27
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Lena35 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lena35-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2018-09-13 14:21:35

szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Lena35 Budapest 2018-09-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy késő esti órában derült ki, hogy két nappal később szinte az egész napomat Tőle egy nyílvesszőnyire fogom tölteni. Ha már így alakult és egyébként is terveztem, hogy meglátogatom, akkor vétek lett volna kihagynom a lehetőséget. Másnap reggel nyolc után mikor villogott a "most hívhatod", azonnal fel is hívtam, de nem vette fel. Pár perc múlva küldött egy SMS-t, hogy adjak egy kis időt Neki, mert most ébredezik. Egyszer csak jött egy újabb SMS, na most. Az álom manók még ott ülhettek a szemén, mert még elég álmos volt a hangja, de mindent korrektül meg tudtunk beszélni, mit ilyenkor szokás/illik.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ismerve a környéket könnyen megtaláltam a címet. De szerintem Lena biztosan ad erről felvilágosítást. Parkolási lehetőség bőven van a ház előtt, a lakótelepi miliő csendes és szinte kihalt volt. GPS tuti megtalálja. Villamos messze jár másról meg nem tudok.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A tágas lakás lakótelepi az X-ediken van. Szerintem minden tekintetben tökéletesen megfelel egy kellemes randi eltöltésére. A fürdőszoba tiszta és minden megtalálható benne mi szükséges /nem sorolom. Ruhát van hová letenni, erre szék és fogás is szolgál az ágy nagy, kényelmes és nem nyikorgó. A lakásban nincs semmi hangulat fokozó világítás, de nem is kell, mert vendéglátómat meglátva azonnal olyan fickós hangulatba kerültem mit nehéz lett volna leplezni. De a szoba csak egészen enyhén elsötétített a feeling kedvéért.
Lena35 külseje
Amikor először megláttam fotóit már akkor tudtam, hogy ebből randi lesz. A fotók nem csalnak jól visszaadják nőiessége minden báját, de közel sem érzékeltetik mit női kisugárzásnak, vonzerőnek hívunk.
A fotóin is látható rövid ujjú stewi ruhában fogadott minek szoknyája lényegesen rövidebb, mint a blúz ujja így jól megnézhettem feszes, formásan izmos combjait. Testére simuló blúza kivágása és melltartója olyan látványos halmokkal telített dekoltázst tártak szemeim elé, hogy kedvem lett volna azonnal közéjük tenni férfiasságomat, de hát nem rontunk álló hímtaggal a vendéglátóra. Szerintem abszolút levette a rám gyakorolt hatását.
Járása az igen magas magassarkú cipő ellenére is harmonikus és igen látványos ahogy csípője ring jobbra és balra. Világos barna hosszú hajából áradt hajsamponja illata és egyébkéntis kellemes diszkrét illat lengte körül Nap barnította sexy testét.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A liftből kilépve hallottam a lakásajtó zárjának kattanását és jött is elém a rácsig. Na ekkor volt az a pillanat mikor majdnem kicsusszant a számon:- Húúú basszus? és éreztem hamarosan szűk lesz a nadrágom. Nem csak az udvariasság , de önzőségem is vezérelt, hogy magam elé engedve vezessen a lakás felé és itta szemem a látványát és érezte orrom diszkrét illatát.
A lakásban ismét szia-szia, bemutatkozás és közben lestük egymás szemét, gesztusát. Az üdvözlő puszi csók akart lenni, mit félreértettem, de ezt azon melegében orvosoltam és hosszasan ölelkezős forró, igazi barátnős csókba merülve vezekeltem. Kedvenc virágának láthatóan örült és a cipőm ledobása után invitált a szobába. Míg a rózsát vázába tette, én eldugtam kedvenc édességéből összeállított meglepit, mit hamar megtalált. A pezsgőt a konyhában bontottam fel, de előtte az előszoba tükör előtt ''váratlanul'' hosszas csókolózásba bonyolódtunk. Végtelenül mohóvá korbácsolt vágyam féktelen kalandozásra biztatta kezeimet minek az lett a vége, hogy hamarosan a szoknya alatt markoltam kemény popsiját és a tükörből lestem a tangával kettészelt formás domborulatát.
