24
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
15:30-tól hívható
64
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
190
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Carmen szexpartner

szexpartner

Carmen

+36703462731

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-10 20:39:01

Vanília01
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Carmen Budapest 2018-09-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot, illedelmesen bemutatkozva, egyelőre még ismeretlenül. Bár később kiderült, hogy egy szülővárosunk.
Azonnal válaszolt minden kérdésemre. Ettől kezdve szinte azonnal kialakult köztünk egy olyan kommunikációs kapcsolat, amelyet etalonnak tartok. A megérkezés viszont nem volt problémamentes a részemről. Az autópályán iszonyatos karambol volt, ezért a másfél órás várakozás miatt újra csörgettem, mert nem láttam biztosnak, hogy a megbeszélt időpontban meg is fogok tudni érkezni. Több volt mint segítő kész, átszervezte a napját, hogy késve is, de tudjunk találkozni. Csillagos 5-ös!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Lehel tértől nem messze lévő utcában található. Gyalog innen könnyen megközelíthető. Autóval érkezve, nagyon egyszerű az odatalálás. Az utcán lehet parkolni, de a házzal majdnem szemben egy parkoló udvar is van, ahol kényelmesen és biztonságosan lehet parkolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ingatlan, liftes, ámde diszkrét bejutási lehetőséggel. Lifttel felérkezve a megadott ajtó már ujjnyira nyitva volt. Bent pedig a pazar lakás vár. Az előszoba, és a szoba is otthonos. Fürdőszoba kisebb drogéria-üzlet tusfürdő, szájvíz, fogkrém, egyszer használatos pohár, fogkefe választékával felszerelve. Puha, illatos nagy méretű törölközőt kaptam. A zuhanykabin tökéletes, hangulatvilágítás, zene, mi kell még... Tisztaság felsőfokon. Tökéletes helyszín.
Carmen külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Amennyiben még nem láttad élőben, nézd meg képeit. Ehhez képest élőben sokkal szebb, csinosabb. Nyugodj meg, nagyon szép az arca, egy igazi szexbomba.
Nagyon jó adottságokat hozott magával kétségtelenül, valószínű nem kell napi több órát szenvednie ahhoz, hogy így nézzen ki, bár jár edzeni, hogy elmondása szerint jó kondiban maradjon.
Nem dohányzik az adatlapja szerint. Sem a szobában, sem csókolózás közben nem érezni még erre utaló halvány jelet sem. Szilikonos száj, plasztikázott cicik? Érzékenyek, puhák és rendkívül gyönyörűek.

Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
A zuhanyzóban miután végeztem bementem a hálóba.
Röviden elmerengtem azon, hogy tényleg itt vagyok egy ilyen bombázó hajlékában és most bizony le fogok vele feküdni. Nem nagyon volt idő ezen gondolkodni, mert mellém feküdt az ágyra Carmen és kezdetét vette a csókcsata. Bársonyos, finom, puha ajkai vannak. Nyelve kíváncsian kereste ez enyémet és enyém az Övét. Mindeközben a kezek is felbátorodtak részemről és felfedező útra indultak. Igen csak felizgatott amit láttam és éreztem! Ő is talált valamit, ami elég merev lett. Bár már a lakásba való megérkezéskor és Carmen megpillantásakor meredeztem.
Ezután csókokkal halmoztuk el egymást és Carmen lejjebb ereszkedve finoman szájába vette és hosszasan kényeztetett.
Külön tetszett, hogy Ő sem akarja, hogy rövid idő alatt legyen vége!
De eljött és a szájában ért véget.
Próbáltam nem adós maradni és a ciciknél kisebb időtöltés után eljutottam a szép, pihe-puha, illatos puncihoz.
Nyaltam, óvatosan szopkodtam, majd kis idő múlva egyre erőteljesebb hanghatásokkal Carmen teste megfeszült, kezei az enyémet fogták.
Kis beszélgetés után, majd újra a szájában voltam, de most már érezni is akartam azt, ahogyan ez a gyönyörűség rámül és körbeöleli kardom! Vegyvédelmi szerelést kértem, fel is került, de nem ám akárhogyan a cumis játékkal egybekötve.
Lovagló pozicióban indítottunk, majd misziben folytattuk és néhány határozott határozott lökéssel hátulról elvesztem az élvezetben.
Az előzetes terveimmel ellentétben, hogy egy nagy szájba spricc után nézem amint eltűnik a fehérje a csodás szájacskában, kénytelen voltam változtatni az álláspontomon és egy hatalmas orgazmussal élveztem tele a gumit.

A továbbiakban mosolygás mindkettőnk részről, puszik, csókok, zuhanyzás és fájó búcsú. A finom illatot még sokáig éreztem. Szerencsére haza soká mentem még.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amennyit a telefonban említett , ez a helyszínen sem változott , előre adtam át - ami a kapott élményhez teljesen passzoló - ajándékot. Sajnos a borítékot elfelejtettem.
Összkép
Jól éreztem magam Carmennel, csak ajánlani tudom, ha ismét lesz lehetőségem biztos felfogom keresni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Carmen szexpartner beszámolójáról

A hirdető Fejlődő rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Fejlődő rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókCarmen legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-12-14) : Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra.

felejthetetlen: 11db
(2018-12-02) : Carmen nyergembe pattant, pacizással folytattuk. Komoly tempót diktált, meglovagolt rendesen, nem kímélt és magát sem. Vágtázva lovagolt, mint ha az életért lovagolt volna az indiánok elöl menekülve a vadnyugaton. ;)

(2018-11-15) : néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó.

(2018-09-18) : Egy ideig felváltva ment a csókcsata, Carmen velem - Zara velem - Carmen Zarával, ilyen köröket nyomtunk. Ha nem egymással, vagy velem csókolóztak, akkor egymás cicijét izgatták ajkaikkal. Rátértünk a cicikre, felváltva szopogattunk-nyaltuk faltuk az éppen soron lévő leányzó kebleit.

nagyon jó: 4db
(2018-09-24) : Én még mindig az ágy mellett álltam, lement kutyába, ekkor még szájjal felém és franciázásba kezdett. Ügyesen bőnyállal cuppogott rajtam, elég mélyen eltüntetett.

(2018-08-11) : Változatos, nem túl mély, de annál nyálasabb franciában részesített, szinte folyamatos szemkontakt kíséretében. Tényleg állandóan leste a tekintetemet, nevetett-kacagott, mint aki tényleg imádja ezt csinálni és élvezi.

(2018-08-08) : Kis idő múlva már oldalról kaptam a csodás franciás kényeztetés. Nagyon finom volt, mintha a barátnőd lenne, lassan finoman. Volt hogy csak a makkal smárolt ha mondhatok ilyet, mikor az ajkai csak azt fogták körbe közvetlen alatta.

: 12db
(2019-02-15) : Ezután Carmen az ágyon térdelve vette szájába a farkam. Igazi pornós, köpködős franciában részesített. A hátamra feküdtem és kértem, hogy forduljunk 69-be. A puncija szép és illatos volt.

(2018-11-11) : Mint az éhes csecsemő, azonnal ráharaptam, gyömöszöltem, toltam az arcomba, bebújtam közéjük. Közben elkapta a már keményre merevedett szerszámom. Szerencsére elég nagy mérettel rendelkezem, és elismerés képen fülembe súgott egy "húúúúú.."

(2018-09-30) : Megérkezvén beinvitált a szobában ,ahol egyeztettünk a programot illetően,majd bekisért a fürdőbe ahol ki volt készitve a türcsi.Megtisztulva léptem a tettek mezejére,állva simogattuk eg...