A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-07-18 15:37:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Aquilam :)

Köszönöm a csodás beszit :) Mindig imádom olvasni amiket írsz rólam :) Nekem ez tetszett a legjobban :P 3 év? Úr Isten, öregszek :D De legalább esemény dús volt :P

Csókollak mint mindig és még jó ideig :))

Beszámoló Tia +36307539086 95863 szexpartner

Bohém2 a 2018-07 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Időben szoktam hívni, ne legyen probléma. Így simán egyeztettük az időpontot szokás szerint. Ezután már küldtem is a Vtr-t, mit kisvártatva vissza igazolt egy kis nyugtató szöveggel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIV.-ker frekventált, mégis nyugalmas utcája. Gps ismeri oda vezet. Parkolás a helyszínen. Ingyenes és van hely. Tömegközlekedés kiváló. Troli,busz és agy kicsit távolabb Hév. 2-10 percen belül minden elérhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nyugalmas, rendezett, parkosított környéken fekvő, fölújított panel. Épen lomtalanítás folyik.Használt bútorok hegyekben. Lépcsőház tiszta, a lakás pstyolat. Jó levegőjű, világos, tágas, hófehér falakkal. A szobát a nagy francia ágy uralja a szükséges kiegészítőkkel. Fürdőben zuhanykabin és fullos fölszerelés, egészen a deóig minden. Tökéletes helyszín.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Belépek, ajtó becsukódik és átkarolós mosolygós csóók és előttem a legcukibb szomszédlány. Arcának gödröcskéi kislányossá teszik, mit ellensúlyoz smaragd zöld szemeinek tág pupillájú kívánós nézése.Szája résnyire nyitva és kivillannak szabályos fogai. Vörös haja vállára omlik. Belefúrom orrom és nagyot szippantok finom illatából. Lompim máris mocorog és tolakszik, mint éhes iskolás uzsonna osztáskor.
Bőre kicsit sötétebb, napbarnított. A melltartó pántjainak helye jól kivehető. Keblei csodásak. Nem csak külsőleg. Van súlyuk mégis úgy állnak ahogy kell. Lába kecses, popsija kemény, tenyérbe illő. Hozzám bújik és agyam kikapcsol. Már csak és csakis Ő létezik. Az odaadó, kívánatos bomba nő.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 95863 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 95863 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2018-07-18 15:37:57 erotikus masszázs 958635. Tia +36307539086 beszámoló 2018-07-18 15:37:57 erotikus masszázs 958636. Tia +36307539086 beszámoló 2018-07-18 15:37:57 erotikus masszázs 95863
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
A külső első mondatának folytatása. Szemüvegem leveszem és mellei közé fúrom fejem: oly ronda vagy,hogy nem bírlak nézni, a feneked csapni való és csapok. Csóók és nevetve indulunk kézen fogva befelé. Csoki a fésülködő asztalra és beszélgetünk. Tiám leül én vetkőzöm. Kikísér a fürdőbe. Miközben teszi be az ajtót utánam szól: siess.
Mit ne mondjak, nem szoktam lazsálni a zuhany alatt, de most megkettőztem igyekezetem. Egyértelmű volt, hogy mindketten kívánjuk egymást. Fürdőből kilépve fölnézek és ott áll előttem az oldal egyik legszebb lánya. Ez a 3D-s látvány mindég lenyűgöz és már karomban tartom csóókok közepette. Mellei, bimbói mellkasomat ingerlik. Egyik kezem markolja a csodákat, másik punciját kutatja. Nedvesedik.
Nem bírtam magammal és hanyatt döntöm. Csóók majd cickók. Fantasztikusak. Csak kis mozdulat ide-oda, hogy egyik se járjon rosszabbul. Lapos hasi is megkapja a magáét aztán a comb belsők. Nem sokat időzök mert lábai lassan, de egyértelműen nyiladoznak és elém tárul csillogó, kissé megnyílt puncija.Figyelem arcát. Ahogy finom puszi után megnyalom, mimikai izmai táncot járnak, arcán szétterül a mosoly. Nem megy gyorsan, tudom és azt is, hogy ha ügyes vagyok egy csodás, az oldal leg hangtalanabb orgazmusát láthatom. Kitartóélvezkedésem jutalma, hogy Tiám remegve ívbe feszül.Bal kezemben melle, jobbal fenekét markolom és finoman szünetekkel nyalom szűnni nem akaró nedvét. Egyedien élvez.
