Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-04-12 14:10:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Fere! Én a te beszámolóidon mindig nagyon jókat nevetek, persze nem rosszindulatból, hanem az ahogyan fogalmazol egyszerre élvezetes és humoros képet ad az átélt percekről. A botmixeres kifejezés eszembe se jutott volna, de most hogy mondod :D tényleg olyan! Másoknak is ajánlom ezt a kis csoda rezgő játékszert, aki szereti ha egy nő is nagyokat élvez! Nagyon kis praktikus, persze az első akivel ezt próbáltam az te leszel! Na ez is egy ritka hogy egy pasi elmondhatja magáról hogy vele volt valami az első mert már rengeteg dolgot kipróbáltam! Most ez is pipa! A leírtak valósak nehéz is bármit hozzátenni hisz tudjuk jól nagyon részletesen fogalmazol. Valóban tükör mániám van ez egy kis perverzió nálam élvezem nézni a dolgokat nekem ez olyan mint egy kis pornó, persze mellékesen az sem zavarna ha menne. Én egyszerre gondolom magam barátnős feelinges de közben pornós nőnek. Valóban az átlag felett dolgozom de ez valamilyen szinten garancia arra hogy szakadt emberek, meg akárki az utcáról nem fog beesni hozzám. Valamint mivel elég kevés vendéget fogadok adott hogy nem vagyok elhasználva. Vigyázok a kis puncikámra, hogy csak a jót kapja meg!!! Nagyon nagy mértékben olyan emberek jönnek akiket már ismerek. Fere az eltöltött percek emlékezetesek remélem legközelebb is kipróbálunk valami újat, az sem kizárt hogy most én foglak meglepni valamivel! :) Puszi drágaság!

Beszámoló Misty VIP +36305476995 94272 szexpartner

Fere a 2018-04 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
3
Értesítés érkezett és örömmel vettem tudomásul, hogy visszatért! Üdvözöltem a falán, majd telefont ragadtam és hívtam. Jeleztem felé érkezési szándékom, szerencsére támogatta az ötletem. Tudtam jól hogy ennek ellenére nehéz lesz a bejutás hozzá, ezért sokat próbálkoztam, végül egy héttel későbbi időpontot beszéltünk meg. Nehéz elérni ami nem véletlen, de megéri a várakozás.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
A térkép alapján senki ne kezdje tervezni az utazását, mert a kis kéjlakja máshol van! Jól ismert lakótömb a kerületben, amely szomszédságában tankolni és lubickolni is lehet. Az autóm már ismeri a környéket, remélem miatta gyakran tévedhetek még erre!? Kötöttpályás közlekedéssel is megközelíthető, buszok is járnak a főúton. A parkolás ingyenes, viszont vadászni kell a helyeket.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Új épület nem túl magas szintjén, ráadásul a lift is közel van, így nem kellett sokat vonszolnom magam a tömény szex után. A szobában romantikus hangulatvilágítás, a falon az ágy hosszúságában mindkét oldalon tükör az élmények fokozására. Fürdőben szájvizekből és tusfürdőkből bőven akad választék, tökéletes hely egy kis mókázásra.
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nehéz pár mondatban összefoglalni, hogy milyen nő Misty az Erotika Úrnője, de megpróbálok pontos képet adni róla! Árad belőle a szexualitás, ennek ellenére egy végtelenül kedves, intelligens nő, akinek már a hangja is csábító! A Szirének énekével hasonló hatást vált ki belőlem, amikor felveszi a telefont és csak annyit mond; Na helló! Az illata nagyon kellemes, lehelete édes és amit az ágyban művel....az valami brutál jó nekem!
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 94272 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 94272 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-04-12 16:18:26 erotikus masszázs 942725. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-04-12 16:18:26 erotikus masszázs 942726. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-04-12 16:18:26 erotikus masszázs 94272
Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
A megbeszélt idő előtt megcsörgetett, hogy már nem bírja féken tartani magát, szóval rohanjak fel hozzá! Szedtem a lábaimat ahogy csak bírtam és amikor megpillantottam a kis piros rucijában azt mondogattam, hogy csípjen meg vagy harapjon belém, mert nem hiszem el, hogy ismét láthatom! Csókot kaptam ami után nem tudtam eldönteni, hogy ez álom vagy valóság!? Cipőlevétel után követtem a szobába, ahol ajkaink ismét összeforrtak, majd időt kérve tusolni mentem.

