Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Enikő

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-04-11 18:26:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia!
Koszonom szepen a beszamolot, orulok, hogy jol erezted magad :)
Mindig kellemes tarsasag vagy.
Puszi, Enikő

Beszámoló Enikő +36209834450 94264 szexpartner

jófejmisi a 2018-04 hónapi randiján történteket írta meg Enikő hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Enikőről már régen nem hallottam, de mivel kedvenceim közt van elmentve, megörültem, amikor megláttam, hogy újra aktiválta hirdetését. Ezúttal egyből el is tudtam érni, bár azért nem mindig ennyire egyszerű, ő elég határozottan választja el a magánéletét a velünk közös életétől!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Új rezidencia, de továbbra is a Marinán, ennél fogva gépesített cserkészést ajánlok. Parkolás sose gond.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon ízlésesen berendezett háló+nappalis lakás, egészen újszerű minden, ezen a téren (is) Enikő nekem mindig etalon volt! Fürdőszoba csili-vili, kényelmes franciaágy, pihe-puha takarók, nagy tükör is van, ha szereted nézni a műsort, amiben te vagy az egyik főszereplő!
Enikő külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Enikő mindig elegáns koktélruhában és magassarkúban fogad, nagyon jól áll neki. Mintha együtt akarnánk menni színházba, pedig á dehogy... Régóta vagyunk ismerősök, a viszontlátás örömétől még édesebbek a csókok, amelyeket már az ajtóban rám zúdít, miközben karját a nyakamra fonja, tényleg olyan mintha több hónapja nem látott szeretőmhöz ugornék be.
Ő egy kimondottan vékony és törékeny lány, finom vonású arcát vörösesszőkés haj fogja körbe, pici cicik szép bimbokkal, izmos test, lábak és formás kis popsi, simán 4-5 évvel fiatalabbnak látom a hirdetésében megadott koránál.
1. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 94264 erotikus masszázs
3. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 94264 erotikus masszázs4. Enikő +36209834450 beszámoló 2018-04-11 18:26:48 erotikus masszázs 942645. Enikő +36209834450 beszámoló 2018-04-11 18:26:48 erotikus masszázs 942646. Enikő +36209834450 beszámoló 2018-04-11 18:26:48 erotikus masszázs 94264
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
A koktélruha hamar lehullott, miközben a pancsi és egy kis beszélgetés után újra állva folytatódott a csókpárbaj, nagyon-nagyon jól csókol, alig lehet abbahagyni. Az ágyba huppanásra már a fehérneműk is lekerültek, mindketten félig könyökölő helyzetben nyaltuk-faltuk a másikat, és mire pár perc múlva ölét mintegy véletlenül megsimítottam, az izgatottságot jelző nedvesség csalhatatlanul jelezte, hogy nincs ellenére a viszontlátás. Hogy nálam mi jelezte ezt? Na ne hülyéskedjetek, egy kamionszerelvényt is elvontattam volna merev rudammal.
A francialecke minden pillanatát tökéletesen át lehet élni vele, lassan és érzékien csinálja a legizgatóbb szopizást, de előtte minden testrészedet behinti csókokkal, és már könyörögnél, hogy vegyen a szájába. Tökéletes a ritmus, a nyelvjáték és minden, sokáig nem akarnád abbahagyatni vele, de nem maradhat el a viszonzás! A punci az egyik legszebb, amit valaha láttam, szép szirmú virágocska, amely kitárul, ha ügyes vagy. Hosszan ügyködtem izmos combjai között, élveztem nyelvemmel, ahogyan kiemelkedett kis csiklója, nyalogattam ízes szexnedveit és örömmel nyugtáztam erotikus kis rángatózásait, melyek az orgazmus elérését nyugtázták.
Az aktus hosszú és forró Enikővel, lassú és intim papás-mamás együttlét izgató szemkontaktussal, aztán a doggy style, amit viszont jó hevesen szeret, fejecskéjét elfordítva az ágyra fekteti, két karját oldalra nyújtja és igen, ha élvezi a szeretkezést, akkor ő az, aki közben markába fogva tényleg gyűri a lepedőt! Közben hátulról-felülről látod a neked kitárulkozott húsos puncit, amiben ki-be csusszan a kopasz ezredes, szédítő a látvány. Ugyanezt oldalt fekve is meg kell tapasztalni, közben egy kis cicimasszázst is príma végrehajtani.
A lovacskázásnál újra megállapíthatod, hogy nagyon szűk punci fogadja be farkadat, ekkor már elég rendesen ki vagyunk melegedve mindketten, de ez nem akadálya annak, hogy lassú, majd egyre gyorsuló ütemben pumpáljam őt kőkemény farkammal. Miközben egyre erősebben lihegünk egymás arcába, és már csókot váltani se nagyon van erőnk, egyszercsak kitör a vulkán, végigfut rajtam a libabőr a lábujjamtól a tarkómig és talán egy-két pillanatra elsötétül a világ, mindkettőnkön végigfut a totális élvezet, hát asszem meg is dolgoztunk érte, a sokadik találkozás után is ugyanolyan jó a szex, mint mindig, hál'istennek ilyen is van.
Az ágyból felkelni is baromi nagy kihívás ilyenkor, ezért még egy csomót dumcsizunk, ő egy kedvemre valóan okos és határozott lány, túl is nyúlunk már valamivel a szabott órán, de ez nem nagyon zavarja egyikőnket sem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándékot utólag helyezem el a konyhapultra, annyi amennyi mindig is volt.
Rózsacsokor
jófejmisi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Enikő a csodanő, ennyit hadd idézzek korábbi beszámolómból. Ha a vékony és erős erotikus kisugárzású intelligensen komoly lány a gyengéd, akkor az egyik legjobb választás, ez nem kérdés.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról


