26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
Vivien szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Vivien

+36203611154

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-08-12 20:54:35

samator
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Vivien reagálása

Szia Samator ! Koszonom a felejthetetlen beszámolót , varlak vissza . Csok

Szexpartner beszámoló Vivien Budapest 2018-08-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem túl frekventált időpontban hívtam, első körből nem is vette fel, de rövid időn belül megcsörgetett. Kedvesen tájákoztatott, majd sikerült is időpontot egyeztetnünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-ma mentem. Kötött pályás megoldást válaszottam, azzal egy laza 8-9 perces séta a helyszín. Buszmegálló közekebb is van, pár perces sétányira. Párkoló volt szabad a környéken. A címet könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakópark. Csendes nyugis környék. A lakés rendezett. Egy kiskutya is várt a bejáratnál, de csak szagmintát vett és utánna ment aludni. A fürdő tiszta, tusfürdő választák jó, a türőlköző szintén. A halószobában kényelmes franciaágy, az ággyal szemben tükrüs gardrób szekrény. ;) Ha valaki nem venné észre Vivien szól, hogy lehet benne mozizni. A klíma beszerelés alatt, de így is elviselhető a atmoszféra.
Vivien külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Kicsit trükkös a bejutás ezért ezér konszolidált öltözékben elém kellet jönnie. Ez egy sort és és trikó volt. Hétkönapi viselet, de azért utcán ha ebben jött volna szemeb utánna fordultma volna. ;) Arcos képei vannak fenn, a valóság megegyezik ezzel. Szép arcú, jó alakú igyazi nő.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Pornós feeling:
4
Megérkezésem után leültünk beszélgetni. Első körből a vágyaimra volt kivácsni. Én mondtam, hogy mindent ami lehet. ; (Ez előre is mondta telefonba). Elmentem fürrdeni, mire visszaértem már mezteelnül vár az ágyon. Elég kihívó pózt vett fel várkozás közben, nagyon izgató volt a látvány. Mellé heveredtem és el si kezdetük csókolozni. Kicsit túlzásba is vittem, emiatt szólt. Igaza volt, ezért igyekeztem vissza fogni magam. Kezdeményező képesség jeleként javasolta a franciás folytatást részéről. Közben felhívta a figyelmemet a tükörre, amit kár lett volna kihagyni. Nem sokáig bírtam volt így ezért kértem hogy cseréljünk. Ismét kérte, hogy csak finoman csinálja mindent. Most már sikerült is magam visszafogni. Közben javasolt egy felállást amiben kölcsönösen folytatjuk a kényeztetést. Nem a klasszikus 69, de biztos van valami neve ennek is, csak én nem ismerem. Hasonló csak kilencven fokkal elforgatva. Közben persze tökör felé sandítottam párszor. A jór sikerült gyakorlat után gumihúzás és missziónáriús póz. Szintén az ő javaslatár, dehát nyitott kapukat döngetett. ;) Közben csókok, majd "kényelmi" okokból váltottunk kutyapózba. Ekkor tudtam igazán szemügyre venni, hogy milyen bugyiban napozik. Közben kiderül, hogy ő is néha a tükrö felé néz, mivel megdicsérte pár teszrészem. Nem voltam csúcsfotmában ezért sajnos nem az "elvárt" módon végződőtt az akció, hanem némi külső rásegítéssel. Ez csak az én kimerültségem miatt volt. Kicsit beszélgettünk majd kaptam egy lazító masszázst.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre rendezve a megbeszélt. Nem ismerem az helyi átlagnak hívott összeget, nem tudom mihez viszonyítani. Az tippelem, hogy az extrákkal együtt több.
Összkép
Aképek hanagulat élőben is átjött. Egy kedves, erotikus kisugárzású hölggyel találkoztam. Kedményező készség , fantázia a megadott keretek között. Finom bánásmóddal élni tudóknak, pornós durvulás nála nem járja.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Vivien nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2018-09-09) : so i had warm French kisses, a hot bbbj and a wonderful sex. I don't want to be too graphic, but after a careful start we tried a large variety of positions.

(2018-09-06) : Vehemens és érzéki franciába kezdett, és ugyan popsija és puncija kitöltötte látóterem, éreztem, ahogy nagyon mélyen tüntet el szájacskájában.

(2018-06-05) : Cica szája meleg, puha, ajkai ízletesek és harapásra érzékenyek (bocs!) és kiválóan használja őket, még belém is sikerült életet lehelni.

felejthetetlen: 25db
(2018-06-08) : Eleinte lassan óvatosan húzogatta bőrt, nyaldosta makkot, szippantotta be a farkamat, majd hanyatt fekve próbált felfelé bólogatva minél nagyobb részt eltüntetni a férfiasságomból.

(2018-04-13) : Natúr franciával folytatta. És az valami fantasztikus (már most érzem, hogy túl sokszor írtam le ezt a szót a beszi alatt :) ). Legutóbbi randink óta szerintem még csiszolt is a technikáján,

(2018-04-02) : Miután jól felhúzott, bekapta és finom mozdulatokkal kezdett nyalókázni. Szinte folyamatosan felnézett és összemosolyogtunk, miközben kínzott. Felénél többet vett be és óvatos mozdulatokkal cumizott,

nagyon jó: 37db
(2017-10-20) : Ez hamarosan egyre szenvedélyesebb lett. Isteni finom, puha ajkai vannak és imád a nyelvével is játszani. Nagyon jól csókol.

(2015-08-30) : Finom csókok, franciája jó erős és persze ő is szereti nézni és élvezni ha jól nyalják....Puncija édes, finom és ápolt! Mindenképp fel kell izgatni a kis puncikáját ha picit komolyabb sexcsatát akarna valaki is..

(2015-06-20) : .Lefeküdtünk az agyra és egymasnak estunk isteni teste van és mindenhez tökéletesen ért a fraciaja isteni finom, tudja mikor kell hasznalni a kezet is mikor nem egyszoval tokeletes.

: 73db
(2018-04-19) : Csókolóztunk, és simogattuk egymást, majd felvetette, hogy birtokba venné a testemet, és úgy is tett. Elfektetett az ágyon, és franciába kezdett, amit jó mélyen, beleéléssel és cuppogósan csinált.

(2017-12-02) : Először én majd kölcsönösen kényeztettük egymást utána hanyatt feküdtem és Ő felül pózban folytattuk,így is lett végem.Hát nagyon érti a dolgát az biztos.

(2017-11-24) : Cica technikája intenzív , teljes terjedelemben játszik a bíborfuvolán , sokszor teljesen eltünteti azt szem elől. Kisvártatva szakértő mozdulatokkal felöltöztetett és rámült .

lehetne jobb: 1db
(2012-04-10) :

Különféle pózokban próbáltam  örömömet lelni, de folyamatosan arra panaszkodott, hogy nem jó, meg fáj és ne akarjam forgatni és csak nagyon finoman érjek hozzá. Végül a csodás test látványa és a visszafogott szex közösen eljutattak a csúcsra. Ezt követően beszélgeté és egy kis levezető masszázs töltötte ki a hátralévő időt.