A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

anita

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-04-11 20:33:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló anita +36307175040 94266 erotikus masszázs

NO-KECMEC a 2018-04 hónapi randiján történteket írta meg anita hirdetővel
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Előző nap hívtam, egy kedves kolléganőjével sikerült beszélnem. A tájékoztatás majdnem bájcsevejbe fordult. Ez nagyon tetszett, pláne mikor az általam kért időpont szabad volt. Ebben a szalonban valahogy olyan könnyű beszélgetni a lányokkal. ( Egy másik hölgynél már jártam itt dettó olyan érzésem volt mint ha régi ismerősök lennénk) A barátnő kérte, erősítsem meg az időpontom egy SMS-el. Aznap reggel megtörtént. Meglepi volt, hogy Anita válaszolt is. Mégpedig szeretettel vár. Már itt tetszett a dolog mert általában erre a lányok már nem válaszolnak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Tőlem, kb 15- 20 percre dolgozik a hölgy. Ha a környékre megyek, mindég csúcsidőn kívül próbálok időpontot kérni. Parkolás nehézkes, lehet próbálkozni de ha nincs időd már parkolót keresni menj egyből a Mamutba. 5 perc séta sincs, de ez tuti!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Dupla kapus beengedés. Tájékoztatnak a hölgyek a magas földszint veszélyeiről. Itt már több kolléga elvérzett. Mivel lakásfelújítás előtt állok még sok ötletet is tudtam meríteni a szalonból. Tökéletes tisztaság, harmónia, modern kivitelben. Most jön a fürdő. Itt nyugodtan szét tudtam nézni, mert egyedül voltam. Kerestem a hibát keményen csak, hogy valami negatív dolog is legyen a beszámolómban. Néztem a tusoló ablakán lehetséges vízkő cseppeket. (nem volt) . Néztem a csempék közt lehetséges foltokat. ( nem volt) Mosdón az eseteges pohár nyomot. (nem volt) Feladtam mikor már mentem volna kifelé, vissza fordulva láttam, a tökéletes harmóniát az általam gondatlanul szétfröcskölt vízfoltok teljesen felborítják. Esküszöm ha láttam volna felmosót én feltörlöm! A második tusolásnál már nem volt vízfolt. Szerintem felszáradt. :-) Azért most nem volt tökéletes a harmónia! Az egyik tusfürdő nem állt párhuzamosan a többivel és eltűnt az általam szájöblítéshez használt eldobható pohár. Rögtön rájöttem az említett tusfürdőt én használtam, ezért szégyenkezve magamon szépen beigazítottam. Na de hölgyeim, hol a poharam? Szerintem ezt meg kellett volna kérdezni, hogy szabad-e eltüntetni vagy esetleg ezt szeretném még használni! :-)
anita külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Én a fotói miatt próbálkoztam nála időpontot kérni. Leginkább a komoly arca és a gyönyörű feneke tetszett. Nagyon mázlista vagyok, mert abban a ruhában fogadott, amit a fotóin a vonzóbbnak találtam. Fogadásomkor szemüvegben volt (hú de tanárnénis látvány volt) kézfogással üdvözölt és puszi, innen onnan. A tanárnénis érzésnek vége is volt! Barátnős hozzáállás?
1. anita +36307175040 beszámoló Budapest 94266 erotikus masszázs
3. anita +36307175040 beszámoló Budapest 94266 erotikus masszázs4. anita +36307175040 beszámoló 2018-04-11 20:33:16 erotikus masszázs 942665. anita +36307175040 beszámoló 2018-04-11 20:33:16 erotikus masszázs 942666. anita +36307175040 beszámoló 2018-04-11 20:33:16 erotikus masszázs 94266
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Erre a részre én simogatós masszást és bújós dörzsölődést kértem. Tökéletesnek éreztem, amit a kérésemnek megfelelően kaptam. Ilyen szép feneket ritkán lát az ember ezért szerettem volna inkább én masszírozni azokat a szép félholdakat. Engedte is és az ölelgetéseim elől sem volt kifogása.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Teljesen kész vagyok tőle! Olyan csókokat kaptam és adhattam amitől még most is gőzöl a fejem! Csak nagyon ritkán fordult nyelvesbe, de ezeket igazi kényeztetős csókoknak és nem pusziknak éreztem! Szegénykémnek nagyon meg kellett velem küzdenie, de folyamatosan ingerelt valamilyen módon.
Végül a szájával sikerült elég érzéki lágy módon a fellegekbe repíteni. Hát azért én is nyalogattam az édes punciját, háton és hason fektetve is. HMM de finom volt! Fentebb a barátnős hozzáállást kérdőjelezetem? Na azt most is! A barátnődtől soha nem kapsz annyi kedvességet odaadást, figyelmet, erotikát, érzékiséget egyszerre. Szeretem úgy alakítani a szeánszaimat, hogy az időm vége előtt kb 15 perccel meg kérem a hölgyet nézzen nekem fürdőt. Ez csak azért van mert nem szeretném ha nem ő küledene el és tarthassam az illúziómat,én látogattam meg és én távoztam. Itt nagyon nem így volt! Beszélgettünk és már kértem a fürdő nézést. Nagyon kellemesen tovább beszélgettünk és a végén még teával vagy kávéval kínált. itt már tényleg tartottam attól, hogy lejár az időm és tényleg kirak .Már sajnálom amiért nem fogadtam el a kávét
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Részemről. Kerekítettem . Csak a kapott élményekért
Rózsacsokor
NO-KECMEC nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Amit a fotókon látsz azt megkapod. Sok sok tejszínhabbal a tetején

