5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
27
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Niki szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-08 15:56:32

Motorcsónak
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Niki Budapest 2018-09-10

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en foglaltam több nappal előre. Később még telefonon egyeztettünk. Zökkenőmenetesen haladtak a dolgok.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel közelítettem meg a helyszínt. Kelenföldi pályaudvartól néhány perc sétára található emeletes házig gyalogoltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Telefonon megkaptam a kódot a bejáratnál, majd lifttel fel a legfelső szintre. A diszkréciót lopakodó módban való megközelítéssel letudtuk. Niki megkért, hogy mikor felérek a lifttel, ne kopogjak, mert nyitott ajtóval fogad. Mikor beléptem hozzá halk köszönéssel és két puszival üdvözölt az ajtó záródása előtt.

A lakás tiszta rendezet szexre kialakított részébe lettem invitálva a bejáratnál hátrahagyott cipőim után. Van tágas ágy a légyotthoz és kanapé a szükségtelen ruhadaraboknak. Ádámkosztümre váltásom után tiszta törölközővel lettem kínálva, majd rövid instrukciót kaptam a zuhanykabin ajtó megfelelő használatához. Tusfürdőből, szájvízből van többféle.
Niki külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem ért meglepetés Nikivel kapcsolatban. 2 évvel ezelőtt már voltam nála. Szolizott, ápolt, puha tapintású bőr, mosolygós arc és kék szemek. Lefelé haladva bugyiban és egy a terebélyes melleit épp kitakaró felsőben fogadott, amit egy könnyed kézmozdulattat a hasa irányába tudott húzni (Vagy levette és alatta volt még valami, ez a rész nem tiszta. Arra emlékszem, hogy volt a derekánál egy ruhadarab). Persze csak módjával, mert a tetkó, ami a szeméremdombján van így is látható maradt. Még lejjebb haladva kellemes illatú izgatásra jól reagáló punciba botlott meg az izgága nyelvem.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A fürdőből visszatérve csábítóan hívogatva az ágyába csalogatott és huncutul üdvözölt néhány szájra puszival. Nem fogta vissza magát, rögtön átvette a kezdeményezést. Alig kaptam észbe és már a hátamon feküdtem. Niki fölém hajolt és már a nyelvével találtam magam szembe. A csókolózás után a velem egykorú következett. Finoman bekapta a makkom, majd tövéről hegyére átnyálazta az egészet. Mellesleg sem hanyagolta a dolgokat. Csúszkázni kezdett először csak szárazon. De miután a mellei a nagy súlyukkal beakadtak a kéjlécbe az picit kellemetlen volt, ezért olajosra váltottunk később. Félbeszakítottam az olajozás előtt Nikit, mert kedvet kaptam az arcommal egyet még búvárkodni a mellei között. Közben a meredező bimbóit csókoltam és finoman, érzéssel szívogattam őket. Aztán hagytam újra Nikit kibontakozni.

Olajos cickókkal felfegyverkezve csúszkázott a kéjlécen, közben pedig bekapta a makkom. Elég erőteljes, ugyanakkor mégis kellemes a francia technikája, nem hagyja lankadni a figyelmet egy pillanatra sem. Látszik, hogy gyakorlott felhasználóval akadt dolgom. Már épp cserére készültem, hogy megháláljam az odaadó kényeztetést, de Niki nem akarta félbehagyni csak azért sem. Ám legyen, semmi jónak ne legyek elrontója, maradtunk még ebben a felállásban egy darabig. Csere után lágy csókokkal vezettem rá a kéjbarlangot fogadásomra. A nyelvmunkám hatására egyre hangosabb sóhajokkal jelezte Niki, hogy tetszik neki, amit csinálok, a végén beletolta az arcom a combjai közé. Csere után Niki ismét a szájára vett. Még a zacsit sem hagyta ki a nyalakodásból, ha épp arra kalandozott. Teljes felkeményedés után gumihúzás majd nyeregbe pattant. Szépen meg lettem lovagolva, amit kitörő örömmel fogadtam a végén. Pihenőidőben italt kaptam, majd cseverésztünk. Niki ugyanazt a sziporkázó incselkedő formáját hozta, mint korábban. Belekezdtünk egy második fordulóba is, de nem álltam rá készen, annyira ki lettem facsarva elsőre. Irány a fürdő, öltözés, majd a végén ajándékosztás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infóban tájékozódtam. Nem változott a korábbihoz képest az ajándék mértéke.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Megkaptam ismét, amiért hozzá mentem. Azt a Niki féle huncut kötetlen kényeztetést, amire emlékeztem korábbról. Maximálisan elégedett vagyok vele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-10 12:46:42
Megijedtem. InciFincik hova lettek?
De aztán megnyugodtam. megvannak csak a címlapról kerültek le.
Oszt elkábították hősünket, ki írt egy jó beszit.

