A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Amanda528

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2018-08-20 22:34:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Berthier! Először is köszönöm szépen ezt a csodás beszikét..Teljesen lenyűgözött ez a részletesség.Viccesen, precízen, írtad meg. Ilyen komoly kis beszikét még nem kaptam senkitől. Köszönöm. Örülök hogy tetszett a kis terrierem is. És tényleg olyan érzésem volt, mintha már évek óta ismernélek.. Nagyon kellemes volt ez az egy órás kis randink. Nagyon jól éreztem magam veled. És természetesen várlak máskor is. Puszil Amanda.

Beszámoló Amanda528 +36705553735 96480 szexpartner

Berthier a 2018-08 hónapi randiján történteket írta meg Amanda528 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Egy korábbi üzenetváltás során akkor abban maradtunk ,hogy majd keresni fogom alkalomadtán.
Amanda a telefonos bejelentkezésem során nagyon kedves és informatív volt és meg is történt az időpontegyeztetés. 3 nappal később kisebb ijedtség vett rajtam erőt amikor adatlapján feltűnt, hogy szabadságon lesz egy egész hétig amibe az én időpontom is beleesett.
Ekkor SMS-ben írtam neki , hogy sajnálattal láttam a helyzetet de nincs gond ebből és majd a jövőben még keresni fogom.
8 perc múlva érkezett a válasz tőle ,hogy az előre egyeztetett időpontban vár és mivel az korábbi egyeztetés eredménye erre nem vonatkozik a szabadság! Megörültem a hírnek és hamar nyugtáztam, üzenetben hogy a megbeszélt időpontban ott leszek .
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
4
GPS segítségével érkeztem a címre amelynek utcáját egyik szent királyunkról nevezték el és a macskaköves terepen árnyas fák védelmében hagytam fáradhatatlan vasam. A parkolás egyáltalán nem okozott gondot viszont a tömegközlekedés kérdésében nincs tapasztalatom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag új építésű ház többedik emelete. A bejutás során volt egy kis kalamajka a házszámok perezéséből fakadóan de Amanda mindezt profin kezelte és lent az ajtóban megvárt .
A lakás egy szépen és ízlésesen berendezett kis kuckó.
A ragyogó tisztaságú fürdőszobában kád-függönnyel száraz kilépővel -valóban nagy törölközővel és minden mással fogad ami a a személyi higiéniát és a randi előkészületeit szolgálja.
Vendéglátóm egy aranyos kis terrierrel osztja meg a lakást. Rögtön ráhibáztam a fajtára és ez máris egy kis társalgási alap volt. A kiskutyus éppen csak megnézett magának terrierektől szokatlan nyugodtsággal aztán úgy eltűnt,hogy még távozásomkor sem láttam egy búcsúsimogatás erejéig sem.
A munkaszobában nagy és igen kényelmes franciaágy a tetthely. Az ágy melletti ventilátor kellemes fuvallatai egészen megszelídítették a meleg nap által a redőny félárbocon ülő lamellái között beáramló egyre forrósodó hősugarakat. A diszkréció alap. Senkivel nem találkoztunk még a házba bejutás során sem.
Amanda528 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A profilfotóján látható fürdőszobás popsis képe keltette fel érdeklődésemet de mint láttam nagyon sokan kellően rágerjedtek eme fotójára bár ennek ellenére sokan megmaradtak a beköszöngetés és a "majd valamikor eljutok hozzád " sablonszövegénél ami nyilvánvalóan nem teljesen fedi ezen oldal szellemiségét.
Amanda egy szexy kétrészesben nyitott ajtót és invitált kellemes hangulatú otthonába.
Karamellszínben pompázó napozott/szolizott bőre és kedves mosolya sokat sejtetően igazolta eddigi beszámolóinak megannyi élményét. Nagyon fogékony beszélgetőpartner bármilyen témában és ezáltal nem kell félnie senkinek kínos csendben történő hallgatástól. Szőke haját szabadon engedve viselte és azt később sem fogta össze ami számomra egészen izgató volt és amit majd a következő fejezetben részletezek.
Minden teljesen eredeti rajta. Csinos alakja van ,a cicik lágy tapintásúak és jól izgathatók. Amanda bőre nagyon finom tapintású és rendkívül sima. Ennek okára nem tértünk ki de magát a tényt nagyon élveztem. A popsija valóban olyan jó formájú mint azt a képek láttatják és nem is kell plusz kilócskákkal számolni tehát azt fogod kapni kedves Kolléga amit a fotóin látsz! Szép és ápolt a mosolya valamint megjegyezném,hogy olyan szinten ad a szájhigiéniára ,hogy egyetlen pillanatra sem éreztem rajta,hogy dohányzik -pedig az adatlapja szerint igen! Újabb jó pont!
1. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 96480 erotikus masszázs
3. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 96480 erotikus masszázs4. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-08-20 22:34:02 erotikus masszázs 964805. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-08-20 22:34:02 erotikus masszázs 964806. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-08-20 22:34:02 erotikus masszázs 96480