Visszatérve a szobába az ágy mellett álltunk, simogattuk és csókoltuk egymást, közben Misty kiszabadította melleit és felkínálta kényeztetésre. Mindketten kedveljük az édes perverziót, ezért egy kis mellcsókolgatás után kértem a nyálát, amit a kinyújtott nyelvemre csurgatott, én pedig a saját nyálammal együtt a melleire nyaltam. Beindultunk mind a ketten, ezért az ágyra húztam.

Az ágyon feküdtem és nem kertelt nagyon, egyből végig nyalta a virágom szárát, s közben úgy helyezkedett, hogy a falon lévő tükörben nézegette magát. Nyálával meglocsolta, majd ajkai ölelésébe kerültem és amikor ez a pillanat bekövetkezett tudtam jól, hogy a „Leszophatlak Fere??” privát kisfilmem következő epizódjának sztárjára leltem rövid casting után. Annyira finoman és érzékien csinálja, megvan a barátnő érzés, és egyben a pornós hatás.

Érezni akartam már, így az általam vitt gumi és péniszgyűrű felkerülése után helyet is foglalt a nyergemben, majd lovagolni kezdett. A melleit az arcomba nyomta, a nyálát a nyelvemre juttatta, ami a legfinomabb folyadék volt abban a pillanatban. Markoltam a popsiját és a melleit, ő pedig élvezkedett és nézte a tükörben ahogy a péniszem nedves puncijában jár ki és be. Láttam és éreztem rajta, hogy jól érzi magát. Kis időre a tükörrel szemben oldalról fölém guggolt és gyönyörködött a látványban ahogy szexelünk.

Gerincre vágtam és úgy hatoltam be nedves nunijába. A péniszgyűrűt a puncijához szorítottam miközben rezgett mint egy botmixer, a másik kezemmel a csiklóját izgattam és finoman, teljes hosszban járattam benne a farkam. Folyamatosan a nyálam köptem a puncira és azt hallgattam, ahogy nyög és csábító hangján bíztat, hogy dugjam meg jól, mert imádja!
Ráéreztem a gyenge pontjára, így nemsokára el is élvezett és tolt el magától, de megnyugtattam, hogy bízza rám, finom vagyok! Elég gyorsan hadra fogható, nem kell neki pihi, ezért folytattuk tovább. Imádta a rezgő gyűrűmet és mivel sorozatélvező ha megtalálják a gyenge pontot nála, szóval ismét elélvezett. Hihetetlen, de folytattuk tovább...

A száját és a melleit kívántam, ezért úgy helyezkedtem, hogy megkapjam az édességet. Imádom a csókját és szex közben gyönyörködni lehet benne, ahogy élvezi az együttlétet. Folyamatosan mondta mit és hogyan csináljak, mert nemsokára eléri a következő állomást, majd a fülembe súgta, hogy utána le akar szopni és élvezzek a szájába.

Ahogy közeledett az orgazmusa felé, egyre erősebben karmolta a testem, végül letolt magáról, mert elélvezett. A hátamra feküdve ismét a szájába vett. Rengeteg nyálat köpött rá, amit le is nyalogatott, majd koppanásig eltüntetett. Számomra ez nagy élmény, mert kevés nő tud eltűntetni teljesen. Szereti a játékszert, imád vele játszadozni és szerintem mindegy neki, hogy a szájában vagy a puncijában van, mert mindenhol jó neki. Most a szájában voltam és élvezettel szopta, nézte közben magát a tükörben, majd amikor érezte, hogy nemsokára elélvezek jó mélyen bevette. Éheztettem magam a randi előtt, így rengeteg spermát lőttem ajkai közé, amit le is nyelt. Utána finoman a nyelvével tisztára nyalta.

