22
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 7-23
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
290
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
111
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Normál
185
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 8-20
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
70
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Sendy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Sendy

+36307930995

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-06-18 02:14:54

Mstyle
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Sendy budapesti szexpartner hirdetőről (IX. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
Telefonon - egyszerűen elértem. Kiírás szerint is elérhető volt, első csörgetésre felvette és már itt szimpatikus lett a kommunikációja.
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
9. kerület frekventált részén található - autóval lehet gond a parkolás, de gyalog érkezve rengeteg összeköttetéssel rendelkezik (metró, villamosok), így nem okozhat gondot. Az instrukciók a megközelítésre hibátlanok, nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Randi helyszíne:
Régi polgári lakás kívülről, igényesen felújított belülről. Abszolút megfelel minden követelménynek, ami egy ilyen lakás felé támasztható lehet.
Sendy külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Igazi MILF, a képek fedik a valóságot, de a lényeget nem mutatják meg. Ugyanis a kisugárzása olyan farokállító, amit az ember csak nagyon ritkán tapasztal és egyből megadja az együttlét alaphangját.

Arc abszolút rendben, kacér és mosolygós típus.
Action
Aktus:
Csók:
Gumis francia:
squirt:
Ujjazni:
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Natúr francia (előjátékként):
Mélytorkos francia:
Gondolom azért, mert riportokban újonc vagyok, de 'jó' titulusnál magasabbat nem adhatok, pedig a hölgy minimuk felejthetetlen kategóriát érdemelne. Kár érte, remélem ez később korrigálható.

Pedig nem az első nő, akivel dolgom volt - sőt nem is az első lány az oldalról, csak a kalandok rögzítésében nem jeleskedem. De ha valaki kedvéért, akkor érte érdemes megtörni a csendet.

Kezdjük onnan, hogy mindig tudatosan választok, esetében a 3 legnagyobb fetish-emből 2-t már az adatlapon kipipált - spriccelős punci és sorozatélvező - így számomra nem volt kérdés a választás. Esetében ez nem csak reklám - mint sok más lánynál - hanem szinte alulvállalás, ez a két kifejezés nem fedi azt a csodát, amire ő képes.

Az elején beszélgettünk, ebben is jó partner, kommunikatív, könnyen rád hangolódik és éreztet egy olyan vibrálást, amitől már érintések nélkül mozdul a nadrágban a farkad. Általában ilyenkor én már szeretek eleve szexuális témáról beszélni, megadja az alaphangulatot, nála a spriccelés képessége és ezzel kapcsolatos gondolataink voltak a terítéken.

Aztán a beszélgetés érintésekbe, az érintés csókba folyt át, abba az érzéki csókba, amiből sosem elég, újra és újra többet akarsz. Amikor kellően kiélveztük a csak csók fázist elindult lefelé megnézni milyen keménységet okozott. Eljátszott vele, a legjobb fajtából, mélytorok, változatosság, kézhasználat csak az élmény fokozása kedvéért a megfelelő stratégikus pontokon - igazán nem volt könnyű ezek után nem darabokra szedni őt.

De türtőztettem magam, először meg akartam én is kóstolni ott lenn és kitapasztalni a spriccelést, amit elmondása szerint a túlnyomó többséggel így tud átélni. Meg hozzá kell tegyem számomra a női élvezés érzése a legnagyobb afrodiziákum, így nem is volt kérdés a következő közös lépcsőfok. Rendkívül jól reagál a kényeztetésre, 1-2 percen belül már hatalmasat élvezett és a spricc sem maradt el. De mohó vagyok, folytattam amíg újabb néhány nem követte az elsőt és már szét nem akart robbanni a farkam a tudattól, hogy mindjárt benne leszek.

Ekkor váltottunk, fölé másztam és védelmet kértem, amihez kellett pár pillanat mire visszazökkent a világba a hatalmas élvezésektől, de kuncogva megtalálta. Innentől bejártuk a teljes palettát, részéről orgazmus orgazmust ért, s úgy éreztem minél szenvedélyesebben szeretkezünk annál nagyobbakat élvez - így engem is magával ragadott az élmény.

Mint kiderült elvetemült vagyok, mert sikerült aktus közben is spriccelésre bírni... mit sikerült, gyakorlatilag a menet felétől folyamatosan spriccelt és tocsogóssá áztattuk az ágyat. Amikor pedig elege lett azokból a pózokból ahol inkább én irányítottam, akkor fölém ült és meglovagolt. Megdöbbentően jól bírta, már néha én fáradtam el a nézésébe, hogy mit művel, nem ha még nekem kellett volna annyit mozogni. Végül itt is egy fantasztikus spricceléssel zárt, az egyik legnagyobb orgazmusa végén miközben benne voltam arcon és testen végigspriccelt úgy, hogy egy pillanatra sem jöttem ki belőle.

