Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-07-17 01:55:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 95834 szexpartner

bartolomeus a 2018-07 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem éppen nemes gondolatok jutottak az eszembe tegnap, amikor az oldalon szemezgetve a szexi alakú és nagy mellű Jázmin hirdetését megláttam és a régi pornós jellegű találkozásunk emléke újra felelevenedett bennem. Sokkal inkább a jó bőnyálas, mélytorkos franciára és a mocskos szavakkal telített vad dugásra emlékeztem, amikor Jázmintól kölcsönzött szavakkal élve engedtessék meg majdnem szó szerint idézni azt az aktus közben szájából kitörő obszcén kifejezést, hogy: „felnyársalta magát a kőkemény f@szomon.” Így már előre tudtam, hogy most biztosra megyek, mert Jázminnál nem érhet csalódás, amikor egy –alaptermészetemmel ellentétben álló- pornós jellegű találkozásra vágytam.

A telefonhívásomat tegnap délelőtt azonnal fogadta és a már régi találkozásunk óta elfelejtett „matekot” is tisztáztuk. Nagyon rugalmas lány az általam javasolt aznapi kora délutáni egy óra hosszás időpontot hezitálás nélkül csupán néhány perces módosítást kérve rögtön elfogadta. VTR-s kommunikáció és megerősítés lehetőségét nem találtam az adatlapján, így a beszámolók „gyártásában” való tevékenységemet előle titokban tartva, a honlapunkat kívülről kukkoló egyszeri átlagos makker látszatának inkognitóját fenntartva érkeztem a helyszínre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
GPS-ben megjelölt úti cél az Árpád-hídtól nem messze található. A lakhelyem utcájára lépve azonnal borult az autóval való megközelítésre vonatkozó eredeti elképzelésem. Ugyanis a környéken mindenhol beállt utakat láttam, nem lehetett a dugókból kocsival semelyik irányban sem egérutat nyerni. Agyam GPS-e újratervezés menüpontjára kattintottam és a metrót dobta ki szorult helyzetem megoldásaként. Azonban újpest irányába már régen jártam metróval, oda mindig autóval érkezek.

A következő váratlan meglepetés az engem szállító „panda” Lehel téren való megállásakor ért, miközben a hangosbemondó a metrópótló járatokra való átszállásra felszólító rögzített üzenet monológját harsogta. Az Árpád-híd lábától már a mobilom GPS-ét igényeltem a lehető legrövidebb 10 perc alatt még teljesíthető gyalogos útvonal megtalálásához. De a végső cél előtt a célegyenes sétálóutcájában már sprintelő üzemmódú „állóképességbeli próba” teljesítésével kellett ráhangolódnom a Jázminnal való találkozás során az általa diktált franciázásának tempójára. Délidőben és a napsütésben alaposan leizzadtam, de a tervezett célidőt sikerrel „megfutottam”.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Következő megpróbáltatás a célépületbe való bejutáskor a kapucsengő nyomkodásakor következett. Ugyanis egy belső kis méretű műanyag- és egy külső fémborítású nagy méretű kapucsengő tábla található. Az épület bejáratánál Jázminnal mobilon kommunikálva sikerült kiválasztanom a megfelelő nagy fémtáblát, azonban a megadott kapucsengő kódszámának utolsó számjegyét nem vette be a „szerkentyű”, így máshova csengettem be. „Gyors tűzoltás igényeltetik, a franc egye meg hol lehet kinyomni ezt a rohadt kütyüt?”- gondoltam magamban. A csengő gomb is félig le volt kopva, a törlés gomb jele egyáltalán nem látszódott, végül autodidakta módon sikerült kitalálnom, hogy melyik gomb lehet az, és két-három másodperc csengetést követően megnyomnom azt. Tisztelt makktársak nem elfelejteni, hogy a helyszínre való megérkezéskor már a kapucsengőnél kéretik keményen nyomni, ugyanis Jázminnál még a fémtábla gombjai sem veszik be a puha, erőtlen nyomkodást.

