom volt. Gumit kaptam, majd szemből kezdtünk lábai a vállamon pihentek, ebben a helyzetben húztam fel keményen a farkamra, közben a lábait csókolgattam.

(2017-12-17) : Amint bekapta farkamat egyből most én kezdtem el irányítani és elkezdtem beletolni a szájába mert nagyon megkívántam a franciaóráját. Rendesen nyálfolyósan köpködősen csinálta Lia

(2016-08-25) : Cserébe kaptam egy jó bő nyálas-köpködős, franciát, szájjal-kézzel munkálkodott, aminek eredményeképpen hatalmasat lőttem a levegőbe. Elmentem gyorsan zuhanyozni, majd egymás mellé feküdtünk

felejthetetlen: 6db
(2018-04-16) : Közben folyamatosan a szemembe nézett és nagyon izgató volt, ahogy egy fekete hajú, szép arcú bombázó éppen a farkammal játszadozik és amilyen módon csak lehet kényezteti. Volt, hogy végig nyalta az aljáról kezdve, volt igazi pornós szopás is bő nyállal és közben szinte végig a szemembe nézett.

(2017-12-10) : Lassan lágyan kezdte a franciaórát és végig a szemembe nézett izgatóan amitől néha azért zavarba jöttem de utánna már élveztem a dolgot. Ügyesen csinálta, köpködte is a kisfickót, nyálas is volt és főleg érzéki.

(2016-05-08) : Rám feküdt, mint egy puha takaró, majd mélyen megcsókolt, aztán a combjaim közé vándorolt. Puha ajkai közé vette a makkomat, aztán lágy franciába kezdett.

nagyon jó: 13db
(2019-02-14) : Csurgatja nyálát, köpködi, néha keze vad farokverésbe megy át, majd csak szája lágy, semmi kéz, hol tövig, hol csak félig, nyelve átöleli immár betonkemény végtagomat, közben, szavakkal illeti, halkan izgató rímeket súg.Észveszejtő!

(2018-04-17) : Kaptam egy csodás franciát. Majd felkerült a felszerelés is. Beleült és meglovagolt. Így is lett végem. Utána mind ketten elmentünk felfrissíteni magunkat.

(2017-10-06) : Javaslatát a franciára elvetettem és bevetettem magam lábai közé. Szerszámom szorosan forró ágyékához szorítottam és hevesen elkezdtem csókolgatni. Nem zavartattam magam a rágója miatt

: 17db
(2018-12-16) : Aztán egy kis pihi következett, elékeztünk beszélgetni, nagyon jókat lehet vele, mintha már ezer éve barátok lennénk

(2018-10-26) : Mikor megdicsértem hogy milyen jól csinálja és úgy látom hogy szereti is, csak annyit mondott hogy nem csak szereti de tud is franciázni! Itt már majdnem végem volt, de erőt vettem magamon és 69be fordultunk.

(2018-08-05) : Miután megérkeztem egyből üdítővel kínált.Közvetlen nagyon mintha már 100 éve ismernénk egymást.\r\nMondjuk tudtam mire számíthatok,a barátom elmondott mindent róla.\r\nKicsit beszél...