24
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
15:30-tól hívható
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
190
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
64
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Lotti szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lotti

+36302609563

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-10 20:53:06

perikleszmaster
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Lotti Budapest 2018-09-11

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
vttr-on egyeztetünk, az általam javasolt időpontot elsőre elfogadta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
13. kerület, marina parti ingatlanoknál hirdet. Én bkv-val mentem a metró megállótól egy laza 15 perces séta. A ház előtt voltak parkoló helyek de a nyakamat rá hogy mind fizetősek.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Új építésű lakás, többen is hirdetnek de a logisztika jól megoldott. A fürdő jól felszerelt tiszta, a szobában egy kényelmes matrac meg egy masszázspad van.
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lotti egy gyönyörűszép nő. Nagyon bájos arca, szép nagy markolni való mellei meg formás feneke van. Egy fekete melltartó, bugyi, harisnya kombóban fogadott ami

Action
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
A lakásba érkezve Lotti az ajtóban puszival fogad és elkalauzol a szobába. Kapok egy törcsit megbeszéljük a programot és gyorsan elmegyek tusolni. Visszaérkezve hozzám bújva csókolózás közben kibontom a ruhájából. Miután minden felesleges göncétől megszabadult feltérképeztem a testét sokat elidőzve a melleinél és a mennyei punciánál. Közben leheveredünk a matracon és én elhelyezkedek Lotti lábai között és egy kicsit nyelvel kényeztetem amit halk nyögésekkel díjazott. Orgazmusig nem sikerült eljuttatni de azért még élvezte. Azután cserélték és ő kényeztetett egy kicsit. Majd miután már majdnem eldurrantam gyorsan gumit kértem hogy beléhatolhassak. Missziben kezdtük és mivel annyira izgató volt Lotti és a szűk kis kelyhe ezért elég hamar végem is lett. Segített letisztogatni majd utánna kaptam egy teljes test masszázst amit nagyon profin csinált jó erősen és teljesen ellazított. Közben beszélgetünk egy kicsit. Lotti egy nagyon kedves , értelmes és jó humorú nő , akivel nagyon jól lehet beszélgetni. Miután kellően ellazultam utána vissza heveredtünk az matracra és kicsit jobban megcsillogtatta a francia tudását amit szintén jól csinál. Kellően érzékien és mélytorkosan egyszerre. A francialecke után gumit húzott a velem egykorúra és bele is ült hogy meglovagoljon. A lovaglás után egy kicsit csináltuk az ő kedvenc pózában is a kutyusban is amit szintén valami frenetikus volt. Plusz élvezetet adott hozzá hogy a matrac mellett és előtt tükrök vannak így Lotti minden porcikáját lehet látni aktus közben. Aztán levezetés képpen rátámaszkodott a masszázs ágyra én pedig hátulról tettem magamévá. Levezetésképpen egy laza misszionárius póz majd így végem is lett. Miután kicsit kifújtuk magunkat gyorsan elmentem letusolni majd öltözködés közben még csevegtünk egy kicsit, majd puszi az ajtóban és távoztam
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az action után öltözködés közben tettem le a szekrényre, közben egyszer se került szóba. A Másfél órás átlagnál egy hajszálnyival kevesebb de így csak jobban megéri.
Összkép
Lotti egy csodálatos hölgy és egy fantasztikus hirdető, bánom hogy csak most juttotam el hozzá. De még biztos megyek majd még

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-11 14:37:49
Örülök, hogy ilyen jól sikerült beszámolót olvashatok Lottiról, ez igazi kedvcsináló , gratulálok mindkettőtöknek!

2018-09-11 14:36:53
A külső és az összkép leírása felejtős, nem felejthetetlen. Az actionból érződő örömöd miatt adtam jót, most!

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-12-08) : Ezt követte a lingam masszázs, amit szintén nagyon jól csinált, a tatami körül elhelyezett tükrökben csodás érzés volt végig nézni mindezt. Hasra feküdve Lotti hátmasszázsba kezdett, amit szintén kiválóan tud csinálni, ugyanis hetek óta fájt a hátam, ami Lotti masszázsának köszönhetően teljesen helyrejött.

(2018-06-14) : Lendületesen, élvezettel csinálta, folyamatos szemkontaktussal a tükrön keresztül. Volt, hogy a zacsimat nyaldosta, miközben kézzel verte a farkamat.

(2016-10-03) : Lotti tetőtöl talpig megmaszirozott alaposan és nagyon kellemesen. Nagyon izgalmas volt amikor a kezemet a lába közé tette és igy maszirozott. Ezután én massziroztam meg a fenekére ülve a tükörrel szemben a matracon.

felejthetetlen: 6db
(2018-11-26) : Csattogósan dugtunk közben hol egyik hol másik mellét simogattam, csókolóztunk. Egyszercsak nyakamba tette lábait és így folytattuk, mivel sajnos gyorsan fáradtam így pózcserét kértem, lementünk talajra lovagolni kicsit.

(2018-04-12) : Figyelmembe ajánlotta az egész ágy melletti tükröt, hogy nyugodtan nézegessek amit szeretnék. Hát nem is kell mondanom, hogy a látvány felüdítő volt.

(2017-10-22) : A masszázs alatt nagyon jól átgyúrt, nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszik, és ezt volt alkalmam érezni. Masszázs után, megkínált egy pohár vizzel ugyanúgy, mint érkezésemkor, majd rátértünk a szeretkezésre.

nagyon jó: 16db
(2018-11-12) : Ő pedig a lábaim közé bújt és elkezdett franciázni kis barátomon. Ügyesen csinálta, nem kapkodva, időnként a nyelvével játszott a farkam végével, miközben mélyen a szemembe nézett.

(2018-10-15) : Előttem állva, nekem háttal kezével közben már a farkamat keresve és meg is találva simogatott ő is, majd a matracra heveredve folytatta ténykedését szájjal is!

(2018-10-04) : Egyszer csak leguggolt és keményre szopott, felgumizott majd felfeküdt a masszázságyra széttette lábait és elkezdtem dugni, szemembe nézett és jó volt látni ringó melleit és a farkam ahogy be-ki járatom a punciba.

: 40db
(2018-12-14) : Majd 69-be fordultunk ugy hogy o volt alul, en pedig a szajaba helyeztem a muszert. Egy kis kemenyites utan kesz voltam a gumira, amit Lotti rakott fel. A gumira meg pluszba sikositot is tett.

(2018-09-27) : Utána gyors zuhanyra mentem, majd mire visszaértem, újra a szájában pörgette. Megint megfordult a fejemben, hogy nem lenne rossz, belesülni, de mondta, hogy ne kapkodjun

(2018-08-28) : Tatamin egy bemelegítő franciával felkeményített majd beleült és szépen lassan csípőjét tekerve lovagolni kezdett, nagyon kellemes volt, majd gyorsított ekkor pózcserét kértem

lehetne jobb: 2db
(2014-05-15) : A mazzsázs ágyon kezdtünk, megkérdezte, hogy milyen legyen. Közepesen erőset kértem és kaptam. Érezhetően van némi tapasztalata ezen a területen. Közben kérdezget, de érezhetően gépiesek a szavai, mozdulatai. Fehérneműben masszírozott, a kezeimet időnként a lábai közé fogta...

(2013-09-04) : A masszázs a végére maradt. A padon hasra feküdtem és hagytam Lédát kibontakozni. Kellemes érintése van, kellően erős, frissítő masszázst kaptam tőle. Lábaktól kezdve haladt a hátamon át a karomig és a vállamig. Talán el is szundítottam közben.