Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Vivien27

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-07-02 14:33:03

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien27 +36206112880 95559 szexpartner

Ronnie94 a 2018-06 hónapi randiján történteket írta meg Vivien27 hirdetővel
Egyeztetés
Még hónapokkal korábban nem őt hívtam ugyan, de vele beszélgettem. Felajánlotta, nézzem meg az adatlapját. Megtörtént, vissza is hívtam. Telefonban nagyon magas frekvencián szóló hangja van, mint ha nagyon rövid, feszes hangszálai lennének. Akkor abban maradtunk, legközelebb akkor hívom, ha mennék. Nemrégiben ez is megtörtént. Az időpontot aznap kicsit ide-oda tologattuk, de végtelenül rugalmas volt.
Megközelítés
Angyalföld, az ezerszer megénekelt Béke tér közelében egy csendes mellékutcában lévő társasház. Nagyon diszkrét, nyugodt környezet, parkolóhely a környéken töménytelen mennyiségben rendelkezésre áll.
Helyszín
A társasházban a kapukódot kétszer kéretik használni, a lift gyors és csendes. A lakás egy hatalmas nappali amerikai konyhával kombinálva, a hálószoba közepes méretű, a szobában kellemes félhomály, illatgyertyák, az ágy elég két embernek akár arra is, egymáshoz se érjenek, ha úgy hozza a helyzet. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel (igyekeztem nem nagyon összepocsolni a padlót). Tusfürdőből ha egy van, az is elég. Itt több volt. A törülköző nagyon puha, szájvíz, eldobható fogkefe jelzésértékűen, természetesen használatba került.
Vivien27 külseje
Megírták már róla, hogy magas. Pláne a magassarkúban, amiben fogadott. De ez így nem igaz. Vivien nem magas, ő … nagy. A szó legjobb értelmében A magasság és a súly is stimmel, de ilyen paraméterekkel egy minimum teltkarcsú hölgyet kellene előzetesen vizionálni. Itt erről szó sincs. Hosszú lábak, hosszú karok, lapos has, kerek popsi. Minden egy kicsit nagyobb az átlagnál, de tökéletesen feszes, ruganyos rajta, ha valaki beleharapna, ott maradna a foga, de a nyoma nem. Arckitakarástól kéretik nem félni, nagyon helyes, bájos arca van, gyönyörűek a fogai. És amiről nem esett még szó: a világtörténelem legszebb mellei közül az egyik pár jelenleg az övé. Az átlagos méretnél természetesen ez is nagyobb, tökéletes formájúak, feszesek, kicsit sem gravitálnak, érintésre, simogatásra a bimbók nagyon jól reagálnak, élmény dédelgetni, puszilni. Keresheted a külsőn a kivetnivalót, csak éppen nem fogod megtalálni.
1. Vivien27 +36206112880 beszámoló Budapest 95559 erotikus masszázs
3. Vivien27 +36206112880 beszámoló Budapest 95559 erotikus masszázs4. Vivien27 +36206112880 beszámoló 2018-07-02 14:33:03 erotikus masszázs 955595. Vivien27 +36206112880 beszámoló 2018-07-02 14:33:03 erotikus masszázs 955596. Vivien27 +36206112880 beszámoló 2018-07-02 14:33:03 erotikus masszázs 95559
Action
A fürdőből visszatérve az ágyra heveredve apró simogatásokkal kezdődött az ismerkedés. Apró finom puszik után jött a valódi nyelves csók. A technikája hasonló, mint amit anno a környéken egy másik lánynál már élvezhettem. Nem foglalkozik az ajkak egymásra simulásával, a nyelvét rögtön átdugta a számba, birtokba vette a nyelvemet. Nem igazán ez a kedvencem, de első randin elfogadom, különösen azért, mert nagyon finom, sima nyelve van. Mikor már eléggé felhúzott, akkor lejjebb haladt és belekezdett nagyon finom, simogatós, kéz nélküli franciájába. Óvatosan haladt lefelé, egyre mélyebbre véve, közben időnként a szemkontaktust is tartva. Miután ez egyáltalán nem volt ellenemre, hagytam, hogy így érjen a vég. Vártam, hogy kimenjen, vagy a helyszínen tüntesse el papírtörlőbe, amit ilyenkor el kell, de rögtön beszélgetni kezdett. Miután rákérdeztem, a lehető legtermészetesebb módon közölte, ő bizony mindig lenyeli.
A szünetben csevegtünk. Szeret és tud is csacsogni, de mielőtt még ránk esteledett volna, megkérdezte, nekikezdjünk-e egy újabb beható ismerkedésnek. Hasra fordítottam és egy darabig elidőztem a hátán majd leginkább a popsiján. Érdemes itt egy kis időt eltölteni, nagyon szép ívű, feszes és kerek feneke van, nincs ellenére, ha kényeztetik. A bugyit levarázsolva hanyatt fordult és kicsit széttárta a lábát, mintha viszonzást kért volna. Kérni sem kellett. Először a hasával, majd a combjaival foglalkoztam egy kicsit, majd óvatosan belepusziltam a csikló környékébe. Halk sóhaj nyugtázta, megérkeztem. Diszkréten irányított, a sóhajai először gyakoribbá váltak, majd a sóhajokat felváltották a halk, majd egyre hangosabb nyögések. Időnként lenyúlt a kezével, a kezeimet kereste, majd egyre intenzívebb csípőmozgás és hangosabb kiáltások következtek. Ekkor előbb egy, majd két ujjamat is bevetettem a nemes cél érdekében, míg végül egy elnyújtott, nagyon mély hörgéssel jelezte, célhoz ért. megvártuk, amíg az érzékenység egy kicsit csillapodik, addig felvarázsolta a gumit. Lovaglásban kezdtük. Hatalmas iramot diktált, igyekeztem alá is dolgozni, de a ritmusunk eléggé eltért egymástól, talán emiatt is ajánlotta, váltsunk doggyra. Itt szintén elég heves iramot diktált, majd misszionáriusban folytattuk, lábát a nyakamba rakta. Ha lett volna idő egy elnyújtott aktusra, akkor a siker sem maradt volna el a részemről, de óvatosan jelezte, hamarosan lejár az időnk. Többször is voltam csúcsközelben, de éreztem, ennyi idő kevés lesz, így végül kiegyeztünk döntetlenben.
Egy újabb tusolást követően az ajtóban egy futó csókkal és egy hatalmas öleléssel búcsúzott és még egyszer megköszönte, hogy sikerült nekem is örömet okoznom. Ezután már nem volt más hátra, az ajándékba kapott csokikkal a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
A régi pesti átlagnak nevezett ajándék (legközelebb csokit is viszek, ha már kaptam) egy átlagon felüli élményért.
Rózsacsokor
Ronnie94 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon klassz, közvetlen nő, aki végig rád figyel, de azt is jelzi kedvesen, de nagyon határozottan, hogy időre jöttél. Az együtt töltött idő alatt azonban te vagy számára a fontos. Abszolút megérte, ha úgy adódik, szívesen visszamegyek. Ha fogad.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2018-07-01 09:23:25

