85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
27
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Fanni szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-12 17:19:02

mate9017
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Fanni Budapest 2018-09-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt hívtam telefonon. A kagylót ő veszi fel nagyon kedves segítőkész, elmondta a lehetőségeket és én már tudtam is, hogy ott a helyem. Délután már nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű megközelíteni a Lurdy háztól nincs messze. Parkló hely is akad azt nem tudom pontosan, hogy fizetős-e mert 6 év óta élősszőr bkv-val mentem mivel az autóm lepukkan (de az úgy se érdekel senkit csak a teljesség igénye nélkül leírom). Bkv (Bkk)-val is könnyen megközelíthető egy kicsi séta... Ami nem is baj legalább rá tud készülni az ember erre különlegesen szép és kedves hölgyre...
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy kicsit kóvályogtam de ez az én bénaságomnak köszönhető.Új építésű tömbház. Rend tisztaság. Egy barátnőjével rendel de teljesen diszkrét senkivel nem találkoztam csak az elmondása alapján tudom. Nagyon kellemes kis kuckó de nem háznézőbe jöttem... Miután ajtót nyitott úgy se érdekelt semmi más...
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külső... hum mit mondhatnék tökéletes. Egy nőnek így kell kinéznie... Kedves arc gyönyörű test a képek 100%-ban fedik a valóságot. Nagyon szép lány tényleg. Írhatnék itt ódákat de csak szuperlatívuszokban tudnék áradozni róla. A kisugárzása is nagyon megtetszett. Tudom-tudom nem azért jön az ember ilyen helyre, hogy ezeket is figyelje de nem tudom szó nélkül hagyni..Összességében ha a civil életben találkoznék vele szó nélkül randit kérnék tőle és ha nemet mondana egy könnycseppet elmorzsolnék ha senki nem lát... Ebből makktársak szerintem le tudjátok vonni a megfelelő infót.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ennél a pontnál mindig bajban vagyok, hogy milyen részletességgel illő "papírra" vetni a történteket... Nem is vagyok egy nagy író,de nagyjából megpróbálom leírni a történteket. A megérkezésemet követően ( ami nagyon szimpatikus is volt részéről) többször megkérdezte, hogy "tetszem"... Erre az előzményekből következtethettek,hogy mit válaszóltam... Alig kaptam levegőt amikor levette a ruhát vagy törölközőt már nem is tudom mert annyira zavarban voltam... Tényleg tökéletes a hölgy. Visszatérve a megérkezésemet követően kaptam egy pohár vizet kicsit beszélgettünk majd elmentem fürdeni. Fürdés után leheveredtünk egymás mellé és kicsit elkezdtünk beszélgetni... Hát ez hiba volt (persze jó értelemben) Annyi közös pontot találtunk és belemerültünk a beszélgetésbe, hogy elég csúnyán elpattant az idő úgy hogy hosszabbítást kértem. Elkezdtem simogatni a szép testét nagyon finom bőre van gyönyörű cicik szép arc öröm volt csókolni simogatni. Fordultunk elkezdett kényeztetni ott lent, én közben simogattam a a szép punciját és a melleit . Ügyesen és érzékien franciázik nekem nagyon tetszett... Mondhatni romantikusan csinálja. Én is elkezdtem kényeztetni, úgy láttam tetszett neki igyekeztem de kicsit kijöttem a gyakorlatból. Miután elidőztem a gyönyörű combjai között folytattuk a csókokat és gumit kértem. Iszonyatosan jó vele nagyon élveztem és igyekeztem, hogy ő is élvezze. Végig zongoráztunk egy pár pózt gyorsan is és lassan is... Azok a szép cicik és az a szem még most is az eszembe van nagyon jó volt vele tényleg... Háton fekve francia közben lett végem. Ennyire sikerült összeszednem a gondolataimat erről a kis pásztor óráról.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az új pesti átlag a hosszabbítással egy kicsit zsebbenyúlósabb de mindent megérte. Tökéletes.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Akik végig olvasta a beszámolót az tudja. Szerintem tökéletes partner egy gyönyörű és intelligens csaj jó vele a szeretkezés jó vele a beszélgetés (és ha még főzni is tud akkor nincs is több kérdés). Ajánlom mindenkinek aki szereti a barátnős együttléteket.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

lebowsky
Rutinos harcos
2018-09-19 11:25:52
...hmmm új első helyezett a listámon Fanni... :) köszi

2018-09-17 07:34:29
"Akik végig olvasta a beszámolót az tudja." Nem, sajnos nem írsz ennyire jól. Az átlagot megüti, de inkább alulról. Pedig a stílusod jó, de a tartalomra nem fordítasz kellő figyelmet.
A konkrétumok hiányoznak. Még amiről sokat írsz, Fanni külseje, ott sem térsz ki részletekre, csak az általános pozitív benyomást ragozod. Azt levennénk egy mondatból is.
Az értékelést nem befolyásolta, de aranyos, ahogy szabadkozol a tömegközlekedés miatt. Ha szégyellnivalónak gondolod, írd azt, hogy taxival mentél. De nem szégyellnivaló. Nekem például több okom is van, hogy csak nagyon ritkán autózom a lányokhoz, mindegyik ok a lebukás elkerülésével függ össze.

