5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
27
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Kimberly szexpartner

szexpartner

Kimberly-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-06 15:18:43

T.Zoltan
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kimberly reagálása

Nagyon köszönöm

Szexpartner beszámoló Kimberly Budapest 2018-09-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam és szerencsémre azonnal fel is vette. Sikerült is az első beszélgetésünkhöz képest fél órára egy mindkettőnknek megfelelő időpontot egyeztetni.Mázli
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, de mivel ismerős vagyok a környéken így könnyen találtam parkolót.Fizetős a parkolás.Tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető a helyszín.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Egy régebbi polgári lakás, tágas és a bejutás is egyszerű.Kapukód után fel az emeletre, majd az ajtó már félig nyitva várt.Beléptem és régi ismerős üdvözölt.
Kimberly külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Néhány éve jártam már nála többször is, most is hasonlóan kerek, mindenhol formás és kemény hölgyemény fogadott egy babydollban. Csinos pofi, tetovált szemöldök, óriási cicik és formás popsi. Azonnal nekiesne az ember fia már az ajtóban.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
4
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezéskor bementünk a szobába, egyeztettünk majd elmentem zuhanyozni. Ő már elkészülve várt.Mire visszatértem ő már az ágyon feküdt, csábító tekintetét rám szegezte, kicsit beszélgettünk, fantasztikus csókcsatába keveredtünk -ezt én még mindig az ágy mellett állva - majd egy szempillantás alatt már a szájában is voltam. Fantasztikus amit művel a szerszámmal, volt minden törődött a golyókkal, játszott a piercinges nyelvével és amilyen mélyen csak tudta többször el is tűntette. Minden tocsogott a nyáltól. Ezek után még mindig állva a mellei közé kerültem és így is lett végem a formás cicikre. Ezek után sem lankadt a lelkesedése, finoman tovább izgatott.Először gondoltam csak levezet, és pihenünk egy jót, de a kis mohó addig addig kényeztetett mire újra akcióba lendültünk. Folytatódott az eszméletlen francia...hihetetlen, de újra harcba tudtam állni, így gumit húztunk és több pozit is végigpróbáltunk. Egy eszméletlen iramú fergeteg szexben volt részem mindkettőnk örömére. Az igen heves action után tocsogós igazi kényeztető franciában volt részem és itt is ért el a vég.Sose fogom elfelejteni azt a tekintetet a végén és élményt amit kaptam tőle.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén helyeztem el a komódon a pesti átlagnak megfelelő csokrot. A telefonban egyeztetettek szerint történt és az utolsó szálig megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fantasztikus, odaadó, szexi. Nagyon jól éreztem magam. Kellett idő, hogy magamhoz térjek az együtt töltött óra után.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kimberly szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-10 11:13:54
Nagyon köszönöm

2018-09-07 05:06:56
Valami hasonlóra számítok én is.;) bennem is elindult egy kis nosztalgia a beszámolót olvasva.

2018-09-06 19:07:44
Jo kis nosztalgiarandi lehetett :-)

FunkciókKimberly legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2013-07-21) : Jobbról, balról, szemből is kényeztetett, fantasztikus vizuális látványt nyújtva. A nyelve bejárta az egész szerszámot, finoman körözgetve, lassan érzékien. Hol apró szívóhatással a makkon, hol mélyen a fejét rátolva.

felejthetetlen: 5db
(2019-03-20) : No az én kis bombatestű vendéglátóm nem sokat teketóriázott szájába vette a "kezdeményezést". Nagyon jó technikával, pornójelenetbe illő szemérmetlenséggel cuppogósan kényeztetett hosszasan, láthatólag szereti csinálni.

(2018-09-13) : Majd kértem, hogy tédeljen elém, levettem a gumit és vertem magamnak, amíg ő pornósan nyalogatta a golyókat, néha a szájába adtam, oda, oda vertem a nyelvéhez

(2014-05-28) : A végére elcsábultam egy full franciás befejezésre, mivel Kimberly úgy szereti. Ez olyannyira jól sikerült, hogy külön kérés nélkül a szájára és az arcára irányította az anyagot. Igen csattanós befejezés volt.

nagyon jó: 12db
(2018-11-22) : Nem bírtam túl sokáig ezért cseréltem és én kezdtem kicsit kényeztetni az alsó fertájon. Kicsit később gumihúzás és hátulról támadtam meg az ágyon, ami egy kicsit rozoga volt, ezért átmentünk az ágy melletti kanapéra ott folytattuk dogiban, majd nekem háttal állva beleereszkedett a farkamba.

(2014-05-20) : Volt kis nyálcsorgatás, kis mélytorokkal próbálkozás, ciciket is bevetette a cél érdekében. Utána én is felfedeztem amit lehetett, majd szépen két pózban belül is feltérképeztem a vidéket, előbb papás mamásban, majd pedig lovaglás közben.

(2014-05-17) : Utána elkapta az ezredest, és egy felejthetetlen kezezés nélküli franciát kaptam. Mielőtt kivégzett volna,kipróbáltunk több pózt, az egyik állva így jó szűk volt, a másik meg oldal helyzetben és végem lett.

: 20db
(2019-02-27) : Franciával folytattuk, én maradtam állva, ő pedig négykézláb az ágyon látott neki finom, puha szájjal, édes gyengédséggel. Közben a tükörben moziztam a még tangás puncit és popsit.

(2018-12-22) : Érti a dogát, nagyon jó köpködős franciája van. Nagyon jól és szenvedélyesen csókol. Sajnos nem sikerült kielégítenem, pedig az 1 órás program alatt, csak 10 percet pihentünk..

(2018-11-22) : felejthetetlen francia tudásával,érzéki és különleges,gyenged de mégis intenzív,àt kell élni,leirni lehetetlen és azokat a szép szemeit ahogy néz közben buja tekintettel,