A lifttel felérve és az ajtón belépve egy nagyon pöpec kis luxus kecó tárult a szemem elé, amit hosszasan nem volt időm tanulmányozni, mert Jázmin és a rakoncátlankodó kis kutyusa kötötte le a figyelmemet. A háziállat apró termetén nevetve ámultam el, akinek szexi gazdája akarata ellenére nem volt sok ideje rossz helyen lábatlankodni, ugyanis Jázmin fél kézzel felkapta és a nappali szobába visszalépve egy méterről óvatos és jól kiszámított mozdulattal hajította a kanapéra a „kis jószágot”, nehogy testi épsége megsérüljön, miközben „pofátlanságáért” egy mondattal vonta kérdőre őt.

Jobbra nyílik a fürdő és a légkondival felszerelt hűtött tetthely. Praktikusan felszerelt és mégis elegáns berendezésű mindkét helyiség. A nem nagy, de mindenhez megfelelő tágasságú szobában franciaágy uralja a teret, előtte mobil fogastartó, mellette szekrény törülközőkkel és az ágyvégen éjjeli szekrény ébresztőórával. A fürdőben tágas kádban lehet zuhanyozni, tusfürdő, szájvíz, műanyag pohár és minden egyéb megtalálható, ami a jó randi előkészületéhez szükséges. Mindenhol tisztaság, rend és igényesség.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Jázmin hosszú szőke hajú bombázó. Barna szeme, arca vonásai és stílusa emlékeztet a civil életemben egy jófej lányismerősömre, akinek Jázminhoz hasonlóan nagyon csípem a búráját, de sajnos neki közel sincs olyan jó teste, mint Jázminnak. Ugyanis Jázminnak a rendszeres testedzés perfektül hozza az elvárt eredményt. Vékony teste talán a legszűkebb derékba vékonyodik össze, amit valaha láttam. A megfelelő méretű feneke is pontosan gömbölyödik, ahogy kell. A kemény, gigantikus méretű, szimmetrikus félkörben kiemelkedő szilikoncicik garantálják Jázminnál a mocskos szavak említése nélkül is az aktus ideje alatti erekciót. Szája talán feltöltött, de ennek megítélésében nincs megfelelő gyakorlatom. Bőre egyenletesen barnára szolizott. Tetoválás található a testén, mely kis méretű és egyáltalán nem zavaró.

Jázmin piros pántokból összetákolt kis semmiségben fogadott, mely a hirdetése 3. és 5. számú képein látható és csupán a testének intim tájékát, fenekének „bevágását” és hasfalát vékony csíkban takarta ki, így kinézete által már érkezésemkor megkezdődött a szexuális inzultusom.
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 95834 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 95834 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2018-07-17 01:55:59 erotikus masszázs 958345. Jázmin +36707423697 beszámoló 2018-07-17 01:55:59 erotikus masszázs 958346. Jázmin +36707423697 beszámoló 2018-07-17 01:55:59 erotikus masszázs 95834
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Rövid ráhangolódó beszélgetést és egy pohár ásványvíz elfogyasztását követően mentem zuhanyozni. Visszatéréskor Jázmin már az ágyon fekve várt rám. Felkerekedett hozzám, amikor az ágy szélénél álltam és röviden csókolóztunk. Határozott ajakhasználattal, hevesen és mély nyelvesekkel nagyon jól csókolt, időnként nyelvemet a saját nyelvével kelepcébe szorította. Testemen lefelé haladva puszilgatott, amíg legnemesebb részemhez nem ért.

Farkamat szinte habzsolva falta fel, amikor bőnyálas, vad, pornós szopásba kezdett, közben szexi hangokkal vehemensen nyögdécselt. A makkomat szájában satuba szorította, majd azt elengedve tövig engedett orrával a hasfalamat koppantva. Lenntartott egy darabig, pár centit kifelé csúsztam és nyelvével a makkomat ingerelte, miközben végig a szájában tartott, utána bólogatott rajtam. Néha levegőt is vett, nyálát köpködve csorgatta vissza falloszomra, miközben én is hangot adtam élvezetemnek, kéjesen hörögtem, majd artikulált szavakkal is sűrűn biztattam őt megkezdett tevékenysége folytatására.

