129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
85
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Alexa Dolce szexpartner

szexpartner

Alexa Dolce

+36706367111

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-10 09:51:50

Karoly2
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Alexa Dolce Budapest 2018-09-10

Egyeztetés
A megismerkedésünk kezdete egy másik portálon történt, ahol először a rendkívül sokatmondó adatlapja keltette fel a figyelmem. Rögtön fel is vettem vele a kapcsolatot, először üzenetben, ahol mindenről készségesen tájékoztatott. Már ekkor feltűnt, hogy nem szeret a pénzről beszélni, teljes mértékben azon van, hogy a vendég a lehető legjobban érezze magát. Pár nappal később telefonon hívtam, amelyben megbeszéltük találkának időpontját és helyszínét.
Megközelítés
A hölgy Buda északi részében lakik, kellemes, új építésű lakásban, amely közlekedési szempontból rengeteg lehetőséget nyújt. Én autóval mentem, gyorsan találtam is a közelben egy parkolót, majd gyalogszerrel folytattam tovább az utamat.
Helyszín
A helyszín megfelelt az elvárásaimnak. Új épület. Tiszta, minden igényt kielégítő lakás várja a vendéget. Első utam a fürdőbe vezetett, ami szintén mindennel felszerelt.
Alexa Dolce külseje
Találkozásunk előtt nagyon izgatott voltam, mivel már régóta szerettem volna vele találkozni. Több lánynál voltam már, akiknél az ajtó kinyílása után nem az várt amire számította. No, ő nem ilyen volt, sőt. Rendkívül gyönyörű arc, nagyon szép szemekkel, mellek, popsi mindenben megfelelt amit vártam. Egy igazi bombázó! Talán a legszebb nő akit valaha láttam.

Action
Az első érzésem olyan volt mintha a barátnőmhöz érkeztem volna. Bár kezdetben volt egy kis lámpalázam, ezt, kb. 2 perc alatt feloldotta a kedvessége, bájossága. Mint már fentebb is írtam első utam a fürdőbe vezetett, majd tisztálkodásom befejeztével a szobában fogadott már meztelenül. Néhány percig beszélgettünk, ez nagyon jól esett, ugyanis nem az volt mint a legtöbb lánynál, hogy ad a pénzt és essünk túl rajta. Kicsit megismertük ezáltal egymást. Kezdetben vad csókokkal kezdünk majd minden kipróbáltunk amit csak lehet. Olyan mélytorkos franciában részesített, amelyben még nem volt részem, majd minden pózt kipróbáltunk. Nagyon tetszett az egész lénye, legszívesebb állandóan vele lennék.
Elszámolás
Mivel nem szeret erről beszélni, ezért, amit előre megbeszéltünk vele, egyből letettem a legközelebb asztalra.
Összkép
Miután eljöttem kissé szomorú voltam, hogy elfogyott az időnk. Nem sok emberrel éreztem magam ennyire jól, mint vele. Örülök, hogy megismertem, ezt a nagyon bájos, tüneményes teremtést. Mindennel elégedett voltam. Biztos visszatérek még hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexa Dolce szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Alexa Dolce nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAlexa Dolce legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2019-03-18) : Öt perc után Jasmin meglelte meredező barátomat és negyedórás magánszám következett. Ha az orálszexet tanítani lehetne, Jasmin akadémiai intézetet kapna. Volt puha csók, nyalogatás, mélytorok, finom fuvolaszólók, és kemény szaxofon.

(2019-01-22) : Tovig bekapta a farkamat es lent tartotta jo melyen az orra a hasammal erintkezet jo sokaig ezutan kis levegovetel es ujra ugyanez. Elhelyezkedtem az agyon es folytatta a francia mutatvanyt

(2018-11-19) : Így kicsusszantam popsijából, gumi a kukába és ismét magam elé guggoltattam, hogy játsszon vele kedvére és persze az én kedvemre is. Ismét megszólaltatta a varázsfuvolát, játszott a jojóval is én meg kézbe vettem a célzókészüléket és a slagot a szájára irányítottam.

felejthetetlen: 56db
(2019-03-10) : Furdes kozben nyaltuk faltuk egymast o a farkamat verte en kozben a puncijat ujjaztam. Majd legugolt elem es elkezdett szopni , nagy feherje adag a szajaba es az allan landolt amit lenyelt :)

(2019-01-31) : Majd hanyatt feküdtem ő pedig a testemet csókolgatva haladt lefelé és belekezdett a franciába. Nagyon jól csinálta. Először csak nyalogatta, majd szépen lassan elkezdett szopni. Változatosan csinálta, foglalkozott a környékkel is.

(2019-01-05) : A szájában robbantam miután újfent jött egy szolid gagging. Majd fordultunk és én igyekeztem jót tenni neki, feltérképezve a húsos puncit és popsit. A hangok alapján élvezte a ténykedést, de tartok tőle hogy nem jártam teljes sikerrel.

nagyon jó: 43db
(2019-01-17) : Egyre mélyebben vette a szájába, rövidesen már a lehető legmélyebb pontig jutottam, legalábbis amit szerény méreteim engedtek :-D

(2019-01-07) : elkezdett brutálisan szopni. Rég láttam már ilyet bűvésznőt, aki teljesen el tudja tüntetni a varázspálcámat. Ezt az állapotot elég gyakran előidézte,

(2018-09-16) : Hihetetlen hogy természetesen és erőlködésmentesen tugya eltüntetni. Meg főleg amikor rám néz azokkal a szép szemekkel...nem is kellett sok idő hogy végezzen velem. Semmi pihenés nem volt, azonal folytatuk ahol abba hagytuk

: 76db
(2019-03-16) : Fordultunk, elkezdett franciázni, nagyon jól csinálja, változatos, nem hagy ki semmit, zacsival, körnxékkel is foglalkozik. Külön kiemelném a mélytorkot, az valami zseniális - ahogy az ember szemébe néz és közben teljesen eltünteti a szerszámot,

(2019-03-05) : Tusi után csókolóztunk, és én kerültem az ágyra hanyatt fekve, őrületesen jó kemény pornós szopásba kezdett, folyamatos mélytorokkal, orra a hasamon koppant és sokáig lent tartotta ezt többször is megismételte.

(2018-09-26) : Gondoltam, hogy szokásos koreográfia szerint beszélgetünk egy kicsit, és majd szépen kialakul az együttléthez szükséges atmoszféra. Felejtsd el.