24
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
15:30-tól hívható
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
64
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
190
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Klaudia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Klaudia

+36307862995

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-13 10:09:23

Petepa
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Klaudia reagálása

Drágám köszönöm szépen ,hogy vetted a fáradságot és megírtad a találkánkat:)
remélem hamarosan ismételhetünk!!Addig is minden jót csókollak!!

Szexpartner beszámoló Klaudia Budapest 2018-09-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
A szokásos viber üzenetben jeleztem már két nappal előtte hogy jönni szeretnék.gyors válasz ,rendben várlak. Kedves mint mindig.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megtalálható.Belváros,BKV metró közelében jól megközelíthető cím. Közelben több parkolóház is üzemel.
Helyszín
Semmi változás, rend tisztaság mindenfele, száj víz, tusfürdő, törölköző van, mi kell még! :D:D Szobában hangulat világítás,halk hangulat zene tökéletes.
Klaudia külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Klaudia nem változik ,csak is előnyére:)gyönyörű!Valami vadságra számítasz a tetkók miatt,de belenéztem gyönyörű barna szemébe és láttam a kedvességet gyengédséget,alakját nem kell mondanom ,fotók tökéletesen vissza adják,ahogy már sokan írták tinik irigyelhetik,kemény formás popsi,cicik jól sikerültek,meg maradtak természetesnek.Mind ezek felett megmaradt embernek ami nagyon fontos ebben a szakmában is !Nem gépies profi jön le ,inkább természetesség kedvesség ezt mind lazán kezeli.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ajtónyitás, nyakba ugrás,ölelés forró hosszú csókok,Én már -ettől izgalomba jöttem,vágytam is rá már nagyon, szóval már jól állt a szerszámom .le ültünk ittunk egy kávét beszélgettünk ,közbe törölközőért nyúlt és elkísért a fürdőbe.Ahogy visszatértem láttam hogy a fotelban ült mint egy istennő,gondoltam megadom a kellő tiszteletet és letérdepeltem elé.Bugyi nincs csak egy kis szoknya,felhúzta kérdőn rám nézet mint aki akarod ..naná hogy akarom:)Kényeztetni kezdtem,lágyan finoman,teljesen bele tudtam nyalni édes finom puncijába.Egyre jobban húzott magába,fogta a fejem ,majd össze rendült és felhúzta a fejem csókokkal hálálta meg ténykedésem. Kicsit pihentünk így csókolózva majd feltérdepelt. Én előtte állva,így kezdett el kényeztetni,úgy nyalta szívta a farkam hogy az valami le írhatatlan,gyönyörű szemeivel felnézz rám hogy ellenőrizzen. Nyalogatta, le-fel mozgott a nyelve farkamon, kezei a golyóimat simogatta ,megálljt kellett intenem mert majdan kivégzett így ,én még érezni akartam forró punciját.Védőfelszerelést húzott szájjal,majd a fotelba megfordult feltérdelt és hátulról kezdtük.Nem a kényelmes verziót választottuk:)de ez olyan izgató volt minden szempontból,hogy nagyon élveztük mindketten,annyira hogy hogy így lett végünk egyszerre.Gyorsan letisztogatott majd fogta a kezem és az ágyhoz kísért.Feküdtünk Cirógatni kezdtem bimbót, imádom,rögtön meg keményedik és mint egy cseresznye akkorára nő:) be is kaptam nyalogattam, szívtam ,játszódtam vele a nyelvemmel felváltva.Aztán újra végig csókoltam testét ,alaposan elidőzve lábai közt,-ettől én is újra töltöttem ,gyorsan be is kapta de most mondtam húzzunk egyből gumit és menjünk a masszázspadra ,ott a nagy tükör lehet látni mindent akció közben:)gumi fel ,megfogtam pici csípőjét feltettem az asztalra ,szemből hatoltam ,közbe tartottam mind két lábát így nagyterpeszbe volt ami nagyon szexi volt látni mindent ,bele értve Klaudia gyönyörű csillogó szemeit, ahogy jelzi hogy ez bizony neki is tetszik:)Nem akartam hogy így legyen végem, sőt szerettem volna még húzni de sajnos már nem nagyon bírtam tartani magam.Nyakamba vettem mind két lábát szorosan egybefonódtunk még egy két mozdulat és végem is lett.Alig bírtam megállni a lábamon kiment minden erőm,ledőltem az ágyra,Klau letisztogatott majd ásványvizet kaptam ,így tértem vissza a valóságba és, hogy bizony az időm le járt.Elkísért tusolni ott állt a fürdőben még én mostam magam és beszélgettünk,majd öltöztem és megbeszéltük következő találkánkat,hogy még melyik bútordarabot próbáljuk ki,én az asztalt javasoltam Klau mosolyogva bólogatott!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre diszkréten az asztalra helyeztem,extrákkal helyi átlag feletti ajándék,de ez természetes,amit cserébe kaptam az nagyon de nagyon megéri!
Összkép
Nagy hódolója vagyok Klaudiának ez nem titok,még ha olykor másfele is visz a kíváncsiságom.Számomra egy gyönyörű oda adó ,természetes igaz nagybetűs Nő!!csak ajánlani tudom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2019-03-05) : Hátulról a jó öreg kutya pózban, várt rám,nem bírtam ellenállni így jó belenyaltam popsijába úgy hogy a punciját is érte a nyelvem,Mivel tudom hogy ezt szereti Klau így még folytattam, egy két nyelvcsapást mértem Klau puncijára amit nagyon díjazott ,védőfelszerelést húztunk így maradt pucsitva és már bent is voltam forró nedves puncijába,amit közben a tükörben lehetett látni,mindkettőnk nagy örömére.

