26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
Alexa Dolce szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Alexa Dolce

+36706367111

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-07-23 00:32:23

Seri4
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Alexa Dolce reagálása

Drága Seri4!

Ahogy Nálad is nehezen jött az ihlet úgy nekem is!
Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy akkor kerestél fel,amikor itt inaktív voltam!
Annyit tudtam,hogy a tel.számomat még innen mentetted el!
Az egyéb apró,’jelentéktelen’ részleteket valóban nehezen sikerült több mint egy óra beszélgetés
alatt futólag átbeszélnünk! Itt már éreztem,hogy nagyon szerencsés leszek másnap,ha csak fele olyan jól sikerült volna a találkozó,már mosolyogva aludtam volna el! Ehelyett teljes éhségemet csillapítottad,sőtt olyannyira,hogy mindent elmond,ha az ember egy kiadós,roppant szenvedélyes szeretkezés után inkább mosolyogva lefekszik aludni! :D Köszönöm,hogy végig figyeltél rám,hogy valóban a történetünk kettőnkről szóljon!
És hatalmas meglepetés és köszönet érte,hogy ugyan itt nem voltam aktív,és említetted,hogy visszajárós vendég vagy másoknál, ennek ellenére ,ráadásul első találkozónk után ,nem tudom miért de köszönöm,h úgy érezted méltónak találsz ehez a besoroláshoz,úgy hogy nem voltam aktív hirdető itt! Azóta már elmeséltem,h Te is hozzájárulzál ,hogy újra itt vagyok!
Köszönöm a kellemes és figyelmes társaságod,és sikerült igen alaposan megismerni egymást!
De maradrak még ‘hiányosságok’,de remélem mihamarabb újra felém fúj a szél|D
Felettébb örülök,hogy meglátogattál, és bármikot várlak vissza nagyon sok szeretettel és még. Annál is jobban ! Csókollak
Bár már ismerjúk egymást ,bőven van még időnk potolnunk mindent❤️
Csókollak

Szexpartner beszámoló Alexa Dolce Budapest 2018-07-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
SMS kommunikáció:
5
Hát, az igazat megvallva, már egy jó ideje nem írtam beszámolót. Kicsit lusta voltam, kicsit nem úgy jöttek össze a dolgok, kicsit hibernáltam magam ezen a téren. Remélem nem rozsdásodtam be nagyon...
De most úgy érzem muszáj beszámolnom erről az élményről.
Előre szólok, hosszú lesz; csak erős idegzetűeknek!

Szóval Alexát, akkor még leánykori nevén Jasminként, szinte az elsők között pillantottam meg az oldalon, itteni pályafutásom kezdetén, mikor is még csak a szárnyaimat bontogattam. Rögtön mély benyomást tett rám és azonnal elhatároztam, hogy én szintén szeretnék rá hasonlót tenni. Lebilincselően gyönyörű alakjáról készült képei másodpercek alatt lekötötték figyelmem. Bemutatkozását elolvasva pedig egy intelligens, céltudatos, karakán hölgy rajzólódott ki előttem; amelyet későbbi telefonbeszélgetésünk még jobban megerősített.

Szóval kapcsolatfelvétel; pontosan leírja, hogy mit szeretne. Ennek megfelelően SMS-ben mutatkoztam be és érdeklődtem egy esetleges találkozás paramétereiről, feltételeiről. Nagyon hamar választ kaptam, készségeset, kielégítőt. Majd ezt követően, mivel már volt engedélyem hívásra :) , hallhattam édes hangját is.
A részleteket már telefonon beszéltük meg, és mivel meglehetőssen szimpatikusnak találtattunk egymásnak, ebbe a részbe kicsit belefeledkeztünk. Kicsivel tovább nyúlt mint általában szokott :)
Ittam szavait, nagyon kellemes volt kicsit már előre megismerni és, ha lehet, mégjobban vártam a másnapi randi eljövetelét.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az áhított hercegnő kastélya Buda északi részében található, új építésű társas emberfészek, egyik emeletén egy nagyon hangulatos, modern lak. Mindennel felszerelt ami szóba jöhet és szükséges lehet.
A cím egyértelmű; a parkolás nem Istentől elrugaszkodottan megoldhatatlan; bár erről további véleményt nem tudok alkotni, lévén gyalogszerrel érkeztem. De a tömegközlekedés szintén elég jól megolott; nem a préri közepén helyezkedik el.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Fürdőben tisztaság és számtalan pipere cucc neked bekészítve. Töcsit kapsz, frisset üdét. Mehet a gyors pancsi!
Babaszoba, szintén kellemes hangulatú, lágy muzsikaszó, kényelmes franciaágy és előtte a ház úrnője...
Alexa Dolce külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alexa lélegzetelállító; egy igazi hamisíthatatlan szépség! Éjfekete combfixet visel és hozzá hasonló csipkebugyit; elfedve (egyenlőre) mézédes (ez később derült ki) csodálatos ívben domborodó babapuncit. Finom csipkefelsőjén átsejelik a két tekintetmágnesként funkcionáló kisdedfejnyi méretű kebel ékkő, az udvaruk közepén büszkén álló, nyelvhegyre való bibók. Illatos hajkoronája lágyan omlik vállaira; keretet adva tüneményes pofijának.
Ajka mindig mosolyra húzódik; szemei óriási, gesztenyebarna, mély őzike szemek. Az ember fia könnyen elveszik bennük...
Szóval semmi extra :); vicceltem, bár különböző, rajta kívül álló okok miatt, jelenleg csúcsformájától hajszálnyival elmarad; de Alexa még így is egy álomnő. Gyönyörű, angyali szépség.

