191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
27
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Bunny szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-08 22:22:05

sztbali
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Bunny Budapest 2018-09-10

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en keresztül egyeztettem Bunnyval egy hármas randit és SMS-ben fixáltuk le a helyszínt. A ház előtt kellett csak telefonálnom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kelenföldi vasútállomás közelében van Bunny és Niki kuckója, amúgy vonat mellett busz és villamos, valamint Volán is található. A parkolás jó, mert mindig találni szabad helyet.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Niki kuckójában voltunk, ami egy picit átalakult mert, kicsit átrendezte a szobát. Az ágy és a kanapé helyet cserélt. Ezenkívül minden a korábbiakkal megegyezik. A fürdőben a kabin még nem fullos, de a többi kellék rendbe van.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bunny és Niki. Két igazán belevaló lány. Helyes arc mellett méretes cicikkel rendelkeznek, Bunnynak egy picit igazítani kellett, míg Nikinek nem. Lapos és feszes popsi, valamint kecses lábak teszik őket igazi nagybetűs NŐ-vé. Niki cicikben, Bunny pedig popsiban van nagyobb mérettel ellátva. Sokan leírták már őket. Niki egy fekete tóban fogadott!; csak ez az egy textil takarta a testét, míg Bunny egy tűzpiros szexi darabban, amit először viselt elmondása szerint. Meg is jegyezte, hogy nekem vette fel elsőnek.

Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
4
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Megérkezése után csevegtünk egy keveset és elkezdtem vetkőzni. Itt megjegyezném Nikinek, hogy a közös fürdés nála még mindig alap és vállalhatná ha már így van az adatlapján. Ő erre azt mondta, hogy a zuhanykabin állapota miatt ez nem kivitelezhető. Belenyugodtam és elvonultam tusolni. Visszatértemkor az ágy mellé álltam és elkezdtünk csókolózni. Később letértek a velem egykoúhoz és elkezdték felváltva kényeztetni. Helycsere jött és Nikiről lekerült a textil én pedig elterültem az ágyon. Niki a szám fölé térdelt; Bunny intenzíven mélytorkozott. Niki punciját nyalogattam, utána csere és Bunnyt is megszabadítottam a felesleges textiltől. Bunny hanyattfeküdt én a lába közé hajtottam a fejem és kicsit oldalfrkvésbe helyeztem, hogy Niki folytassa a franciát. Ez nem tartott sokáig, mert Bunny többet akart és Niki gumit varázsolt rám. Bunnyval kezdődött menet missziben és én Niki száját és melleit csókoltam valamint simogattam. Póz váltás után Niki nyeregbe pattant míg Bunny a zacsikat nyalogatta. Niki intenzív lovasleckéje arra késztette Bunnyt, hogy cserét kérjen, ezért Nikivel fordultam a korábbi ágyról leesés nélkül és áttértem Bunnyra Nyuszi-pózban. Niki simogatást és falhoz szögezést kapott intenzív csikizések mellett. Később Nikit Bunny fölé tereltem így háromszögbe kerültünk. Gumi le és Bunnyval akartam egy fejlógatós kényszerfranciát, de ez nem igazán jött össze Niki ágya miatt. A kényszerfranciát eme pózára nem alkalmas. Végső pozícióként Niki és Bunny az ágyon térdelt én eléjük álltam és franciás játékkal a cicikben befejezte ért véget a menet. Apró törlés és pihenés után Niki testét cirógattam majd egy újabb csevegés mellett öltözni kezdtem, ahogy Bunny is, mert neki fontos elintéznivalója volt. Itt át adtam csokrot és megcsodáltam Bunnyt köznapi ruhában is. Nikivel még romantikáztunk egy keveset és búcsúcsókokat váltottunk végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt a végén rendeztük egy kis csavarral, amit Niki és Bunny egymás között lerendezett.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Rendkívül fenomenális élményt kaptam tőlük. Régen volt már ilyen hármasban részem ahol minden klappolt és a többi része is úgy alakult, hogy ne legyen rá egy rossz szavam se.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-03-10) : Lassan a szájába vesz bevallom nekem ez a kedvenc részem imádom amikor elkezd kényeztetni. Nyuszkó nem egy távolságtartó mert pár pillanat múlva azt veszem észre, hogy torokra vett.

(2019-03-05) : majd hanyat döntött, hogy ő is üdvözölje a kiscsávot. Csodás szájja van. én megsimogattam a puncit, amibe be is tévedt az ujjam. Nekem ez mániám. Kértem egy idő után, hogy én is nyalkodhassak. Mint a villám fordult át 69-be.

(2019-02-24) : Ezután a hátára feküdt és bekövetelte a vérerest a cicik közé, úgy, hogy Ő szájjal is hozzám fért. Erőteljesen, tövig be kellett vágni a szájába a lőcsöt.Majd én feküdtem a hátamra és ismét frenetikus NF, kézimunka következett, amely roham után a szájába robbantam.

felejthetetlen: 13db
(2019-02-10) : Bunny ezután megcsókolt és kezdtem érezni, hogy egyre jobban elszállok. Mivel már voltam nála, tényleg nem pornós feeling volt, hanem inkább olyan, mint amikor az ember visszamegy az előző barátnőjéhez

(2019-02-07) : két csók után Bunny kezdett franciázni amíg én Niki ikreit (Incit és Fincit) kezdtem el kényeztetni a kezeimmel, és a számmal valamint a nyelvemmel.

(2018-12-08) : Aztán eljött az idő és adtunk az élvezeteknek. Nagyon Szenvedélyes, és határozott, személyiség. Mindvégig írányított. több pózt kipróbáltunk. Természetesen a nyuszi volt az első :) kifárasztott rendesen.

nagyon jó: 9db
(2019-02-25) : Miután némi francialecke után Bunny megfelelőnek ítelte az előkészítést meglovagolt háttal. Szeretem így mert látom is a gyönyörű fenekét és simogatni, markolászni is tudom. Innen átfordultunk kutyusba, majd a kontakt fenntartásával hasra feküdt

(2019-02-20) : A második kör előtt a lábam közé térdel és úgy beszél hozzám, hogy az ajkaival bökdösi kecmeckét, egy idő után a bökdösődés kölcsönösé vált, én meg csak néztem micsoda bökdösődés folyik itt.

(2018-12-10) : Csókjaival is a mennyekbe tud repíteni. Majd a végére hagytam az érzéki fantasztikus franciás művészetet. Nagyon figyelmes drága Nyuszim. Ahogy érzi mit élvezek, úgy tevékenykedik,

: 7db
(2019-03-17) : Bunny fantasztikus nyelvelésbe kezdett velem. Majd mikor már alig kaptam levegőt, szinte belefulladtam csodás kebleibe, amiket a nyelves után a számba nyomott. Majd valahogy hanyatt az ágyra keveredtem, és jött a váltáS

(2018-10-25) : Utánna a hátamra fektetett az ágyon,és folytatta a franciás kényeztetésemet,szuperül csinálta közben a popsit csókolgattam,a kezemmel a nunit kezdtem simogatni,bátoritott lehet bátran,majd mondta kérek egy twixes ujjat

(2018-08-30) : Hirtelen eltűntette a farkam a szájába. Hát Uraim nem vagyok az nagy méret de talán ez volt az első olyan mélytorkos élményem amikor is csak nyeltem nagyokat.