2018-09-16 08:29:03
A beszámolód action része is Fanni külsejéről szól, legalább felében, de ettől függetlenül az átjött, hogy elvarázsolódtál, és ez a lényeg.

2018-09-14 13:41:05
A lelkesedésed abszolút átjött, de egy kicsit adós maradtál a részletekkel. Jó lett volna megérteni a rajongásod okát is. :)

2018-09-13 13:10:03
Gyakoroljál, majd belejössz előbb-utóbb. Gondold át a történteket, mielőbb papírra veted őket ! Hajrá

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-01-23) : Fanni felébredt és nyomban bizonyítani akart. Mirrmurrkát értően gondjaiba vette, harapdálta a makkomat és dícsérte, közben a tojásaimat morzsolgatta. Hegyét nyalogatta, aztán jól bekapta , szájával szorongatta kéjes hangok közepette. Rákérdezett a popsiizgatásra,

(2018-07-12) : Ő már ott várt rám semmi felesleges ruha nélkül az ágy mellett állva. Letettem a törölközőt és elindult a móka. Lágy csókok, simogatás. Az első 5 perc kb azzal telt ahogy csókolom és simogatom azokat a gyönyörű formákat. Sajnos csak két kezem van úgyhogy felváltva kellett fenekét és melleit simogatnom

(2018-04-02) : She went down and began to lick and suck me without condom for some minutes. She made a very soft and delightful blow job while I had my fingers caressing her vulva and titillating her clitoris.

felejthetetlen: 41db
(2019-01-06) : És nem csak látszólag késöbb mondta is,hogy nagyon jó neki.Misszibe fordultunk,ekkor is nagyon jó volt vele,de sajnos már nem bírtam sokáig,kivedtem és pár nagyot löttem a hasára,cicijeire és sajnos egy ment a hajára is.

(2018-12-09) : Majd fordultunk és ő kezdett kényeztetni. Istenien franciázik, és nem utolsó sorban a környékkel is foglalkozik. Nagyon jó volt. Majd gumihúzás és szemből kezdtük a szexet.

(2018-10-24) : Csók, francia, kölcsönös francia és újra csók. Nem halogattuk tovább, birtokba vettük egymást és leírhatatlan kéj töltött el mikor lassan és ütemesen a testében mozogtam.

nagyon jó: 45db
(2018-11-18) : Nyögdécselt és sóhajtozott a nyalogatás közben és az orgazmus közelében szólt rám, hogy lassabban csináljam, így szereztem neki az első gyönyört. Ezután fordult a kocka és én kerültem az ágyra, hogy ő kényeztethessem szájával

(2018-11-13) : Ezután én helyeztem kényelembe magam és kezelésbe vette az ezredest. Valamit nagyon tud ez a lány. Nyalogatta hosszában, a golyszikhoz is lement, néha csak a makkot kapta be máskor torokra vette.

(2018-11-11) : Aztán ő vette kezelésbe az ezredest. Igen érzékien franciázik, kellemes volt és izgató. Ez így ment kb 5percig aztán érdeklődött húzzunk-e gumit, mondom persze és mondtam Fanninak , hogy lovagló pózzal kezdjük

: 45db
(2019-01-19) : helyet cseréltünk s most én kaptam egy érzéki, helyenként talán pornósabb (legalább is technikailag) franciát. Jó dolog is ez az adok-kapok, hisz amit te adsz, azt kapod vissza,

(2018-10-18) : Mélytorkos lenttartós és barátnős francia volt nagyon bejött, majd javasolta húzzunk gumit és kutyus pózban kezdtük a kedvenc pózában. Érdeklődtem is hogy szereti,

(2018-10-11) : Egy rövid csókolózással - én hanyatt fekve - indítottunk bemelegítésként, majd leköltözött délre mint a gólyák hamarosan és távolabbról a közelebbi felé közelített. Intenzív zacsi, majd rúdnyalás és közel mélytorkosan folytatta