29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
190
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
24
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
15:30-tól hívható
64
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Amy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Amy

+36702186702

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-10 14:19:56

Móriccka
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Amy Budapest 2018-09-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Hívtam telefonon és levélben is egyeztettünk. Zökkenőmentesen ment, gyorsan korrektül válaszol és tájékoztat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Családi házas övezet. Én kocsival mentem, könnyen odataláltam, a cím egyértelmű volt, találtam parkolót ami ingyenes azon a környéken. Tömegközlekedésről nincsen infóm.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Társasház felső nem túl magas emeletén amit gyalog lehet megközelíteni. A lakás a célnak megfelel, a fürdő régies de tiszta, van több tusfürdő meg szájvíz is. Ami nekem annyira nem tetszett az a szájvízhez adott kopottas műanyag pohár, így inkább magasról becsorgattam a számba. A szoba kicsi de kényelmes.
Amy külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
4
Arc:
4
A képeken Ő van, A korát az adatlapon lefelé kerekítette (a sztorizásbam mondta a valósat). Az arca a képeken nem látszik, nekem annyira nem jön be de nem csúnya, fekete bugyi melltartó kombó volt rajta. A fenek nagyon szép formás, a dereka karcsú, cici a képeken is látszik, mindenki eldönti, hogy tetszik e neki :) A legszebb testrésze számomra a hasa. Szép lapos szexszi formás köldökkel. A punci, hónalj, szerintem hetek óta nem volt szőrtelenítve, ami miatt a kölcsönösséget nem is erőltettem.

Action
Aktus:
5
Csók:
4
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Prosztata masszázs:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Megérkeztem, váltottunk néhány szót megkérdezte mit szeretnék, majd elkísért fürdeni. Végig ott maradt sztorizott, ami nekem szimpi volt és emiatt tényleg abszolút barátnő benyomást keltett. Megtörölköztem a derekamra csavartam a törölközőt, amit azonnal le is vett mondán, hogy erre nem lesz szükség.
Először állva csókolóztunk, markolásztam a fenekét, derekát, finom selymes a bőre. Hamar harcra kész állapotba kerültem, és már elém is térdelt franciázni. Jó mélyen letolta, kérdezte, hogy akarom e dugni a száját hát persze... Hanyatt feküdt lelógatta a fejét én meg toltam neki. Tényleg torokra megy. Eléggé erősen kellett nyomnom de lekerült. Mindeközben a ciciket simogattam Ő pedig látszólag élvezte a dolgot ...és ujjaztam is. Szívem szereint alaposan kinyaltam volna, de a borostás muffot kerülöm ebből a szempontból. Lehet neki adagolni rendesen, sőt amikor már azt hittem durva vagyok, méyltorok témában, kivett a szájából a szerszámom és mondta, hogy nem kell félteni, toljam neki rendesen. :) ....nem vagyok az az erőszakos fajta, így nem volt egyszerű rávennem magam. Ezután az ágyra térdelt én meg a sarkamra ültem és úgy is szopott egy darabig. Nagyon ügyes a témában. Golyók gát sem marad szárazon. Gumit kértem, hátulról alaposan megdugtam. Közben kérte, hogy dugjam még, még, és dicsérte, hogy szereti amikor így jól megdugják. Az franciás előzmények és szexi popó látvány meg a vad szex hamar a csúcsra juttatott.
Hanyatt vágtam magam kicsit levegőért kapkodva, Ő mellém feküdt és folytattuk a csevegést. eközben kiderült, hogy szívesen csinál prosztata masszázst is, amire azonnal lecsaptam és kértem. Kb. 10 perc csevegés pihenő után már ismét a szájában voltam. Hanyatt fekve próbált életet lehelni a kicsiÉnbe, ami meglepő módon a proffesszionális technikának köszönhetően gyorsan sikerült is. Ismét kaptak a herék és a gát bőséges nyálat, majd gumi az ujjra és megkezdte a prosztata masszázst. Annyira finoman és ügyesen csinálta, hogy nem is éreztem amikor belém hatolt, csak hogy már a prosztatát nyomkodja. A legjobb technika amivel találkoztam, kimondottan ott nyomkodta ahol kell, ami nagyon jó érzés volt, és nem azt kaptam mint több más helyen amit ujjazásnak nevezném, mert sok köze nincsen a prosztata masszázshoz, szóval brutál jó volt, plusz a francia is amit közben csinált. Mivel ez már a második menet volt, nem voltam gyors, menet közben az ujja is elzsibbadt így hát, gumit kértem, de ha ez lett volna az első menetben hatalmasat élveztem volna az tuti. Nyeregbe pattant és ütemesen lovagolni kezdett. Ekkor láttam meg igazán a legszebb részét a hasát, amiben gyönyörködtem és már a csúcson is találtam magam. Gumi a papírtörlőbe, majd pár perc feléledés és már mentem is tusolni, majd a dolgomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre adtam, a megbeszélt mennyiségű rózsaszárat, ami a helyet és a külsőt figyelembe véve soknak tűnt, de amit kaptam szex terén az fergeteges volt és jócskán megérte.
Összkép
Vannak negatívumok, de összességében jól éreztem magam, megkaptam amiért jöttem, sőt többet is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-21 11:33:16
Nagyon rendben van ez a beszámoló. Diszkrét a kritika, informatív a leírás, olvasmányos a stílus.

