92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
B kira szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

B kira

+36309627237

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-06 22:19:44

Virginguy
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

B kira reagálása

Drága vagy,szívesen leszek az Istennőd ;) ha kedved támad,gyere bátran...csókollak :))

Szexpartner beszámoló B kira Budapest 2018-09-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Könnyen ment, elsőre elértem, előtte már bővebb infót olvastam, rákérdeztem az extra kényszerfrancia mértékére, illetve megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy mivel fogorvostól jövök, a fél arcom kicsit el lesz zsibbadva. És akkor szólt, hogy ez esetben csók nem lehet, hisz nyílt seb van a számban és az fertőzésveszélyes, ha ez így nekem megfelel, őt nem zavarja. Én erre nem is gondoltam, de nagyon örültem, hogy ő erre is figyelt és természetesen elfogadtam, a biztonság az első. Hívás után még gyorsan vtr-ben is lefoglaltam az időpontot, amit egyből visszajelzett, ő is preferálja ezt a módszert. Egy órával későbbre beszéltük meg a randit, ennyi idő neki is kellett volna, de nekem is hogy hasson a kis kék tabletta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Fővám térről mentem kettes villamossal és egy kis séta, úgy tudom a Lurdy ház felől is könnyű megközelíteni és ott parkolni is lehet. Más BKV-t, vagy közvetlenül a ház melletti parkolást nem figyeltem, kérlek nézzétek el nekem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakópark szám/betű lépcsőháza, féltem hogy bonyolult lesz megtalálni, de logikus volt és egy kis sétával elsőre megtaláltam. Lifttel mentem fel az emeletre, a liftben kamera van, ha ez valakit zavar, de nyilván nem Barbinak van hozzá hozzáférése, paranoinásnak nem szabad lenni. A lakásban félhomály volt, de én azt szeretem, egy nappali amerikai konyhával és egy háló amit láttam, szépen és igényesen berendezve, rend és tisztaság mindenütt. A nappaliban kanapé, de én inkább az ágyat választottam a hálóban. Az ágy körül led füzér, volt egy tükrös szekrény, éjjeliszekrény és egy fotel, minden ami nekem kell. A fürdőszobára ha megveszem se emlékszem, pedig csak két napja volt, szerintem volt zuhanyfüggöny, kádban zuhanyoztam, kilépő passz, több fajta tusfürdő és szájvíz eldobható poharakkal, amit úgy is használtam, hogy a megegyezés szerint nincs csók.
B kira külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Barbi gyönyörű, nem tudom miért magasabbra számítottam, egy fejjel alacsonyabb volt nálam, ez kellemes meglepetés volt, szeretem a pici lányokat. A mai világ egyik nagy problémája, hogy egy ilyen lánynak teltkarcsúként kell hirdetnie, holott az igazi modellek gebék, neki pedig teljesen átlagos alkata van, a strandon látva a szemem se tudnám levenni róla és elismerően hümmögnék magamban. Szőke haj, nagyon csinos arc és egyszerűen igéző tekintet, amit majd az action részben részletezek, hogy milyen hatással volt rám. Selyemköntösben fogadott, alatta csak egy selyemtanga volt, távozáskor valamiért lehajolt előttem és amit láttam, amiatt majdnem jelentkeztem még egy körre:)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
3
Pornós feeling:
5
Puszival fogadott és beljebb invitált, a hálóban kezdtem el vetkőzni, a ruháimat a fotelre tettem, a csokrot le akartam tenni valahova, de azt mondta ráér utána. Kaptam egy száraz törülközőt és sipirc fürdeni. A nappali bejáratában várt immár köntös nélkül és kérdezte, hogy bár csók nem lesz, ölelni azért szabad? Természetesen igent mondtam, mire hozzámbújt és simogatott, puszilgatta a nyakam, olyan jó illata volt, hogy azt akartam ez a pillanat sose érjen véget. Ha tudtam volna mi következik, nem gondolok ilyen hülyeségeket:) Ekkor jutott eszembe, hogy gyorsan jelezzem, egylövetű vagyok, ne végezzen ki gyorsan, úgyhogy megbeszéltük, ha szólok egyből leáll.
