29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
Zaya szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Zaya

+36703051617

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-04 20:45:48

vakablak
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zaya reagálása

Szia Vakablak , Te kis huncut Te :D
Köszi a beszit és várom a következő “éppen ráérünk mindketten , és hát ugye miért is ne.t” :))))
Addig millió csók

Szexpartner beszámoló Zaya Budapest 2018-09-05

Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon hívtam. Az első néhány alkalomra nem tudta felvenni, de röviden visszacsörgetett, felhívtam és sikerült egyeztetnünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, GPS odavisz, a bejutást Zaya normálisan elmagyarázza. A parkolás szerintem jobb, mint a környék híre ilyen téren, én mindig találok helyet. Természetesen fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az egyik legszebb, legjobb karban lévő lakás, ahol ilyen célból (vagy egyáltalán...) jártam. A lakás szépen berendezett, rendkívül tiszta és kellemes hely. A tetthely egy franciaágy egy félhomályos szobában.
Zaya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fotók tökéletesen megmutatják, Zayának hihetetlenül jó teste van és az arca is nagyon kedves-aranyos, pláne, hogy egyfolytában mosolyog. Van egy halom tetoválása különböző helyeken, amiket a fotók nem mutatnak. A "vegyes képek" megjelölés csak erre vonatkozhat, hogy a tetkókat eltüntették talán, más minden egyezik.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Zayánál nagyon oldott a hangulat, folyamatosan megy a poénkodás, könnyen elfelejti az ember, hogy valójában szolgáltatást vesz igénybe. Leginkább egy laza barátnő érzetét kelti, akihez felugrottál, mert éppen ráértek mindketten és hát ugye miért is ne.

Mosakodás után rögtön az ágyra döntöttem és nagy smárolásba-taperolásba kezdtünk. Nagyon jól csókol, bár nem nagyon hevesen, de nem húzza el magát, nem alibizik, csak nem kapja be az egész fejedet.

Utána nyalogattam a gyönyörű punciját vagy 20 percig, ami valószínűleg tetszett neki (közben kedvesen nyögdécselt), de biztos, hogy nem ment el tőle. Végül mondta, hogy ezt viszonoznia kell és ő kezdett franciázni. Őrült jó látvány, ahogy a tökéletes test felém hajol. Nagyon jó a technikája, sokféleképpen, sok oldalról csinálja. Nem csak gépiesen bólogat, hanem jó nyelvjátéka van és változatosan csinálja.

A francia és a felgumizás után először nyeregbe ült, és többféleképpen meglovagolt. Volt, hogy csak a csípőjét mozgatta előre-hátra, volt, hogy felguggolt és megdugott. Közben végig édesen nyögdécselt és dumálgattunk. Ezután misszibe mentünk át, itt is egy darabig dugtam, közben csókoltam és ő is engem. Nálam sose maradhat el a doggy, ezért ezt is abszolváltuk, de ekkor már időnként meg kellett állnom vagy legalábbis lassítanom, annyira jó volt. Végül finoman jelezte, hogy most már ideje lenne elmennem, ezért a végét missziben fejeztük be.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen tiszta volt minden (mondjuk nekem soha nincsenek nagy extra igényeim) és utólag rendeztem a számlát.
Összkép
Nagyon kedvelem Zayát emberileg (lazaság, bohóckodás, kedvesség) és szolgáltatóként (kezdeményezőkészség, odafigyelés) is, úgyhogy nekem mindig megéri visszamenni hozzá. Biztos, hogy megyek még, ha időm engedi. Olyankor jut eszembe őkelme, amikor olyan feelingre vágyok, hogy egy laza szexkapcsolatban vagyok egy kedves és csinos lánnyal. Nem pornófilm, nem is szerelem, hanem egy jó hangulatú szexkapcsolat.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zaya szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZaya legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 16db
(2018-12-16) : Ezen a ponton elkezdtem bontogatni az előkészített gumit, amit átvéve felhelyezett és úgy szopva tovább készítette fel a dákóm a beleülésre. Miközben elkezdett lovagolni rajtam, én a csípőm mellett feszülő lábikráit simogattam, ő pedig hol a lábszáraimon

(2018-10-17) : Ezután Ő vett kezelésbe engem szájjal, ami nagyon jól esett, egy kicsit később gumival folytatta, majd rám ült és hihetetlen tempóval elkezdett lovagolni rajtam.

(2018-07-27) : Az ágyon hamar elkezdtem testének felfedezését. Hamarosan lekerült róla az a két ruhadarab is ami borította. A punciját kezdtem izgatni a nyelvemmel melyet kéjes hanghatásokkal kísért.

nagyon jó: 17db
(2018-11-25) : a mélytorkos alapprogram szellemében sikerült egészen mélyre vennie és már csak két tenyérvastagság híja maradt,hogy teljesen bekebelezzen(kicsit lestem mi lesz a vége :) ) .

(2018-10-22) : Hogy ne legyen tul egyoldalu a buli, a feje melle terdepelve a szajaba tettem az addigra kokemeny farkam. Zaya ugy szopott, mintha nem lenne holnap.

(2018-07-08) : Bókolgatok neki, simogatni kezdem, majd alaposan kinyalom mindenét. Hálásan fogadja, homorít, tekergeti a ciciket, élvezkedik - mondom, fehérmájú. Szemből rakjuk be, smárolunk közben. Lehet gyorsítani, durvulni, hajtogatni ide-oda, jól bírja

: 28db
(2019-01-22) : Hosszabb 69 után lovagló póz jött, enyhe gugolássál. Hát itt megmutatkozott, hogy sportos, mert bizony remekül csinálta. Nehéz volt tartani magam,

(2018-12-19) : Először én kényeztettem, imádtam a testét, imádtam ahogy imádja ahogy kinyalom és élvezi és ahogy közben simogatta a hajam és a fejem. Rengeteget csókolóztunk, előtte, közben, folyamatosan, én csók mániás vagyok, nálam 5*-os csókja volt, teljesen elvarázsolt.

(2018-12-08) : Missziben folytattuk, igen épületes látvány egy ilyen bombázó ebben a helyzetben (is), hát még amikor magasba emeltem a lábait. Oldalra fordult, egyik láb felhúzva, másik kinyújtva.