A külalaknál egy dolog még sokkal szebb, az pedig a belbecs. Humorát, műveltségét, intelligenciáját, kedvességét, most nem mélatnám; megtettem azt már korábban. De kicsit mégis; mind, mind ötös. A csillagos fajtából.
A hölgy egy igazi, hamisíthatatlan NŐ; aki ha kell díva, ha kell szemérmes kislány, egy szajha, egy kifinomúlt úrinő, barátnő, szerető...
Pontosan akkor kezdeményez, amikor annak eljön az ideje. A vele töltött órácska tökéletesen telt, no de ne fussunk ennyire előre!

Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Barátnő feeling:
5
Prosztata masszázs:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A fürdőből való kikanyarodás után elfoglaltam kis helyem a hálóban, Alexa kért pár percet felfrissíteni magát. Ezt az időt én arra használtam; egyrészt, hogy végre rendesen megtörölközzek, valahogy; tán a nagy sietség miatt, hogy minnél előbb az élvezetek útvesztőjébe vethessem magam, de valahogy enyhén vizes maradok mindig :)
Másrész arra használtam, hogy elmerengjek azon a kérdésem, hogy tényleg itt vagyok egy ilyen bombázó hajlékában és most bizony le fogok vele feküdni. Nem volt idő ezen lamentállni, majrézni. Nyílt az ajtó megjelent Alexa, lehuppant mellém az ágyra és kezdetét vette a csókcsata. Bársonyos, finom, puha ajkai vannak. Nyelve kíváncsian kereste ez enyémet, jelentem megtalálta. Mindeközben a kezek is felbátorodtak részemről és felfedező útra indultak. Találtak is minden jót, ami férfiembernek igencsak kedvére van! A doromboló cicus kacsói is találtak valamit, ami elég merev tartást vett fel, lévén a lakásba való megérkezésem és a bemutatkozás óta nem igazán tudtam leplezni, hogy mennyire is tetszik eme tünemény, akinek éppen a csiklóját izgatom a középső ujjammal.
No nem ment ez olyan nagyon sokáig, mert itt bizony orális lecke lesz felmondva; derült ki. És valójában már el is kezdődött.
Hát nem tudom ki volt az aki először nyalókát adott a csöpp kis Alexácska kezébe, de áldom a nevét. Az évek során valószínűtlenül magas fokra fejlesztette eme tudományát, és igaz, amit mondd; tényleg imádja kényeztetni partnerét.
Jártak azok a csodás, csókos ajkak a makkomon, fürge nyelve töviről hegyire csapdosta, nyaldosta a legnemesebb szervem. Volt itt minden kéremszépen; nyelvheggyel a karima végig seprése, hosszában nyali, golyó cuppantás, zsacsesz puszi és nyalás, valmint az észveszelytő, bőnyálas mélytorok. Valami fenomenállis!
Ez utóbbit hírtelen felindulásból elkövettük az ágy szélén fejlelógatós verzióban is. Hát itt volt az első pont, hogy össze kellett magam nagyon kapni, hogy ne lőjjem tele azonnal azt az édes, arany torkot.
No nem lehet, hogy adós marajak! 180° pördítés, bugyi husss, kis hála puszi, csók, mégtöbb csók; majd lassan lefelé haladok a hadiösvényen. Ciciknél kisebb időtöltés, a már beutatott bimbókat kicsit kényezetve, kezekkel ciróka, masszázs, de azért haladjuk is tovább a piercinges pocakon át a jelenlegi uticélunkhoz.
Hopp prém sehol, ellenben van egy enyhén már gyöngyöző, irgalmatlanúl szép, pihe-puha, illatos punci. Csók a szeméremdombocskára, és akkor szabadítsuk is ki börtönéből az a pinduri, de életerős, ízletes, peckes pöcköt, és kalauzljuk el kedves vendéglátónkat orgazmiába.
