29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
190
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
64
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
24
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
15:30-tól hívható
Rita szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Rita

+36308774612

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-12 01:56:28

xtreme
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Rita Budapest 2018-09-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
A randi előtt 1 órával hívtam és a kolleganőjével egyeztettem hozzá az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin negyed jól megközelíthető tömegközlekedéssel, autóval trükkös, de nem lehetetlen. A pláza földalatti parkolójában mindig van üres hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
3
Új építésű bérkaszárnya. A lakás új és nagy, a leválasztott rész ill. szoba megfelelő, gondolom nem futkározni szeretnél, mert akkor kicsi. A francia ágy mellet még van elég hely.
Rita külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az első képe maradt meg bennem , ezért magasabbnak gondoltam, de az adatlap jól van kitöltve. Szép arc, arányos szoli barna test, jó cicik. Mi kell még ? Kellemes csalódás volt, hogy ilyen jól néz ki. Nem zavaróak a tetkók sem.

Action
Aktus:
5
Gumis francia:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mivel forró délután volt jól esett a zuhanyzás. Visszatérve egymás mellé hevertünk és elkezdtük simogatni egymást. A múltkorában már találkoztam egy ágyra irányított légkondival és érdekesen csigázza fel az érzékeket. A közelebb eső cicijét bekaptam a másik bimbót benedvesítve hagytam a légkondinak és gyors összehúzódást észleltem ezt a kis segítséget az ágyékánál is kihasználtam. A légkondi által előkészített terepre tévedtem és nagy meglepetésemre rendkívül gyorsan elélvezett, ami nagyon izgató volt. Mivel nagyon felhúzott ez, ezért szoltam neki, hogy gyorsan elfogok élvezni, amit megértett, de nem hitt el. Rövid törölgetés után belekezdtünk a 2. körbe részemre, amiben mindenből volt egy kicsi, így lett végem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban is említett pesti átlag, melyet érkezésemkor a polcra helyeztem. Nem extráztam csak alapoztam, így ennyi is maradt.
Összkép
Kedves, aranyos nőt ismertem meg örülök, hogy ilyen kellemes órát adott nekem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rita szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kiskacsa
Lehet adni a szavára
2018-10-02 13:22:55
0 info nincs benne, pedig érdekelnének a részletek

2018-09-12 20:21:42
Hármasban voltatok:a szolgáltató,Te és a légkondi.Kb ennyi maradt meg az írásodból.

2018-09-12 17:23:44
Felejthetetlenhez ez keves.
Kapkodosra fogtad.

2018-09-12 17:07:42
Ettől lelkesebben kellene írnod, mert nagyon kevés hasznos infót osztottál meg velünk.

FunkciókRita legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-02-23) : Lehet rabeszelem Ritat arra hogy csinaljon egy ilyen kepet egy ilyen sallal ... Stay tuned. Szoval hol is tartottam. Igen, a szeme bekotve, toll cirogato a kezemben, es indulhat is a moka. Szerintem mindketten ugyanugy elveztuk ezeket a perceket, O hogy kenyeztettem, en hogy kenyeztethettem.

(2018-01-27) : fél kezem ujjait a húsomon ajkaival kíméletlen állhatatossággal fel-le szánkázó, nyálcsorgatva nyalakodó, szörcsögő-szívó-szopkodó kis ragadozó sörényébe túrva,

felejthetetlen: 4db
(2019-03-05) : Ezután folytatta azt az áldásos tevékenységet, amit korábban abbahagyott. A legfelemelőbb pillanat az volt, amikor félig oldalról a kezével lassan, kimérten verte a farkamat, miközben 20 centivel fölötte tartotta a félig kinyitott száját.

(2018-11-17) : Most már átvette az irányítást és a hátamra fektetve kezébe vette a kisorit. Ahogy nyelvével finoman rezegve megnyalta, azonnal kéjes borzongás futott végig rajtam, majd pajkosan játszani kezdett vele.

(2018-08-16) : Szóltam az elején, hogy kicsit hideg lesz, miközben rákentem a testápolót a testére, majd pedig elkezdtem finoman végigmasszírozni a testét. Ujra megcsodáltam a popsit, ami csodaszép.

nagyon jó: 4db
(2019-01-28) : Par perc utan visszatertunk a kezdeti pozicioba, es ujra o kenyeztetett engem. Bar az volt a tervem hogy szerelemkesztyut huzok es belevagunk a dolgokba,

(2018-12-28) : Finom és szép puncival volt dolgom, kényeztetésre jól reagált, de elég ügyes sajnos nem voltam hozzá így egy kis franciás felvezetés után gumit húztunk.

(2018-08-11) : Kedzésnek kis franciával kezdtük, jól csinálja és mivel hamar nem akartam elsülni rögtön gumit is kértem és hátulról támadtam, túl soká nem is bírtam hisz az a popsi egyszerűen....

: 9db
(2018-12-31) : Kis pihi után cseréltünk és simogatva, cirógatva a farkam került a kezébe, szájába és először lágyan, majd egyre hevesebben szopta a kedves. A harckészültség hamar megvolt,

(2018-11-20) : Fürcsi után irány az ágy.izmos kis teste párducként támadt le.imádom az ilyen tipusu nőket.Közeledett simogatott és elkapta a farkam.elkezte a felejthetetlen franciát.szopta nyalogatta kicsit harapdálta mig kő kemény nem lett

(2018-09-04) : én voltam a középpontban. kényelmesen ellazulva ,egy tökéletes natúr franciát kaptam semmi kezezés ,semmi fogazás ,pont ahogy kell.Próbálkoztam ,sajnos nem nagy sikerrel