Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-08-28 21:03:40

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Hát édesem megtiszteltetés az Istennődnek lenni, nagyon szépen köszönök mindent neked a többit majd személyesen át adom :) Csak olyan Rubisan :)))) És ahogy te is mondtad én is remélem, hogy gyakrabban elkaphatom a szép farkincád és persze téged is :))) Millió csók neked drágám :***

Beszámoló Rubi +36208005501 96658 szexpartner

Bubus56 a 2018-08 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Szombaton kora este felé sms-ben kerestem egy másnapi találkozás reményében. Egy-két óra múlva egyeztettünk időpontot, s elküldte az új címét, mivel ott még nem jártam nála.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az Őrs egyik sarkán levő régebbi épület, nem panel. Így a megközelítés tömegközlekedéssel bármely irányból egyszerű. Én autóval mentem. Hétvége lévén kicsit kőröztem parkolóhely ügyében, viszont ilyenkor ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Beléptetés kaputelefonnal, nem kell aggódni a sok lépcsőzés miatt. Rendben tartott, tiszta lakás. Tágas szoba kis hangulatfénnyel, kényelmes nagy ágyikó, talán egy tükör jól jönne. Fürdőben kádas zuhany, minden tisztálkodó felszereléssel, tiszta kilépő, friss törölköző.
Rubi külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Aki a képeit megnézi, tisztában lehet adottságaival. Igazi Rubensi alkat, de mindenhol kemény. Cicik közepes méretűek, jól keményedő bimbókkal. Kis pillangószárnyak őrzik a szűk kelyhét. Kedves mosolygó arc, szép sötét szemek, ápolt hosszú fekete haj.
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 96658 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 96658 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2018-08-28 21:03:40 erotikus masszázs 966585. Rubi +36208005501 beszámoló 2018-08-28 21:03:40 erotikus masszázs 966586. Rubi +36208005501 beszámoló 2018-08-28 21:03:40 erotikus masszázs 96658
Action
Aktus:
5
Csók:
3
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Pornós feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Jó pár hónapja nem találkoztunk, ez az én munkám és a távolság együttes következménye volt.
A lakásba lépve örömmel üdvözölt egy fekete semmiségben, alatta semmit nem viselt. Így ölelés és csókos puszik közben már végig simogattam, minden a helyén volt.
Kis csevej közben kaptam egy pohár frissítőt, melyre nagyon vágytam, annak ellenére, hogy kint 15-20 fok körüli idő volt.
Közben levetkőztem, s kikísért a fürdőbe. Gyorsan összekaptam magam, s igyekeztem vissza hozzá.
Ledobtam a törölközőmet, Ő egy pillanat alatt kibújt az álcából. Mindjárt egymásra tapadtunk még állva.
Kis tapizás után közölte, most be kell hogy kapjon.
Kicsit hátralépve az ágy szélére ült, engem vitt magával, így duplán álltam előtte. Magához húzott, s már élvezhettem is ajkai ölelését. Miután végigszopogatta a szerszámot, arcát hasamhoz nyomva engedett a torka mélységébe. Jó ideig itt tartott, közben nyelvével és manduláival fokozta a gyönyört. Én csak elégedetten simogattam a vállát és a fejét, nem is akartam változtatni a felálláson. Kis levegővételekkel megszakítva többször ismételtük ezt a dolgot.
Aztán én is az ágyra kerültem. Ő hanyatt fekve, én a mellei fölé térdeltem. Újra szájába adtam magam, s kicsit megjárattam a torka irányába. Majd elvéve a játékszert, kicsit feljebb húztam magam, most a golyók következtek. Rendesen megápolgatta őket, én éreztem hogy már a keménynél is keményebb lettem.
Még feljebb másztam volna már a falra, mikor mondta, inkább forduljak meg. Áthelyezésem után nyelve már indult is. A golysziktól indulva a gáton keresztül az ánuszig. Én a kebleit markolásztam közben, nyelve szorgosan jutott egyre beljebb. Ahogy közelebb engedtem magam ajkaihoz, teljesen befúrta magát. Őrjítően izgató érzés volt. Keblei között az ágaskodó rúd, s Ő nyelvével dolgozott rendületlenül. Számomra ez a pozitúra az élvezkedés csúcsa volt, de én semmit nem tehettem az Ő kedvére.