2018-04-22 09:09:15
Kulturáltan megírt, mégis informatív, jól megírt beszámoló. Az igényes fogalmazás is illik egy "csodanőhöz".

2018-04-12 20:38:40
Minden benne van mi szem szájnak ingere, jól megírtad

2018-04-12 16:29:50
Nagyon jól sikerült beszámoló, köszönöm, hogy megírtad.

2018-04-12 16:24:47
Remek írást kaptunk tőled erről a remek lányról és a vele való lepedőakrobatikáról. Kedvcsináló ;)

2018-04-12 12:49:54
Köszönöm hogy kíváló besziddel visszarepítettél a múltba a csodás Enikőhöz!
Mutasd mindet

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2021-03-14) : Néhány lágy nyelves cirógatást követően pazar franciába kezdett míg én a kis popsigerezdjeit simogattam aztán oldalt kitekintettem a mögöttünk álló tükörbe, hogy popsijának látványában gyönyörködni tudjak. Lassú mozdulatokkal kényezetett, csak a bársonypuha ajkait használva közben egyet-egyet végignyalintva a rúdon is.

(2020-08-07) : Helyet cseréltünk, én kerültem a hátamra, Enikő oldalról közelített, és kezét mellőzve olyan finoman kényeztetett ajkaival és a nyelvével, hogy szinte elaléltem tőle. Nem egy céltudatosan és gyorsan végrehajtott mielőbbi élvezést szeretett volna elérni, hanem azt, hogy valóban jól érezzem magam, s ennek megfelelően, nagyszerű bánásmódban részesültem.

(2020-01-09) : Majd Enikő indult lefele... Ő is a testemet puszilgatta végig ahogy haladt lefele de ennél még izgatóbb volt ahogy a meredező bimbói végi szántatok rajtam. Tényleg libabőrös lettem..

felejthetetlen: 36db
(2024-03-14) : Lábaim közé telepszik és kecsesen nyakon fogja a Monsieur-t. Franciája lágy, érzéki, változatos. Végigcsókolja a rúd oldalát, nyelvével izgatja a makkot. Szó sincs arról, hogy így végezzen ki, tudatosan csak fokozza a férfiember vágyát.

