11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 12-21
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
Dóri erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Dóri

+36204534927

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-12 17:06:07

jose1979
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Hercegem :)

Köszönöm az írásodat :)

Minden találkozásunk egy élmény :)

Nagyon jó ember vagy, kedves és érzéki :) Örülök, hogy ismerhetlek!

Tudod, hogy hol találsz:)

Csókollak, Dóri :)

Erotikus masszázs beszámoló Dóri Budapest 2018-09-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előtte 3 nappal hívtam telefonon. Nagyon örült a hívásomnak - kicsit hiányoztam is neki - mivel egy jó ideje nem randiztunk egymással. :-) Gyorsan megbeszéltük a tali időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Nyugati pályaudvartól két perc séta, majdnem elkéstem mert nem vettem figyelembe, hogy buszpótló járt akkor. Amúgy 4-6 villamossal szoktam menni.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Szépen felújított lakás, ahol több masszázskuckó várja a ide zarándokoló vendégeket. Nagyon szép a fürdőszoba, káddal felszerelt, sok tusfürdőből lehet választani. Szobában kanapé, és tatami. teljes diszkréció.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A legkedvesebb hölgy akit ismerek, itt az oldalon. A képek mindent visszaadnak a külsőből, mosolygós arc, gyönyörű szemek, kedvesség és vidámság. Ez Dóri Hercegnő. Egy fekete csipkés kombóban fogadott, puszi - puszival üdvözöltük egymást, majd kézen fogott és bekísért a jobb első szobába. Fürcsiből visszatérve, a tatamin helyezkedtem el. Ledobta ruhácskáját és mellém térdelt. És igen, ez amire már régen vártam.....
Gyönyörű teste van, egyszerűen tökéletes, természetes cicikkel megáldva, ideális derék csípő arány. Rendszeresen sportol, és ezt a cselekedetét formás idomok közvetítik számunkra. Bőre szolárium barna, feszes, karján ízléses tetkó, ami nagyon jól áll Neki.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Mellém kucorodva, finom csókokkal halmozott el, mivel tudta, hogy már nagyon hiányzott nekem. Majd a széttett lábam közé - mögé - helyezkedett és talptól felfelé hozzálátott testem alapos megmasszírozásához. Masszázsa - nekem a szeretetről és az intim érintésekről szól - cseppet sem erős, inkább érzéki és nagyon erotikus. Sokat foglalkozik a ujjaimmal, ezt a részt a végtelenségig el tudnám viselni, teljesen kikapcsolódok közben. Lehet, hogy kínai orvoslást is tanul, ki tudja...Testünk masszázs közben szinte végig egybeforrt, olajos teste melegét az egész szeánsz alatt folyamatosan érzékeltem, ami lelki feltöltődéshez vezetett, s egyben előkészítette a kényeztetéshez vezető utat is. A masszi rész befejezését újának hátamon való végighúzásával adta tudomásomra. Ekkor már ébredeztem is és érdeklődtem, hogy helyet cserélhetünk - e??
Levezetés
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Természetesen kérdésemre igennel felelt, - tudta , hogy miben mesterkedem - hátára feküdt és lába közé helyezkedve, felé hajolva megkezdtem, régen látott Hercegnőm testének bebarangolását. Csókokkal halmoztam el a nyakát majd lejjebb haladva, csodálatos cickókkal foglalkoztam. Imádom ezeket a tökéletes ikreket, szebbet álmomban sem tudnák elképzelni. Lejjebb haladva, természetesen nem maradhatott ki a köldök és a feszes hasika sem, és végül megérkeztem, a borotvált, nagyon finom, illatos puncikájához. Nem nagyon tétlenkedtem apró finom nyelvcsapásokkal adtam tudomására, hogy bizony újra itt járok!! Kedveli a program ezen részét, és természetesen misem nagyobb öröm annál, ha én is örömet tudok Neki szerezni. Tehát belefogtam a nyalakodásban, jobb kezemmel a popsiját, ballal a jobb kezét szorítottam. Apró nyögésekkel és sóhajtásokkal adta tudomásomra, hogy jó helyen járok..
Csípőjének kör körös mozgása egyben megadta a ritmust, tevékenységem eredményességéhez. Munkám közben egy két szitok szó is elhagyta a száját, és a nagy ritmus közepette hasa megfeszült, hullámokat csapott minta háborgó tenger, majd egyszer csak teste teljesen ívbe feszült, összeszorította combjait - ezzel buksikámat is - és hatalmasat élvezett. Gyönyörű volt megélni!!

