27
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Milla szexpartner

szexpartner

Milla-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2018-09-11 18:50:56

mannam
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Milla reagálása

Thanks for the feedback, M :*

Szexpartner beszámoló Milla Budapest 2018-09-12

Egyeztetés
It was easy to set-up an appointment by phone/text, the english is of an ok level.
Megközelítés
The place was easy enough to find with public transportation. Don't know how easy or difficult parking is.
Helyszín
Good condition apartment. In the shower I found shower gels and mouth wash to set-up for a mutually enjoyable time.
Milla külseje
She looks like the pictures. Not a young lady, but very nice looking MILF. Per request she was dressed in some sexy lingerie including stay-up stockings.

Action
After coming out of the shower she was waiting me at the bed. We started kissing and petting each other. She pushed me on the bed and started sucking me off with a really good technique. As it started to feel really good I decided to prolong the foreplay and took off her panties and gave her some oral pleasure, which she seemed to enjoy. After a while the condom went on and I had her first in missionary position, then we switched to cowgirl and finally I came in doggy. We chatted a while and I got a massage before it was time to leave.
Elszámolás
A regular local donation, very good value.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Really worhwhile visit. Thank you Milla for a good time, I enjoyed it very much!
Megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2018-09-02 00:19:46

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Milla szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMilla legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2017-10-14) : Gyorsan egymásban gabalyodtunk aminek az lett a vége , hogy én maradtam alul ő pedig felülre került. Orálisan kezdett kényeztetni, ami csak fokozta a hangulatot.

(2013-07-02) : Ahol és amennyit kell, mozog, irányít széthúzza a punciját a jobb hozzáférhetőséget segítendő. Csoda, hogy mindketten élveztük? Aztán átadtam magam neki és valami páratlan franciát kaptam először oldalról, majd 69-ben.

(2013-04-11) : inom simi, tipi-tapi. Csodálatosan csókol, pörög a nyelve és jól reagál a kényeztetésre. Kezdeményező. Misszionáriusban kezdtünk, majd ő kerekedett felül. Jól irányítható, kezdeményező, bújik, magához húz, nyal, fal.

felejthetetlen: 12db
(2017-12-18) : Milla hol a farkamon szánkázott szájával, hol pedig a tojásaimat izgatta ajkával és nyelvével miközben kezével polírozott. Én szintén elmerültem nedves kéjbarlangjában

(2017-11-17) : Majd érzéssel semmi rátekintéssel húzza le a cipzárt nyitja az övet simogatja a cobrát és hmmmm... eszméletlen ez a Nő! Gatya letépi és az ajtónak döntve olyan mélytorkos franciába kezd hogy beleszédülni sincs időm!

(2017-11-15) : Milla hanyadt fektetett és elkezdett franciázni. Nagyon gyorsan kemény erekcióba jöttem, félő volt, hogy idő előtt elröppenek. Kértem ezért Millát, hogy feküdjön hanyadt és most én szeretném kényeztetni.

nagyon jó: 30db
(2018-07-09) : Ekkor bevetette minden tudását és tapasztalatát, valami eszméletlen franciába kezdett. Cuppogott, nyalta, falta, köpködte, a környéket sem kifelejtve, csak úgy táncolt a nyelve.

(2017-11-18) : Érezvén hogy keményedek, délre vette az irányt és bőnyálasan érzékien, majd erőteljesebb szívásokkal tarkított franciával fokozta kéjemet, a lehetőségek köréből a kéjléc környezetét sem kihagyva,

(2017-07-14) : A franciája még most is fenomenális, több pózban is franciázott a végén pedig lefeküdt háttal és én felé helyezkedtem egy kis mellsexel kombinálva nem is bírtam sokáig a végkifejlet elég pornósra sikeredett,

: 71db
(2018-04-17) : Jó pár percig élveztem a szája nyújtotta élményt, viszont nem csak ezért érkeztem, így a vegyvédelem felhelyezését követően lovagolni kezdett a hölgy, ami nem csak vizuális élményekkel, hanem fizikai örömökkel is együtt járt.

(2017-12-08) : inoman elkezdte puszilni keresztben hosszában , a golyókkal is külön foglalkozott, majd végre eljött az amit már nagyon vártam. Bekapta a makkomat, járt rajta a nyelve körbe körbe, a nyílásba is belenyalt,majd végig a tövéig nyalogatta

(2017-10-04) : Majd hanyatt parancsolt és indult a már sokak által kimerítően megénekelt mélytorkos, köpködős, öklendezős franciaóra. Egész egyszerűen elképesztő ahogy Milla bánik a szerszámmal.