Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-09-12 17:06:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Hercegem :)

Köszönöm az írásodat :)

Minden találkozásunk egy élmény :)

Nagyon jó ember vagy, kedves és érzéki :) Örülök, hogy ismerhetlek!

Tudod, hogy hol találsz:)

Csókollak, Dóri :)

Beszámoló Dóri +36204534927 96939 erotikus masszázs

jose1979 a 2018-08 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Előtte 3 nappal hívtam telefonon. Nagyon örült a hívásomnak - kicsit hiányoztam is neki - mivel egy jó ideje nem randiztunk egymással. :-) Gyorsan megbeszéltük a tali időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Nyugati pályaudvartól két perc séta, majdnem elkéstem mert nem vettem figyelembe, hogy buszpótló járt akkor. Amúgy 4-6 villamossal szoktam menni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szépen felújított lakás, ahol több masszázskuckó várja a ide zarándokoló vendégeket. Nagyon szép a fürdőszoba, káddal felszerelt, sok tusfürdőből lehet választani. Szobában kanapé, és tatami. teljes diszkréció.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A legkedvesebb hölgy akit ismerek, itt az oldalon. A képek mindent visszaadnak a külsőből, mosolygós arc, gyönyörű szemek, kedvesség és vidámság. Ez Dóri Hercegnő. Egy fekete csipkés kombóban fogadott, puszi - puszival üdvözöltük egymást, majd kézen fogott és bekísért a jobb első szobába. Fürcsiből visszatérve, a tatamin helyezkedtem el. Ledobta ruhácskáját és mellém térdelt. És igen, ez amire már régen vártam.....
Gyönyörű teste van, egyszerűen tökéletes, természetes cicikkel megáldva, ideális derék csípő arány. Rendszeresen sportol, és ezt a cselekedetét formás idomok közvetítik számunkra. Bőre szolárium barna, feszes, karján ízléses tetkó, ami nagyon jól áll Neki.
1. Dóri +36204534927 beszámoló Budapest 96939 erotikus masszázs
3. Dóri +36204534927 beszámoló Budapest 96939 erotikus masszázs4. Dóri +36204534927 beszámoló 2018-09-12 17:06:07 erotikus masszázs 969395. Dóri +36204534927 beszámoló 2018-09-12 17:06:07 erotikus masszázs 969396. Dóri +36204534927 beszámoló 2018-09-12 17:06:07 erotikus masszázs 96939
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Mellém kucorodva, finom csókokkal halmozott el, mivel tudta, hogy már nagyon hiányzott nekem. Majd a széttett lábam közé - mögé - helyezkedett és talptól felfelé hozzálátott testem alapos megmasszírozásához. Masszázsa - nekem a szeretetről és az intim érintésekről szól - cseppet sem erős, inkább érzéki és nagyon erotikus. Sokat foglalkozik a ujjaimmal, ezt a részt a végtelenségig el tudnám viselni, teljesen kikapcsolódok közben. Lehet, hogy kínai orvoslást is tanul, ki tudja...Testünk masszázs közben szinte végig egybeforrt, olajos teste melegét az egész szeánsz alatt folyamatosan érzékeltem, ami lelki feltöltődéshez vezetett, s egyben előkészítette a kényeztetéshez vezető utat is. A masszi rész befejezését újának hátamon való végighúzásával adta tudomásomra. Ekkor már ébredeztem is és érdeklődtem, hogy helyet cserélhetünk - e??
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Természetesen kérdésemre igennel felelt, - tudta , hogy miben mesterkedem - hátára feküdt és lába közé helyezkedve, felé hajolva megkezdtem, régen látott Hercegnőm testének bebarangolását. Csókokkal halmoztam el a nyakát majd lejjebb haladva, csodálatos cickókkal foglalkoztam. Imádom ezeket a tökéletes ikreket, szebbet álmomban sem tudnák elképzelni. Lejjebb haladva, természetesen nem maradhatott ki a köldök és a feszes hasika sem, és végül megérkeztem, a borotvált, nagyon finom, illatos puncikájához. Nem nagyon tétlenkedtem apró finom nyelvcsapásokkal adtam tudomására, hogy bizony újra itt járok!! Kedveli a program ezen részét, és természetesen misem nagyobb öröm annál, ha én is örömet tudok Neki szerezni. Tehát belefogtam a nyalakodásban, jobb kezemmel a popsiját, ballal a jobb kezét szorítottam. Apró nyögésekkel és sóhajtásokkal adta tudomásomra, hogy jó helyen járok..
Csípőjének kör körös mozgása egyben megadta a ritmust, tevékenységem eredményességéhez. Munkám közben egy két szitok szó is elhagyta a száját, és a nagy ritmus közepette hasa megfeszült, hullámokat csapott minta háborgó tenger, majd egyszer csak teste teljesen ívbe feszült, összeszorította combjait - ezzel buksikámat is - és hatalmasat élvezett. Gyönyörű volt megélni!!

