85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
64
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
190
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
24
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
15:30-tól hívható
Lizzie szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lizzie

+36702270150

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-05 21:02:43

somelier
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Lizzie Budapest 2018-09-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Második hívásra felvette, s bár nagyfokú rugalmasságot kértem az időpont tekintetèben, azt is azonnal megkaptam. Másnap reggel megerősítés ment, s következett a várt randi.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megtaláható árnyas utca. Fizetős ugyan a parkolás, de legalább sok hely is van. BKK is pàr perc sétára tesz le.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új társasház, tiszta, szép lakás. A műterem fiatalos, mosolygós, illik a hölgy mosolyához. Az ágy kényelmes, kellő mennyiségű párna is használható.
A fürdő tip-top, tucatnyi tusfürdővel, friss törcsivel.
Lizzie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szende mosoly mögött megbúvó huncut szemekk, gyakran kacagó fiatal szabadság. Egyèbként minden domborulat megfelel a képeknek, a külső és belső mind vonzó a belépéstől kezdve.
Túl sok textilt nem pazarolt fogadásomra - szerencsére. Egy trükkös (lásd késöbb) melltartó és egy lehelletnyi csipke tanga volt minden védelme. Elragadó jelenség!

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
1
Ő is ajánlotta, az én szándèkom is ismerkedő masszázs volt a fürdés után. Nem profi, de nagyon kellemes és jó alkalom az oldódásra. Miutàn kellően ellazított a keze és a vidám beszèlgetés, mellém heverve jelezte, hogy kezdhetnènk a következő felvonást.
Megindultak a kezek, majd az ajkak, èrintések, simogatások, kóstolgató csókok. Majd elérkezett a 6 kapcsos mellvért levételének pillanata. Szerencsére àtmentem a teszten, amelynek jutalmát azonnal meg is kaptam két édes bimbó képében. Lejjebb csúszva, s az utolsó akadályt is elhárítva más ajkak is kényeztethetővè váltak. Innentől adóztunk a francia nyelvnek, a lovas sportnak és a térítők emlékének. Úgy éreztem, mindketten elértük az üdvözítő kis halált.
Funom utórezdülések és mosolyok utánismét tusi következett, majd egy ölelős búcsu.
Elszámolás
Idei èvhez igazodó csokor mérete a pesti átlag alatti, a kapott érték jóval nagyobb. Randi alatt szó sem esett róla. Diszkréten tálca alá csúsztatva, távozás előtt rendeztem.
Összkép
Bár nem oldódom elsőre könnyen, engem megfogott. Kisimultan jöttem el ès biztos nem utoljára Tőle! Igaz a szlogenje: kár lenne kihagyni!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lizzie szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-06 19:30:39
Kedves kopal, ha végre egyszer eljutsz hozzám, majd megtudod! :D ... gondolom..

2018-09-06 12:46:03
"Majd elérkezett a 6 kapcsos mellvért levételének pillanata" - az irásból ez a mondat utal felejthetetlen pillanatra, mivel a többi csak egy felsorolós mondatot érdemelt a részedről, - úgy gondolom feljthető

2018-09-06 12:14:29
A gyakran kacagó fiatal szabadság az igen. Az meg milyen?

FunkciókLizzie legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2019-03-15) : .Nagyon jó partner volt Lizzie ebben a játékban, amit pettingnek sem neveznék, mert egyszerűen nem az volt a cél, hogy szexuálisan izgassuk egymást. Maga a testi közelség, az érintés volt számomra semmihez sem foghatóan álomszerűen jó érzés.

(2019-01-18) : hanyattfektetett, és bemutatta francia tudását. Gyengéden csinálja, nagyon jól esően, és hogy ne durranjak el, helyet cseréltünk, és én kezdtem nyálazni őt,

(2019-01-03) : Lizzie szemrevaló dombocska tövében felsejlő puncija érzékeny, de hálás jószág, viszonozza a törődést, szereti a lassú, türelmes, de határozott nyelv- és ujjmunkát. Ahogy haladunk előre az élvezetekben, egyre jobban körém fonja lábait, szorítja a fejemet.

felejthetetlen: 14db
(2019-02-25) : Franciája nagyon finom, ezt is szép lassan „építi fel”, hogy ne történjen ejaculatio praecox, gyorsan elterelem a figyelmét egy kis kölcsönösséggel, amire hálásan reagál. Aztán elmerülhetek benne. És ez nagyon jó érzés, mert a férfiember ugye be akar hatolni, birtokba akarja venni imádata tárgyát.

(2019-02-12) : Ahogyan ajkaival játszik a furulyámon és közben rámnéz a szemeivel, az rá lesz vágva arra a filmre amelyik a végén pereg le. Lizzie lovagolni is jól tud, és nem csak lovon:)

(2019-01-29) : Oldalt fekvő helyzetben átfordultam megvizsgálni, mi van a leszállópálya végén, Lizzie pedig életet lehelt férfiasságomba. Ez a testhelyzet kényelmetlenné vált, ezért közös megegyezéssel kibontása került egy óvszer, és fel lett helyezve a rendeltetési helyére.

nagyon jó: 6db
(2019-02-11) : Nemsokkal később gyors gumi húzás majd lovagló. Atya Isten milyen érzés volt amikor jobban megült, mint magyar huszár a lovát. A kezét rátette a mellkasomra és mondtam, hogy hagyhatja ott is mert bejön nekem.

(2019-02-01) : Kértem,hogy feküdjön hasra aminek nagyon örült és elkezdtem kényeztetni,a nyakától lefelé indultam,de egy picit mindenhol elidőztem mert valami fantasztikus finom sima szép a bőre, és fehér ami számomra nagyon fontos üzenet az arisztokratáknak van ilyen szép fehér bőrük valamint az édes huncut mosolya is beleillik a képbe, és az illata elképzelhetetlenül csalogató

(2019-01-21) : Visszatérve végre össze ölelkezhettünk, egymást simogatva kisebb csókokból rendesre váltva ismerkedtünk fedezgettük fel egymást. Ágyra dőlve kicsomagoltam a ciciket S még Liz rámdőlve combjával és ágyékával az enyémet masszírozta, én az ikreket dédelgettem közben csókolgatva egymást.

: 7db
(2019-03-03) : A franciája kellemes volt, kicsit nyálcsorgatós, finom, érzéki, apró kézhasználat, néha szemkontaktus, ilyenkor kaptam tündéri mosolyt is párat. A száján és a mellein keresztül eljutottam a fazonra igazított punciig, ahol egy darabig elidőztem.

(2019-02-10) : Ez tartott még egy kicsit, aztán lejjebb csúszott és kaptam egy nagyon gyengéd, fincsi franciát. Sok teknika van, de mindet nagyon gyengéden csinálja, nagyon izgató volt

(2018-09-19) : But when she moved down to south, oh boy, now the true nature of her just came out. I loved it, how she followed my fine tuning instruction and played all kinds of way with my rod,