71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Tia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Tia

+36307539086

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-06 17:02:21

Aquila
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia reagálása

Kedves Aquilam :)

Ne hari , hogy nem tudtam reagálni , de most bepotolóm :)
Mindig orulok amikor meglatogatsz :) Beszamoloiddal amiket írsz rólam mindig feldobod a napomat :) próbálok szerény maradni, de jól esik nagyon hogy ennyire szépnek látsz :))))
Én is Imadlak :) ééééés még jó ideig itt leszek neked :)

Csokollak

Szexpartner beszámoló Tia Budapest 2018-09-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Gyönyörű város Kecskemét,de kezdem nagyon nem szeretni.Na ez csak szerintem idevaló.
Ma reggel 8,41-kor hívtam és 10h-kor már nála is voltam. Azaz boldog első vendégként érkeztem. Egyeztetésünk már rövidebb nem is lehetett. Újfent nem mondtunk csütörtököt. A végére már csak egy várlak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Időm volt. A Hungária krt. benzin kút melletti KFC-jéből indultam. Útközben a XIV.-ker felé már róla ábrándoztam egyre jobb kedvűen. Gps ismeri, oda vezet. Egy frekventált útról, melyen troli is közlekedik, nyílik az utca. Csendes, árnyékos, ingyen parkolós.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag nem rég felújított panel. Parkosított környezet. Tiszta lépcsőház. A lakás frissen rendbe tett, patyolat tisztaságú. Fehér a domináns szín mindenütt. Falak, bútorzat is. Jó levegőjű, tágas. Több szobás,de hancúrra csak a nagyobbik használódik, melyben a nagy francia ágy uralkodik,kiegészítő bútorokkal. Fürdő mindennel fölszerelt, zuhanyzós. Tökéletes helyszín.
Tia külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Lehet rám köveket dobálni, hogy elfogult vagyok, de az oldal legszebb természetes szépsége szerintem. Egy igazi természet csodája. Először csodás , mértanian sem szerkeszthető alakja hajtott hozzá. Most már gondban vagyok, hogy miért is vágyom rá. Mosolygós zöld szemei, csodás, pazar mellei, karcolós hetyke bimbói vagy mosolygós szája, arcának gödröcskéi, hosszú combja az mit újra látni, élvezni akarok? Bőre természetes nap barna, illatos selymes,simogatni való, tetkó mentes. Combja hosszú, lába kecses.Összegezve egy bomba nő, kit ha bárhol meglátsz egyből megkívánsz.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Fekete vékony rövid ruhában fogadott. Elfelejtettem mondani, így volt alatta cicifix,de mineeeek?! Nincs rá szüksége. Az utolsó lépcsőfoknál már nyílt az ajtó. Belépve ölelős csók és nyelve már pörgött is számban. Ahogy hozzám simult megszűnt a külvilág.
Valahogy a szobába keveredtünk. Levettem kardigánom. Vissza fordulok és ott mosolyog, szája épen résnyire és megnyalja. Nem bírtam tovább és az ágyra döntöttem.Éreztem az alattam lüktető női testet. Súlyom meg sem kottyant neki és őrületesen csóókolóztunk. Vadul, szenvedélyesen, nyelvesen. Még szinte meg sem érkeztem, de eszemet veszi ez a nő.
Nagy nehezen fürdő és spuri vissza. Anyaszült meztelenül, kacéran fotózásra alkalmas pózban áll. Arcán a győzelmi mosoly. Tisztában van vele,milyen hatást gyakorol rám csodás meztelen teste. Összefonódunk mint folyondár és szánk összetapad. Kezeim mellét, fenekét markolják és punciját simítják. Tiám keze megtalálja lompit és a levegőt egyre szaporábban fogyasztjuk.