A szobában pezsgőzve egymás mellet beszélgettünk és közben cirógattuk, csókoltuk egymást. A pohár talpáról egy csepp pezsgő keble fedetlenségére hullott, mit leplezetlen élvezettel lenyaltam bársonyos bőréről. Ennyire szereted a pezsgőt? -kérdezte széles mosollyal, de tudtuk, hogy ez már nem a pezsgő utáni vágy. Szinte egyszerre éreztük, hogy ez nem mehet így tovább, így hát elhúztam gyorsan tusolni.
Visszatérve még mindig ruhában és magassarkúban várt. Diszkrét mohósággal estünk egymásnak miközben apránként lehámoztam róla először a ruhát, majd leszállt a magas sarkakról és már melltartója is feleslegessé vált. Régen, vagy talán még soha? nem találkoztam ilyen kellemes tapintású peckesen meredező kemény bimbójú természetes ikrekkel. Rájuk is borultam ''mint gyermek anyja kebelére'' és addig szoptam, nyaltam a gyönyörűségeket míg derekam bírta. Ő addig vállam, hátam simogatta túrt a hajamban és olykor lágy sóhajok közepette mélyeket lélegzett. Majd lassan, testemre apró puszikat szórva leguggolt. Pecekig csak simogatta, puszilta férfiasságomat a koronaékszereket is alaposan leápolta és amikor már a végletekig húzta az agyam lassan a szájába vett. Egészen lassan, lágyan puha ajkai közé csúsztam és mélytorok, pornós rájátszás nélkül igazi barátnős hangulatot teremtve szemembe nézve érzékien kényeztetett, míg el nem kezdetek rogyadozni a lábaim.
Az ágyon elszabadult a pokol. Öleltük, csókoltuk, nyaltuk-faltuk egymást. Öléhez érve elmerültem a már nagyon nedves, édes, szirmos kelyhében és nyelvem zsibbadásáig tobzódtam e finomságban.
Olyan ügyesen, észrevétlenül vette át az irányítást, hogy szinte észre sem vettem mikor, csak azt, hogy megint a szájában vagyok. Fantasztikusan finoman kényeztetett és közben rendszeresen a szemembe nézve leste a hatást.
Rutinos mozdulatokkal harci díszbe öltöztette férfiasságomat és paciban lassan rá is csusszant. Nem kezdett vágtába, de még galoppba sem. Lassan előre-hátra csúszkált, körözött csípőjével rajtam, közben csókolóztunk vagy a számba adta keblei csúcsait.
Missziben sem kapkodtuk el gyönyöröket. lassan, fokozatosan egyre mélyebbre csúsztattam hímtagomat a forró szűk puncijában. Csók, ölelés, simogatás, halk sóhajok, mély lélegzet, egyre hevesebb mozgás, hőség, filmszakadás.
Egymást ölelve éledeztünk gyönyörtől kipirosodott mosollyal.
Egy kis pezsgőzés, beszélgetés, egymás testének, lelkének kényeztetése szájjal, nyelvvel, kézzel, ujjakkal és máris megint rajtam lovagol. Fejem felett a falra támaszkodik és így csúszkál le-föl, előre-hátra, tekeri csípőjét, néha egy-egy csók, olykor a szemembe néz, de már nagy úr a vágy. Egyre hevesebbek leszünk minek következménye, hogy teste megfeszül és szemét behunyva elélvez, én meg csípőjét megragadva húzom magamra és addig pakolom alulról, míg engem is elönt a forróság.
Egy kicsit még összebújunk, hogy tartson a varázs, egy cseppet sem siettet, szinte marasztal, de mennem kell.
Legközelebb lehet reggelig is maradok talán.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Még telefonon megbeszéltük a csokor mértékét, mi távozásomkor sem változott, mondhatnám szinte barátnős a két órás kikapcsolódásért. A távozás előtti öltözködés közben tettem az ágy szélére, mert az éjjeliszekrényre tenni körülményes lett volna.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az oldalán olvastam szlogenjét: - Milf testben Tini lány.
Én inkább azt mondanám, hogy egy korát meghazudtoló jól karbantartott érett Női testben egy tini lány hevessége, temperamentuma, mihez magas fokú sex kultúra, intelligencia és vendégszeretet párosul.
Egy illuzionista, mert már a zár kattanásának pillanatától azt az illúziót teremtette meg, mintha a legkedvesebb barátnőmhöz érkeznék.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lena35 szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2018-09-15 08:11:45
Részletes mindenre kiterjedő, jó kis beszámoló. Szép volt.