2018-09-12 10:11:54
Érdekes részleteket tudtam meg , nagyon hasznos és informativ a beszámoló !

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-01-24) : Egy hosszabb idő után cseréltünk és Amy kezdett franciázni, hihetetlenül professzionális módon, intenzíven, mélytorokkal és bő nyállal. Kifejezetten élvezte ezt az akciót is a hölgy,

(2018-12-20) : Ezután ő fekszik le, mellette terdelek a kezem megint a szájába rakom majd a nyálat amit a kezembe köp szét kenem az arcán. Ezután még egy adag nyál a tenyermbe emellyel ezután tovább ujjazom

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

felejthetetlen: 17db
(2019-02-09) : Gyólyó,zsákok nyalása első osztályú.Szemkontakt is van.Köpködte verte a farkam,kombinálta a dolgokat majdnem bexartam olyan jó volt.A végén arcra élvezést kértem.

(2018-12-29) : Egyre durvábban szopta ,nem nagyon kellett ráhúzni a fejét önszorgalomból és élvezetből profi módon szopta a farkam.Hanyatt feküdtem kezeim össze kulcsoltam a fejem alatt és moziztam hagytam kibontakozni, közben beszéltem hozzá biztattam.

(2018-10-23) : Aztán rábukik. Tövig. Lenntartja. Sokáig. Kezd csorogni a nyála. Ezaz. Hagyom kibontakozni. Még nem vadulunk. Még. Szopja a felét, aztán csak a makkot. Aztán kicsit a tojásokat is nyelveli.

nagyon jó: 14db
(2018-12-28) : Úgy nyelte a farkamat, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna. Kézzel rásegítettem, rátoltam tövig, bár nem volt rá szükség. Ott tartottam amíg akartam, meg se kottyant neki.

(2018-10-27) : Maradt még idő így gondoltam kipróbálom a Kivin módszert (amivel nemrégiben találkoztam) az oralizálás területén. Közepes sikert értem el, gondolom a tahiti lányok jobban nyalnak.

(2018-09-21) : kipróbáltam a híres tudományát és tényleg egyből eltüntette a velem egykorút. Szó szerint meg se kottyant neki amin én is meglepődtem és nagyon kellemes élmény volt.

: 29db
(2019-02-21) : Hanyatt döntöttem és megkóstoltam. Gyönyörű puncija van. Mint egy álom. Pillangós, kis szőrcsíkkal és igen passzentos. Még egyszer ki kell mondanom: gyönyörű! Nyalás után felpattintottuk a gumit, hanyatt feküdt, széttárt lábai közé feküdtem. Kedvenc pózom a misszionárius. Szerintem a legjobb. Betoltam. Benne lenni, még így gumiban is a tökély határát súrolja, nagyon jó volt. Csak dugtam és dugtam, mintha nem lenne holnap.

(2019-02-19) : Then I came back, she was waiting for me at the bed. I asked for a blowjob with condom which she did very well. And yes, it is true that she is a very good at deepthroating.

(2019-02-14) : Az ágyra térdel nekem háttal, s tolja csípőjét, popsiját. Melleit simogatom, a babydoll itt is ügyesen teret enged mohóságomnak, vendéglátóm mellbimbói pedig csodás metamorfózison mennek keresztül. Mellei ékeként, tinisen, hegykén meredeznek. Ismét felhúzom őt magamhoz, az ágy előtt állunk, szemben egymással. Két alaposan benyálazott ujjamat dugom belé.