191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
Kimberly szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Kimberly

+36303267516

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-13 13:38:27

fallosz822
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kimberly reagálása

Jól esett a sorokat olvasni

Szexpartner beszámoló Kimberly Budapest 2018-09-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon próbálkoztam nála többször is mióta visszatért, mindig ő vette fel és készségesen elbeszélgetett velem. :D A randink előtt is hívtam kb másfél órával, mert kiírva az volt, hogy 10-20, de az elérhetőségnél 12-18-ig, így nem tudtam melyikhez igazodjak. De elértem és 12h-ra le is beszéltük a randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Megközelíteni is egyszerű, akár a lakást. :D Az Astoria közelében rendel manapság, azaz az Astoria és Deák között majdnem félúton gyalogosan. Tehát jól megközelíthető villamossal, busszal, akár metróval. Én autóval mentem, nem volt egyszerű parkolót találni, ami fizetős, de, ha nagyon akar valamit az ember, akkor talál.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
3
NAAAAGY belmagasságú lépcsőház, naaaagy belmagasságú lakásokkal. Mikor azt hittem már az elsőn vagyok, megtettem már vagy négy lépcsőfordulót, voltam a magas földszinten. :D Szóval a harmadikig kellett így felcaplatni, van lift, de épp a harmadikon volt és mire leért volna én már a másodikon voltam. Mind1 is, meg volt az első edzés. ;) Lakás több szobából és nagy terekből áll. Az övé a leghátsó szoba. A fürdő tágas, kádas, tusfürdő is van és a szokásos dolgok. Szobában egy nagy francia ágy, és 90-es évek szekrénysora, de legalább vannak rajta tükrök! :D Helyszínnel csak egy probléma volt, amit Kim is nehezen visel, hogy többen vannak a lakásban.
Kimberly külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Kimberly beléptemkor nekem szegezte a kérdést, Na mennyit változtam? :D Mondtam, hogy alacsonyabbra emlékeztem, de minden rendben volt. Magassarkúban és a második képen látható bodyban fogadott. Nagy cicik, kerek fenék, barna szolizott bőr, helyes arc, zöld szemek. Mindig mosolyog ez segít ellazulni.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
3
Szóval első körben jól lefárasztott, hogy meg kellett másznom azt a csodás három emeletet. :D
Viccet félretéve, beléptem a lakásba, cipő le és irány az ő szobája, ugyanis többen rendelnek egy lakásban, ez Kimnek se jön be annyira, de egyelőre nincs mit tenni. Szobában vetkőzés, kis beszélgetés, indulás fürödni, ahol épp egy makktársra nyitottunk, úgyhogy várni kellett kicsit.
Fürdés után már meztelenül várt az ágyon és ahogy az ágyhoz léptem már mászott is a végébe, hogy kibontson a törölközőből. Lágyan a szájába vett és elkezdődött, amihez már négy éve nem volt szerencsém tőle. Lágyan bekapta, leengedte mélyre, kicsit lent tartotta. Mondtam is neki, hogy lehet az, hogy másik csajoknál érzem, hogy akadályba ütközöm, nála viszont végig lágy a dolog. Ezen mosolygott, majd lemászott a földre és elém térdelve folytatta, nyálazta, néha pornósan köpött rá, nyalogatta a golyókat is, megint bekapta, leengedte, lent tartotta, beraktuk a cicik közé is, dugtam a mellét. Igazán kellemes szopás elmény volt, na!
Általában gyorsan el szoktam élvezni, de most jól bírtam, azért én is akartam egy kicsit élvezkedni így az ágyra tessékeltem és elkezdtem nyalni azt a szép barna puncit. Közben melleit símogatta, én is rá markoltam, fel a cicikhez, azokat is nyalogattam, smároltunk, azt is olyan lágyan és jól csinálja, fel is áll tőle most is.
Majd elérkezett az egybekelés ideje, kértem gumit. Amíg a kibontással bajlódtam ő kellemesen szopott még, majd gumi felhelyez és elém pucsított. Hátulról kezdtük meg a mai testedzést, közben próbáltam hátra is kukkolni, mert pont a tükör előtt álltunk, így egy lában felraktam mellé, ráhajoltam, hogy lássam, ahogy farkam dugattyúz a punciban. Markoltam közben a melleit, kapaszkodtam a vállában, derekában. Aztán fordultunk és papás mamásban folytattuk a szeánszt, felcsaptam a lábait, hogy jobban lássam, ahogy ki-be járok a lucskos punciban. Dugattyúztam rendesen a kis hölgyet, nem gond neki, szereti és mondja is, hogy még jobban lökd neki. Közben a melleit markolássza, nyomja össze. A hanghatások és vizuális elményeknek hála így lett végem a punciban. Nem ugrik le rólad, hagy lenyugodni.
Kértem törlőt és egy pohár vizet, mert az élmény kicsit kitikkasztott. Neki már a kezdetektől melege volt én most értem el azt a pontot. :D Szünetben jót beszélgettünk. Elmesélte mi volt vele az elmúlt négy évben, beszélgettünk az élet nagy dolgairól is. Kim nem csak egy szolgáltató, tisztára szerető feeling.
Második kört is ő kezdeményezte, beszélgetés közben egyszer csak a szájában voltam már megint. Nem tiltakoztam, hagytam kibontakozni, megint kezdetét vette az orál akadémia. :D
Mondtam neki, hogy szeretem a tükörben látni, ahogy munkálkodunk így megint elém térdelt a földön és a tükörben is élvezhettem, ahogy eltűnök ajkai között. Azt el is felejtettem, hogy nem kezez, közben pornósan széthúzza a farpofáit a két kezével, nagyon izgató. Megint gumi után nyúltunk és kezdődhetett egy kis pacizás. Úgy ültettem magamra, hogy ő a tükör felé nézzen én pedig mellette, alatta kukucskáltam, ahogy pattogott rajtam. Kicsit elfáradt, így az oldalára fektettem és így hatoltam belé hátulról. Közben ezt is moziztam a tükörben. Mit tegyek ez a fétisem, hogy élvezem, ha láthatom, ahogy a punciban ki be jár a farkam. Kim is mondta, hogy szereti, így ebben is egy síkon voltunk.
Nem hittem volna, de ebben a pozícióban sikerült begörcsöltetnem az oldalam, így kis szünetet kértem.
Majd kitalálta, hogy az ágy szélére térdel, hogy lássuk magunkat oldalról a tükörben és így folytattuk. Néha felegyenesedett, ahogy dugattyúztam, markoltam a melleit, puncit is izgattam még ujjal is a farkam mellett. Majd kértem, hogy tédeljen elém, levettem a gumit és vertem magamnak, amíg ő pornósan nyalogatta a golyókat, néha a szájába adtam, oda, oda vertem a nyelvéhez és így is lett végem a szájára, arcára, szájába. Nem kapkta el a fejét, várta a mannát. Miután teljesen kileheltem lelkem, még bekapta, szopogatta, játszott vele. Nem finnyáskodott, lenyelte az utolsó cseppig a nedüt. Kis törölgetés nekem és el fürdeni.
Fürdés után még beszélgettünk egy sort és búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ha elolvastad beszámolóm láthatod, Kimberly élvezi amit csinál és mindezt teljesen a pesti átlagért teszi. Majd el is felejtettem, nem kéri előre, szó nem esik a dologról. A végén adtam oda neki, de nem verte az asztalt, hogy hol is van már a virágszál. Bár panaszkodott, hogy vannak akik sokalják a szálak számát, de szerintem ez teljesen rendben van egy ilyen kis vadmacskáért.
Összkép
Én ismételten jól éreztem magam nála, kicsit nosztalgia jellege is volt a randinak, mert régen is szerettem hozzá járni, mert közvetlen és az, hogy szeret dugni, mellette lehet vele beszélgetni is. Még szerintem találkozunk, mert az élmény megfizethetetlen, minden másra ott az a bizonyos kártya. :D