Pár perc pihenő után, - amire szüksége volt - helyet cseréltünk. :-) Először kézzel kezdett éleszteni, mivel nagyon elfáradtam a "munka" során, majd amikor már hadrendbe álltam, egy nagyon finom franciát kaptam tőle. Közben folyamatosan tartja a szemkontaktust hátha belepirulok a dolgokba. A szájmuzsika közben a zacsival is foglalkozott, azt gondolom, hogy nagyon érzi és tudja is, hogy mire van szükségem. Fél szavakból, és szavak nélkül is megértjük egymást.
A hosszas kényeztetést követően ajkai közé robbantam, és mivel teljesen kikészített ezért az örökösök sorát már nem tudtam nyomon követni. Valószínűleg szilvikében végezték. Miután észhez tértem, elkísért a fürdőbe, és segített megfürödni. Nagyon imádom ezt a részt is, levezetésképpen kicsit csókolóztunk, amit istenien művel..
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A történet végén, miután felöltöztem, a poharam alá helyeztem a hosszú ideje már megszokott budapesti virágcsokrot.
Rózsacsokor
jose1979 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mindig nagy lelkesedéssel térek vissza hozzá, olyan mintha a barátnőmhöz mennék vissza - újra meg újra. Régóta ismerjük egymást, de mindig tud újat mutatni, és ezt határtalan kedvességgel és odaadással teszi.
Egyszerűen Imádom!! :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri erotikus masszázs beszámolójáról


2018-09-13 19:50:29
Az írás nagyon jó lett, de rossz helyre nyomtam, ....bocsi!:-)) és igen, Dőri egy különleges Lány!

2018-09-13 19:45:32
Jose cimbora, már vártam az írásodat és nem véletlenül. Egy klasszúl megírt beszámolót tártál elénk egy igazán kellemes és érzéki kis kalandról. Írásod felidézte bennem azt, amit már én is átéltem Dórival, köszi :) Dóri fantasztikus Nő, élvezet vele lenni!! :)

2018-09-13 13:54:59
az egyik legjobb szolgaltato,orom hozza jarni,szivesen lennek nala vendeg minden heten

2018-09-13 13:04:26
Minden szavával egyetértek és csak alátámasztani tudom.

2018-09-13 11:47:11
Kellemes randi, kellemes leírása, amit nyálcsorgatva olvastam. A levezető pancsolás már "non plus ultra"... :) Szép volt Cimbi, így tovább!
Mutasd mindet

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-01-27) : Ezután lágy francia következett, ami Isteni, és hogy kicsit időt nyerjek, kértem, hogy most Ő feküdjön a hátára, hadd kényeztessem én is csodálatos testét. Apró puszik elcsattanása után, ami ment ment mindenfelé, nyak váll, cickók, végül birtokba vettem csodálatos kelyhecskéjét.

felejthetetlen: 4db
(2019-05-07) : A lábaimtól indulva kezdte, először a ballal, úgy emlékszem. Aztán áttért a jobbhoz, ehhez át kellett másznia rajtam a másik oldalra és minden egyes ilyen átmászás külön színfoltja volt a masszázsnak (szakszerű nevén: mászásmasszázs), mert ezek képezték az egyéb testrészekkel, nem kézzel történő érintések jelentős hányadát. A lábaim után haladt felfelé.

(2018-11-18) : Masszázs a szivacson történt, lágy simogatásokkal indítva, majd kérésemre a gyengéd változatnál maradtunk. A nyakamat és a hátamat azért jól átmozgatta. Kezemmel folyamatosan kerestem kontaktust, simogattam a lábát

(2018-08-22) : A matracra hasalván vártam Dóri érintéseit és ezt egy kis kókuszolajos svédmasszázs formájában kaptam meg. Közben nagyon jól elbeszélgettünk,

nagyon jó: 14db
(2024-02-12) : Kicsit átbeszéltük, hogy milyen masszázst szeretnék, és kezdetét vette a finom olajos közepes erősségű és cirógatós kényeztetés. Közeledve a félidőhöz már a cicik is szerepet kaptak a műsorban

(2022-10-04) : Masszázs során először a hasamra feküdtem, majd ő levetkőzött (teljesen) és elkezdett maszírozni. Először a lábaimnál majd a hátamon, illetve szépen lassan mindenhol, ahol ért. A masszázs során egyre gyakrabban jöttek, erotikusabb odanyúlások a combomnál, illetve a mellei is egyre többet értek hozzám. Elég nehéz volt a hasamon maradni és megállni, hogy ne forduljak meg, de sikerült elég jól ellazulni, így igazán kellemes volt a masszázs része.

(2022-04-29) : A hátam elég sűrün beszokott állni,meg kitapintott valami csomót is,ezért ott alaposan elidőzött. Fordulás után sok maszírozásban már nem volt részem,mert mire beolajzott,addigra a kezem is kezdett elkalandozni,ezért kértem,hogy szabaduljon meg az utolsó textilektől is,és következzen a csúszka rész.

: 21db
(2024-02-18) : Majd zuhanyzás fergeteges tusfürdö választék.Ha végeztem résnyire nyitva kellett hagynom az ajtott és vissza kisért a szentélybe.A masszázs finom kellemes inkább lazító mint kemény simogató hatott.

(2023-07-27) : Onnan tudja ,hogy kész vagyok. A szobába érve lekerült rólam a türcsi és hasra feküdtem. Közben ő is megszabadult a textiltöl. Bekent olajjal és alaposan átmaszírozott mindenhol. Közben sokszor megkérdezte, hogy jó e. Aranyos volt.

(2023-03-08) : A masszázs során az hasonfekve az egész testemet átmasszírozta ami igazán kellemes volt. Miután megköszöntem kérte hogy forduljak át és kezdetét vette a masszázs izgalmasabb része.