(2018-12-13) : Vissza feküdt rám újra a szájába vett ,egészen lent tartott majd hevesebben kezdett el játszani velem pattanásig feszültem de nem akartam szájába végezni ezért a B verziót kértem:)

(2018-11-06) : szájával kényeztetett a Tőle megszokott valódi átéléssel illetve változatos technikákkal. Itt is igaznak érzem, hogy a kevesebb néha több. Számomra az érzéki nyelvjáték és a játékosság többet ér, mintha valaki teljesen eltüntet

felejthetetlen: 59db
(2019-02-26) : változatos franciában részesített, hol csak a végén játszadozott nyelvével, hol mélyebben eltüntetett, időnként pedig végigcsúsztatta ajkait az oldalán. Mindezt igazi szenvedéllyel és átéléssel tette, aminek köszönhetően hamar készen álltam a folytatásra.

(2019-01-21) : Nagyon lágyan és finoman kényeztette, míg én ujjal próbáltam jót tenni nála. Fordulás, majd nyelvvel rohamoztam a mézescsuprot és sikerült elröpítenem.

(2018-10-25) : Egy kis francia csekkolás mielőtt felkerül a vegyvédelmi és máris nyeregben a fekete démon. A ritmust váltogatja, nem kar kivégezni, sokkal inkább ő is élvezni akarja, nyújtani ha lehet.

nagyon jó: 80db
(2018-12-27) : Finoman, lágyan és barátnősen csókol. Megszabadítottam a melltartótól és köszöntem a formás cickóknak. Aztán ő vette át a kezdeményezést, hosszasan kényeztetve a szerszámos részleget. Nagyon finom és izgató a technikája.

(2018-10-31) : Egy hátsó támadásban egyeztünk meg. Ennek a helyzetnek a képe szerintem a retinámba is beleégett. Egy nagyon formás popsi, vékony derék, tetovált hát, aminek az érintése olyan mint a bársony, a többi altesti érzésről nem is beszélve.

(2018-07-02) : Keze itt már a keményedő szerszámomat simogatta:) kezem a ciciket szabadította ki melltartó fogságából.Teljesen be voltam indulva , gyorsan kértem törölközőt és elmentem tusolni,majd az ágyon ülve várakoztam

: 136db
(2019-02-13) : Egy kis puszilgodás után ,rám cuppant és nagyon érzékien ahogy szeretem elkezdett szájával kényeztetni. Imadtam nagyon a technikáját. Kis idő elteltével rákérdeztem ,hogy 69 esetleg,és örömmel mondott igent.

(2018-11-20) : .Golyószopizás, majd beparkoltam a mellei közzé. Védőfelszerelés fel és kezdődött a lovaglás. Már itt majdnem odaértem a csúcsra amikor megérezte és megállt egy pillanatra,

(2018-08-07) : Mikor visszaértem az ágyon vártam, és megjelent egy szép fekete szexi átlátszó ruhában. Az ölembe ült, csokólgattam a nyakát majd hátradöntött és csókoloztunk. Ezután elindultam délebbre, majd ő is viszonozta, tökéletes volt, erről többet nem szeretnék írni.....