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Amanda az általam ajándékba vitt italt érkezésem tiszteletére kedves gesztusként rögtön meg is bontotta volna de nem kockáztathattam mivel autóztam így egy hideg ásványvízzel kínált amit azon nyomban fel is hörpintettem. Néhány rövid percet beszélgettünk még aztán én balra el --és máris egy újabb színes fényekben villódzó zuhanyfej(lassan nekem is be kell szereznem egyet csak úgy az érzés kedvéért :) vizes áldását élvezhettem bőrömön miáltal hamarosan készen álltam az órás bevetésre.
Miután visszatértem a szobába Amanda már felül semmiben pompázott és kedves mosollyal maga mellé invitált az ágyra. Lágyan megcsókoltam és nagy örömmel nyugtáztam a részéről megnyilvánuló fogadókészséget mert valódi beleélős barátnős nyelvesekkel indítottuk légyottunk felvezetőjét. Mindez nem is röpke másodpercekig tartó "kötelező programelem" részéről hanem egy igazi vágykeltő ami nélkül valljuk be egy igazi randi nehezen képzelhető el. Nagyon érzékien és finoman csókolt . Lassan elindultam lefelé és eközben végigcsókoltam a melleit a hasát és a medencecsontja környékét egy kicsit tesztelve a csiklandósságát. A bugyi levételének igénye kérés nélkül fogalmazódott meg és Amanda máris felemelt csípővel segítette,hogy megszabadíthassam a fekete csipkealsótól őt ,s eképpen szabaddá téve az utat a nyelves kényeztetéshez. Remekbe szabott puncijának látványa enyhe félmosolyt csalt az arcomra és kicsit el is csodálkoztam azon ,hogy kicsit aluldimenzionáltnak tűnt a kényeztetés kezdetén. A látvány és az utóbbi felismerés hatására nagy adagokban tódult a vér altestem régióiba és ha nem elég puha az ágy akkor bizony már itt billegni kezdtem volna merev lőcsömön ide-oda.
Jó érzés volt nyelvemmel kalandozni a rendkívül ápolt és tiszta terepen és mindez Amanda részére is nagyon kellemesnek tűnt a kapott apró jelekből. Nem voltak nagy műnyögések vagy megjátszott nagyjelenet mert ez valahogy nem is illik azon habitushoz amit a röpke ismerkedésünk belőle sejtetni engedett. Egyetlen ujjamat vetettem csak be mélyebb ismerkedés céljából és a látottaknak megfelelően valóban szokatlanul szűknek találtatott ami méginkább fokozta vágyamat .
Lejjebb csúsztam az ágyon és ebből azonnal észlelte a szándékomat ,hogy most ő következik .
Kibontott hosszú haja finoman cirógatta a hasamat és combtövemet. Nem tudom megítélni ennek tudatosságát de rendkívül izgató volt . Csak kevés lány hagyja szabadon szépséges sörényét szex közben de ő esetemben jól választott! Két aprócska combpaskolással jelt adva egyből tudta, hogy egy kis 69-es pózos kölcsönös nyalifalira vágyom és ehhez már megfelelő magasságban helyezkedtem el.
Kitűnő franciás kényeztetést adott és mindezt igyekeztem megfelelően viszonozni . Kissé eljátszottam a gondolattal ,hogy akár így is mehetne végig mert annyira kellemesen csinálta de aztán felülkerekedett bennem a "barlangász ösztön" és kértem,hogy húzzunk gumit majd lovagoljon meg.
A hosszú előkészítés által a síkosítógyártók termékei itt most nem jutottak szóhoz mert Amanda természetes kenése megbízhatóan segítette a behatolást és az izgalmas csúszást is mindvégig.
Missziben folytattuk a beleélős -csókolózós barátnő-feelinges aktust és jó volt érezni mennyire jelen van ő is fejben s nem csupán szükségszerűen asszisztál nekem. Valahogy minden olyan természetes volt részéről mintha évek óta ismernénk egymást. Semmi műviség vagy megjátszás nem volt itt sem tapasztalható ami talán egyre többeknek igénye a nagyszínpados előadásokkal szemben.
Megfordultunk doggyba és még így is élveztem vendéglátóm domborulatait majd a védelemtől megszabadulva a mellei közé és a hasára spricceltem. Kis kölcsönös törölgetés és beszélgetés után ismét a fürdőszobába távoztam és hamar felöltöztem mivel időnk már letelt.
Két puszival búcsút vettem Amandától és újra a macskaköveken lépdeltem vissza az autómhoz.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infoban megadottaknak megfelelő rózsaszálakat érkezésemkor helyeztem a komódra és az végig ott is maradt. Ez egy kicsivel az új bp.-i átlag alatti és teljes elégedettségem ismeretében abszolút megérte!
Rózsacsokor
Berthier nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A telefonbeszélgetésünk kellemes hangvételéből kiindulva nem csalódtam a helyszínen sem Amandát illetően. Az írásos kommunikációja mintaszerű és tetszett a pontossága és megbízhatósága is. A nála megtapasztalt higiénia szintén az elvárható legmagasabb színvonalat képviseli. Amanda teljesen megfelelt az elvárásaimnak mert egy igazán jó hangulatú és kellemes órát töltöttem személyében egy igazán kedves, barátnő-feelinges lány társaságában.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