Ezt az élményt még néhány pózt váltva párszor megismételtük, alig győztünk betelni egymással, s ha az időm nem ér véget talán még mindig élvezne. Legalábbis rajta biztos nem múlna a dolog :)
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Korrekt. Telefonban előre jelezte az **t, amit egy szóval sem említett a végéig, így utólag letettem az asztalra a távozásom előtt. Érték arányban pedig jócskán emelhetne, ugyanis az egyik legjobb élményt adja, amivel valaha találkoztam és ezzel pontosan tisztában is van.
Összkép
Volt már dolgom sorozatorgazmusra képes nőkkel, találkoztam már spriccelőkkel is, de ilyennel még talán soha. Az orgazmusképessége messze a legjobbak között van, akikkel valaha voltam és minél többet élvez, annál könnyebben élvezett újra és újra. A spriccelése pedig esküszöm kifogyhatatlannak tűnt, lehet egyszer kipróbáljuk meddig tart :)

Abszolút ajánlott, ha valaki magabiztos, remek kisugárzású nőt keres, aki ezekre az adottságokra képes, akkor megtalálta. Nem sok ilyen van, 1 kezemen meg tudom számolni hányat ismertem valaha - kincs mindegyik és ő az egyik legfényesebb közülük.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Sendy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-06-20 05:53:39
Nagyon jó kedvcsináló, gondolatébresztő beszit írtál. Köszönjük.

2018-06-18 16:14:28
Odatettem magam, de én eleve azért választok ilyen partnert, mert egyszerűen arra izgulok, hogy a partnerem élvezi. De nem hiszem, hogy egy beszámoló rólam kell szóljon, sokkal inkább a hölgy hozzáállásáról, képességeiről, adottságairól :)

Örülök, ha valakinek tetszett az írás. Világos, hogy rendszerszinten miért nem engednek magasabb osztályztatot adni egyből, de épp azért írtam beszámolót, mert sokkal jobb élményt kaptam, mint valaha másnál itt az oldalon - ez billentett át. Ezt nem hiszem, hogy befolyásolnia kéne, hogy a korábbiakat nem írtam meg. Így most úgy érzem kicsit lehúztam azt a hatalmas élményt, amiben részem volt, mert a többség csak a címkéig jut el, hogy 'jó'. Ami azért nem fedi a valóságot közel sem.

2018-06-18 14:28:07
Tetszik a beszámolód, jó a stílusod. Írj többet, majd lesz lehetőséged magasabb osztályzatot is adni. Csak így tovább!

2018-06-18 12:13:47
Fantasztikus élményről egy nagyon jó beszi íródott.

2018-06-18 11:41:48
Szuperlativuszokban irsz, de en is ugy erzem , jogos a dicseret a sorozatelvezes es spricceles miatt, gondolom, te is odatetted magadat!

FunkciókSendy legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-03-10) : A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte.

(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 3db
(2018-10-15) : Aztán lefektetett, majd olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy az hihetetlen. Kezét keveset használja és úgy eltünteti a cerkát, mintha ott se lenne. Környékkel is foglalkozik,

(2018-10-09) : Kicsit még simogattam, puszilgattam, majd fordultunk, és kaptam egy kellemes franciát. Nem akartam túl sokáig élvezkedni, nehogy túl korán vége legyen ezért javasoltam, hogy gumihúzás után kerekedjen felülre,

(2018-05-20) : Itt már éreztem hogy keményebben szopott és próbált mélyebbre bevenni. Nagyon élveztem ténykedését. Gumi húzás után missibe kezdtük. Lassan vettem be szűk punciját,

: 10db
(2019-01-07) : Ezután ő vette kézbe a dolgok további alakulását. Ismét ajándékot kaptam tőle, viszont most egy nagyon izgató francia formájában. Lágyan vett szájára, a környéket sem kihagyva,

(2018-11-16) : Ezt követően elkezdett szopni melynek hatására felállt a vastag szerszámom és begumizta és rám ült. Nedves punciját hevesen toltam ,s ziláltan rámhajolt,

(2018-09-22) : De hiába kérésem, Sendy ráfogott a családi ékszerre és az én ténykedésem csak az ismerkedő, körbenyalós, mélytorkos, zacsikényeztetős érzéki franciája után következhetett.