Oldalt fekve fonódunk össze. Imádom ilyenkor csóókját. Fékevesztett. Nem spórol nyelvével sem és Ő lábával én karommal szorítjuk, húzzuk egymást magunkba.
Csillapodunk és már araszol lefele. Keresztben ráfordul lompimra és kezdetét veszi egyedi franciája. Szopja, nyűvi érzéssel, élvezettel. Nyelve pörög makkom körül, míg keze a golyszikat morzsolja finoman. Cuppog, nyalakszik és élvezet közeli szinten tart.
Hagyom had csinálja. Látom élvezettel teszi én pedig remegek és széles szájjal vigyorgok. De aztán gondolok egyet és hátára fordítom és combjai közé fúrom fejem. Nyalni kezdem lucskos punciját. Most nem kell sokat ügyködnöm. Ívbe feszül, de nem viszem végig. Fölcsúszok és csóók. Csóókja szinte" haragos", de máris keresztbe, csak most a másik oldalamon. Úgy szopja lompit,hogy az idők végeztéig tudnám élvezni. Közben simogatom, markolom mindenét.
A látvány sem átlagos így gumiért nyúlok és kezébe adom. Pikk, pakk fölvarázsolja. Egy kis síkosító és már ereszkedik is. Szemből ül belém. Melleit szopogatom mint csecsemő, majd csóókba forrunk össze. Mindeközben feneke jár, mint motolla. Puncijával szondázza lompit. Hosszában,majd körkörösen a rögzítést ellenőrizve. Szemei résnyire nyílnak. Összemosolygunk és csóók. Érzem lompi csak dagad, gondolom a büszkeségtől, de nem addig a! Pózt váltunk. Simán fordulunk messzibe. Dolgozgatok, de Tia lábával magába húz. Na ekkor már nem érdekelt, hogy hosszabban. Fék elszabadult és dugtam Tiát egészen a végkifejletig. Így maradtunk jó ideig én rajta, Ő alattam. Lefordultam és takarítás mindkét oldalon. Fogyott a száraz törlő. Talijaink azért is különlegesek, mert a fürdőből kijövet után az aktus befejezéséig nincs hang. Egymásra koncentrálunk és kitaláljuk, egymás gondolatát, a másik mit szeretne. Nem önkielégítés, egymás kielégítése a cél és ez csodálatos.
Össze bújtunk, de inkább Tiám beleém. Ilyenkor mit érzek inkább nem részletezném, egyéni szociális probléma. Beszélünk mi mindenről, főleg a történtekről uccsó talink óta.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem lényeges. Mit kapok tőle az a lényeges és az nem átlagos.
Rózsacsokor
Bohém2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Több mint három éve ismerjük egymást. Tiámat a sors ajándékának tekintem. Ha nem ismerném szegényebb lennék. Pedig nem csinál semmi különöset, csak adja magát, velem van az óra minden pillanatában. A barátnőm, a szeretőm, a kedvesem a társam és én hasonlóan érzem. Ettől oly különlegesek a vele töltött óráim. Hogy írom veszem észre a szétterülő mosolyt az arcomon. Remélem még sokáig leszel nekem. Csóókollak

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2018-08-01 20:13:35
Mindkettőtökre jellemzően magas színvonalú beszámoló.

2018-07-19 19:08:06
Irodalmi magaslatokat ostromlod az XXX műfajban, garatula a beszihez és az élményhez is!

2018-07-19 18:50:30
ápám tényleg jó a szó kicsend! már nem merek irni miután olvastam miket irsz a Hölgyről ! de ez biztos hogy meglátogatom és szét kurom :)

2018-07-18 22:20:02
Evvel a remek beszámolóval ismét felülmúltad önmagadat , még Tia is elérzékenyült olvasva pompás kalandotokat !

2018-07-18 21:46:09
Mondhat itt bárki bármit, leszólhat jó beszámolókat azzal, hogy túl van ömlengve, meg hogy túl hosszú, nem kell velük foglalkozni. (A többségük még az alap fogalmazással is küzd)
EZ AZ IGAZI BESZÁMOLÓ, amit te most beküldtél, részletgazdag, lényeget kiemelő, olvasmányos és úgy általánosságban tökéletes. Így kell ezt csinálni.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 28db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.