29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
Rita szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Rita

+36307494614

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-07 09:06:39

lebowsky
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Rita reagálása

Köszönöm szépen ,várlak máskor is szeretettel:)

Szexpartner beszámoló Rita Budapest 2018-09-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt. Régebben is beszéltünk már így a részletek birtokában csak a randi időpontját kellett egyeztetnünk. Kedves, és nagyon rugalmas. könnyen ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros. Erzsébet híd déli oldala. Gyakorlatilag mindenféle BKV van a környéken párperces sétával elérhető. Autóval, már nem ilyen egyszerű. a helyzet, nemnagyon van parkoló és még drága is, persze erről Rita nem tehet... :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi bérház, de a jobb állapotúak közül. Kicsit zegzugos folyosó, de nem okoz gondot rátalálni a lakásra. a lakás rendben van, tiszta kellemes. Nem egyedül van a lakásban de ennek szinte semmi nyomát nem fedeztem fel. A baszoba pici,de hangulatos. Mindennek van helye, (ruha stb) Fürdő szintén nem nagy de tökéletesen megfelelő. Bőséges tusfürdő kínálat,szájvíz stb.. :)
Rita külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Rita régóta a "bakancslistámon" van és végre nem ért csalódás. Apró tündér, (vagy boszorkány még nem tudom pontosan) ahogyan ajtót nyitott azonnal levett a lábamról. Mosolyogva kedvesen fogad, és azonnal kellemesen beszélgetünk, mintha régi ismerősök lennénk. Falatnyi fehérnemű amiből hivogartóan mosolyognak a nagy kerek mellek. Szóval hibátlan fogadtatás.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
A két menet lehetőségét már az elején eljátszottuk. Szószerint! ..de megérte. Most pontosan erre volt szükségem. No de ne szaladjunk előre. Érkezés után barátian csevegve a szobába invitált, ahol vetkőzés, és törölköző után, irány a zuhany. A fürdőből kilépve kis terpeszben a folyosón várt mosolygva ez az istennő, az arcán "Mi tartott ilyen sokáig?" kifejezéssel... :D imádtam, már ettől elkezdett merevedni a farkam. Félig álló cerkával bemasíroztam a szobába, leültem az ágy szélére és magamhoz húztam. Mivel Ritus nem egy égimeszelő (hálisten) így kényelmesen gyengéden csókoloztunk, és símogattuk egymást hosszan és lassan. Kezeim végigkalandozták a testét, a combjaitól, a kerek popsin és a melleken keresztüla nyakáig. Csókjaim a testhelyzetből adódóan csak az arc a nyak és a dekoltázs környékén... hosszan nevetgélve beszélgetve csókotuk símogattuk egymást. Mereven ágaskodó farkam itt már útban volt időnként... :) némi idő elteltével kihámoztam a csodálatos melleket. Ritus egy szál bugyiban állt előttem, én pedig elvesztem a feszes kerek mellek közt. ( Na ettől így írás közben ismét merevedésem lett :D) Lefektettem az ágyra és folytatódott a csókcsata. Mellém térdelt oldalról és a szájába vette a keményen lüktető farkam. Gyönyörű látvány volt, amit az ágy végében elhelyezett nagy tükörnek köszönhetően több perspektívából is élvezhettem. Itt meg kell állapítanom, hogy amikor becsuktam a szemem semmit sem romlott az élmény... nagyon jól csinálja.. Néha megkérdezte hogy húzzunk e gumit, de én még nem akartam. Folytattuk a gyengéd csókolózást, egymás kényeztetését, Ritus pedig néha visszatért a farkamhoz hogy eltüntesse az édes szájában.... Némi idő múlva hanyatt fektettem, csókolóztunk (kezdek olyan lenni mint egy rózsaszín lányregény) eközben megszabadítottam a bugyijától. Lassan kégigcsókolva a testét a combjai közt kötött ki a fejem. Finom feszes punciját nagy élvezettel faltam, Megintcsak hosszan történt. adolog, kalandozva a popsi és a csikló közt, változatos módon. Nagyon tetszett, hogy Rita nem akart megjátszani egetrengető orgazmusokat, egyszerűen csak jól érezte magát. Egy idő után nem bírtam és gumit kértem. Ügyesen felvarázsolta, hanyatt fektüdt, és missziben bevezette régóta ágaskodó barátomat a szűk puncijába. Valóban feszes, és nagyon tud bánni vele. (igazi Puncimágia!!) Lassú mozdulatokkal haladtam centiről centire befelé. Percekig tartott míg tövig betoltam.. :) Lassan hosszan szeretkeztünk, egyre gyorsabb tempóban. Fantasztikus élméy volt szeretkezni Ritussal.. :) Mire avégére értünk el is telt az egy órám, csak egy gyors zuhanyra maradt időm... :) fájó szívvel távoztam. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Belvárosi átlag. Mivel először voltam nála,előre odaadtam. Nem kérte.
Összkép
Kedves, őszinte, gyönyörű, és kívánatos. A jelenlegi felhozatalból nálam a legjobbak közt van. :) Maradj ilyen Ritus!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rita szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Rita nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókRita legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2019-01-30) : Lassan lefelé haladt, megtalálta a már tettre kész eszközt, el is kezdte kényeztetni. Franciája jó, élvezhető, elég mélyen (több, mint félig) be is veszi. Mélytorkot is végez, de ez önálló műsorszám, nem folyamatos, külön rákészül és úgy kivitelezi.

(2018-10-28) : Neki is látott a gumis franciának, általában 1 órára megyek és szeretem a kényeztetés ezen formáját, így most is végig franciát kértem elsőre. Pár perc alatt végem is lett, mert meglehetősen szép látvány volt előttem.

nagyon jó: 7db
(2018-10-09) : Aztán letérdelt és bemutatta francia tudását. Nagyon ügyes a mélytorokja, nincs öklendezés nincs semmi probléma csak zsupsz és már lenn is van. Játékos a franciája,

(2018-05-31) : Pihenés, kis csevej, majd kezdeményezte a második kört. Ezt hátulról kezdtük, de még nem puffereltem újra, ezért hamarosan kértem, hogy inkább szájjal-kézzel csinálja. A második kört a melleire fejeztem be

(2018-03-11) : Eszméletlen finoman kézhasználat nélkül járt csókos ajka. Aztán jött, amire nem számítottam: olyan finom mélytorkos játékot kaptam, hogy azt hittem, azonnal végem.

: 12db
(2019-02-27) : As I wasn't too exited by the kissing part, I thought maybe some blow job can turn me on. I asked her to stand on her knees in front of me and she started a bj. I decided that this time I prefer a covered one so before we started I pulled a condom on.

(2019-02-20) : Gyors NF az új roham támogatására, majd kutyus és az előzőleg bevált missziós helyzet után felbátorodva NFVSz-re tettem javaslatot. S itt jött a dráma.

(2018-11-30) : Feljebb csusszantam így az ágy mellett állva ráhajolhatott a nemes szervemre. Kicsi kezét is segítségül hívva teljes keménységűre varázsolta.

lehetne jobb: 1db
(2018-01-17) : Csókokkal próbáltam indítani az ismerkedést, amiben partner volt, közben megszabadítottam a rajta lévő "ruhafélétől" és ott állt előttem teljesen meztelenül.