Pár perc pihenő után, - amire szüksége volt - helyet cseréltünk. :-) Először kézzel kezdett éleszteni, mivel nagyon elfáradtam a "munka" során, majd amikor már hadrendbe álltam, egy nagyon finom franciát kaptam tőle. Közben folyamatosan tartja a szemkontaktust hátha belepirulok a dolgokba. A szájmuzsika közben a zacsival is foglalkozott, azt gondolom, hogy nagyon érzi és tudja is, hogy mire van szükségem. Fél szavakból, és szavak nélkül is megértjük egymást.
A hosszas kényeztetést követően ajkai közé robbantam, és mivel teljesen kikészített ezért az örökösök sorát már nem tudtam nyomon követni. Valószínűleg szilvikében végezték. Miután észhez tértem, elkísért a fürdőbe, és segített megfürödni. Nagyon imádom ezt a részt is, levezetésképpen kicsit csókolóztunk, amit istenien művel..
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A történet végén, miután felöltöztem, a poharam alá helyeztem a hosszú ideje már megszokott budapesti virágcsokrot.
Összkép
Mindig nagy lelkesedéssel térek vissza hozzá, olyan mintha a barátnőmhöz mennék vissza - újra meg újra. Régóta ismerjük egymást, de mindig tud újat mutatni, és ezt határtalan kedvességgel és odaadással teszi.
Egyszerűen Imádom!! :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-13 19:50:29
Az írás nagyon jó lett, de rossz helyre nyomtam, ....bocsi!:-)) és igen, Dőri egy különleges Lány!

dgab
Becsben tartott
2018-09-13 19:45:32
Jose cimbora, már vártam az írásodat és nem véletlenül. Egy klasszúl megírt beszámolót tártál elénk egy igazán kellemes és érzéki kis kalandról. Írásod felidézte bennem azt, amit már én is átéltem Dórival, köszi :) Dóri fantasztikus Nő, élvezet vele lenni!! Gratulálok :)

2018-09-13 13:54:59
az egyik legjobb szolgaltato,orom hozza jarni,szivesen lennek nala vendeg minden heten

2018-09-13 13:04:26
Minden szavával egyetértek és csak alátámasztani tudom.

2018-09-13 11:47:11
Kellemes randi, kellemes leírása, amit nyálcsorgatva olvastam. A levezető pancsolás már "non plus ultra"... :) Szép volt Cimbi, így tovább!

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-08-22) : A matracra hasalván vártam Dóri érintéseit és ezt egy kis kókuszolajos svédmasszázs formájában kaptam meg. Közben nagyon jól elbeszélgettünk,

(2018-01-27) : Ezután lágy francia következett, ami Isteni, és hogy kicsit időt nyerjek, kértem, hogy most Ő feküdjön a hátára, hadd kényeztessem én is csodálatos testét. Apró puszik elcsattanása után, ami ment ment mindenfelé, nyak váll, cickók, végül birtokba vettem csodálatos kelyhecskéjét.

felejthetetlen: 3db
(2018-02-26) : Dóri végzett a lábaimmal a fenekem irányába kúsztak pici kacsói és érintései ekkor lassan elgyengültek, időnként a lábaim közé is benyúlva, körmeivel finoman csiklandozva fokozták bennem a kellemes érzéseket.

(2018-01-05) : The massage was more pleasant than medical, but I have no doubts at all that she could give a stronger massage if that's what you're after. She's got plenty of muscle to work you over, I'm sure of that.

(2017-08-11) : Telőtől-talpig átgyúrt szakszerű technikával, kellően erős masszázst kértem/kaptam amit szeretek és olykor simogatássokkal fűszerezte egészen a kényeztetésig. Órás programban kicsit gyorsabban tértünk át a kényeztetésre,

nagyon jó: 7db
(2018-09-19) : Meztelenül masszíroz, és igen jól, nem tudom tanulta e, vagy csak beletanult, de erős határozott, szakszerű mozdulatokkal csinálja. Tükör sajnos nincs , így csak érezni lehet hogy néha az ember hátához érnek a cicik,

(2018-08-17) : Bokától a kezeim kisujjáig kellemes pezsdítő masszázst kaptam. Bokánál indulva, vádli, comb, fenék, derék, hát, váll, karok, ujjak és tenyér-kézfej volt az útvonal.

(2018-08-09) : Dóri kérésére hasra feküdtem a tatamin és a lábaimnál kezdett neki a masszázsnak. Boka, vádlik combok mindkét lábon, majd örömömre a fenekemnél hosszasabban elidőzött

: 6db
(2019-01-04) : Még mindig hason fekve éreztem,hogy ezek a mozdulatok egyre inkább átmennek finomabb lágyabb érintésekbe.Már ekkor kezdett a karom finoman libabőrözni .

(2018-11-18) : Masszázs a szivacson történt, lágy simogatásokkal indítva, majd kérésemre a gyengéd változatnál maradtunk. A nyakamat és a hátamat azért jól átmozgatta. Kezemmel folyamatosan kerestem kontaktust, simogattam a lábát

(2018-08-13) : Megérkezem gyors zuhanyzás, aztán Dóri kezelésbe vesz. Kezdésnél a kifogástalan technika és száj és kézmunka kombináció miatt nem szoktam sokáig bírni.