2018-09-14 20:22:40
Hivatkoztál a Milf testben tinilány és a vonzerő kategóriára, ami nálam is nyerő , úgyhogy fogadjátok max gratulációmat, így tovább !

2018-09-14 19:09:37
Csak, hogy érthető is legyen. Nagyon jó plasztikus írás, szinte átéltem én is az eseményeket

2018-09-14 19:08:34
Nagyon jó plaszrukus írás, szinte átéltem én is az eseményeket.

2018-09-14 17:11:41
Ez igen. Az ilyen élvezetes,jó stílusú besziket öröm olvasni. Gratula.

FunkciókLena35 legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-01-10) : Közben ő se tétlenkedett lábával simogatta a velem egykorút. Szólt, hogy szeretne ő is kezelésbe venni én pedig jó fiú lévén engedtem a csábításának. Hátamra feküdtem és elkezdődött a cuppogós francia óra zacsi nyalogatással egybekötött franciát kaptam, de mivel jól bírtam így hagytam magam, de hogy ne unatkozzak 69-re váltottunk és előttem volt formás popója szép látvány volt.

(2018-08-04) : Közben Léna sem volt tétlen. Csókjai mellett kezébe vette golyóimat és iszonyatosan érzékien simogatni kezdte, majd egyszer csak leguggolt elém és egy isteni franciás kényeztetésben részesített.

felejthetetlen: 4db
(2018-11-29) : Lágy nagyon kellemes franciát kaptam bevezetés képen a golyókat se hagyta ki a játékból. Szóltam neki, hogy lehet, hogy hamar el fogok sülni így is történt.

(2018-10-19) : Majd rátért a központi egységre és kapásból összezavart minden vezérlőprogramot, csak egy maradt állva. Azt viszont úgy kezelte, hogy más egységnek esélye sem volt működni.

(2018-09-25) : Csókokkal kezdtünk, közben a hasával izgatta a merevedő férfiasságom, aztán haladt lejjebb, és a melleivel folytatta. Utána kaptam egy változatos, köpködős igazán kellemes franciás előjátékot, majd kölcsönösbe fordultunk, és egy keveset én is kényeztethettem a partnerem.

nagyon jó: 2db
(2018-08-21) : Szinte őrületbe kergetett a bőnyálas, köpködős, alig- alig érezhetően kezezős, folyamatosan szemkontaktusosan kontrolált francia nyelvleckéjével, de most a nagy kedvenc 69 sem maradhatott ki, mely után beöltöztetett és meglovagolt.

(2018-05-22) : A nagy kedvenc a 69 következett, több alkalommal sikerült is a csúcsra jutnia, majd külön váltunk, egy igazi barátnős, bőnyálas, nyálcsorgatós, köpködős, időnként nem zavaróan kezezős nagyon finom francia nyelvleckét átélő alanya lehettem,

: 2db
(2018-12-03) : csókolózással kezdtünk mialatt felfedeztük egymás testét. nem bírtam tovább és belekostoltam isteni puncijába amitől teljesen kész voltam.

(2018-08-06) : Majd lekerult rola az az egyreszes ruha is. Kellemes franciat kaptam, mikozben a kezemmel bebarangoltam a testet amennyire tudtam. Gumit huztunk hisz az ido is szoritott es probaltam beleadni mindent.