Megkérdezte melyik oldalon vigyázzon, hol érzéstelenítettek, majd a másik oldali fülemet kezdte puszilgatni és kéjesen sóhajtozott. Itt azt éreztem, hogy ha én nem mozdulok, ott helyben fog történni minden, ezért kézenfogtam és bementünk a hálóba, ahol egyből az ágyba feküdtünk. Kis beszélgetéssel próbáltam lassítani, kevés sikerrel, mert bár készségesen válaszolgatott, keze a szerszámomra tévedt, ami már amúgy is kiugrott a bőréből. Pillanatnyi lélegzetkiesésemet kihasználva engedélyt kért, hogy kényeztethessen, ha akartam volna se tudtam volna nemet mondani. A lábaim közé ült és végtelenül lassan és huncutul, a makkot véletlenül se a szájába véve kezdett el kényeztetni. Egyik alkalommal, mikor azt hittem, hogy már bejutok, aztán mégis lejjebb csusszant a golyókat kényeztetni, még csalódottan fel is sóhajtottam, mire galádul kinevetett. Persze végül csak eljött az én időm és hangosan horkantottam, ahogy azzal a kicsi, forró, selymes szájával végül körülölelt. Ez után volt egy negatív gondolatom, mert bár lendületesen, bő nyállal kezdett el dolgozni rajtam, de kicsi Tomi végig a kezében volt és nem volt nyoma mélytoroknak. Megfordult a fejemben, hogy a beszámolók kicsit túloztak, de szerencsére nem adtam hangot neki, ennél kellemesebben pedig, mint pár perc múlva, még sose csalódtam. Először megkértem, hogy kerüljön már le az a falatnyi bugyi, amit azonnal teljesített, és ekkor már velem párhuzamosan elhelyezkedve folytatta a szájmunkát, fenekét az arcom előtt ringatva, amit lelkesen kezdtem el simogatni és hirtelen robbanás közeli állapotba kerültem, ezért egy gyors megálljt parancsoltam. Rögtön váltott a golyók kényeztetésére, hagyott lenyugodni, majd pár perc múlva feltette a kérdést, ami elhozta a fordulópontot: nem akarok-e az ágy mellé állni és úgy folytatni. Ebbe is belementem, mire elém guggolt és megnyílt a Mariana-árok. Olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy még a fülem is füstölt, kérés nélkül húzta magát a farkamra és hol folyamatosan a saját manduláját döfködte, hol hosszan lent tartotta és közben végig a szemembe nézett, de olyan pajkos, szexi, izgató tekintettel, hogy egyből beleestem egy kicsit, zavaromban csak elnevettem magam. Tarkón fogtam és úgy húztam őt magamra, mélyen lent tartva, és mikor végül levegőt vett, még csak nem is pihegett. Mikor megkérdeztem, hogy ezt még simán bírod, csak szendén mosolyogva bólintott. Ezzel úgy feltüzelt, hogy innentől fogva még egy sebességgel feljebb kapcsoltam és csak dugtam tovább azt a csodás száját, mint ha nem lenne holnap. Valamikor kitört belőlem, hogy ez életem legjobb szopása, mire csak nevetett és azt mondta, ezt úgy szereti hallani:)
Mikor megint tövig rántottam, még a zacskót is megnyalta, mint mondta, "ha már úgy is ott volt".
Ezt az orvosnak receptre kéne felírni olyan jó volt.
Ő ajánlotta fel, hogy húzzunk gumit, én elvesztem a pillanatban. Villámgyorsan kézzel felhelyezte, megkérdezte hogy szeretném és én a kutyust választottam, használt egy kis síkosítót és érdeklődött, hogy én az ágyra térdelve szeretem vagy inkább állva. Ez utóbbit választottam, és már nyomultam is befelé, épp annyi ideje volt csak, hogy egy kispárnát a feje alá kapjon és megkezdtem az ostromot. Magamhoz képest egész sokáig bírtam, de csodás látványt nyújtott és többször egészen le kellett lassítanom, hogy ne menjek el, a nyőgései sem sokat segítettek a helyzeten. Épp azon gondolkoztam, hogy akarom befejezni, így vagy szájba, mikor felkiáltott, hogy ne kíméljem már, és ez döntött, elkezdtem keményen nyomni, de én azt nem bírom sokáig és így pikk-pakk végem is lett, tele lőttem a gumit. Hagyta hogy lenyugodjak és végül remegő lábakkal húztam ki. Ő egy Szilviába csomagolta a gumit és amikor eldőltem az ágyon, rögtön mellém feküdt. Mivel nem volt órám és a szobába se láttam, ezért megkérdeztem mennyi az idő, ki kellett mennie a szobából csekkolni, és legnagyobb megdöbbenésemre még csak féltávnál jártunk. Én meg azt hittem már túlléptem az időt. Hiába, férfiúi önhidtség. Felajánlotta, hogy megmasszíroz és ezt masszázsolajjal rögtön abszolválta is. Nagyon kellemesen ellazított, közben végig beszélgettünk, különösen a szakmáról, sok minden érdekelt és ő mindenre válaszolt. Elmondott pár dolgot, amit csak visszajáró vendégeknek szokott, éreztem, hogy szívesen látott. Végül én indultam zuhanyozni, amihez új törülközőt kaptam, és pár perccel az óra lejárata előtt két puszi és egy ölelés után a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A második zuhany után letettem a nappaliban, az új pesti átlag volt néhány extra rózsaszállal megfejelve a kényszerért, ami a kapott élményt nézve teljesen megérte.
Összkép
Engem megvett kilóra, teljesen odáig voltam és biztos hogy rendszeresen menni fogok, az eddigi legkellemesebb élményem, új istennőm van!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés B kira szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A B kira nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókB kira legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2018-05-19) : Lágy csókokkal kezdte a hegyétől a tövééig változó intenzitással és erősséggel majd mikor jeleztem hogy most jobb lenne ha lejjebb vonulna golyózni egy kicsit mert ebből gyors elsütés lesz ott folytatta

