92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
Nikol szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Nikol

+36703044410

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-06 10:08:45

Lepricon
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Nikol Budapest 2018-09-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
The arrangement was through VTR. Sooo easy and smooth. I recommend it to all
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
I arrived with the subway. As the place is practically ON the station, it seems as the best way to arrive
Helyszín
Randi helyszíne:
5
The apartment is located in a panel building, it's small and very nice. Not luxurious, but perfectly suits for the purpose...
Nikol külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
BIG LIKE! she is very petite, beautiful and kind face and a great body. i can say that I liked everything about her.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
She greeted me very kindly in the entrance, kiss-kiss and to the shower (after leaving the gift - without being asked to - on the table next to the bed). After the shower back to the room where we started kissing like we've known each-other for long time. After a long kissing session she moved south, licking her way to my pleasure center. I had the privilege of her amazing bbbj that we continued for some time. Then I felt the need to taste her too. Taste was good! Condom on and we started with "lovers missi" position. She was very tender and passionate. The session was accompanied with kisses, looking in the eyes etc. Real GFE. Then a switch to doggy where we god more wild. The 1st session was closing to an end as I felt I can hold it any longer. Condom off and I ended in her mouth. She kept it in for a long time till I relaxed and then excused herself to the shower. I also took a quick one and returned to a nice conversation. She is also a great verbal companion. Not long after I was ready to the 2nd round. This time we tried a riding position. Her mini size was a great advantage here... :) We tried several other positions and I ended in the condom. Time for a quick shower, big kiss and bye till next time (and there will be next time! :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
I took the alap route which is the Budapest average. Not much for way above the average meeting
Összkép
I left Nikol with a great feeling. I think that when you have the craving for a GFE, this beautiful young lady is a great choice.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nikol szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-20 10:03:42
It could have been a bit longer but it is a nice review.

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-03-18) : Keze lefelé kalandozott és már álltam is tettre készen, de előbb egy kicsit a szájába vett és pörgős nyelvvel abszolválta a franciát. Nem is vettem észre, de már gumi volt rajtam és rám ült, fergeteges lovacskába kezdett,

(2018-08-28) : She started again licking and sucking my stem without condom, delightfully caressing and kneading my balls. After a few minutes, she put a condom and she went on me in cowgirl position.

(2018-06-09) : Csókolózni kezdtünk, amit mesterien csinál, és szerencsére abba sem nagyon hagytuk az egész együttlétünk során. Kis idő után a hátára feküdt, és én elkezdhettem a kényeztetését,

felejthetetlen: 31db
(2019-03-20) : Miután alaposan kinyalakodtam magam feltérdeltem, és hagytam kibontakozni francia tudását. Kellemes, változó ritmusú és erősségű orális kényeztetést kaptam, szólni sem kellett, érezte, hogy mikor alkalmas az idő a védőfelszerelés gyors feltételére.

(2019-02-17) : Elnyújtott franciás bevezető után ami hol mélytorok, hol pajkos játszadozás a makkal és minden ami a kettő között van, gumit húzott és beleült. Kellemesen, nyugodtan nem kapkodósan mozgott változatos technikákat alkalmazva.

(2019-02-03) : Nagyon kellemesen kényeztetett, a golyszikat sem hanyagolta el. Hamarosan felkerült a vegyvédelmi és missziben folytattuk. Közben is csókolt és ölelt, kapaszkodott belém és húzott magához.

nagyon jó: 50db
(2019-02-15) : Egy finom natúr franciában részesített, közben pedig figyelte a reakciómat. Kis idő múlva kértem, hogy helyezze fel a gumit, amit olyan gyorsan és könnyedén tett fel, hogy mire kettőt pislogtam már lovagló pózban volt.

(2019-02-15) : Majd hamarosan szájjal kezdett el kényeztetni. Nagyon finoman, de még is határozott mozdulatokkal. Itt előjött az a módszer amit a többiek is említettek. Érdekesen csattogtat a nyelvével közben és ezzel ingerli tovább a makkot.

(2019-01-27) : Ezután ő vett kezelésbe ismét, a franciázás közbeni felpillantásai egyszerűen vadítóak voltak, ezért viszonylag hamar meg is egyeztünk, hogy jobb lesz gumit húzni.

: 80db
(2019-03-17) : Kezei, szája folyamatosa folyamatosan rajtam barangolnak, én a ciciket veszem nyelvelésbe. Később lassan lefele haladva combok közt kezdek szűkülő köröket. Bré is talált neki tetsző helyet forró ajkak társaságában.

(2019-02-14) : majd Nikol indult el felfedezni, és el is jutott a velem egykorúig, amit kényeztetni kezdett. Nem rontott neki, csak szép lassan, a környékkel is foglalkozva kezdte birtokba venni.

(2018-12-18) : Finom lassú mozdulatokkal vette az irányt délnek. Kicsit húzt az agyam. (Már amennyi maradt.) Kiváló a technikája az élmény sokkoló. (Jó értelemben.) Viszonozni akartam a kedvességét és kifejezettem nehezen esett elszakadni az ajkaitól.