29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
Noya szexpartner

szexpartner

Noya

+36204103609

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-08 15:09:57

KákalakiAkka007
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Noya Budapest 2018-09-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző nap telefonon sikerült elsőre elérnem. Korábban már beszéltünk (akkor is elsőre elértem) így csak időpont egyeztetésére volt szükség.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Noya jól megközelíthető helyen "rendel". Tömegközlekedésben metró (most pótló) és két perc séta a legegyszerűbb. Parkolás napszaktól függően problémás lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás panel, ennek megfelelő méretekkel. Tisztaság mindenütt, a fürdő panelekre jellemzően kicsi, a kád is. Számos tusfürdővel (rejtély ez miért fontos), szájvízzel és hasonlóval. A baszoba paneles nappali méret, az ágy kb három személyt is kiszolgál, kellően kemény a hancúrozásokhoz. Az ágyon néhány kisebb párna és egy láthatóan rendszeresen (vendégenként?) cserélt ágyközepi plusz lepedő.
Noya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy felidézem Noyát máris némi ágyéki bizsergést érzékelek. A valóság a képeinek teljesen megfelel. A képein is látható majd' hónaljig felvágott sárgás-neonos egyrészes izé (nem értek az ilyesmihez) volt rajta meg amolyan kurvás magasságú platform cipő. Dögös harmincas, szoláriumbarna bőrrel, néhány tetkóval, egyenes tartással, hatalmas mellbimbókkal és eszméletlenül jó fenékkel. Mindez olyan kisugárzással ami a férfi fejekben nem éppen romantikus gondolatokat ébreszt. Ezt a hatást csak felerősíti Noya enyhén mély, búgó hangja.

Action
Pornós feeling:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
4
Csók:
4
Közös fürdés:
5
Pisiszex:
4
Barátnő feeling:
2
Popó:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ujjazni:
5
Vibrátoros játék:
5
Visszaolvasva eléggé részletező lett ez a beszámoló, valószínűleg későbbiekben jóval szűkszavúbb leszek, de a leírtakhoz már nem akarok nyúlni. Szóval íme...

Megérkezésemkor puszikkal fogadott, betessékelt, vízzel-üdítővel kínált. Az ágyra heveredve tisztáztuk a dolgokat, lefutottunk néhány környi szokványos közhelyes csit-csattot mintegy akklimatizálódásként, amire nekem annyira nem volt szükségem mivel már meglehetősen kanos voltam és erősen feszült a hólyagom is, de volt gyerekszobám így lefutottuk a megfelelő udvariassági köröket.

Az akciót ha eltekintünk a beszélgetés közbeni könnyed simizéstől (ki tudná visszafogni magát?) a fürdőben kezdtük el mivel vizes örömöket is kértem tőle, az ő részére. A kád kissé kicsinek bizonyult és megkönnyebbülésemet Noya sem könnyítette meg mivel jelenléte, simogatása és szájának, nyelvének végrehajtás közbeni tevékenysége határozott de jelen esetben szerencsére nem teljes erekciót okozott. Vissza is kellett fognom hogy kevésbé ingereljen különben sosem végzek. Az erőfeszítést végülis siker koronázta, mind Noya teste, mellei, mind a szája megkapta a maga részét, utóbbiból nem is mind végezte a kádban. Közös fürdőzés és tipi-tapi után a szoba felé vettük az irányt.

Leültem az ágyra, ő pedig nekem háttal állva felém nyomta a fenekét. Mit volt mit tenni, eljátszadoztam vele egy kicsikét, puszik és nyalintások révén felfedeztem e tájék rejtett tartományait is. Gyorsan megfordult majd szinte rámparancsolt, hogy feküdjek a hátamra. Végignyalogatott majd némi nyál célterületre juttatása után kezezni és szájazni kezdett, a torkolata mélységéhez próbálgatva "magasságomat". Közben fel-felsandított mintegy lecsekkolva az eredményt. Egy ideig élvezkedtem aztán gondoltam fordítsuk komolyra a dolgokat. Megkértem hogy térdeljen le az ágy mellé és nézzük meg hogy tényleg koppanásig megy-e. Az elején magát kényszerfranciázta (ami kissé önellentmondás), de fejére tett kezemmel fokozatosan sikerült átvennem az irányítást és diktálni a mélységet, a ritmust. Jó hozzáállással (vagy inkább térdeléssel), láthatóan és érzékelhetően mindent beleadva a méretemből adódó, utolsó kritikus egy-két centit is jól abszolválta. Olyannyira jól, hogy valamiféle rejtélyes torokcsavarintásával igencsak közel juttatott a felhők és eső pillanatához is, amit leállással és izmaim megfeszítésével tudtam csak elkerülni. Ez a hirtelen fékezés azonban a későbbiekben megkövetelte az árát. Kipróbáltuk fejlógatva is de ez nem bizonyult működőképes megoldásnak, nemes szervem íve miatt.