2018-09-10 11:50:01
InciFinci bevetésen volt, és jól sikerült a kalandról szóló összefoglaló is. Néhol azért lehetne bővített mondatot is használni...

2018-09-09 20:34:01
Kiegészítés: Nikitől kaptam egy kellemes relaxáló masszázst a pihenőidőben. Ezt még fontos megemlítenem, mert ügyesen csinálja.

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2018-09-26) : Csodálatos NF, mélytorkos, nyálas, nyalogatós, miegymás. Csak néztem és gyönyörködtem az egészben, és ami nagyon fontos, hogy a végén meg én voltam.

(2016-03-11) : Elkezdődött a hihetetlenül jó francia, ami közben igen sokszor a cicik közé is bekerült a szerszám és nem utolsó sorban folyamatos a szemkontaktus, ami még tovább fokozza az élményt.

felejthetetlen: 32db
(2019-02-09) : Bunny kezdett franciázni amíg én Niki ikreit (Incit és Fincit) kezdtem el kényeztetni a kezeimmel, és a számmal valamint a nyelvemmel. Kisebb helyezkedés következett és Én hanyatt feküdtem az ágyon míg Bunny tovább franciázott

(2018-09-11) : lába közé hajtottam a fejem és kicsit oldalfrkvésbe helyeztem, hogy Niki folytassa a franciát. Ez nem tartott sokáig, mert Bunny többet akart és Niki gumit varázsolt rám.

(2018-06-22) : Nem sokkal később az ágyra parancsolt és hozzákezdett a nyelvleckéhez, a francia is az erősségei közé tartozik, bizony ám. Szépen lassan csinálta,

nagyon jó: 50db
(2018-10-27) : Mellé feküdtem hanyatt, ettől ő új erőre kapott és elkezdett franciázni és néha az ikrekhez hozzáérintette a velem egykorút. Hamar gumit húztunk és lovaglással kezdtünk.

(2018-09-21) : "Kölcsön kinyír visszajár" mondtotta és újból a szájába vett. Már tudtam itt kivégzés lesz, nekem annyi és ugyan egy picit megdolgoztattam szegényt de végül ajkai között ért utól a végzet.

(2018-06-30) : Lovaglóban kezdtünk neki a menetnek. Simogattam az ikreket és a posiját markolásztam felváltva, ekkor ő már rendesen vágtázott, de utána váltott és rám feküdt így missziben folytattuk.

: 87db
(2019-02-23) : Felkerült a sapi, lovagolni kezdett velem szembefordulva, figyelve arra, hogy még véletlenül se kelljen a melleit hiányolnom. Aztán misszibe helyezkedtünk és néhány rövidke perc alatt a gumiba távozott minden életerőm.

(2019-01-07) : Először natúr francia volt az étlapon, mélytorkos elemekkel, amit lenyűgözően csinál, szemkontaktust is tartja. Utána én vetettem be nyelv tudásomat,

(2018-12-10) : Egyre lejjebb haladt a szájával, közben puszilgatott, végül kikötött középtájon. Körbe kényeztetett, majd elkezdett franciázni. Isteni a franciája, közben én a melleit simogattam. Nem akartam túl hamar élvezni, ezért kértem, hogy feküdjön a hátára, had vegyem szemügyre közelről a két lába között