85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
Evelin szexpartner

szexpartner

Evelin

+36705867621

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-06 21:42:43

kuro_obi
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Evelin Budapest 2018-09-07

Egyeztetés
Nem vette fel rögtön a telefont, de visszacsörrentett, így sikerült az egyeztetés. Mindenről kellő tájékoztatást kaptam. Nagyon kellemes hangja van a telefonban.
Megközelítés
Új építésű háztömb egyik lépcsőháza a kerület központi részén. Parkolás fizetős de van hely. A váci út pár percre van, ott mozog a BKK-is, de a szomszéd utcában is láttam buszmegállót.
Helyszín
Ízlésesen, új bútorokkal berendezett studió lakás. A lakásban tisztaság van, a fürdőben van minden rendesen.
Evelin külseje
Nem túl magas nő, de arányos alakján látszik a rendszeres sport. Tényleg jól néz ki és érezni lehet, hogy a bőre feszes az alatta megbúvó izmoktól. Melle is kemény, feszes és szép formájú, akár a feneke. Igazi szívdöglesztő nő, aki után vígan megfordulunk az utcán.

Action
Mire végeztem a tusolással, ő már előkészített mindent, és a szobában várt egy szexi,falatnyi fehérneműben. Mivel első alkalommal voltam így az egymásra hangolódás és az ismerkedés céljából kaptam egy teljes testmasszázst! Ezután következett az igazi egymás kényeztetése amit elég hevesen csinál amitől az ember minden porcikája megkeményedik! Megfelelően elhelyezkedtünk és bemutatta francia tudományát. Hát csillagos ötös vagy inkább hatos a dolog! Fergeteges volt. Ilyen jó franciában csak valóban van része az embernek. Nagyon érzéki a szája és kellően tudja használni is. Nem siet, nem használja a kezét. Úgy csinálja, hogy mindketten élvezzük. Hamarosan kértem, hogy feküdjön ő a hasára, majd pucsítson fel, hogy hátulról nyalhassam. Uraim! Azt a feneket látni kell! És egy kicsivel alatta ott van minden dolgok nyitja, a mézédes kelyhekkel takart vagina. Nem győztem lefetyelni a punciját, De nem csak én élveztem a dolgot, hanem ő is. A hangok, a légzés mind azt mutatta, hogy nem egyszerű, önös érdekből tevékenykedtem. És ha már ott voltam hátul, így be is öltöztettem magam és a lompost is bevezettem a neki legmegfelelőbb helyre. Nagyon gyönyörű kerek popsija van. Rajzolni nem lehetne talán szebbet. A punci is kellően szűk,így hamarosan éreztem, hogy így fog elérni a vég, de természetesen húztam,halasztottam,míg csak lehetett. Hagyott lenyugodni és egymáson, majd egymás mellett pihegtünk pár percet. Közben beszélgettünk és üdítőt szürcsöltünk. Úgy volt, hogy nekifutunk a második menetnek is, de éreztem, hogy ezzel most beégnék, így lemondtam. A hátralévő időben csókolóztunk és főként a melleire fókuszáltam magam. Sajnos ha valami jó történik az emberrel, csak úgy repül az idő. Most is így volt, hamarosan el kellett köszönnöm Evelintől, de megbeszéltük, hogy ha,marosan ismét meglátogatom és új lehetőségeket derítünk fel egymáson.
Elszámolás
Mivel lebeszéltük mit szeretnék, így ez a része nem okozott meglepetéseket, így előre adtam át, illetve tettem le az asztalra az ajándékot. Az új átlagnak megfelelő ajándék egy átlagon felüli teljesítményért
Összkép
Mindenképpen ajánlott a hölgy mindenkinek, aki szereti az igényes nőket.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Evelin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.