(2023-07-03) : Folyamatosan váltogatja a rúd szájban tartását és szopását, majd az oldali nyalását. Valami mennyei.Kértem tegye fel a gumit, majd míg ez a folyamat lezajlott, az én farkam lepuhult, de ezt egy új szopással rendbe tette, és beleült ez a szépség.

(2022-07-21) : Egyre emeltük a tempót és egyre jobban eltaláltuk egymás ritmusát, éreztem, hogy itt hiba nem lesz a képletben. Így is lett, Enikő simán elélvezett és kicsit lassított, én meg cirógattam, míg kipiheni magát.

nagyon jó: 38db
(2024-03-14) : végtelenbe lassított csók-folyam, később a határozottabb simogatások, markolások, ölelések, majd szorítások és mindenféle csókos és nedves és szoros és finom testrések ingadozó amplitúdójú változatos és kölcsönös bejárása után egy lágy, majd vadabb lovaglás

(2022-07-20) : Keze a farkamhoz kalandozott miközben csókolóztunk, majd szétváltunk, keze még izgatott, nem azonnal vett szájba hanem mint egy masszőz felépítette érzéki tempóban haladva, szép lassan adagolta az erotikát. Ennek része volt hogy a melltartótól most vált meg. Olajat folyatott a melleire, majd mellével és mellbimbójával izgatta a farkam, erotikus hozzáérintésekkel. A

(2022-02-17) : Enikő kezdett nagyon finoman franciázni. Szép lassan, érzékien csinálja, semmi pornózás, mélytorkozás vagy pláne kényszerezés nincs (ilyesmit nem is hirdet, nem is illik hozzá). Nem veszi mélyre, viszont sokat használja a nyelvét és kézzel nem is annyira veri, mint inkább masszírozza a szerszámot. Nagyon sokáig kibírtam volna, de más terveim is voltak, úgyhogy gumit kértem.

: 31db
(2022-06-19) : Finoman kezdtem nyalogatni csiklóját, néha néha nyelvemet teljesen betoltam hüvelyébe, nagyon jó érzés volt. Még el kalandozott nyelven a gát felé és egy kicsit a popsit is nyalogatom, nem volt ellenére. Első találkozásunk nem hozott sikert számára, így kértem, hogy ő kényestesen engem. Hátra dőltem, párnákat kényelmesen elhelyeztem fejem körül, lábam közé helyezkedett és nagyon finom bekapta. Haját copfba fogtam, hogy közbe nézzem ahogy makkomon ügyeskedik. Csak a makkig veszi be, nyelvével köröz rajta és olykor olyan vákuumot képez szájával, hogy féltem a lepedőt is belém szívja. Egy darabig el voltunk de nem hagyott nyugodni, hogy tétlenül fekszek. Kértem forduljunk 69 be késegesen pozícióba helyezkedett, nagyon finom puncija van, erősen megmarkoltam fenekét, nem volt ellenére.

(2022-04-29) : Gyorsan bementünk a szobába, ledőltem és egyből elkezdett kényeztetni. Irányítható, figyel a partnerre és kölcsönös franciánál meghálálja a törődést. Kezét is használta folyamatosan, de nekem jó volt. DT is próbálkozott finoman, de nem erőltettem, rábíztam, hogy mennyire tudja.Utána aktus három pózban, és a végén NF,

(2022-01-15) : kis beszélgetés és tisztasági program után az ágy előtt megállva Enikő a karjaimba, én meg az övébe vetettem magam. Miközben odaadóan odasimult hozzám megrészegülve szívtam be illatát, csókoltam nyakát, száját, simítottam végig karcsú testét, markoltam fenekét.

lehetne jobb: 1db
(2013-09-30) : Franciázni kezdett nagyon finoman, de csak a makkom hegyét vette a szájába. Gumit húzott és beleült. Lassan finoman mozgott. Később megfordult és háttal folytatta. Nem csinálta rosszul.