Elém guggol és lompi már szájában. Kezeivel a golyókat bűvöli. Cuppog, nyalja, szívja, nyelve makkom körül pörög. Elfáradsz mondom, mivel nem térdelt és az ágyra telepszünk. Oldalról támadja lompit. Hogy mit művel vele? Nyeli, szopja, nyelve mint túlterhelt villany óra pörög makkom körül. Rátolom fejét és lomposom eltűnik szájában. Jobb kezünk össze kulcsolódik, balon támaszkodik.Simogatom mindenét. Hol mellei markomban, hol hátát és fenekét simogatom. Orvul puncit érek, mely nedvesedni kezd. Közben szorgalmasan nyűvi lompit. Ráfogok fejére és tolom kicsit élvezetes száját. Rendesen bekeményítette lompost, ki remegve élvezkedett.
Én kerültem fölülre és alattam a számomra legszebb nő. Nem vagyok pille, de éreztem élvezi súlyomat. Hogy is mondjam együtt voltunk.
Csókoltam, hol értem. Nincs jaj vigyázz, az arcom, nee a sminkem! Tiánál nincs ilyen.
Ő egyben a tied. Nagy nehezen nyakán keresztül a mell csodákhoz érek. Adja, kínálja, szinte tolja számba egyiket a másik után. Bimbók kőkemények. Méretes udvartartásuk mint fodros szoknya keretezi őket. Próbálok úrrá lenni magamon és csúszom lejjebb. Nem rontok a puncira. Körmeimmel simítom végig combjait. Kéjesen felnevet és ezután ujjaimmal kívülről masszírozom, izgatom punciját. Élvezi. Ajka várakozóan nyílik szét és visszafogja lélegzetét ée ekkor belenyalok. Fnoman, de teljes hosszában. Karomat markolva megmozdul csípeje. Medence csontoknál fogom és élvezettel merülök puncija izgatásába.Tudom már, hogy szereti és melleit is bevonom a játékba. Tudom hogy szereti, ha markolom. Kezét biztatásként kezemre teszi majd szájához emeli. Csípőjét fölemeli és remegő testtel ívbe feszül. Nyalom, most már nagyon finoman és szürcsölöm az apadni nem akaró patakot. Szó szerint tocsogott puncija. Fantasztikus, csendes orgazmussal ajándékozott meg. Kielégült mosolya csak hab volt a tortán. Szinte belém bújva simult hozzám és csókolt veszettül.
Keze egyre lejjebb és keresi lompit. Hát az bizony tévedésben.Petyhüdt lombként fityegett. Tia szikrázó szemekkel meredt rá és kezelésbe vette. Félkeménynél nem lett több. gyorsan gumit húzott, egy kis sikosító és rámült. Finoman mozgott és mellemet szopogatta majd melleit tolta számba. Ránéztem és láttam nagyon kívánja. Lompit mintha áramütés érte volna duzzadni és keményedni kezdett. Mi pedig egyre vadabbul. Tiám mint műlovarnő terelte lomposom egyre magasabb régiókba. Ekkor már puncijának is volt mivel ellenkezni. Szeretkeztünk így ebben a pózban addig addig mígnem lompi megadta magát és elsült mint hajóágyú. Tiám hosszan mozgott még rajtam. Csodálatosan nyújtotta élvezésem.
Szét váltunk és megtakarított, majd kiszaladt, hogy rendbe tegye magát is. Puncijának nedve Őt is elárasztotta combközépig.
Vissza jőve beszélgettünk mi mindenről. Imádom incselkedő értelmes kérdéseit, humoros válaszait. Ez teszi fel az í-re a pontot.Vele nem csak a szeretkezés egy gyönyör. Ez az össze bújós beszélgetés is maga a csoda.
Idő lejárt. Össze kapom magam. Ő is felöltözött és kézen fogva megyünk az előszobába. Cipő föl, egy kukucska a folyosóra, egy csók, egy simogatás és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elfogadott pesti átlag, egy nem átlagos taliért.
Összkép
Imádom a napot mikor fölfedeztem. Imádom a napot mikor megismertem. Míg bírom, míg tehetem biztos megyek hozzá. Mikor kérem, érzi és rendelkezésemre áll. Feledtetni tudja gondjaimat. Új energiákkal tölt föl és szabadít föl bennem. Soha nincs szolgáltató érzésem. Mindég a barátnőm, a kedvesem és közben úgy kielégít,hogy ihaj. Úgy fejezem be mint a legutóbbit, remélem még sokáig leszel nekem.Csóókjaim.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-03-04) : Gyönyörűek azok a hosszú karcsú és igen formás lábak. Vissza-vissza tértem a kehelyhez, majd ott ragadtam. Csókok, lehelgetések, nyali széles nyelvvel végig, majd játék hegyes nyelvvel. Aztán felvetem a zene ütemét és munkálkodtam tovább. Tia megmozdult, majd elkezdtünk együtt "táncolni" a háttérzenére.

