Wanda erotikus masszázs

erotikus masszázs

Wanda-

Prémium hirdető
Beküldve:
2018-09-11 01:32:00

jeepy80
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Wanda reagálása

Szia kedves jeepy!

Köszönöm szépen a kedves szavakat és a pozitív jelzőket, talán hiányos a beszámolód a részletesség tekintetében, de én szerencsés vagyok, mert én ott voltam a szobában Veled, a hangulat pedig nekem most is átjött. :) Hálás vagyok :)

Várlak mindig :)

Szeretettel küldöm homlokpuszim: Wanda

Erotikus masszázs beszámoló Wanda Budapest 2018-09-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nagyon könnyű volt elérnem, bár nem elsőre voltam nála. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen eddig minden alkalommal a telefonhívások át követően fél vagy 1 órán belül már tudott is fogadni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű megközelítés, és a parkolás sem gond. Nyugati tér. A délutáni órákban szinte minden esetben közvetlenül a ház előtt tudtam parkolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tökéletes, és a célnak megfelelő igényes lakás. Nagyon tiszta, higiénikus. Könnyű megtalálni, és a bejutás is egyszerű. És wanda jót navigál.
Wanda külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Gyönyörű arc, csodás test, finom bőr, és nagyon érzéki kezek. A legmagasabb elvárásoknak is megfelel. A legápoltabb lányok egyike az oldalon. És azok a gyönyörű mellek....azokba az ember szerelmes tud lenni.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázst úgy jellemezném, hogy szeretet masszázs. Kedves simogatások, de azért odafigyel a szakszerűségre is. Én imádom, az ujjai olyanok, mintha egy tollal símogatná végig a testem. Annyira kedves, és közben nagyon tájékozott az élet minden területén. Még céges dolgokról is tudtunk beszélgetni. Ő tényleg azt akarja, hogy az együtt töltött időben, minden tökéletes legyen
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Nagyon érzéki, nem kapkodós. Tényleg csak rám figyelt, és próbálja elnyújtani amíg csak lehet. De a látvány és az érzés kombója gyorsan megteszi hatását. És az a kedvesség amit Wanda sugároz. Szakszerű és érzelemdús minden mozdulat.
A végén hagy teljesen lecsillapodni, és a legnagyobb nyugalmat és harmóniát teremti meg.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt elszámolás, a program végén. Szerintem magasabb színvonalat képvisel, mint amit az árai mutatnak.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy igazán kedves, aranyos, és korrekt Nő. Imádok ott lenni nála, teljesen olyan mintha a baratnőddel lennél. Kimagasló színvonal, nyugalom, harmónia.
Megjegyzés
konkrétumokkal a kényeztetésről jobb lenne.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-10-02 12:37:58
A webi megjegyzése szerintem nagyon hibás! A beszámolónak pont az élményt, hatást kell éreztetnie, nem azt, hogy és mit, hova. Ez a fantázia lényege. A beszámoló pont azt mutatja be, amit várhatunk, az érzést! A beszámoló szerintem jó, a Webi Nálam ettől minuszos lett, bármilyen következtetést is von le ez után. :-)

2018-09-13 08:15:46
Sajnos ebből a besziből nem derül ki mi is történt a szobában

2018-09-12 17:34:53
Ezért tényleg kár volt billentyűzethez nyúlni

2018-09-12 16:54:46
gyenge, haszontalan minden részletet nélkülöző írás

FunkciókWanda legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2018-12-19) : Majd illatmentes olajjal, elkezdett nagyon finoman masszírozni talpaimtól felfelé haladva. Mikor a lábaimat megmasszírozta, azokat betakarta friss töröközővel. Nagyon figyelmes tőle.

(2018-12-16) : A talpamtól indult el majd a vádli és a combok következtek módszeresen dolgozta meg fáradt testem nem hagyott ki semmit se ami az adott testrészt illeti.

(2018-08-25) : A hátam, a nyakam sem maradt ki. A masszázs nem szétszedő jellegű, inkább lazító és relaxáló jellegű volt. Ezért már ekkor ellazultam, ébren voltam, de mégis lebegtem.

nagyon jó: 6db
(2019-03-14) : Hasra fordulás után kissé erősebben kértem a hátam alsó részére kis masszírozás, nagyon jól esett, igazán elmúlt a 2 napja tartó derékfájásom is. Szóval egy csodatündér is egyben. Ő amit csinál, Wanda-masszázsnak nevezi,

(2017-03-10) : Hasra feküdtem szokás szerint, és kezdődött a négykezes masszázs. Nagyon kellemes volt, ahogy a szokásosnál nagyob felüleleten értek az érintések. Wanda jobb oldalről, a másik lány balról ült/térdelt mellém,

(2016-08-22) : Nem lehet pontosan átadni azt, ami történt, spontán érintések voltak sorban egymás után. Hol a karom, hol a hátam, hol itt, hol ott. Az egésznek hangulata volt, varázsa volt

: 19db
(2019-02-03) : A masszázs valamilyen olajjal történik, ami annyira nem diszkrét, hogy még másnap is magamon érzem. Az illata nem rossz. Maga a gyúrás bemelegítés a levezetéshez.

(2019-01-31) : Látszik, hogy tanult és tudatos, amit csinál, de aki svédmasszázsra, vagy átgyúrásra vágyik, ne hozzá menjen. Inkább simogat, kellemesen, fenékre sokat fókuszál, és azt gyúrja, néha be-besimít, hogy el ne felejtsd, hogy miért is vagy ott. Színtelen, szagtalan forró masszázsolajat használva talptól halad felfelé

(2018-12-01) : Először a lábaim és a fenekem kapott leírhatatlanul kellemes simításokat, amikor a belső comb és a fenék környékén járt, be-betévedt a keze az intim szférámba, egy másodpercig se felejtettem el,