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kimberly szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-10-17 11:04:51
Jól megírt, jó hangulatú, informatív beszámoló. A vizuális fixációtokon jót mosolyogtam, de valahol nagyon megértem.

dukee
Becsben tartott
2018-09-18 00:00:29
Nagyon szépen végigvezetett, roppant igényes írás, grat!

FunkciókKimberly legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2013-07-21) : Jobbról, balról, szemből is kényeztetett, fantasztikus vizuális látványt nyújtva. A nyelve bejárta az egész szerszámot, finoman körözgetve, lassan érzékien. Hol apró szívóhatással a makkon, hol mélyen a fejét rátolva.

felejthetetlen: 3db
(2014-05-28) : A végére elcsábultam egy full franciás befejezésre, mivel Kimberly úgy szereti. Ez olyannyira jól sikerült, hogy külön kérés nélkül a szájára és az arcára irányította az anyagot. Igen csattanós befejezés volt.

(2013-11-11) : Élvezet volt elmélyülni a széttárt lábai között így nyelvel újjal könnyedén hozzáférhettem húsos kis gyönyör kelyhéhez amit nem szabad kihagyni.Később az ágyon állva Kimberly meg előttem térdelve tett arról,hogy hatalmasat élvezek arcra szájba melyet egy huncut mosollyal az arcán vett tudomásul

(2013-07-21) : A fürdőből visszajövet lekapta rólam a türcsit és pár csók után már bele is kezdett egy hosszas franciába (10-15 perc). Hát most is szívesen átélném. Meg is dicsértem,hogy milyen jól csinálja, erre meg Ő visszakérdezett: -Miért lehet ezt rosszul csinálni?-... Hát azt hiszem erre sokan tudjuk a választ.

nagyon jó: 12db
(2018-11-22) : Nem bírtam túl sokáig ezért cseréltem és én kezdtem kicsit kényeztetni az alsó fertájon. Kicsit később gumihúzás és hátulról támadtam meg az ágyon, ami egy kicsit rozoga volt, ezért átmentünk az ágy melletti kanapéra ott folytattuk dogiban, majd nekem háttal állva beleereszkedett a farkamba.

(2014-05-20) : Volt kis nyálcsorgatás, kis mélytorokkal próbálkozás, ciciket is bevetette a cél érdekében. Utána én is felfedeztem amit lehetett, majd szépen két pózban belül is feltérképeztem a vidéket, előbb papás mamásban, majd pedig lovaglás közben.

(2014-05-17) : Utána elkapta az ezredest, és egy felejthetetlen kezezés nélküli franciát kaptam. Mielőtt kivégzett volna,kipróbáltunk több pózt, az egyik állva így jó szűk volt, a másik meg oldal helyzetben és végem lett.

: 21db
(2019-02-27) : Franciával folytattuk, én maradtam állva, ő pedig négykézláb az ágyon látott neki finom, puha szájjal, édes gyengédséggel. Közben a tükörben moziztam a még tangás puncit és popsit.

(2018-12-22) : Érti a dogát, nagyon jó köpködős franciája van. Nagyon jól és szenvedélyesen csókol. Sajnos nem sikerült kielégítenem, pedig az 1 órás program alatt, csak 10 percet pihentünk..

(2018-11-22) : felejthetetlen francia tudásával,érzéki és különleges,gyenged de mégis intenzív,àt kell élni,leirni lehetetlen és azokat a szép szemeit ahogy néz közben buja tekintettel,