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés anita erotikus masszázs beszámolójáról


2018-04-15 17:06:12
Az írás személyes gondolatokat tartalmaz, szinesen bemutatva Anitát és a helyet. Rendben, de a minősítést ezek után csak jó kategóriában sorolni,azt nagyon nem tudtam mire vélni, ez akár felejthetetlen is lehetett volna az én olvasatomban.

2018-04-14 11:39:10
Elnézést kell kérnem Anitától a besorolás miatt!!! Valahogy nem azt sikerült beállítanom amit szerettem volna. Azért ha jól tudom a későbbiekben ez még módosítható. Ígérem rajta leszek az ügyön. :-)))

2018-04-12 17:31:19
Jól megírtad.Én is voltam nàla nagyon kedves.Nemsokára újra megyek hozzá.

2018-04-12 16:31:00
A hölgy nagyon vonzó, a beszámolód szerintem jó lett.

2018-04-12 16:26:42
Nekem ez egy fura, kevéssé érdekes, de az alapvetően elvárható tartalmat bíró munka csak.
Mutasd mindet

Funkciókanita legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-12-18) : Ezután egy erős hátmasszázst kértem, de aztán módosítottam gyengédebb masszázsra, mert hihetetlen erő van a picike kezeiben. Így is megtalálta és kilazította a csomókat, mikor eljöttem tőle rendesen mozgott a nyakam is. A fenekem masszázsa átment incselkedésbe, besimításokkal, benyúlásokkal amiből kapott a farkam,

(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 7db
(2022-01-17) : Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni.

(2021-07-02) : Másfél órára mentem, úgyhogy s masszázs a két kényeztetés között történt, azt kértem, hogy ne szedjen szét, de így is felfedezte a gyenge pontjaimat (nyak környéke) és ki is masszírozta a fájdalmat belőlük. Látszik, hogy tanulta a masszázst és már gyakorolta is sokat.

(2020-10-21) : Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci

nagyon jó: 8db
(2024-02-21) : Majd ő akarta viszonozni az élményt, egy csodálatos franciával pár perc alatt engem is elreptetett, pedig istenuccse próbáltam húzni... á, nem lehet, az van, amit Anita akar.

(2023-02-12) : Maga a masszással semmi gond nem volt, kellemes lazító, de mégis átmozgató, jót beszélgettünk közben. Most nem annyira a masszásért mentem, hanem hogy találkozhassak vele.

(2021-04-18) : lérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.

: 10db
(2024-03-02) : szépen lassan finoman elkezdte a francia tudását bemutatni.Mondanom se kell nagyon ért hozzá. Próbáltam mimnél tovább élvezni a látványt de valahogy annyira jól esett hogy nem bírtam sokáig és végem lett hamarosan a kihalásra ítélt utódok a szájában landoltak.

(2021-12-15) : Mikor visszatértem hasravetettem magam az ágyon. Mielőtt elkezdte volna a masszázs mondta, hogy akkor ős hozzámöltözik egy perc múlva már így ís volt. Így a szemben lévő tükörben már tudtam is gyönyörködni benne.Kérdezte, hogy erősebb vagy gyengébb mazsázst szeretnék, én a gyengébnél maradtam.

(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........