191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
27
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
5
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Lotti szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-08 09:26:12

Lepricon
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Lotti Budapest 2018-09-10

Egyeztetés
We scheduled the meeting in VTR (it becomes my favorite way of communication here). Very easy. I also called to confirm. In our call, she asked me how I want her to dress-up for me. It was a great sign for what kind of person she is :) I told her that i fully trust her taste....
Megközelítés
I took the subway. not sure that it was the best way to commute, as subway line 3 is going over a renovation and switching to the replacement bus was required.
Helyszín
Very nice and clean. not too fancy. The room has a large bed and the shower is actually in it, so no need to commuting
Lotti külseje
Lotti has a sweet and naughty face with beautiful eyes and a very inviting body. She wore a sexi outfit with high-heels. I got hard with her from the first minute

Action
I will try not to be too graphic here.. Even before the shower as I entered the room, we started kissing deeply. She is a great kisser! After the shower we continued kissing for some time. She then asked me, what my favorite "sex-dish" was. I admitted it was popo izgatas nyelvel. From that point one, I had almost half an hour of THE most exiting popo izgatas you can imagine in various positions, combined with BBBJ. In the BJ she is not going deep, but she compensated for it from the other side.
After I had enough we switched to passionate sex in various positions. I liked them all, but the best IMHO was her standing in her high heels against the wall. WOW. After we exhausted this parts too we reverted to BJ that ended in her sweet mouth. Perfect.
Elszámolás
To be honest, I forgot to ask in our VTR communication. I can say that it's a bit above the new BP average but it well worth it.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lotti is a beautiful and sexy young lady. Great attitude. I was very happy with her. She is the person you would come back to!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2016-07-14) : Pillanatok alatt keményre szopta és utána következett amiért érkeztem: nyelves popsi izgatás. Ilyet én még életemben nem éltem át. Ez az volt a javából. Olyat kaptam, hogy csak na...

(2016-05-30) : Franciája változó erősségű, de lehet kérni gyorsat és erősebbet is. Nagyon finoman és érzéssel nyaldosta a zacsit és a golyókat és folyamatos szemkontaktust alakított ki.

(2016-03-01) : Finoman szájba vette, nem túl erősen és nem túl gyengéden franciázott. Majd még lejjebb haladva a tövét nyalogatta, a golyókat, végül a specialitásához érkeztünk.

felejthetetlen: 25db
(2019-03-23) : Kozben kalandoztak a kezek lotti megalapitotta hogy itt francia kesz a helyzet lejebb is csuszott es nekemlatott. Nsgyon erzekien csinalja, keves kez, rengeteg szaj nsgyon ugyes szereti is csinalni mondta en meg orultem (ki nem orulne).

(2019-03-22) : Fordultunk, én továbbra is hanyadt feküdtem, Ő pedig előttem. Izgalmas érzés volt, Lotti nyelve nagyon érzi, hogy reagál a partner. Viccesen megjegyezte, hogy kár hogy nincs két szája, hogy a másik továbbra is a farkammal legyen elfoglalva.

(2018-11-02) : Lotti mint egy béka szétterült felettem, Összezárta a lábait és csak lassan mozgott a svéd módszer szerint. Ezt már 30 éve kedvelem, nem beszélve arról, hogy hímtagom pont befeszült Lotti hüvelyébe

nagyon jó: 45db
(2019-01-03) : sec -pec lompimnál termett. Lompin kívül a környéket is végig nyalta és ezután jött a makkom és tűntem el szájában. Fenekét felém fordítva szopott finoman.

(2018-12-22) : gyors aalapos fürdés után nappaliba az ágyra heveredve megbeszélés után elkezdtük simogatni egymést majd kezelésbe vette a szerszámom nagyyon jo orális szeksz kerekedet belőlle

(2018-11-25) : A csókja nagyon durva, szinte ráugrik az emberre. Szóval nem csak olyan puszika, mint máshol. Kölcsönös franciával indítottunk. A 69-es pózban először ő volt felül, majd én. Nagyon jó kis szájacskája van :)

: 96db
(2019-01-13) : egy masszázzsal kezdtünk, nagyon jól csinálja, más jobban csinálta, nem mondanám profinak, de nagyon amatőrnek sem. A csókot nem vettem igénybe, a masszázs után következett a szeretkezés,

(2018-11-08) : Lotti amolyan nyalogatós szopogatós típus, nem veszi be mélyen (szerintem nem is tudná). Az akciózás közben kicsit rá is ültem az arcára amit kéjes nyögésekkel vett tudomásul

(2018-08-22) : A golyókat is kezelésbe vette, majd a gáton keresztül eljutott a popóhoz és percekig csak ott szorgoskodott a nyelvével. Hátonfekvésből négykézláb keveredtem, folytatta a nyalást, közben a kezével maszírozta a golyókat

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.