71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
Amy szexpartner

szexpartner

Amy

+36702186702

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-05 18:56:34

Motley
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Amy Budapest 2018-09-06

Egyeztetés
Telefonon hívtam! Szerencsére pont volt szabad időpontja, így fél óra múlva már ott is voltam!
Megközelítés
Csendes kertvárosi környék, kocsival egyszerűen megközelíthető, a parkolás ingyenes. BKV pár saroknyira rak le, a tömegközlekedés kevésbé jó.
Helyszín
Tiszta, rendezett lakás, a fürdőben sokféle tusfürdőből lehet választani. Célnak minden tökéletesen megfelel.
Amy külseje
Amy tipikus de megdugnám szomszédlány típus. Gyönyörű kerek fenekét kiemelném :) A képek nem hazudnak, azt kapod, amit látsz.

Action
Nyílt az ajtó, egy-két puszi és már smároltunk is. pár mondat után a szobában már a farkammal játszott. Gyorsan elmenekültem tusolni. Mire visszaértem, Amy már felém pucsítva játszott magával. Nekem se kellett több, azonnal elkezdtem mindkét nyílást kényeztetni szájjal. Nemsokára cseréltünk és kaptam egy nyáltól tocsogó, brutális kényszerfranciát, amilyet csak a filmekben lát az ember. Körülbelül negyed óra kényszerezés után gumit húztunk, majd először paciban, majd missziben estünk egymásnak. Amynél nincs lazsálás, itt uraim durva dugás van. Egy idő után átkértem magam popsiba, amit lassú kezdet után elég vadul folytattunk. Amikor jelezte, hogy a popsija már egy kicsit fáradt hason fekvő kutyusban folytattuk a hagyományos bejáraton át. Kezdtem a határon lenni, ezért megkértem, hogy végezzen ki szájjal. Ha lehet fokozni a franciás kényeztetést, akkor Amy fokozta és arcára robbantam. Nem hagyott csak úgy, még játszott vele egy kicsit. Pornó fíling kimaxolva :) Rövid beszélgetés után, mivel láttuk, hogy már csak 10 percünk maradt, Amy még egyszer nekem esett és körülbelül 5 perc alatt ki is végzett a szájával. Bldog emberként mentem fürödni és búcsúcsókok közepette távoztam.
Elszámolás
A végén elég volt rendezni, mivel már ismerjük egymást. Átlagos egy átlag feletti lepedőgyűrésért. Egy extrát vettem igénybe, így is méltányos az ajándék mértéke.
Összkép
Ha az ember fia egy igazi vad pornós szórakozásra vágyik, Amyben nem fog csalódni! De fel kell kötni a liberot, mert Amy megköveteli, hogy megadjuk neki, ami jár.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-06 14:41:46
Sok mindent nem lehet pont megtudni belőle de egyet igen, itt nagyot lehet dugni. Elég ezúttal ennyi is kedvcsinálónak. Mostanában Amy beszijeit olvasom a legszívesebben.

2018-09-06 11:48:28
Lehet néhányan azt fogják mondani, hogy túl rövid (több részt valóban el is hanyagoltál kicsit), de összességében a lényeget összefoglaltad. Sok mindent meg lehet belőle tudni.

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-01-24) : Egy hosszabb idő után cseréltünk és Amy kezdett franciázni, hihetetlenül professzionális módon, intenzíven, mélytorokkal és bő nyállal. Kifejezetten élvezte ezt az akciót is a hölgy,

(2018-12-20) : Ezután ő fekszik le, mellette terdelek a kezem megint a szájába rakom majd a nyálat amit a kezembe köp szét kenem az arcán. Ezután még egy adag nyál a tenyermbe emellyel ezután tovább ujjazom

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

felejthetetlen: 17db
(2019-02-09) : Gyólyó,zsákok nyalása első osztályú.Szemkontakt is van.Köpködte verte a farkam,kombinálta a dolgokat majdnem bexartam olyan jó volt.A végén arcra élvezést kértem.

(2018-12-29) : Egyre durvábban szopta ,nem nagyon kellett ráhúzni a fejét önszorgalomból és élvezetből profi módon szopta a farkam.Hanyatt feküdtem kezeim össze kulcsoltam a fejem alatt és moziztam hagytam kibontakozni, közben beszéltem hozzá biztattam.

(2018-10-23) : Aztán rábukik. Tövig. Lenntartja. Sokáig. Kezd csorogni a nyála. Ezaz. Hagyom kibontakozni. Még nem vadulunk. Még. Szopja a felét, aztán csak a makkot. Aztán kicsit a tojásokat is nyelveli.

nagyon jó: 15db
(2018-12-28) : Úgy nyelte a farkamat, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna. Kézzel rásegítettem, rátoltam tövig, bár nem volt rá szükség. Ott tartottam amíg akartam, meg se kottyant neki.

(2018-10-27) : Maradt még idő így gondoltam kipróbálom a Kivin módszert (amivel nemrégiben találkoztam) az oralizálás területén. Közepes sikert értem el, gondolom a tahiti lányok jobban nyalnak.

(2018-09-21) : kipróbáltam a híres tudományát és tényleg egyből eltüntette a velem egykorút. Szó szerint meg se kottyant neki amin én is meglepődtem és nagyon kellemes élmény volt.

: 28db
(2019-02-21) : Hanyatt döntöttem és megkóstoltam. Gyönyörű puncija van. Mint egy álom. Pillangós, kis szőrcsíkkal és igen passzentos. Még egyszer ki kell mondanom: gyönyörű! Nyalás után felpattintottuk a gumit, hanyatt feküdt, széttárt lábai közé feküdtem. Kedvenc pózom a misszionárius. Szerintem a legjobb. Betoltam. Benne lenni, még így gumiban is a tökély határát súrolja, nagyon jó volt. Csak dugtam és dugtam, mintha nem lenne holnap.

(2019-02-19) : Then I came back, she was waiting for me at the bed. I asked for a blowjob with condom which she did very well. And yes, it is true that she is a very good at deepthroating.

(2019-02-14) : Az ágyra térdel nekem háttal, s tolja csípőjét, popsiját. Melleit simogatom, a babydoll itt is ügyesen teret enged mohóságomnak, vendéglátóm mellbimbói pedig csodás metamorfózison mennek keresztül. Mellei ékeként, tinisen, hegykén meredeznek. Ismét felhúzom őt magamhoz, az ágy előtt állunk, szemben egymással. Két alaposan benyálazott ujjamat dugom belé.