64
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
190
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
24
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
15:30-tól hívható
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
B kira szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

B kira

+36309627237

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-10 16:17:47

szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

B kira reagálása

Örülök,hogy jól érezted magad és várlak vissza ;) csókok ;))

Szexpartner beszámoló B kira Budapest 2018-09-12

Egyeztetés
Barbi könnyen elérhető, ha éppen nem venné fel, akkor röviden visszacsörget. Most is könnyen, egyszerűen ment.
Megközelítés
A ház körül, ha az embernek szerencséje van, van ingyenes parkolási lehetőség, a környék egyébként fizetős. Tömegközlekedéssel is elérhető, bár ezt a részt nem teszteltem.
Helyszín
Makulátlan rend és tisztaság, újépítésű ház. Tiszta törölköző, ágy. Szájvíz adott, tusfürdőből lehetne egy kicsit több. Diszkrét a lakás, nem átjáróház.
B kira külseje
Barbi külseje teljesen megfelel a képeknek, amelyek nem adják vissza teljesen lágy nőiességét és kedvességét. Nem egy nádszálkisasszony, viszont összességében úgy jó, ahogy van. Magát rendbeszedve, mindenhol frissen és illatosan fogadott.

Action
Már ismerősként üdvözöltük egymást, olyan volt, mintha egy régi barátnőmhöz ugrottam volna be egy jó szexre. Barbinak nagyon jó kedve volt aznap, szinte egyből letámadott miután kijöttem a fürdőszobából és utánra az ágyra kerültünk, ahol folytatódott a kényeztetés.

Most kivételesen gumihúzás után szinte azonnal magába parancsolt, mivel - elmondása szerint- ilyen napja volt, ezt érezni is lehetett rajta. Nagyon jól egymásra hangolódtunk és úgy vélem, neki sem volt ellenére az aznapi szex. Barátnősen csókol, mindenben az ember kedvét keresi.

Maximáiisan ajánlott, remélem, még sokszor eljutok hozzá. Jó humorú beszélgetőpartner, ha az ember éppen azt igényli.
Elszámolás
Az előre megbeszéltek szerint, nem érezteti az emberrel, hogy lejárt az idő - nyilván ezzel én sem éltem vissza. A mostani pesti átlagnak mondanám.
Összkép
Kitűnő szolgáltató, aki pornós feelinget keres, ne hozzá menjen. Ha kedvesen és kulturáltan közelítesz hozzá, sokszorosan meghálálja.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés B kira szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A B kira nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókB kira legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2018-09-06) : Olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy még a fülem is füstölt, kérés nélkül húzta magát a farkamra és hol folyamatosan a saját manduláját döfködte,

(2018-05-19) : Lágy csókokkal kezdte a hegyétől a tövééig változó intenzitással és erősséggel majd mikor jeleztem hogy most jobb lenne ha lejjebb vonulna golyózni egy kicsit mert ebből gyors elsütés lesz ott folytatta

(2018-01-08) : Finom gyengéd csókolózásba kezdtünk ott az ágy mellet állva kisvártatva rólam is lekerült a törölköző és az ágyon elhelyezkedve egy mesteri kényeztetést kaptam, vadító ahogy eközben a szemembe néz

felejthetetlen: 25db
(2019-03-10) : Szépen apránként kényeztettet először csak a golyókat masszírozta meg nyalogatta majd először kézzel izgatta a szerszámot majd egy kicsit cicivel is majd utána kezdett el szájjal is kényeztetni

(2019-03-05) : s szinte elnézéskérően pillogott rám, hogy akkor Ő most odalent is beköszönne. És úgy is tett! Én meg persze elégedetten vigyorogtam, mert ez minden volt csak nem óvatos.

(2019-03-03) : Egy idő után átváltottam finom érintésekre, szám járta be az utat testén, amit korábban kezeim. Végig csókoltam testét, mellé kerültem és megfordítottam: így újra finom csókban forrott össze ajkunk. Huncut mosollyan tolt el magától és kijelentette: most te jössz. Már be is fészkelte magát lábaim közé és finom érintésekkel közeledett merevedő férfiasságom felé.

nagyon jó: 23db
(2018-07-31) : Majd a bugy is lekerül és Barbi is megfordult és finom franciába kezdett kis idő múlva gumit kértem és egy lovacskázásba kezdett pesze hátal kértem, hogy gyönyörködjek a popsiban, és így is lett végem.

(2018-04-30) : Megtisztultak a cicik így visszatértünk a fürdőben elkezdett isteni franciára. Szerintem Barbi ezen a téren egyre ügyesebb.

(2018-04-08) : Barbi folytatta a franciaóráját - nagy örömömre. A francia lassan - de nem közömbösen - elkezdett szopássá fejlődni és eközben egyre mélyebbre is került.

: 27db
(2019-03-14) : gyerkek nem viccc olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy csak pislogni tudtam, eszméletlen egyből elfelejtettem minden gondom, bajom, annyira jól csinálja Barbi, hogy tanitani kéne minden lánynak,

(2019-02-08) : kértem hogy kényeztessen Ő natúr franciával? A lábaim közé feküdt és kaptam egy makkmasszázst a pici szájával, majd kérésemre mélyen is bekapta nem volt mély torok de jól esett.

(2018-07-31) : Csak a nyelvével kezdte először , szépen lassan fel - le nyalta a farkamat, közben mindig a szemembe nézett. Bekapta a golyóimat, rendesen húzott engem, de élveztem minden mozdulatát.

egyeztetési probléma: 2db
(2016-11-08) : Nem sokkal a találkozó előtt lemondta az egészet. Rendkívül "korrekt" eljárás... Hozzáteszem, ez nem az első ilyen alkalom volt már a részéről.

(2016-06-28) : Kicsit előbb érkeztem igy felhivtam mehetek-e.Mivel igent mondott kértem a kódot, csengetés beengedés. Lakást könnyen megtaláltam. Érkezéskor egy sötét hajú lány fogad, ez akkor fel sem tűnt, de a már megénekelt nővér jelmez nem volt rajta.