Az oralizálást analizálás követte. A popsiba került egy kifejezetten méretes plug, a hüvelybe egy kesztyűs ujj, a csiklóra meg egy vibrátor. A kesztyűt én kezeltem, a vibrátort Noya, amit később az ujjára cserélt. Kedvenccé váló milfem kifejezetten szűknek bizonyult, számos huszonéves nő ölni tudna ilyen szoros kéjrésekért.
Láthatóan és hallhatóan jól érezte magát, a végére kifejezetten jól. Kicsit lecsillapodott aztán újra ráközelített személyes univerzumom központjára. Megkértem forduljon meg, így én is közelebbi kapcsolatba kerülhettem aranyszurdokával és pihentethettem és húzogathattam ujjam kissé feljebb, szodoma egyszemű szörnyét vegzálva.

A játszadozás után felgumizta a kolbászt. Missziben kezdtük, vigyorogva fogadott magába, néhány puszi is elcsattant (romantikus mély csókok nem voltak az együttlét alatt, nem hinném hogy az ő szolgáltatói stílusa lenne, többszöri nyelvkardozásra azért bőven sor került). Némi lökdösődés után éreztem hogy a korábbi vészfékezés okán meglehetősen nehéz lesz átbillenni a már olyannyira vágyott határon így intenzívebb élmények okán átkéretőztem a fenekébe. Kutyában zakatoltam, változó ritmusban és mélységben, fenekét és melleit szorongatva (itt éreztem meg először hogy tényleg van szilikonja), azokon keresztül diktálva az ütemet. A tevékenységemet Noya nyögései és sóhajtásai kísérték. Noya a hangos típusba tartozik, gyanítom ez nála azért jobbára az "üzletpolitika" része, a bevált női praktika sok férfitársamra lehet "gyorsító" hatással. A lökdösődéssel akkor hagytam föl amikorra már dőlt rólam a víz és a szívem is erősen ketyegett.
Elterültem, mint a Nagyalföld, Noya pedig rávetette magát a család büszkeségére. Az egészben volt valami olyasmi, mintha azt mondta volna, márpedig innen elélvezés nélkül el nem mész. Kéz-száj- nyálazás és mocskos beszéd jól megválasztott kombinációjával átlökött a határon és a már olyannyira vágyott és orbitálisan hosszúnak bizonyuló orgazmus karjaiba kergetett. Örökítőanyagom a szájában landolt és került maradéktalan hasznosításra. Kissé játszott még az éppen megkönnyeztetett bohóccal, olyasfajta elégedettséggel az arcán, mint egy macska, aki éppen megkapta a tejecskéjét. Na azért megvolt, üzente a tekintete. Hát meg.

