Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-07-04 10:44:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm neked édes, a rengeteg jó beszámoló pedig a ti érdemetek is, hisz ha ti nem vagytok nem csinalhatnám azt amit a legjobban szeretek. Várlak vissza (bringával) téged szeretettel, hogy folytassuk tovább az étlapot :)))))))))) Millió Csókom neked addig is és mégegyszer köszönöm :*

Beszámoló Rubi +36208005501 95607 szexpartner

joybiker a 2018-06 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Rubi már régóta fent volt a bakancslistámon, többször beszéltünk is, de általában túl későn próbálkoztam és nem ért rá. Sajnos nem tudok több nappal előre tervezni. Most viszont minden összejött, elsőre felvette a telefont, és aznap délelőttje szabad is volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az Örs vezér térhez közel a tömegközlekedés is egyszerű, autóval érkezve pedig bőven van hely a környékbeli utcákban. Most viszont szokásomhoz híven kerékpárral mentem, amit ugyan a lakásba nem lehet felvinni, de a zárható belső udvar egyik félreeső sarkában nyugodtan tudtam otthagyni egy fali gázcsőhöz lakatolva.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tágas, hangulatos lakásban fogadott, ahol hatalmas franciaágy csábít a rosszalkodásra. Az ágy mellett kis asztalon többféle üdítő várja a szomjas vendéget. Tiszta, jól felszerelt fürdőszobában zuhanyozhattam, ahol illatszerboltot is megszégyenítő mennyiségű tusfürdő közül választhattam.
Rubi külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Rubi gyönyörű lány, igazi bombázó. a képeken is vadítóan néz ki, de élőben még inkább. Elbűvölő tekintete, tökéletes alakja elvarázsolt. Imádtam tetőtől talpig.
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 95607 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 95607 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2018-07-04 10:44:44 erotikus masszázs 956075. Rubi +36208005501 beszámoló 2018-07-04 10:44:44 erotikus masszázs 956076. Rubi +36208005501 beszámoló 2018-07-04 10:44:44 erotikus masszázs 95607
Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Fürdés után az ágyon várt és kacéran mosolyogva rámnézett és kényeztetni kezdett. Fölém hajolt és azonnal tövig nyelte legnemesebb testrészemet. Éreztem, hogy elsőre nem fogom sokáig tartani magam, ezért kértem, kicsit vegyen vissza a tempóból. Gyengéden végignyalogatta hímvesszőmet, majd lejjebb csúszott és a szerszámtáskát vette kezelésbe, azaz szájalásba. Csodálatos érzés volt, ahogy szívta-nyalta golyóimat. Kacéran megkérdezte, szeretem-e lejjebb is, de mire válaszoltam volna, már a fenekemet ostromolta nyelvével és eszméletlen popókényeztetésben részített. Szinte megdugta a fenekemet a nyelvével. Újra a szájába adtam a farkamat és koppanásig bukott rá. Ekkor már nem is akartam visszatartani az érzést, hagytam, hogy megtörténjen és az élvezet csúcsára repített. Az egész testem elzsibbadt a kitörő orgazmustól és ő csak mosolygott rám angyali szemeivel.

Üdítővel kínált, beszélgettünk kicsit, amennyire tőlem telt, mert alig jutottam szóhoz. Mikor látta, hogy magamhoz térek, simogatni kezdettük egymást és combjai közé hajolva belekóstoltam mézédes puncijába. Nyelvcsapásaimat hálás sóhajokkal fogadta. Megfordult, hogy ő is elérje farkamat és kölcsönös franciázással folytattuk. Előttem hanyatt fekve, fejét hátra hajtva dugtam a száját. Az első lövés után általában tovább bírom tartani a másodikat, ezt kihasználva hosszú percekig élvezkedhettem rajta. Úgy döntöttem, hogy az első alkalommal nem használom ki a bőséges étlapon rejlő lehetőségeket, inkább maradok csodás ajkánál és nyelvénél. Egyre hevesebben torkáig toltam farkamat, amit probléma nélkül elnyelt. Éreztem, hogy közeleg a vég és újra útjára bocsátottam nedveimet. Mondanom sem kell, egy cseppet sem láttam viszont.

Kis pihenő után Rubi úgy látta, tehet még velem valami jót. Újra ajkai közé vette és pazar nyelvjátékkal életre keltette a velem egykorút. Tudásának teljes tárházát bevetette, tövig benyelte, nyelvvel cirógatta a makkot, teljes erőbedobással szopott, amitől újabb orgazmust élhettem át, de ejakuláció nélkül, mert a tár addigra kifogyott.
Nem volt egyszerű összeszednem magam, de lejárt az időnk és szenvedélyes csókkal búcsút vettünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi elején diszkréten a szekrény polcára tettem a rendkívül baráti mértékű rózsaszálakat, amivel nem is foglalkoztunk többet.
Rózsacsokor
joybiker nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rubi vele töltött idő alatt végig nagyon kedves volt, szinte megszólalnom sem kellett, minden gondolatomat kitalálta. Hihetetlen, hogy fiatal kora ellenére olyan empátiával és szexuális kultúrával rendelkezikamit eddig az érettebb korosztályú hölgyeknél is ritkán tapasztaltam.

Csodálatos volt ez a délelőtt. Lassan másfél évtizede látogatom a szextündéreket, de Rubi személyében egy igazi gyöngyszemet fedeztem fel. Remélem, találkozunk még és étlapjának további fogásait is kiélvezhetem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


2018-07-05 17:09:47
Puszika Zozi :)

2018-07-05 10:58:23
Igazán kedvcsináló beszámoló. Továbbra is, vagy egyre inkább várom, hogy eljussak Hozzá! :)
Mutasd mindet

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 25db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

nagyon jó: 37db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 68db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,