29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
85
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Karen szexpartner

szexpartner

Karen

+36303993701

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-07 16:57:16

jorian123
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Karen Budapest 2018-09-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Napközben telefonon egyeztettünk a lehetőségekről, és az időpontokról. Sajnos akkor nem láttam még a napot, csak később tudtam visszaszólni, hogy megeggyezzünk az időpontban. Már telefonon is nagyon segítőkész volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
M3 bevezető környéke, egy egyirányú út, csendes családi házas övezetben található. A térkép nem pont oda, de közel mutatja a helyet. A tömegközlekedésről sajnos nem tudok nyilatkozni, de úgy gondolom nem kell félni attól sem...
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Karen egy emeletes családi házban várja a szeretőjét, aki a ház zárt garázsában hagyhatja a járművet, így nincs gond a parkolással. A garázsból egy ajtón átlépve érünk be a házba, ahol Karen várt. A nappaliban frissítővel kínált, majd egy emelettel följebb jutottunk a vendégmarasztaló helységbe.
Karen külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Egyszer már volt szerencsém meglátogatni Karent. Valószínűleg Ő már nem ismert meg, én pedig nem erőltettem a témát... :) Karen nem árul zsákbamacskát, a feltöltött kepeknek teljesen megfelelő, az arca kizárólag a diszkréció miatt van ki takarva. Utcai ruhában találkoztunk. Nagyon kellemes Kiss hölgy :)

Action
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Erotikusmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
A fürdés után a szobában várt, finoman átölelt, majd megbeszéltük hogy az ágyon kényelmesebb lesz. Nem volt kedvem nagyon kapkodni, így csak hagytam had alakuljanak magától a dolgok.
Finom simogatás, kis puszilgatás, kellemes ráhangolódás. Felajánlottam neki, hogy kicsit megmasszírozom, aminek nagyon örült, kedvesen fogadta. Természetesen a fehérnemű lekerült, egyre izgalmassabbá vált a történet... felajánlotta, hogy most Ő mutat valamit, majd helyet cseréltünk... sokat nem tétovázva átvezette a simogatást egy kis francia órára. Nagyon kellemesen csinálta, felpumpálta keményre, majd erősen, kézzel-szájjal csinálta. Bár terveztem, hogy védőfelszerelést kérek, és inkább doggy-ba forduljunk, nem tudtam ellenálni a kísértésnek, és beleélveztem a szájába. Finoman levezette, majd a végtermékkel kiment a mosdóba.
Ez után kaptam egy finom masszázst, kellemesen csinálta nagyon. Finoman jelezte, hogy forduljak hátra, és kérdezte, hogy jöhet-e a második kör... Természetesen ellenkeztem... de hát mit ért a szavam... :) már újra a szájában voltam. A második forduló felvezetése kicsit lassabban sikerült, de nem adta fel és újra teljes méretben pompáztam. Az első fordulóból elmaradt védőfelszerelést kértem, és azt, hogy térdeljen és könyököljön az ágyra. Hátulról toltam be a farkam a már bőven nedves punciba. Nagyon jó érzés volt, és felejthetetlen látvány... erősebb ütemre kapcsoltam, és nem vettem el a lendületet. Hatalmasat élveztem benne. Kicsit oldódott a lüktetés, kihúztam, kis tisztogatások. Picit egymás mellé feküdtünk szusszanni, majd elmentem zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megbeszélt rózsaszálakat a találkozónk végén adtam át. A leírtak az alapba vannak, extrákat nem vettem igénybe, így azt lehet mondani hogy bpi átlag.
Összkép
A korábbi találkozónk emlékére kerestem fel újra. Aranyos kedves lány, egy kora délutáni kalandra volt szükségem, Vele tökéletesen abszolváltuk.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Lehet adni a szavára rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 8db
(2017-09-06) : Finom érzéki franciát kaptam tőle. Kutyus pózban nagyon szép látvány volt, popsi és csípő étvágy gerjesztő látvány volt. Mikor a szájába kerültem már akkor kemény volt a férfiasságom.

(2017-06-23) : mindenképpen szerettem volna ennél tovább jutni, így egyelőre előjáték maradt a franciája, és kértem, hogy lovagoljon meg. Meg is tette, és nekem jól is esett, de nem vagyok mostanában egyszerű eset, í

(2016-07-27) : Viszonozni kívánta a kedvességemet,ezért a hátamra feküdtem és egy érzéki franciát kaptam. Tökéletes és fantasztikus élmény volt. Megfelelő arányú kezezéssel és a környék izgatásával.

nagyon jó: 18db
(2018-09-17) : Francia tudása nagyon jó, nagyon élvezetesen csinálja. Elsőre így is lett végem NFVSZ nagyon kellemes volt. Utána ő fürdőszobába ki, kis tisztálkodásra.

(2018-05-27) : A reggeli merevedésem egy kis éket vert közénk de valami nagyon jó érzés volt ahogy a testéhez ért épp ezért kicsit dörzsölődtem vele. A nyakától felfelé haladva a szája felé végigpuszilgattam amíg a szájához nem értem.

(2017-09-01) : Franciája jó, forró nyelve a golyókon mégjobb. Nem is bírtam sokáig, kértem hogy üljön fel a farkamra. Nos, itt jött a meglepetés. Háttal felém hatolt körém akkor már nedves (nagyon nagyon jó puncijával), gugoló helyzetből tüntette el a szemtelent. Majd letette a térdeit,

: 47db
(2019-03-16) : Ágyon egymáshoz bújtunk, kis puszi, simogatás, ölelkezés, majd szépen lassan franciázni kezdett, amit maga látvány miatt nem bírtam sokáig és kértem, hogy legyen inkább kölcsönös..... így volt fél perc pihim, majd kölcsönösbe folytattuk,

(2018-11-27) : Meglepoen jo a technikaja. Van a szajjal plusz egykezes illetve a szajjal ketkezes technika, egyik jobb mint a masik. Jo ideig elveztem a kenyeztetest, majd kertem csereljunk.

(2018-11-16) : Simogatás közben egyre osont a keze a mellkasomon egészen a köldököm alá egy araszig. Ott szó szerint kézbe ragadta a dolgokat én meg csak hagytam magam egy darabig.