Ezek után még beszélgettünk az élet dolgairól, a szakmáról, szolgáltatókról és kuncsaftokról. Személyes dolgok is előkerültek. Fürdőzés, puszi-puszi és ellejtettem a színhelyről.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Hozzájárulásomat az ismerkedés és megbeszélés után mikor kiment lemezteleníteni és gyaníthatóan felfrissíteni magát, a kézreálló szekrényre tettem, ott is maradt távozásomig. Helyi átlag volt a a pisivel kicsit megfejelve.
Összkép
Noyán érződik a rutin, nem kényeskedik, odateszi magát, a néha már-már zavaró profizmusát erősen enyhíti laza személyisége. Nem az a fajta nő aki mellett befeszül az ember mégha erre hajlamos típus is lenne. Simán elmennék vele szexmentesen is, mondjuk sörözni mert tuti jól szórakoznék.
Finom puha bőr, jól ápolt és formás test, eszméletlen fenék, nagyon jó hozzáállás a jellemző rá. Határozottan túlléptük az időkeretet a járulékos dolgokkal, érezhető volt hogy nem problémázik miatta, hogy elégedett vendégtől akar elbúcsúzni.
Ha tehetem még meg fogom látogatni. Élményszámba menő fenekének nem tudok és nem is akarok ellenállni, beszélgetésünk közben amúgy is előkerült egy olyan dolog, ami a palettáján szerepel és még nem próbáltam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Noya szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-10 19:15:43
Nagyon kerek kis beszámoló lett ez így majdnem elsőre, vagy elsőre Akka. Gratula; csak ilyeneket továbbra is ;)

2018-09-10 15:44:48
Aquila: Te hogy adnál a jónál is jobbat egy majdnem újonc ranggal?

2018-09-10 13:18:18
Basszus, csak jóóó!!!???
A beszi az az.

FunkciókNoya legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-05-08) : Élmény volt benne lenni, és látni ahogy a cicik ugrálnak előttem, amit néha belenyom az arcomba. Még most is feláll ha rá gondolok. Ebben a pózban is mentem el.

(2016-08-16) : ÉS akkor elém térdelt, aztán azt mondta na most meg fogsz ujjazni, semmi rossznak nem vagyok elrontója, így tettem amire "kért", de azért vittem bele kis extrát mivel két kezem van mikor az egyik épp nem a punciban és néha a popóban

felejthetetlen: 21db
(2018-11-12) : A szájába adtam a farkam és elkezdődött az imádott francialecke... Imádom ahogy Noya csinálja, lassan, érzékien kezdi, majd vadul folytatja. Javasolta, hogy feküdjek a hátamra

(2018-10-15) : Csókok, simogatások, aztán már előttem térdel, és kezdetét veszi a francia óra, aminek bajban vagyok a technikai leírásával. Szerintem amit Noya nem csinál, az nincs is. Hegyétől koppanásig, nyalástól vákuumig, köpködés, hanghatások......

(2018-08-24) : Noya elémtérdelt és a szó szoros értelmében rendesen leszopott, úgy hogy majdnem el is durrantam. Elég keményen torokra vett. Majd csere következett sikerült a hölgyeményt a csúcsra nyalni.

nagyon jó: 26db
(2018-07-09) : Nincs kis farkam, mélytorkoztak is már, de valahogy Noya idáig ismeretlen mélységekig volt képes eltűntetni a dákómat, minden probléma vagy kecmec nélkül

(2018-07-09) : Noyának hatalmas szája van, jól elfértem benne, de azért jutott a torkába is egy kicsi még belőlem. Rövid időn belül dőlt a nyál, mindenféle hangok kíséretében. A mindenféle hangok között egy-két beszólás megint elfért, ami gondoskodott a további röhögésről.

(2018-05-15) : Ott kényelembe helyeztem magam és elkezdődött a Noyás francia. Zacsival is foglalkozik, nyálaz, hol kézzel, hol kéz nélkül, hol lágyan, hol durva tempót diktálva torokra vesz.

: 53db
(2019-03-16) : Visszatérve a szobába már fel voltam húzva, egy kis francia -itt meg kell jegyezni, hogy a mélytorok az mélytorok- után gumi került elő. Hátulról kezdtük, de egy kis idő után missziben folytatuk. Erőnlétemnek köszönhetően, amit partnerem hozett ki belőlem popóját is sikeresen becserkésztem.

(2019-01-21) : Póz csere következett a párom kényeztette Noyát miközben én behatoltam. A két lány szinte egyszerre élvezett el és utána egymásnak adogatva kezdtek el szopni. Később Noya készségesen felsegítette a védőfelszerelést

(2018-10-28) : Rövid maszti után kicsi szopi mélytorokkal, majd gumi és rám csücsült. Ez a póz jó volt. Utána doggyban punci, majd ugyanígy áttértünk popóra.