Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-05-07 20:52:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 94698 szexpartner

jozsi5 a 2018-05 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
feneketlen mélytorok
Egyeztetés
Elérhető:
5
Hivtam, a barátnője vette fel, megegyeztünk egy kb. másfél órával későbbi időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Navigáció pontosan a házszámhoz visz. Hétköznap délelőtt volt parkolóhely bőven.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Az emeletre érve kissé bizonytalan voltam merre tovább, de egy szemfüles szomszéd útbaigazított. :)

Panellakás, pici, tiszta fürdőszoba, többféle tusfürdő, zuhanyfüggöny. Tetthely franciaágy, mellette a falon stratégiai magasságban elhelyezett tükör. Ruháknak szék. Az inghez hozott nekem külön vállfát, apró figyelmesség.
ALICE külseje
Alice nagyon vékony, talán vékonyabb is mint a képeken. Cici pici, de a vékonyság ellenére szép kerek fenék.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 94698 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 94698 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-05-07 20:52:16 erotikus masszázs 946985. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-05-07 20:52:16 erotikus masszázs 946986. ALICE +36307482875 beszámoló 2018-05-07 20:52:16 erotikus masszázs 94698
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Pornós feeling:
5
Fürdésből visszatérve egy trükkös fehérneműben fogadott, egy nagyjából madzag vastagságú ruhadarab, ami az elenyésző anyagmennyiség ellenére bugyiként és melltartóként is funkcionál.

Állva kezdtünk csókolozni, nagyon-nagyon finom, puha, érzéki csókokat váltottunk, teljesen barátnős volt. Eltávolítottam az apró ruhácskát, símogattam a testét mindenütt, és ő is engem. A nagyajkakat széthúzva simogattam a csiklóját is. A punci környéke szupersima, semmi borosta.

Az ágyra ülve felhelyezte az óvszert, és nekiállt a franciának, én kértem így. A farkam már acélos volt az eddigiektől. Hamar letolta a torkába, tövig, orrát a hasamba fúrva. Finom puha volt a torka, nem éreztem a fogát sehol. Egy darabig hagytam, hogy torkozzon a saját ütemében, egyszer-egyszer megmarkolva a fejecskéjét átvettem pár mozdulatra az irányítást, és dugtam a torkát, de csak finoman, valahogy nem akartam vadulni, olyan ártatlan volt. Amikor kicsit öklendezett, akkor a kezemmel elengedtem a fejét, és húztam volna ki a farkam, hogy szusszanhasson egyet, de ő a seggem után kapott, és úgy húzta újra a torkába a farkam. Kértem, hogy folytassuk a tükör előtt, nem kellett kétszer kérni, térdre vetette magát a padlón, és úgy torkozott/dugtam a torkát tovább.

Kívántam a csupasz punciját is, hanyatfektettem, ő felhúzta magasra, test mellé a lábait, teljesen feltárva nekem punciját, én pedig lassan tövig dugtam neki miután a makkommal kicsit simogattam a csiklóját.

Nagyon felizgatott a pici teste, érzéki csókjai, folyamatos nyögdécselése, közel voltam a véghez.Hogy tovább tartson, teljesen lelassitottunk, alig-alig mozogtam benne, néha ki-kivettem a farkam, ráfektettem a hasára, a golyókat a puncinak nyomva, aztán vissza punciba, lassú mozgásokkal. Sokáig azért ilyen lassitott mozgásban sem bírtam, misszionáriusban ért a vég a puncijában az óvszerben.

Zuhany, ásványvíz és angolos távozás
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon megbeszélt, nem kérte előre, de előre leraktam a szekrényre.
Rózsacsokor
jozsi5 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon finom a torka, izgatóan fiatal és vékony a teste, nagyon felhúzott. Remélem mehetek még :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2018-05-21 16:13:46
Jóra nyomtam, mert az action részt szépen leírtad, de a külsőről még olvastam volna. Illetve az utolsó két bekezdés sem lett túl sokat mondó.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 86db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.