Mindezt Jázmin iszonyatosan felfokozott F-1-es pilótákat megszégyenítő gyorsasággal és sebességgel művelte, és egy szemernyi kétséget sem hagyott bennem afelől, hogy a francia tudása és a férfi fallosz érzékeny pontjaira vonatkozó tudása igen alapos és meglehetősen pontos. Ilyen széles franciás technikai repertoárral is ritkán találkoztam. Kérés nélkül kezdett bele a környék kényeztetésébe a golyóimat is szájában eltűntetve cuppogtatta, eközben a keze sem tétlenkedett, hanem a makkomat a fitymafék körüli megfelelő pontokon intenzíven masszírozta. A bal lábammal az ágyon támaszkodtam és kissé lehajolva a kemény mellét markoltam, amikor ő ismét a nyelvével végignyalva a rudamat és annak végére érve teljesen eltűntetett és vadul ki-bejáratot garatjában és az előbb leírni próbált magas szintű orális gyakorlatokat ismételte kezével a környék izgatásával is besegítve. Amikor érezte, hogy közelítek a csúcshoz, akkor a tempót fokozta és érkezésemkor a makkomat és fitymafékemet szorosan befogta, ami a hangos kiáltásommal is érthetően kifejezett elementáris erejű élvezésemhez vezetett. Hagyott lenyugodni a szájában és csak ezután ment ki magát rendbe szedni, míg én is odabent magamat letöröltem.

Visszaérkezésekor Jázmin felajánlott egy hátmasszást, amit örömmel fogadtam. Krémmel bekenve kezdte, közben laza, kötetlen beszélgetést kezdeményezett. Érdeklődő kérdéseimre mindig kedvesen válaszolt. Ha nagyon belelendültem a beszédbe, akkor udvariasan kitérve engedet szabad utat a szófosásomnak. Néha kicsit elcsendesedve élveztem a masszázst ugyanis Jázmin nem csak a „déli tájékot”, hanem a hát anatómiáját is a gyakorlatban tökéletesen ismeri. Senkit nem láttam még ilyen tehetséggel és játszi könnyedséggel, fél kézzel masszírozni és a csomókat ennyire spontán kitapintani. Azért teljes körű masszázsra nem volt idő, de háti és nyaki gerincem melletti izomkötegeken végighaladó óvatosan erőteljesebb mozdulatok kifejezetten jól estek. Egy pillanatra elgondolkoztam annak lehetőségén, hogy dobni fogom a masszőrnőmet és lecserélem Jázminra.

Regenerálódásomat követően kezdődött a második menet. A hátamra feküdtem és Jázmin a korábban már leírt módon kényeztette a falloszom. Ennek újbóli ismételt leírásával már nem bibelődnék tovább. Sokatmondó, hogy amikor Jázminnak én is felajánlottam a kényeztetést, akkor ő szépen kérlelő hanglejtéssel mondta, hogy : „Hadd szopjam a f@szodat!” Szerintem valami leírhatatlan döbbenet ülhetett ki az arcomra a meglepettségem kapcsán, de nem akartam kegyetlenkedni falloszom után sóvárgó vendéglátómmal, így kérésének „nagy kegyesen” :))) engedtem, miközben ő szájával újra tövig nyelve habzsolt engemet.

Amikor már kellően kiélveztem a szituációt, és Jázmin is elégedett volt a tevékenységének kellő keménységű eredményével, akkor a védelmet felhelyezte és kérésemre belém ült és jól meglovagolt. Melleit magamtól megragadtam, de ő felém hajolva mégis tovább biztatott: „Markold meg jól a kemény csöcsömet!” A felnyársalásra vonatkozó bíztató jellegű obszcén szöveg most elmaradt, de az eredmény nem. Jázmin speciális csípőmozdulatok alkalmazását követően egyre vadabbul vágtázott rajtam, amikor a csúcs közelébe értem már ő is szexi hangokat kiadva derékban felülve kiegyenesedett rajtam és én ismét elélvezve „nagyot mentem”, miközben ő előre-hátra irányuló csípőmozgásokkal facsart ki teljesen engemet. Lenyugvásomat követően engedett el és szállt le rólam. Egy perces szusszanásomat tisztálkodás követte.

