24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Happy Fetish Kinga erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Happy Fetish Kinga

+36304744464

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-12 20:48:26

Ando025
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Happy Fetish Kinga Budapest 2018-09-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, azonnal felvette. először mondta, hogy nem fog az órás program beleférni, menjek inkább másnap, de aztán, hogy mondtam, hogy akkor majd máskor, mert nekem a másnap nem lett volna jó, megoldotta, így fél órával később tudtam menni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vizafogó lakótelep mellett, autóval és tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető, ünnepi hosszú hétvége miatt rengeteg parkolóhely volt, ez nem tudom, hogy hétköznap hogy van, de mivel inkább lakóházak vannak arra, gondolom, akkor sem nagy probléma.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Újépítésű ház első emelet. Maga a lakás a folyosó eldugott végén van, tehát eleve rendkívül diszkrét, és maga a beengedés is az, nem találkozol mással. Az egész hely erre a célre van átalakítva (többen vannak, több szobában, de nem lehet észre venni ebből semmit, sem a többi lányt, sem a vendégeket). Plusz nagyon igényesen berendezve, engem egyedül a mérhetetlenül túluralkodó lila fények zavartak, elég nehéz látni benne, de nyilván a hangulat miatt jó ez valakinek. :D A fürdő is szép, új, tiszta.
Happy Fetish Kinga külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kinga pont olyan mint a képeken, húszas évek közepe, második fele, vékony, sportos. Helyes arca van, a "nagyon tetszik a szomszéd csaj" kategóriából (a képeken csak sejteni lehet az arcát, így én egy picit más típusra számítottam, de hát azt csak én fantáziáltam oda, ami látszik, az pont olyan). Mindehhez nagyon kedves és közvetlen is. Egy köntösben fogadott, ami alatt fekte fehérnemű szettben volt. Ez kezdéskor később azonnal lekerült.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Egy fetish-lingam kombómasszázsra mentem. Ahogy előre megbeszéltük ennek első részét képezte úyg 10 percig egy lazító masszázs. Mivel csiklandós vagyok így a talpamat szkippeltük, de a lábamnál kezdte, és mindig vissza-visszamenve halad felfelé. Egy idő után oda-oda simította herémhez, a farkamhoz is, és szépen lassan váltott át egy kis lingamra. Itt jött a dolog fetish része, bekötötte a szememet meg engem is a padhoz és váltogatta az intenzív lingamot, a prosztatamasszázst a jégkockázással és a viaszozással. Ez hiperizgalmas volt, mivel sosem tudtam, hogy mi fog történni, és mindent zseniális érzékkel pont annyira és addig cisnálta, amíg az nagyon jó volt és nem terhes.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nála csak kézi levezetés van, de hát az maga is elég komplex egy élmény ahogy ebben sok komponensű fetish kombinációban egyszer csak végig megy a lingam része a dolognak. Bár állítása szerint ő még akarta egy kicsit húzni, de először is voltam, meg zseniális is volt, ennyi volt bennem.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Telefonban egyeztettük előre a mértéket(amit egyébként már tudtam, mert akartam menni hozzá korábban, de akkor nem tudta felvenni és egy barátnője tájékoztatott, majd amikor sikerült, nem volt már jó neki). Ez a helyszínen sem változott meg szerencsére. Érkezésemkor újra átbeszéltük (mert bizonytalan volt, hogy megbeszéltük-e végül), egyeztettük a kívánságokat és az érte járó csokrot. Utólag rendeztük. Kb. nem tartott annyi ideig, mint itt leírva.
Hogy a csokor sok vagy kevés megítélni nem tudom, kevés ehhez a rutinom ebben. Nekem megérte, és ez a lényeg.
Összkép
Számomra új élmény volt, de száz százalékban pozitív volt, nagyon jól éreztem magam és nagyon jó volt az egész élmény. Nagyon kedvesen is búcsúzott és hívott vissza kevésbé extrém masszázsra is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Happy Fetish Kinga erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Fejlődő rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.