(2019-02-19) : Nem kivégzős isteni változatos, pörgőnyelves szopása. Mindenre kiterjed és közben csak úgy tövig nyeli. Úgy csinálja mintha nem is lennének fogai. Keresztben úgy helyezkedik,hogy mindenét elérjem.

(2018-12-22) : Tia feltérdelt keresztben fölöttam , csoda popsiját mozgatva elkezdett franciázni. A szilvanagyságú makkomat élvezettel cumizta , körbejárta szájával , ami nagyon bejött nálam

felejthetetlen: 24db
(2019-03-02) : Kertem hogy menjunk at 69-be, ugy ereztem az az egyetlen pozicio ahol van eselyunk egy rendes befejezesre. Gyonyoru latvany a popoja es a nuncija alulnezetbol (is). Kolcsonos kenyeztetes kozben volt hogy bekapta a kinder tojglikat is. Hat ott majdnem elmentem

(2019-02-26) : Az órás programunk a szájával történő álomvilág megvalósításával folytatódott, amiből igen hamar kutyusba fordultunk, mivel úgy voltam vele, hogyha hamar véget ér a szeánsz, ezt a popsit akkor is látnom kell :D Nem adtam fel ilyen könnyen és a klasszikus “ősrégi” pozíciót is kipróbáltuk.

(2019-02-04) : Hamarosan Babám kezdett helyezkedni és kezdte mennyei kényeztetésem. Buksin táncoló nyelve nyomán bré pattanásig feszült, lüktetett. Ajkai közt eddig nála még nem látott mélységben tűntem el

nagyon jó: 26db
(2019-02-28) : Azt kell mondanom, hogy a lakásba lépve, Tiát megpillantva, csodálatos szemeibe nézve – ha nem is az összes, de – szinte minden aggodalmam, rossz érzésem majdhogynem azonnal eltűnt.

(2019-02-25) : A szájába vette férfiasságom és érzéki nyelvjátékával izgatott. Annak ellenére, hogy Tia jól beszéli az idegen nyelvet az én pálcám makacskodni kezdett. Alkalmi kedvesem nem adta fel, lágy kézmozdulataival, ajkai ölelésében és nyelvének érintése meghozta a kedvet, majd egy hosszú francia után a szájába élveztem.

(2018-12-31) : Oldalamra térdelt, es a mar sokszor leírt, (egyedi?) Csodálatban részesítette a velem egyidős baratomat, a nyelvét úgy használva, mintha nem is más lenne az eredeti funkciója, hanem erre lenne teremtve.

: 18db
(2019-02-23) : Ő elkezdett szopni. Nagyon finoman kezdte. Csak a végét veszi a szájába igazából csak a makkot ha jól emlékszem. Nyelvével körözött a makkom körül. Mondtam neki hogy bátran használja a kezét amit meg is tett.

(2018-12-09) : Kivarázsoltam a ruhából, bugyi nem volt a huncuton, csak egy rózsaszín melltartó. Attól is megszabadultunk, azt gondolom, rég volt szerencsém ilyen szép keblekhez. Kényeztettem egy picit szájjal is, najó, jó hosszan, amit kecses apró remegésekkel és nyögésekkel jutalmazott

(2018-10-06) : Egymással szemben oldalt fekve, csókok és simogatások közepette folytattuk a bemelegítést. Csodás gyengéd percek voltak ezek. Belenéztem azokba a gyönyörű zöld szemeibe és Tia látva elragadtatásomat, mosolyogva kidüllesztette szemeit és nevetve mondta, hogy GÜLŰŰŰŰ!!! ELSZÁMOLÁS ÍGY OK?