Miután lezuhanyoztam, Jázmintól elköszöntem. Mivel még belefért az időkeretbe, ezért távozásom előtt még két relatíve rövid, de nagyon jó, nyelves csókot kaptam, miközben a cickó formájáról mintát véve, búcsúzóul azt is jól megfogdostam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az átlag feletti csokrot három extrával egészítettem ki a csóknak, szájba élvezésnek és mélytoroknak megfelelően. Terebélyes bokréta, de ezzel arányosan Jázmin kivételes testi adottságai és kiemelkedő szintű technikai képzettsége is magasan az átlag felett szárnyal. Legelső találkozásunkkal ellentétben most nem kérte előre, de fürdés után még az érdemi programunk megkezdése előtt elhelyeztem azt.
Rózsacsokor
bartolomeus nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A Jázminnal való együttlét a nagy mellek és franciás élvezetek rajongói számára kihagyhatatlan lehetőség. A kiemelkedő testi adottságok elképesztően magas szintű technikai tudással és szexkultúrával társulnak. Mindenkit megkérek, hogy a legjobb értelemben felfogadva értse azt, amit most írok: Ennyire profi és rutinos nővel még nem találkoztam, aki mindent tud a szakmájáról és a férfi testről. Lazán, könnyedén, szinte a kisujjából kirázva részesített a jelentősen átlagfeletti élvezetekben. Randink során egy tökéletesen megtervezett és végrehajtott koreográfiát tapasztaltam, menetközben mindent észrevett és kontroll alatt tartott. Mindennek meg volt a megfelelő helye is ideje. Az ettől őt estelegesen eltérítő váratlan szituációk sem lepik meg, hanem ezeket is nagyon könnyedén kezeli.

Most nem törekedtem barátnő feelingre, de azért a jó dugáson kívül vágytam egy minimális intimitásra. Ezt Jázmin nagyon jó érzékkel és pont a megfelelő mértékben hozta, nem tolta túl a barátnő feelinget, amiből pont annyit tett bele, hogy egy percig se legyen „szolgáltató” jellegű érzésem. Úgy éreztem, mintha a jófej, laza csaj-haverom, akinek most éppen nincsen állandó barátja, megkért volna engem, hogy ugorjak fel hozzá egy „karbantartásra”, aminek én eleget tettem és meglepődve tapasztaltam: hogy nem is gondoltam volna, hogy ő ilyeneket is tud… Köszönet érte Jázmin, és megemelem a kalapomat a tudásod előtt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2018-08-06 16:25:17
Terjengős nagyon. Rövidebb lényegre törőbb jobb lett volna. A kevesebb néha több.

2018-07-19 08:40:31
Hasznos és információdús beszámoló, kellemes, de mértéket nem ismerő stílusban.

2018-07-18 21:36:06
kevesebb tobb lett volna..........................

2018-07-17 17:15:21
Lassan olyan kategória is kell majd hogy tökéletes beszámoló, mert a jól megírt már nem hozza a legmagasabb értéket! Ilyen nőről, ilyen beszámolót olvasva ez pont a tökéletes.

2018-07-17 16:13:45
Köszönöm szépen GreyKrisztian!

A te véleményedre különösen sokat adok.
Mindig ámulattal olvastam a műalkotásaidat.
Beszámolóim írásában az általad kijelölt, szinte már iskolateremtővé vált irányvonalat próbálom képviselni.
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 79db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2023-01-03) : Eldobta a krémet és nekiállt, de ez Uraim, nem a hóbeleflancos francia volt, hanem az igazi szopás. Mélytorkosan, köpködve, kényszerfranciásan, úgy ahogy ő azt szereti. Pörgette a nyelvét, hamar hadrendbe állitott és szerettem volna mindenhogyan is torkoztatni.

: 176db
(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.

(2023-12-05) : Tenyleg hihetetlen, faradhatatlanul tuntetett el ujra es ujra, majd megint es ujra. Az, ahogy latod, hogy azzal a gyonyoru vastag ajkaival vegigszalad a farkadon, teljesen eltuntetve azt, majd ott marad lent kicsit

(2023-10-25) : Igaza van, ezt tényleg nem lehet tanítani, tehetséggel kell születni hozzá. Közben kibújt félig csipkés fehérneműből, hogy tudjak a melleivel játszani. Hanyatt fektettem, és teljesen kicsomagoltam. Finom piercinges punciját nyaltam.