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien27 szexpartner beszámolójáról


2018-07-03 12:45:57
Kíváló beszid megerősítette személyes tapasztalatomat :)

2018-07-03 11:39:53
Hasznos információk, elegendő részlet, jó stílus. Együtt: jól megírt beszámoló. A TP mennyire volt TP?

2018-07-03 11:16:52
Tökéletesen sikerült leírni milyen hölgy is fogad az ajtó mögött plusz jó lett a beszámoló egésze is!

2018-07-03 10:06:58
Nagyon jó kis beszit írtál. Nem túl hosszú, nem ömlengős, mégis benne van minden fontos. Köszi!
Mutasd mindet

FunkciókVivien27 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-02-10) : Finom meleg várta a kezemet , amit szépen dudorodó csikló is jelzett. Mindezek közben tovább folytatuk a nyálcserét mert ez nem puszikák voltak, sőt Ő volt aki elég erőteljesen dugta át a nyelvét.

felejthetetlen: 6db
(2019-05-08) : Vivientől egyre mélyrehatóbb franciát kaptam, néha teljesen eltüntetve és lenntartva ,ekkora már teljesen megkeményedett szerszámomat.Fogtam a fejét és kis kényszerfranciásan dugtam a száját

(2019-03-24) : A fürdöszoba meglátogatását követöen sürü ölelkezésbe kezdtünk, s elcsattant pàr szájra puszi is. Lehuppantunk aztán az ágyra, miután kiegyenlítettem a ruházatunkban még fennálló...

(2018-08-26) : Akkor azonban átvette a kezdeményezést, és megismételte a nagy sikerű franciaórát. Kicsengetés előtt azonban gumit húztunk, és páros tornagyakorlatokat mutattunk be.

nagyon jó: 13db
(2019-07-28) : Na de utana visszatert nem volt szarakodas. Agyon en hanyat o Mar tizedmasodperc alatt rajtam csokok, Simi és mar jatszott szerszammal

(2019-07-01) : A golyókat sem hagyta ki ez nagyon tetszett. Néha felhúztam magamhoz tövábbi csókokat lopva és beletemetkeztem a gyönyörű cicikbe. Majd megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi de én kértem, hogy hagyjon engem is nyalakodni előbb.

(2019-05-25) : Vad csókok után megszabadult a felsőtől (ez kicsit nehezen ment mert szűk volt, de elmondása szerint ez a kedvence) és kezelésbe vette az ezredest. Remek a franciája, több technikát is váltogat, de kérésemre pont úgy csinálta, ahogy szeretem

: 19db
(2019-09-20) : Pici pihegés után cseréltünk és most ő vett kezelésbe. Nagyon finom a franciája. Bőnyálas, változatos. Eltüntette, amennyire csak méretem engedte és időnként cicijéhez dörzsölte kis barátomat. A golyókat sem felejtette ki.

(2019-08-21) : Miután ezzel megvoltunk, hagytam, hogy ismét ő vegye a kezébe az irányítást, pontosabban a szájába :). A rövid francia lecke, alatt változatos technikáról tett tanúbizonyságot. Volt, hogy teljesen bekapta és volt, hogy csak a végét, csinálta csak kézzel is és a tövét, illetve a golyókat se hagyta ki teljesen.

(2019-08-16) : nagyon ügyesen franciázik a telt ajkaival. Mélyen és beleélősen csinálja, amit akár végig is vihettünk volna, de nem akartam, hogy így legyen vége. Gumit húztunk, pacival kezdtünk. Ahányszor a tekintetünk összeakadt, mosolygott rám. Nagyon szerettem, ahogy rám néz azokkal a gyönyörű szemeivel.