191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
85
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Lolita szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lolita

+36302153801

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-07 00:13:00

vándorló
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lolita reagálása

Köszönöm hogy itt voltál.
Még jó h időben kimentem :D

Szexpartner beszámoló Lolita Budapest 2018-09-07

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Lolita már régóta a kedvenceim elején volt, így alig vártam, hogy meglátogassam. Telefonon nehezen értem el, betudható ez annak is gondolom, hogy egyedül rendel. Közben személyes üzenetben is felvettem a kapcsolatot vele. Végül sikerült még a szabadság előtti találni egy megfelelő időpontot.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
BKV-val mentem, több busz is megáll a közelben. A parkolás viszonylag egyszerű lehet, hogy fizetős-e, azt nem tudom. A pontos címet könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy panelház sokadik emeletén székel Lolita, van persze lift, nekem pont várnom kellett egy kicsit, mert elment az áram egy pillanatra. A lakásnak nagyon otthonos hangulata van, szépen berendezett. A fürdő kicsi, de kádban lehet tusolni, volt kb. 10 tusfürdő kihelyezve és szájvíz is található. A szobában francia ágyon lehet huncutkodni.
Lolita külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Utcai ruhában fogadott, ki kellett jönnie elém, mert a szomszédhoz akartam bemenni. :D Az egyik legszebb lány, akihez volt szerencsém a hirdetők közül. A képeknek megfelelően bájos arca van élőben is, a szépséges szemeivel sokat szemeztem a randi alatt. Popsija és mellei formásak, kellemes tappintásúak. Lolita nagyon kedves, közvetlen.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdés után már tangában várt elfekve az ágyon, ledobtam a törülközőt és mellé heveredtem. Egy kicsit simogattuk egymást, lestük egymás tekintetét. Apró csókok is elcsattantak közöttünk, ezek inkább szájra puszik voltak. Kezei közben már a farkamnál jártak, majd határozott mozdulattal az ágynak lökött, jelezve, hogy most valami más jön. Franciája lágy, óvatos, kezét is használta közben. A farkam valamiért nem igazán akart megkeményedni, így én következtem a kényeztetéssel. A melleitől indultam dél felé, csókolgatva jutottam el fazonírozott puncijához. Hosszan nyaltam élvezettel, a sóhajok egyre gyakoribbak lettek, többször is közel volt az orgazmushoz érzésem szerint, de nem ment el. Elmondása szerint nehezen megy el, de szóba is dicsérte tevékenységem. Ezután a csókolozás és farkam verése együttesen meghozta a kívánt állapot és gumit húztunk. Lovagló pozíciót kértem, fantasztiksu érzés és látvány volt, ahogy Lolita lovagolt rajtam, melleit is markoltam közben. Végül a kezei segítségével a melleire élveztem. Ezután beszélgettünk egy jót, majd kérésemre összebújva töltöttünk pár percet, közben cirógatottuk egymást. Lett volna idő még egy menetre, de mivel általában egylövetű vagyok, így erről lemondtam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban megbeszéltet a randi elején az ágy melletti asztalra tettem, ott a helyszínen szóba se került köztünk. Az új pesti átlag másfél óráért.
Összkép
Lolita hamar elvarázsolt kedvességével és közvetlenségével, ami a randi alatt csak fokozódott. Sajnáltam, hogy a farkam nehezen indult működösbe, ez az én hibám volt, ő mindent jól csinált. Talán ez betudható annak, hogy első találkozás révén izgultam. A csodás barátnő feeling kárpótolt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lolita szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-07 18:40:51
Érdekelt volna, hogy valódi csókokba fordult-e a dolog a szájra puszik után...az igazi BF-hez ez elengedhetetlen "kellék". De az előző kommenthez kapcsolódva, valóban érdekes lenne egy olyan beszi, amiben megírja az egyszeri makker, hogy hogyan tette "véletlenül" magáévá a szomszéd Rózsi nénit :)

2018-09-07 12:04:30
Legközelebb várom a beszámolót a szomszédról. Ki nem hagynám. Nem a szomszédot, a beszámolódat.

FunkciókLolita legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-06-13) : Gyengèden,először puszilgatta,majd szájába vette ès lassú mozdolatokkal francias kènyeztetèsbe kezdett.Finom volt.69-be váltottunk ès melleitől elindulva hasát,majd szemèremtestèt kènyeztettem,

(2017-12-10) : Nagyon finom francia vette kezdetét. Nem mélytorkos, de én nem is igénylem. Kézi rásegítéssel indított, majd finoman csak az ajkaival kényeztetett.

(2017-08-26) : majd 69-el folytattuk, majd egy kis lovaglás, mindenben olyan tökéletes és természetes, hogy kár lenne beleszólni,,, kis pihi, kis beszélgetéssel és egy újabb isteni szeretkezés következett,

felejthetetlen: 8db
(2018-08-20) : Folyamatosan kézben tartotta a dolgokat, és bár sajnos nagyon gyorstüzelő vagyok, hibátlan érzékkel tudta mindig meddig húzhat, hogy még ne robbanjak el! :) Majd az isteni francia után gumit varázsolt rám

(2018-06-18) : Ezt követően kis kényeztetésbe részesültem, majd sapka fel és szemből támadtam. Nagyon jó volt. Második menetre felkészültnek éreztem magam, hátulról közelítettem, de sajnos nem sikerült.

(2015-12-11) : Az elején kaptam egy nagyon finom, de ritmusos franciát amit a tükörben is megcsodálhattam. Ez azért jó egyébként ilyen szép lánnyal, mert kvázi egy pornófilmet nézhetek élőben :)

nagyon jó: 17db
(2018-07-18) : A művészetet érdekesen műveli, mert csak úgy félig kapja be, és finoman masszírozza az ajkaival. A nyelvével ezzel szemben érzékien és alaposan megdolgozza a bohócot, és így összességében nagyon jó érzés.

(2017-11-17) : Hamarosan rácuppant a nemesebbik részemre és egy kellemes, nem túl erős franciában részesített. Nem vette be kifejezetten mélyen, de a hangulat nem is adta a vadabb "pornós" együttlétet.

(2017-01-20) : Finoman, lágyan franciázott - nagyon kellemes volt amikor a szájában a makkot nyelve vibrálásával gerjesztette. Sajnos nem sok időt adott, hogy franciatudományát kamatoztassa,

: 11db
(2018-12-06) : Kimerítő nyelvlecke következett, de nem állítom, hogy úgy leszopott, hogy másnapra belázasodjak. Viszont annyira felhúzott, hogy skippeltem a viszonzást,

(2018-08-06) : Ezután ő vette kezelésbe a századost. Mondhatom jó eset. Gumi fel és szokásos pózban élveztem el. Második körre megint nem nyílt lehetőségem, a nagy meleg miatt. Utána beszélgetünk.

(2017-11-28) : Az elején kicsit(lehet h nagyon)zavarban voltam de szerencsére ez hamar oldódott. Na lényeg az hogy odafeküdtem mellé és számomra egy fantasztikus élmény kezdődött.