Tisztálkodás után az ágyon feküdtünk és pettingeltünk. A nyelvek hancúroztak egymással, a kezek feltérképezték a másik testét, de sokáig nem pamacsoltunk, a szájába kerültem ismét! Szavakat nehéz találni arra, hogy mit élek át, amikor látom és érzem ahogy örömöt okoz nekem! Imád szopni és jól is csinálja!
Felhúztuk a gumit és a gyűrűt, majd nyeregbe pattant megint. Misty egy igazi loVagina! Kihúzta magát, közben a melleit gyúrta, néha a tükörbe pillantott és nézte ahogy lovagol rajtam. Nagyon szép látvány ahogy vonaglott rajtam és foglalkozott magával.
Hátulról szerette volna folytatni, de érezni akartam a leheletét, látni az arcát miközben szeretkezünk és csókot lopni tőle, így ismét a hátára feküdt én pedig a bio vibrátort a nedves punciba toltam. Jó ötlet volt a játékszer bevetése, élvezte ahogy én is minden pillanatát az együttlétünknek. Orgazmusa közelében bevetette az ujjacskáit, nyálat köptem rá, majd kis maszti és erősebb lökés után ismét elélvezett.

Felhúztam tükör pózba, hogy legyen egy kis levezetés, de húzta magába a farkam, közben a szájával majdnem fel is falt. Az ágy feletti órán láttam, hogy kevés időnk maradt hátra, pedig mind a ketten bírtuk volna még tovább, így viszont ajkai finom játékára vágytam.
Letérdelt az ágy elé, én pedig a szélén ültem. Élvezettel kezdett szopni, köpdöste és tekintetünk néha találkozott a tükörben. Át kell élni amit művel finom ajkaival, nem lehet visszaadni pár mondatban. Tövig nyelte péniszem és ahogy pörög a makkon a nyelve, miközben ajkai ölelésében voltam már nem volt sok hátra. Rossz ütemben érte végzetem, pont torokra vett, amikor a szájába élveztem miközben a szemembe nézett. Így sajna nem nyelte le, mert öklendezett tőle, de a látvány így is szép volt, ahogy a romantikus félhomályban a farkamra visszafolyt spermától és Misty nyálától lett édes nedvet lenyalogatta rólam, amit egy csókkal jutalmaztam.

Időnk végére jártunk, együtt mentünk fürdeni és a zuhany alatt még egy kicsit játszadoztunk, majd Misty egy hosszú csók után magamra hagyott, de még visszafordult az ajtóból és kacsintott! Öltözés közben egy kis beszélgetés, majd szomorú elköszönés, de a gyűrűmet nála hagytam, hogy ha magányos pillanatában egy banánra húzná, akkor „átélheti" a randinkat újra.
Elszámolás
Megérte:
4
Telefonon történt beszélgetésünk alatt a fülébe súgtam, hogy mit szeretnék átélni, ő pedig mondott rá valamit. A jelenlegi fővárosi átlag feletti, és ha az extrákat is kimerítjük, akkor a régi városi átlag dupláját elérve lehet részünk egy Misztykus randiban.
Rózsacsokor
Fere nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Közel 5. éve nem voltam a közelében, nem érezhettem illatát, csókját és azt a mérhetetlen szex iránti vágyat, amit ad magából és amit kihoz belőlem. Régóta fájt már rá a fogam, na és persze más is! Szerencsére most itt van és Flamex szavaival élve kijelenthető, hogy egy legenda visszatért! Úgy érzem megünnepeltük a viszontlátást, de még nincs vége a kalandozásainknak, mert nemsokára vissza kell térnem hozzá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2018-04-14 10:09:55
Freude! Na az kéne még csak, hogy még ő is újra! :-P

Fere! A sorrend valóban lényegtelen és beküldtem az én újratalálkozásomat is.

2018-04-14 08:24:00
Freude!

Ne ma'! Tudnod kene!:P

2018-04-13 22:17:39
Nincs szép hugicája ,ő olthatná az iránta érzett vágyakat? :)

2018-04-13 20:45:50
Ez egy nagyszerű beszi! érte! Eszembe juttatta a régi emlékeket Mistyvel kapcsolatban, úgyhogy ideje ismételni, bár sejtem milyen nehéz lesz eljutni hozzá.

2018-04-13 15:43:13
apollobrown!

A sorrend lenyegtelen!Az a fontos, hogy az Erotika Urnoje ismet itt van es hodolhatunk szemelyenek!;)
Turelmetlenul varom a beszamolod!:)
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 41db
(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

(2023-05-23) : Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra,

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.