Nyaltam, szopkodtam, a mélyére fúrtam nyelvem, kisvártatva az ujjaim is szerepet kaptak ebben a számomra mindig is kedves hadműveletben. Idővel valmi vátozhatott a szoba klímájában, mert nedvesedést éreztem, majd mégjobban haladva az időben egyre erőteljesebb hanghatásokat; majd Alexa teste megfeszült, kezei az enyéimet keresték. Combik zárúltak, érzékennyé vált nagyon a kis aranyos éke rózsaszirmainak...
Kis melléheverdés, majd jutalom szopi megint; most sem lett rosszabb, jelentem!
Hát most már érezni is akarom azt, ahogyan ez a gyönyörűség körbeöleli a kardom! Vegyvédelmi szerelést kértem, fel is került helyezésre, de nem ám akárhogyan; a cumis játékkal egybekötve (álldott nyalókák), és már készen is állítam.
Misziben indítottunk, kicsit előtte elméláztam, raktároztam a pillanatot a HD-n; közben dörzsisztem a cerkát a lédús alsó ajkacskákhoz. De nem is kínoztam magam tovább, egy határozott lökéssel elvesztem a mámorban...
Ott ocsúdtam, tértem némileg magamhoz, amikor kaptam a vészjelzést az agyalapiból, hogy vészesen közel vagyunk a sprickóhoz. Kicsit azért még élvezkedtem, lassabb tempóban, de muszáj volt leállnom. Csöpp pihi következett, melynek Tündérke vetett véget egy váltsunk felkiálltással, jelezte forduljak a hátamra. Gondoltam jön a paci, de kibújt a démonka a hercegnőből, amellyel alaposan meg is lepett :)
Nem paci jött, hanem életem egyik legjobb élménye, melyet még sohasem próbáltam, de mindig is ki akartam; és őszintén el is felejtettem volna kérni az előbbiek hatása miatt. No de itt kérni sem kell kérem szépen; kitalálják az ember gondolatait előre!
Száz szónak is egy a vége; gumi le, párna derék alá és már nyalta is a fenekem az édes. Furcsa, újszerű, de leírhatatlanúl csodás érzés volt érezni nyelvét és közben látni kacér, csillogó szemeit, kaján mosolyát. Közben finom kis keze lágyan siklot le és fel, le és fel, ahogyan a szellő hináztatja az ágat; az időközben éppen szétdurrani vágyó, atomkeményre duzzadt farkamon. Azt hiszem ez volt az a pont amikor kicsit szerelmes lettem eme tüneménybe! (Második alkalom, amikor majdnem elszabadultak az utódok a mindenfelé)
Majd jött a cukrozott cseresznye a habra; a prosztata masszázs. Mondanom sem kell, ezt sem próbáltam még. De hát egyszer élünk!
Hát ez már nem jött be annyira. Félreértés ne essék, nem volt rossz, enyhén kellemes is volt; de inkább csak fura; és örömmel konstatáltam, hogy nem kell még Wham számokat letöltenem és kicserélnem a ruhatáram pinkre...
No de az nem járja én nem járok abban a csini popóban!
Felgumizás után kicsit megfordultam, a fordulatszám felvétele miatt, a sunciban doggyban; majd ugyanebben a kedvencben kértem engedélyt és legnagyobb örömre kaptam is az egy lyukkal feljebb való akciózásra. Csak kicsit óvatosan, odafigyelve. Ez volt az instrukció.
Hát, bevallom ez volt mindig is és talán marad is a nagy kedvenc. Mámorító, ahogyan érzed az izmok összehúzódását, amikor a makkod áthalad a gyűrűn. A behatolás után, azonban a fenti instukció érvényét veszítette, lévén, hogy a tűzes popsi csak úgy húzta magába a cerkám!
Annyira rohadt jó volt (bocsánat a vulgáris megnyílvánulás miatt, de tényéleg nincs más szó rá), hogy pár perc után, előzetes terveimmel ellentétben; mármint, hogy egy nagy torokbaspricc után ámulattal nézem amint eltűnik a fehérje a csodás szájacskában; kénytelen voltam revideálni álláspontomat és egy velőtrázó, lábremegős orgazmussal permeteztem tele az a fantasztikus hátsót, vagyis a gumit...

