5
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
27
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Cicis Cicelle szexpartner

szexpartner

Cicis Cicelle-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-10 22:07:03

Kraxs
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cicis Cicelle reagálása

Szia!
Köszi,hogy írtál. Azt a fogászati "problémát" nem nevezném annak,hiszen csak foglalkozom magammal,így a fogaimmal is.Ideiglenes tömés,ami nem sokára megszűnik.:). A mély torokról pedig annyit,hogy a hatalmas és vastag "eszközöd" egyszerűen nem fért le odáig.Nem vagyok én kígyó :)))
Igen,üveg ajtó van,de nem átlátszó :P
Amúgy cuki voltál,de lehet legközelebb leharapom :DDDDD
:*

Szexpartner beszámoló Cicis Cicelle Budapest 2018-09-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Üzenetben egyeztettük az időpontot vasárnap délután, szerencsémre még aznap estére sikerült a táncrendjébe bekerülnöm.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Újpesten az egyik bevásárlóközpont közelében. Mondhatnám, hogy könnyű odatalálni, a tömegközlekedés jó, parkolót szerintem lehet találni, bár a sötétben nem azt figyelgettem. Viszont amiért nem csipázom a kerületet az az, hogy egyes kis utcák össze-vissza kanyarognak, a házszámozás nem tök egyértelmű, szóval elmentem az épület mellett... Pár perc késést így összeszedtem, de nem volt belőle probléma.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Felújított panel, lifttel (nem mintha a tetthelyre azzal kéne felmenni ;) ). Mondhatni szokásos panellakás fíling, a fürdő nem nagy, de el lehet férni, tusfürdőkből lehet válogatni. A baszoba franciaágyas, amivel szemben az egyik szekrényen tükör van, amit ki is használtam :P Ami levon az intimitás érzéséből az az, hogy üvegajtó van, amivel szemben szintén egy üvegajtós szoba található, de randink alkalmával csak mi ketten zajongtunk egy kicsit :)
Cicis Cicelle külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Jól megmarkolászni való dögös testű lány, komoly szemekkel :) Fürdőköntösben fogadott az ajtó mögé bújva (rutinosan talán, mert pont egy random csaj várt a liftre éppen és szörnyülködhetett volna, ha látja mi fog folyni odabent :D ) Eredeti képek, de élőben még sokkal kívánatosabb a teste. Azt mondta, hogy van rajta 10 kiló felesleg, de nem tudom hol, mindene úgy való kézbe, ahogy van ;)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
4
Csók:
4
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
A gyors zuhany után már csak egy szál bugyiban várt a szoba előtt, lefeküdt az ágyra, ahová nyilván követtem. Megkértem, hogy masszírozza meg a hátamat, az a jó, ha ki is ropogtatja. Hát... masszőz is lehetne :P Úgy megdögönyözött olajjal, hogy már csak ezért megérte volna elmenni :) Közben eldiskuráltunk egy sort.
Aztán jött az akció, szimpatikus voltam a csókhoz, úgyhogy jól indult. Viszont előre szólt, hogy csikis, és ez alól a nyakpuszi sem kivétel, úgyhogy csak csínján éltem ezzel. Majd következtek a hatalmas mellei, amik között elvesztem, azt hiszem már ketten szeretjük őket :) Hamarosan még lejjebb kúsztam egy kis nyalakodásra, ettől viszont picit tartózkodott, tekergette a csípőjét közben, bár én jól bele szerettem volna nyalni. Ezután cseréltünk és ő részesített orális örömökben, és itt megjegyezném az olvasóközönségnek, hogy bár egyelőre mélytorkozás alap a hirdetésében, de fogászati okokból most nem illik tőle ezt követelni. Ettől függetlenül gumi nélkül franciázott, de már sokáig nem bírtam volna, úgyhogy minél hamarabb beljebb szerettem volna kerülni benne. De előtte még ebben a pozitúrában a farkam a mellei közé vette, ami nagyon izgató volt.
Tehát a gumirozás után missziben kezdtük, közben csókváltások között sokat foglalkoztam a kihagyhatatlan kebleivel. Pár percig így ment a móka, de belém szorult a levegő, úgyhogy ezután ő kerekedett felül kerekded formáival.
Szinte végig rám dőlve lovagolt, így csak a fogdosni való fenekéhez fértem hozzá, de olyan jól mozgatta fel-le, hogy többször kértem, hogy lassítson le, mert még nem szeretnék elmenni. Időnként ő is kapott tőlem alulról, viszont térdproblémái miatt guggolva már nem volt erre lehetőség, pedig nagyon bírtam volna.
Kutyába folytattuk, és itt jön a tükör szerepe, mert elölről is látni akartam. Hátulról sem semmi látvány ám, de az jött be igazán, amikor a hátára dőlve tologattam, hogy közben kezem ügyében legyenek hatalmas mellei. Ez már annyira jó volt, hogy többször majdnem eldurrantam, és ő is egyre jobban élvezte. A vége felé magamhoz húztam, hogy a tükörben többet lássak a testéből, de leginkább azt láthattam, ahogy össze-vissza fogdosom. Eszméletlen jó :)
Közbeiktattunk egy oldalfekvést is, de kényelmesebb volt, amikor hason fekve nyomakodtam benne, de ezzel már végképp a végemhez közeledtem, annyira, hogy gyorsan ki kellett kapnom.
Még egy rövid misszivel fejeztük be az akciót, ami után megengedte az arcra élvezést. Nagyon kivoltam már, úgyhogy szerencsére nem lőttem szemen, nem kellett aggódnia.
Törülközés után még egy kicsit kifeküdtünk és beszélgettünk, amit folytattunk a gyors zuhany után is, megtudtam egy újabb kis részletet a világról :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Már kezdtem felöltözni, de még mindig nem szólt érte, úgyhogy mindenképp ideje volt, így a végén adtam át a rózsaszálakat. Szerettem volna csoki kíséretében, de elcsesztem, mindenesetre azt mondta, hogy nem baj, mert amúgy is diétázik, nők... :D
Nem ismerem a helyi átlagot, de az általam ismert átlag alatt van, és maximálisan megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A helyszín nem annyira idilli, de ha kettesben vagyunk, úgy korrekt. Elégedetten távoztam (picit időn túl is, mivel semmi nem figyelmeztet az idő múlására) egy jó kufirc után, ami már nagyon kellett, bár magamhoz képest még nem volt 100 %-os a teljesítmény, de azért gyengébb lábakkal keltem útra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cicis Cicelle szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

