A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Ana94

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-07-18 16:54:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ana94 +36208049967 95864 szexpartner

Tipon a 2018-07 hónapi randiján történteket írta meg Ana94 hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Konkurrens oldalon hirdet,telefont gyorsan felvette,nagyon rugalmas volt,gyorsan találtunk megfelellő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Puskás stadion közelében,nagy forgalmú főútról nyíló aránylag csendes mellékutca,villamos a közelben tesz le,kis sétával a Stadionoktól is megközelíthető. Parkolást nem néztem,én BKK,t vettem igénybe.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Újépítésű,modern társasház nem túl magas emeletén található Ana búvóhelye. Kapu és bejárati ajtó twlefonn megkapott kódokkal nyitható,Ana kedvesen elnavigálja telefonon keresztül a látogatót a helyszínre. Fürdő szép,tiszta, jól felszerelt,bár a tusfürdő mániás MT-k boldogtalanok lesznek,mert csak 6 féle tusfürdő közül választhatnak ... Szoba ls lonyha egy légtérben van,tiszta,igényes kialakítású,kényelmes francia ágy várja a vendéget,ruháka az ülőgarnitúra gondjaira bízhatjuk.
Ana94 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Belépésemkor az ajtó mögé bújva fogadott,a fotók egy részén látható fekete egyrészes bodyban. Haja a képekkel ellentétben nem sötét,hanem gyönyörű szőke volt,arca nagyon csinos,csak a diszkréció miatt hirdet arckitakaással. Az utcán bárki szívesen utána fird
1. Ana94 +36208049967 beszámoló Budapest 95864 erotikus masszázs
3. Ana94 +36208049967 beszámoló Budapest 95864 erotikus masszázs4. Ana94 +36208049967 beszámoló 2018-07-18 16:54:26 erotikus masszázs 958645. Ana94 +36208049967 beszámoló 2018-07-18 16:54:26 erotikus masszázs 958646. Ana94 +36208049967 beszámoló 2018-07-18 16:54:26 erotikus masszázs 95864
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Belépésemkor puszval üdvözölt,átadtam neki a magammal hozott virágot,és egyéb apróságokat,majd miután átbeszéltük a programot,megmutatta,hogy hova helyezhetem a holmimat,és elsiettem tusolni. Tusi,és szájvíz kúra után igyekeztem vissza alkalmi kedvesemhez,aki a franciágyon ülve várt rám,még a fogadó szettjében,ami az ismerkedő csókok és simogatások hatására lassan eltűnt a képből . Nagyon odaadóan csókolt,kedvesen simogatott,hamar úgy érezteem magam,mintha már régi ismerősök lennénk. Lassan lejhebb csúszott az ágyon,és gyengéden kényeztetni kezdte kispajtásomat. Ezt a finpm,kellemes franciát tanítani kellene! Mivel nem akartam túl hamar kispadra kerülni,átvettem én a kényeztetés sorát. Örömmel csókoltam kellemes tapintású,formás kebleit,játszottam az ingerlésre heves hegyesedéssel reagáló bimbókkal,majd délebbre vettem az irányt. Nagyon kellemes izű ,frissen borotvált kelyhecskével találtam szembe magam,boldogan kényeztettem nyelvemmel,amit hamarosan zihálva,remegő combokkal hálált meg. Ezután VV-t applikált kispajtira,és kellemes lovaglásba kezdett,miközben én vidáman simogattam kebleit,kemény popsiját,és magamban azt kívántam,bárcsak most állna meg az idő! Mikor éreztem,hogy lassan a végét járom,megkártem vendéglátómat,hogy szájjal fejezze be a mutatványt. Ő gyorsan le kapta VV-t,töbig eltüntette kispajtit,és addig el sem engedte,amíg meg nem szabadult terhétől. A srávokat nem láttam viszont. Utána mellémbújt,simi,bszélgetls,majd gyors tusi és a viszontlátás ígéretével a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban pontos tájékoztatást kaptam a virágycsokor méretéről,ami abszolút baráti,pesti átlag alatt van. Extrát nem vettem igénybe,ezt elhalasztottuk a következő alkalomra. Ajándékot érkezéskor adtam át,mivel még nem találkoztnk eddig,ez így korrekt.
Rózsacsokor
Tipon nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Anában egy nagyon kellemes,kedves lányt ismerhettem meg,aki igyekszik a vendégei kedvében járni. Ami az adatlapján szerepel,azt maximálisan teljesíti, nincs lehúzás,TP, nagyon korrekt a hozáállása. Ajánlott kategória. Még biztosan visszatérek Hozzá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ana94 szexpartner beszámolójáról