A továbbiakban mosolygás mindkét részről, puszik, simi, energia nyerés, zuhanyzás és fájó búcsú. De ez sem volt szokványos, történt ugyanis, hogy a ravasz kis fruska a pogyolát ugyan felvette, de a bugyit nem. Nem bírtam ellenállni és a búcsú csók(ok) közepedte még egy kicsit megujjaztam a hercegnőm, még mindig lucskos cicáját. Legszívesebben azonnal ledobtam volna minden magamról, és ott ráfordítva a falra tettem volna megint a kedvére, a kedvemre...
De mennem kellett, szorított az idő; így lenyaltam az egyik ujjamról az édes nektárt. A másikon rajtahagytam, bár biztosan néztek páran később az utcán, de nem érdekelt, egy kicsit még akartam érezni azt a finom illatot...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel még sajnos nem volt szerencsém a társaságát élvezni; így előre elhelyeztem egy óvatlan pillanatban a borítékot az asztalon.
A hála jele jelentősen magasabb, mint az átlag; ellenben nincs extra és egy élménycunamit kapsz cserébe.
Összkép
Ha a fentiekből arra a következtetésre jutottál, hogy ez egy közepes randi volt és hogy elgondolkodom azon, hogy valamikor visszamenjek-e, akkor valamit nem jól csináltam, vagy egyszerűen nem tudok fogalmazni!
Ez egy eszméletlenül jó találka volt egy messzemenőkig odaadó, kedves, okos és aranyos csodával, aki Alexa névre hallgat.
Imádtam minden másodpercét az időnek amit vele tölthettem!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig még senki nem szavazott

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexa Dolce szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Alexa Dolce nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAlexa Dolce legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2019-01-22) : Tovig bekapta a farkamat es lent tartotta jo melyen az orra a hasammal erintkezet jo sokaig ezutan kis levegovetel es ujra ugyanez. Elhelyezkedtem az agyon es folytatta a francia mutatvanyt

(2018-11-19) : Így kicsusszantam popsijából, gumi a kukába és ismét magam elé guggoltattam, hogy játsszon vele kedvére és persze az én kedvemre is. Ismét megszólaltatta a varázsfuvolát, játszott a jojóval is én meg kézbe vettem a célzókészüléket és a slagot a szájára irányítottam.

(2016-01-22) : Jasmin úgy dolgozott a farkamon, mintha az életéért szopna. Eleinte puhán, lassan mélyen, aztán egyre határozottabban, vadabbul. Ráérzett, hogy mit szeretek. Vagy lehet, hogy ő is így szereti?

felejthetetlen: 54db
(2019-01-31) : Majd hanyatt feküdtem ő pedig a testemet csókolgatva haladt lefelé és belekezdett a franciába. Nagyon jól csinálta. Először csak nyalogatta, majd szépen lassan elkezdett szopni. Változatosan csinálta, foglalkozott a környékkel is.

(2019-01-05) : A szájában robbantam miután újfent jött egy szolid gagging. Majd fordultunk és én igyekeztem jót tenni neki, feltérképezve a húsos puncit és popsit. A hangok alapján élvezte a ténykedést, de tartok tőle hogy nem jártam teljes sikerrel.

(2018-12-08) : Franciája isteni még mindig.Én is kényeztettem persze majd ő.Egy idő után kértem a gumit és némi sikosító után bejutottam a popsijába..most ehhez volt kedvünk.Élvezte nagyon és én is.

nagyon jó: 44db
(2019-01-17) : Egyre mélyebben vette a szájába, rövidesen már a lehető legmélyebb pontig jutottam, legalábbis amit szerény méreteim engedtek :-D

(2019-01-07) : elkezdett brutálisan szopni. Rég láttam már ilyet bűvésznőt, aki teljesen el tudja tüntetni a varázspálcámat. Ezt az állapotot elég gyakran előidézte,

(2018-09-16) : Hihetetlen hogy természetesen és erőlködésmentesen tugya eltüntetni. Meg főleg amikor rám néz azokkal a szép szemekkel...nem is kellett sok idő hogy végezzen velem. Semmi pihenés nem volt, azonal folytatuk ahol abba hagytuk

: 74db
(2018-09-26) : Gondoltam, hogy szokásos koreográfia szerint beszélgetünk egy kicsit, és majd szépen kialakul az együttléthez szükséges atmoszféra. Felejtsd el.

(2018-09-10) : Az első érzésem olyan volt mintha a barátnőmhöz érkeztem volna. Bár kezdetben volt egy kis lámpalázam, ezt, kb. 2 perc alatt feloldotta a kedvessége, bájossága.

(2018-08-26) : És utána ő következet. Szó szerint bekapott. Csodálatos francia, brutális látvány, nézése és a hangok amiket közben kiadott... hat azt át kell élni.