(2018-01-08) : Finom gyengéd csókolózásba kezdtünk ott az ágy mellet állva kisvártatva rólam is lekerült a törölköző és az ágyon elhelyezkedve egy mesteri kényeztetést kaptam, vadító ahogy eközben a szemembe néz

(2017-12-13) : Megérti vágyaimat, igy hamarosan már az ő feje van az ölemben, ajkaival az elmúlt évek egyik legjobb franciás kényeztetésében részesít, hihetetlenül élvezem.

felejthetetlen: 27db
(2019-03-20) : Önként húzza rá magát a meredező szerszámomra. Makkommal a saját torkát ostromolja. Az én kezemet is rátaszi a fejére bíztatásul. Ezt csak visszafogottan művelem. A kényszer francia nem az én világom.

(2019-03-10) : Szépen apránként kényeztettet először csak a golyókat masszírozta meg nyalogatta majd először kézzel izgatta a szerszámot majd egy kicsit cicivel is majd utána kezdett el szájjal is kényeztetni

(2019-03-05) : s szinte elnézéskérően pillogott rám, hogy akkor Ő most odalent is beköszönne. És úgy is tett! Én meg persze elégedetten vigyorogtam, mert ez minden volt csak nem óvatos.

nagyon jó: 23db
(2019-03-19) : Ezután a hátamra feküdtem és ő viszonozta a kedvességemet egy finom és változatos franciával. Olykor csak a végével foglalkozott olykor meg teljsen eltűntette a farkamat a szájában ez ellen meg nekem nem volt ellenvetésem sőt nagyon is tetszett

(2018-04-30) : Megtisztultak a cicik így visszatértünk a fürdőben elkezdett isteni franciára. Szerintem Barbi ezen a téren egyre ügyesebb.

(2018-04-08) : Barbi folytatta a franciaóráját - nagy örömömre. A francia lassan - de nem közömbösen - elkezdett szopássá fejlődni és eközben egyre mélyebbre is került.

: 28db
(2019-03-14) : gyerkek nem viccc olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy csak pislogni tudtam, eszméletlen egyből elfelejtettem minden gondom, bajom, annyira jól csinálja Barbi, hogy tanitani kéne minden lánynak,

(2019-02-08) : kértem hogy kényeztessen Ő natúr franciával? A lábaim közé feküdt és kaptam egy makkmasszázst a pici szájával, majd kérésemre mélyen is bekapta nem volt mély torok de jól esett.

(2018-07-31) : Csak a nyelvével kezdte először , szépen lassan fel - le nyalta a farkamat, közben mindig a szemembe nézett. Bekapta a golyóimat, rendesen húzott engem, de élveztem minden mozdulatát.

egyeztetési probléma: 2db
(2016-11-08) : Nem sokkal a találkozó előtt lemondta az egészet. Rendkívül "korrekt" eljárás... Hozzáteszem, ez nem az első ilyen alkalom volt már a részéről.

(2016-06-28) : Kicsit előbb érkeztem igy felhivtam mehetek-e.Mivel igent mondott kértem a kódot, csengetés beengedés. Lakást könnyen megtaláltam. Érkezéskor egy sötét hajú lány fogad, ez akkor fel sem tűnt, de a már megénekelt nővér jelmez nem volt rajta.