2018-07-19 12:19:52
nagyon jó beszi, és nem hogy nem megbízható, hanem pont hogy nagyon jó hogy egy nem itt hírdető lányról szól. az sem mellékes, hogy jól érezted magad, aminek nagyon örülök.
Mutasd mindet

FunkciókAna94 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2023-11-30) : Pár perc múlva kérdezte, mit szólnék egy franciához? Mondam: benne vagyok, de én szeretném neked... Nyaltam-faltam illatos, finom punciját. Nekem jó volt, őt nem sikerült lázba hoznom.

(2023-07-17) : A végén kedvesen úgy tett, mint aki elment, és helyet cseréltünk, most én vágtam magam hátra és Ana kezdett franciázni. Nekem nagyon-nagyon bejött, amit csinált. Kérésemre volt sok zacsinyali és persze sok bólogatás, ami közben nagyon ügyesen használta a nyelvét. Időnként mélyebbre is bevette, de mélytorokról szó sem volt, mondjuk előre mondtam is, hogy ez a dolog annyira nem érdekel. Előre tisztáztuk, hogy mehet a kényszerfrancia is, ennek ellenére mégis meglepődtem, hogy ha nem is nagyon durván, de azért rendesen lehetett dugni a száját.

(2023-06-26) : Technikája változatos, hol gyorsabb hol lassabb, néha finoman néha hevesebben dolgozott, ha kértem teljesen elnyelte szóval egy nagyon jó franciás kényeztetésben volt részem.

nagyon jó: 8db
(2024-02-19) : Miután megnyugtatott, hogy érezhetem ajkait, egyből vettem a bátorságot és megcsókoltam. Csókja visszafogott, olyan első randis ismerkedő csóknak mondanám. Igaz a vehemens smárolást kedvelem, amikor ventilátorként pörögnek a nyelvek,

(2024-01-11) : Kíváncsi voltam kelyhe ízére, ezért kértem, hogy engedjen a lábai közé, aminek hanyatt fekve eleget is tett. Nem estem túlságosan neki, inkább puszilgattam, nyalogattam szeméremajkait és combjait. Ana reagált a kényeztetésre, de inkább apróbb, visszafogottabb sóhajok formájában.

(2023-07-24) : Megfogtam arcát és csókra nyújtotta ajkait. Először csak lágyan, kicsiket, majd egyre jobban és nagyobbakat. Elindultak a kezeim is közben, amíg ő engem karolva dolgozott a nyelvével. Hátat fordítva nekem lekerült a melltartó és a bugyi is,

: 3db
(2023-08-22) : Önző voltam most, mert szinte rögtön kértem, hogy csillogtassa meg francia tudását akkor már egész jól éledező farkamon. Nem sokat teketóriázott, fölém hajolt, és kezelésbe vett.

(2023-05-25) : Jó technikája van. Ahogy haladt előre egész mélyre be tudta venni. Mikor már kezdett kerülgetni a vég kértem, hogy lépjünk a következő szintre. Jó megkínzott. Gumi nélkül nem bírtam volna ki.

(2021-07-25) : Elég fáradtan érkeztem és szétszórt voltam, így bár csak 7 napja történt a találka, de nem tudok visszaemlékezni, hogy milyen ruha volt rajta. Zuhanyzás után a szobában várt, vízzel k...

rossz: 1db
(2018-01-05) : Már a telefonban mondtam a koromat testalkatomat és kérdeztem,hogy nincs e kifogása a látogatásomat illetően,nem volt. Ezt a helyszínen is megkérdeztem, maradhatok? Ekkor sem volt kifogása. ...