5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
27
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
Jázmin szexpartner

szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-06 22:30:50

Dongátzó
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin reagálása

Szia!szerintem egyértelmű amit nem értettél az idővel kapcsolatban!2-3 p később jutottál be a meg beszélt időponhoz képest.Szerintem reális hogy 25 ig akartalak max masszírozni,így lett volna 7-8perced tusolni és fel öltözni,mivel nállam érkezéstől-távozásig tart a meg beszélt időpont!

Szexpartner beszámoló Jázmin Budapest 2018-09-07

Egyeztetés
A randi napján hívtam, fel is vette egyből. Elmondtam mikor mit szeretnék. Kedvesen tájékoztatott.
Megközelítés
Kocsival mentem déli órákban. Parkoló fizetős de volt hely a ház előtt. Tömegközlekedéssel is könnyen oda lehet találni.
Helyszín
Újabb építésű lakóház, legfelső emelete.A kapucsngő nem a legjobb de bejutotta, A lakás szép nagy, tiszta, fürdő oké.
Jázmin külseje
A külső az nagyon tuti. Véleményem szerint a képekhez képest vékonyabb . A mellek csodásak és a punci is tökéletes. Arca valóban pornós ugyanakkor kedves.

Action
Fél óra franciát kértem mélytorokkal és kényszer extrával. Gyors tusolás majd visszaérve az ágyon négykézláb várt. Egy-két ismerkedős puszi majd jött a móka. Egyből teljesen bekapta a farkam én a fejére tettem a kezém és így dugtam a száját egy darabig. Szép látvány volt és jó érzés is egyszerre. -Majd kértem, hogy vegye le a fekete rucit de a magassarkú maradjon.
Utána elém térdeltettem és így folytattuk, mondtam, hogy köpje le a farkam, kivettem a kezéből kértem, hogy nyissa ki a száját és igy dugtam, szájba. Közben nyögött néha egy kis torok hanggal.
Utána lefeküdtem az ágyra kölcsönös pozícióban és itt tudtam átbukni teljsen a torkán először.. Néhányszor lenttartottam de nem erőltettem. Volt fejlelógatós póz is ott is lement teljesen.
Majd újra előttem térdelt és a mellére mentem el. Szuper volt látványban és átélni is. Én több nyálat vártam volna tőle de a többi az tuti volt.
Ami fura volt, hogy én egészkor ott voltam, kétszer hívtam, majd visszacsörgetett és így pár perc késéssel jutottam fel. Fél előtt 8 perccel lett végem, majd mondta, hogy a maradék két perceben megmasszírozon-e, inkább letusoltam és leléptem.
Elszámolás
Az elején megbeszéltük mi mennyi a végén hagytam az asztalon.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A randi végét nem igazán értettem de nem foglalkoztam vele különösebben és ezért "csak" jó besorolás.Amiért mentem azt meg is kaptam. Kedves aranyos nő és szuper a technika és az összkép. Régi vágyam volt Ő. Szerintem visszatérek még.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-08 15:56:43
Attól hogy nem vagyok valami aktív csevegő még szemmel tartom a dolgokat!

2018-09-08 07:43:17
Szia draga vivalanocse1!

2018-09-07 15:24:15
Ritkán láttam reagálni eddig az első Istennőmet, te ezt most elérted. Eszerint olvassa a beszijeit, csevegését, értékelését. Mivel a régi vágyad volt ezért a végén vártam volna valami érzelmesebb gondolatot de sebaj. A beszi nem rossz, persze jól jön a reagálás hogy helyretegye a dolgokat. De hogy lehet beérni csak fél órával?

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-10-12) : Vigyázni kell Jázmin szopásával, mert rögtön az elejétől olyan tempót, mélységet, szívóerőt és pornóskodást diktál, hogy gyengébb idegzetűek pillanatok alatt el tudnak durranni.

(2018-01-03) : Nagyon kemény szopásban részesített, ezt nemlehet másként hívni. Szinte azonnal tövig tolta rá a fejét, egy hírtelen mozdulattal túltolta a torkán a farkamat.

(2016-07-05) : Lejjebb csúszott és elhelyezkedett a két lábam közé majd vadul elkezdte szopni az akkora már beton kemény farkamat. Köpködte, szívta a makkomat. Nagyon pornós, mélytorkos, bőnyálas szopást kaptam tőle.

felejthetetlen: 37db
(2018-12-12) : Persze azért a kis puszik és simogatások se maradnak el, de nem azok itt a legfontosabb elemek. Ez tömény pornó feeling amit itt át lehet élni. Hamarosan gumit kértem, amitől sajnos némi lankadás következett be részemről

(2018-03-22) : Felálltam az ágyra Jázmin pedig elém térdelt és így folytattuk: megy neki a DT rendesen rá tudtam a farkamra tolni a fejét, lent lehetett tartani közben löktem neki a dumát, amit nem bánt

(2017-09-19) : Ledobtam magam, de Jázmin máris rábukott a "csontra". Életveszély. Ugyanis így már nem én irányítottam, hogy mikor és milyen mélyen szopja a farkamat.

nagyon jó: 60db
(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

(2018-08-05) : Az ágyon fekve annak szélére fordult, féloldalt, és se szó se beszéd kapásból torkára engedte kardom, hogy csak jópár másodperc múlva tűnjön elő ismét, nyáltól csillogva.

(2018-07-17) : A makkomat szájában satuba szorította, majd azt elengedve tövig engedett orrával a hasfalamat koppantva. Lenntartott egy darabig, pár centit kifelé csúsztam és nyelvével a makkomat ingerelte,

: 148db
(2018-12-15) : Eszméletlen amit már az első mozdulatokra a szájával és a nyelvével művel, szinte azonnal maximálisra merevedtem ami nem okozott neki gondot és hamar teljesen eltűntette a szerszámomat.

(2018-12-07) : Egy szexi hálószerű "ruha" volt rajta, és piros magassarkú. Állva csaptunk a dolgok közepébe,késöbb ágyon térdelve dolgozott az egyszeműn. Hihetetlen tempót diktált. Jöttek a pornós hangok, és én sem tudtam visszatartani a saját hangjaimat.

(2018-09-26) : Volt ott kérem szépen minden mi szem szájnak ingere tövig kényszer négykézláb, fejlelógatva, térdelve ahogy illik majd megkértem hogy lovagoljon egy picit amit uhhhh imádok