cicellee
V.I.P. SZTÁR hirdető
2018-09-11 17:56:24
Semmi baj:) nem haragszom :) Vigyázz magadra csók

Kraxs
Belát a dolgok mögé
2018-09-11 17:50:27
Cicelle: a fogászati dolgot csak azért írtam, hogy figyeljenek rá oda a vendégeid :) másrészt túldicsérsz :D

Aquila: köszönöm :)

2018-09-11 14:30:36
Ahh, egy nagyon jól megírt,hangulatos tali hasonlóan megörökítve.

FunkciókCicis Cicelle legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2018-10-02) : Átöleltem, és a parányi felsőt lassan felfelé húzva kezdtem lefejteni róla. A két méretes gyönyörű félgömb pedig kibuggyant rejtekéből. A selymes tapintású gyönyörűségekbe temettem az arcom, és beszívtam az illatukat.

(2018-02-23) : Masszázs után hanyatt feküdtem és Cicelle megpróbált NF-al életet lehelni belém. Ez sikerült is neki, majd később kértem, hogy forduljunk 69-be. Ekkor vette le csipkés bugyiját

(2017-08-29) : . Egy franciás kényeztetésre mentem, amiről az MT-k ódákat zengtek. Úgy gondoltam, hogy fokuszálok erre a kardinális tevékenységre, amit Cicelle rendkívül tehetségesen abszolvált.

nagyon jó: 27db
(2018-12-13) : . Ismét ő vette szájába az irányítást, de most már gondoltam eljött a védősapka húzás ideje és kértem, hogy öltöztesse be és misszionárius pózban hatoltam be puncijába,

(2018-11-04) : Most csak egy gyors franciás programra ugrottam el, de abszolút kihozta Cicelle a kevés időből is a maximumomat. Szexi kis rövid ruhában fogadott, amiben a popsi fele kint volt, már magában ez is vérnyomás emelő látvány.

(2018-05-07) : Megfogta az ezredest és finoman lassan elkezdte húzogatni, erre már el is kezdett ágaskodni a további kényeztetésért remegett. Lehámoztam róla a felsőt és már mindkét kezemmel markolásztam,

: 66db
(2018-12-06) : Cicell nagyon jól tud franciázni, nehéz eldönteni, hogy így végződjön, esetleg a mellei közt, vagy action is legyen.

(2018-11-08) : etudtam annak, hogy először találkoztunk. Inkább hátradőltem és élveztem francia tudását. Kitartóan, változatos tempóban csinálta, néha mélyebbre is bevette.

(2018-10-05) : A szobába érve nagyon kellemes franciát mutatott, közben megkértem mutassa meg a mélytorkos tudományát is, őszintén szólva dicséretre méltó mutatvány volt.

lehetne jobb: 2db
(2014-12-23) : Mikor zuhanyzás után betértünk a szobába kis beszélgetés után már a szájában is voltam. Technika jó,majdnem teljesen eltünteti amit el kell,

(2014-09-05) : Már helyezkedik is a kényeztetésemhez, így beletörődően hátradőlök, a kellemes kényeztetést sosem utasítom vissza. De jaj, a rossz előjelek nem hazudnak, mert jó ideig csak kézimunka folyik, miközben beszélgetünk, ez így nem túlzottan izgató. Lassan azért csak munkára bírja a kis száját, és valamivel javul az összkép.