2018-09-25 01:22:51
Kedves ZungaZinga!
Köszönöm szavaid! Egy gumimatrac és 2 napi hidegélelem és kivett szabadság mellett akár neki is veselkedhetsz elolvasni a többi beszimet. :) Mindegyik egy kicsit más ahogy az élmény is amelyek alapján íródtak.... Szép napot! :)

2018-09-20 14:25:52
A leíró elbeszélés tipikus érzését hoztad elő bennem! Szenvedély nélküli, konszolidált, visszafogott jelzőkkel megfestett képek és jelenet részletek jól átjöttek! Nem olvasva (még) más írásod, nemtom, hogy ez csak a sajátod-e, vagy Amanda személyisége is kiérződik ebből a stílusból! :)

2018-09-01 13:41:00
Köszönöm kedves szavaidat Lightbringer!
Ajánlom Neked az általam legnagyobbra tartott besziírók közül : Lev.Tol. -Mr.Knox-Lala29-Implacabile-Peterpalika-Zeuss-Apollobrown--Felhőtlen Phil-Aquila-Peti1977-Dr.Erósz és huff urakat. Elnézést de biztosan kihagytam pár nagy nevet! Őket nagy élvezet olvasni ! De a legnagyobb szórakozást talán sanya12 beszámolói jelentik! :)))))))

2018-08-31 17:56:56
Ritkán lehet ilyen jól megírt, olvasmányos beszit látni. Ráadásul rengeteg apró, de annál fontosabb plusz infóval tűzdelted, ezekkel együtt, pedig igencsak fölkeltetted az érdeklődésem a hölgy iránt. Ha lesz szerencsém talákozni vele, akkor se írok beszit, ezt képtelen lennék überelni. !

2018-08-28 02:20:32
Köszönöm szépen kedves Ronin.!
Igazán megtisztelsz szavaiddal és ez sokat jelent számomra!
Mutasd mindet

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-10-18) : Leért a tövéig,megcsókolta, majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult cerkámat.

(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 16db
(2022-03-17) : Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

nagyon jó: 26db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

: 31db
(2023-01-15) : Néha kézzel, néha szájjal okozott örömöt a farkamnak, nagyon finoman játszott a szerszámomon, ért hozzá. Én közben húztam arcomra a popsijánál fogva, hagy nyalogassam tovább.

(2022-05-07) : Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet.

(2022-01-03) : Elsőnek beszélgettünk, majd lezuhanyoztam és egymásnak estünk... orálisan! Semmi más nem történt, mintha érezte volna mire van szükségem. Jó sokáig tartott, és nagyon jó volt!