Ezért egy idő után kértem a 69 számot, gyorsan átrendeződtünk. Így már nyalhattam-falhattam is az eddig csak ujjaimmal érintett puncit. Végig csókoltam és nyalogattam a régi ismerőst, a szárnyacskákat is megszopogattam. Érezhetően kedvére volt a ténykedésem, ezt torka szorításával hálálta meg a kedves. Néha egy újjal megvizsgáltam a felkészítés mértékét, de nyelvem ízlelésében jobban bíztam.
Mikor már többször éreztem kis remegéseit és combjai szorítását, úgy éreztem most már benne kell lennem. Ezt a megállapításomat közöltem vele.
Szétválásunk után az ágy mellé álltam. Ő felhelyezte a védelmet, s már fordult is kutyusba. Ujjammal beincselkedtem, s már toltam is befelé a rudat. Szorosan tartott magában, én teljes hosszban dolgoztam. Csípőjével tolta rám magát, közben kis oldalmozgással cifrázta az aktust. Rendesen odatettük magunkat mindketten. Közben markolásztam és néha megcsapkodtam az előttem ringó popsit. Néztem ahogy ki-be járok a szűk punciba, jött egy újabb gondolat. Ujjbegyemet benyálazva kezdem simizni a másik bejáratot, majd finoman becsúsztatva éreztem ahogy a szerszámom a szomszédban szánkázik. Ez egyre jobban izgatott, így kértem a síkosítót.
A kencefice felhordása után pár pillanat alatt tövig merültem a popsijába. Kértem Őt, fejét és vállait tegye az ágyra, így még jobban érezhettem Őt. Keményen megdolgoztam vágyam tárgyát, Ő mozgásával ismét kivette részét az élvezkedésből. Mint a jól összeszokott páros üzekedtünk így egy jó ideig, majd jöhetett a végjáték.
Kedvesem megfordult az ágyon, s megszabadítva az óvszertől azonnal a szájába vett. Kérésemre huncut szemekkel felnézett rám, közben elindított az úton. Egyre vehemensebben szopogatta a jól teljesítő harcost.
Nem kellett túl sokáig dolgoznia, s mikor indult a sereg, teljesen a torkára vett, nehogy meglógjon valaki. Én még egy kis csípő mozgással biztosítottam hogy tökéletes legyen a kivonulás. Kicsit kijjebb engedve finoman kényeztetett még ajkaival, megvárta amíg lenyugszom, s csak utána engedett ki. Ki lettem facsarva, Szuper volt.
Ledőltem az ágyra, Ő mellém. Kicsit beszélgettünk összebújva, majd indultam a fürdőbe, hogy valahogy összeszedjem magam. Öltözés és búcsúpuszik után távoztam megelégedetten.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóból megtudható. A régi átlag alatt, de nem lehet az átélt élménnyel egy napon említeni. Távozás előtt a szekrénypolcra tettem, mindig így szoktuk.
Rózsacsokor
Bubus56 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem mostanában ismertük meg egymást. Korábban hál' Istennek rendszeresen találkoztunk, remélem a jövőben ismét gyakrabban jöhetünk össze.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


2018-09-02 15:41:55
Megértelek, mintha én is ott lettem volna, olyan érzékletes a beszid, !

2018-09-02 01:31:28
Irigyellek ezért a beszámolóért, mert régi vágyam felkeresni a hölgyet, de még soha nem vette fel.

2018-08-31 14:49:39
Köszönöm szépen fiúk ti mindig egy úriemberek vagytok ezért imádlak úgy titeket. Puszika a szép kukitokra :))))))

2018-08-29 21:59:54
De jó is volt most ott neked Cimbi, ezért megértem a lelkesedésedet!!!
....a Rubinál ugyanis nincs meglepi...csak az oda adó kedvessége és a megtisztelő vendég szeretete!!

2018-08-29 21:23:48
Istennődről méltóan írtál, érte! Tetszett írásod, jól részleteztél minden pillanatot,.....és azt is tudjuk, hogy Rubi csak egy van, aki egy bájos Lány, profizmusa megkérdőjelezhetetlen!
Mutasd mindet

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 25db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

nagyon jó: 40db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 65db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,