25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
Valentina szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Valentina

+36702921144

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-03-21 16:10:39

budioka
V.I.P.
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Valentina budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Telefonon történt. Kicsengés után megbeszéltük a részleteket és az egyeztetett időpontban ott is voltam.
Megközelítés
Nagyon forgalmas helyen van a kecó. Villamos a közelben, metró öt perc séta. Parkoló macerás és ha van az is fizetős.
Helyszín
Új építésű házban van a kéjlak, amelyet Valentina nagyon ízlésesen rendezett be. A fürdő is dizájnos, szép, kulturált és minden jóval felszerelt. Tökéletesen megfelel a helyszín a rosszalkodásra.
Valentina külseje
Helyes és nagyon csinos leányzó Valentina. A képeken fiatalabbnak tűnik de ez nem számít. Tökéletes test, kafa cicik, húsos nuni, feszes popó. Nagyon dögös a csaj.
Action
Pongyolában , elbűvölően fogadott. Nagyon megnyerő a stílusa. A részletek pontosítása után zuhi következett. Amikor visszatértem elővillant tökéletes teste és az ágyon barátnő feelinges, csókolózós pettinggel kezdtünk. Lekerültem délre ahol tüsténkedésem eredményeként alaposan benedvesedett a kedves. Ezután Ő hozott lázba. NF, ciciszex és kézimunkája hatására kafa merevedésem lett. Megjegyzem, hogy az orálja kicsit keménynek, fogazósnak indult, de aztán beállítottuk együtt a kiváló kategóriába. Szájával applikálta fel a gumit az ezredesre. Lovacskával kezdtünk. Közben kezem a didkókon. Varázslatosan mozgott a nunci pedig izmosan körbeölelte a brét. Közben pedig csókok.
Váltás misszibe. Az egész testét láttam és gyönyörködtem benne, na és a melegben is nagyon szédítő volt.

Ezután irány kuttyusba. Alaposan megdöngöltem. Jó nagyokat sóhajtozott, a szeme meg beopálosodott.

Itt váltottunk át a popóra fél oldal -hátulról. Élvezetes munka volt a lyuk kitágítása és a behatolás. Ebben a poziban reszeltünk egy kicsit, majd letépve a gumit már a szájában , kezében volt az életem. Egy fél litert kilövelltem a kemény cicikre. Fenomenális ejakuláció lett belőle.

Kipihenve a fáradalmakat lezuhanyoztam és indulás ki a hidegbe!!!!
Elszámolás
A pesti átlagnál magasabb számú rózsa száll illegette-billegette magát az aktus után.Nagyon jó, élvezetes, pornós akciót kaptam, mindenkinek ajánlom.
Összkép
Nagyon csinos, a szexet kedvelő, imádó és roppant módon értő lány Valentina. Mindenkinek ajánlom a figyelmébe.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Valentina szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Valentina nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókValentina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-11-01) : Lassan magamhoz térve, elkezdtem átvenni az irányítást és kölcsönös francia, számtalan testhelyzetű aktus után a szájában múltam ki. Második menet hasonlóan alakult,

(2018-08-12) : Igazi pornós szopást kaptam,a kinyújtott nyelvéhez és az arcához verte kőkemény farkam.A golyóim felváltva szopta ,a nyelve végig szánkázott a rudamon,mintha fagyit nyalna.

nagyon jó: 2db
(2018-10-17) : Ezt követően a golyóimat kezdte először szájjal kényeztetni, de nem telt bele sok idő a farkam is a szájában volt pillanatokon belül és mindent megtett, hogy minél keményebbé szopja azt.

(2018-08-06) : Rengeteg pozíciót váltottunk az egy órás időtartam alatt. Amikor olyanom volt, akkor a mellei közé raktam az ágaskodó répámat, s felszólítottam, hogy nézzen a szemembe ez idő alatt. Fergeteges érzés volt azokba a szemekbe belenézni, s állni a tekintetet, miközben a formás keblei között dolgozott a dákóm

: 4db
(2018-12-03) : Gyönyörűen franciázott először az ágyon ülve, utána négykézláb. Végül ezt már nem bírtam talpon, hanyatt vágtam magam és átadtam neki a terepet.

(2018-08-02) : A csókja iszonyat bizsergető és érzéki, ahogy incselkedik a nyelvével és közben bújik hozzád, te atyaég... Mivel nem vagyok a lepedőakrobatika világbajnoka, ahhoz, hogy maximálisan ki tudjam élvezni az időt, kértem, hogy én kezdhessek a nyelvleckével.

(2018-06-05) : Beléptem a lakásba, mosolyogva fogadott. Átadtam a kis ajándékom és vezetett is a szoba felé. Ott már várt a törölköző, fel is kaptam gyorsan és már mentem is zuhanyozni. Nagyon nem fec...

egyeztetési probléma: 1db
(2018-07-16) : találkozó meghiúsult. Megbeszélt időpont előtt tíz perccel hívtam kicsengett és nem vette fel, hívtam a megbeszélt időpontban szintén kicsengett