Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-05-08 20:28:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 94724 szexpartner

Nyüm a 2018-05 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Még tavaly korábbi rendelőjében találkoztunk először, viszont bánatomra elköltözött az üveghegyen túlra. Így mikor megtudtam, hogy a környéken lesz dolgom kaptam is a telefont. Nem tudta felvenni, de rövidesen visszacsörgetett, (ez nálam nagy piros pont) szerencsémre rám ért, így gyorsan fixáltuk is a részleteket.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedésről nem nyilatkoznék mert nem használom, viszont a GPS megtalálja a házat, parkoló van bőven,(ingyenes) árnyékba is lehet állni, ez a közelgő hónapokban jól jöhet, ha valaki nem akarja a 70 fokos kocsiban rásütni a kezét a kormányra induláskor.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kevés emeletes panel nem túl sokadik emeletén, tiszta rendezett lakásban, világos színek dominálnak. Összehajtott törülköző és szépen rendezett ágy mutatta, hogy itt bizony várták a jöttöm. Szobában van még egy fehér komód, meg egy piros kis székféleség, amit talán be is lehetne vonni egy-két pózhoz, de most nem próbálkoztam vele. Fürdőben tágas zuhanykabin, a népszerűbb tusfürdők megtalálhatóak. Tip-top minden.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mint azt láthatjuk Tiának elképesztő alakja van, mert a képek nem sokat bíznak a képzeletre, talán csak a bájos arcát az állandó mosollyal. Bársonyos bőr, illatos mindenhol és a punci borotvált, igazi főnyeremény.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 94724 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 94724 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2018-05-08 20:28:14 erotikus masszázs 947245. Tia +36307539086 beszámoló 2018-05-08 20:28:14 erotikus masszázs 947246. Tia +36307539086 beszámoló 2018-05-08 20:28:14 erotikus masszázs 94724
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Vetkőzés után kicsit leültem az ágyra beszélgetni, majd irány a fürdő. Fürdőből kilépve már meztelenül várt rám. Ej, de meg tudnám szokni, ha otthon is így kellene kijönnöm a zuhany alól :)
Lassan indítottunk simogatás, csókok először állva, majd az ágyon. Később délre vettem az irányt hogy kényeztessem. Hanyatt fekve lehunyt szemmel fogadta ténykedésem. Csak légzése üteméből és csípője mozgásából, (aránylag kevés infóból) kellett dekódolnom hogy jó úton haladok-e. Eltartott egy kis ideig de megtaláltam a helyes utat ;) Megfeszült, megremegett, majd kezét odatéve jelezte hogy elértük a megállót.
Cseréltünk és oldalról fölém hajolva kezdett foglalkozni velem. Fenomenális ahogy csinálja, pont jó erővel, remek ütemben és még akkor is körbe tudja nyalni a nyelvével, mikor a szájában van, csillagos ötös. Közben úgy helyezkedik, hogy mindenhonnan hozzá lehessen férni. Nem is hagytam sokáig mert hamar végem lett volna. Ehelyett gumi szerzés után missziben lett hamar végem. A látvány és a mozgása sem semmi, de ráadásul lenyúl és a golyókkal is játszik közben.
Tisztálkodás után beszélgettünk, ha nem figyelek oda lehet el is dumáltuk volna az időt, mert remek partner ebben is, kínos csendre nem kell számítani. Második kör szintén rövid franciával indult, de ezúttal ő került felülre. Sajnos itt sem húztam sokáig, úgy látszik ez egy ilyen nap volt.

Hosszú időre mentem, így még volt hátra bőven, ezért rövid szünet után rákérdeztem, hogy megpróbálja-e feléleszteni a századost még egy körre, mire óriási mosollyal kérdezte "Hú, Tényleg?". Talán bóknak vette, hogy harmadik körre is érzem a kedvet,(hozzáteszem joggal veheti annak) mindenesetre nekem nagyon jólesett a reakciója.

A már ismertetett franciával hamar meglett az eredmény és sikerült egy hosszabb futamot rendezni, de elmenni már nem tudtam. Eljött az időm is így irány a zuhany.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Végén rendeztem, apró kis ajándékkal fűszerezve, talán ezt nevezik az új átlagnak. Szó se esett róla.
Rózsacsokor
Nyüm nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Gyönyörű, kedves, mosolygós, figyel a vendégre, az ember tényleg az ajtón kívül hagyhatja a világot egy kis időre míg vele van. Ha ismét a közelben lesz dolgom meglátogatom, ha Ő is úgy gondolja.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2018-05-11 13:44:44
Ez bizony egy nagyon jól megírt beszi, igaz a külsejéről keveset írtál.

2018-05-10 22:32:58
Kösz hogy részletezted a franciatechnikáját, mert ez amit írtál róla nagyon izgalmasnak hangzik!
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 28db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 45db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.